martitaa Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='Genesis']Dzięki za odpowiedź, wreszcie ktoś mi jej udzielił :lol:. Kenia śpi na panelach, a toto się zachowuje jak plastik raczej, niż drewno :shake:. Super pomysł z tym podestem. Mój mąż lubi majsterkować, to go poproszę o prezent dla Kenuchy na mikołajki! Ale chłodek to ona lubi, wczoraj wieczorkiem to sama z legowiska zeszła i położyła się na panelach, Choć moja córka twierdzi, że Kenia woli marznąć na podłodze blisko nas, niż leżeć na kocyku bez nas. Może coś w tym jest? A zdjęcia wysłałam wczoraj na galerię i ciągle ich nie ma... kurczę, czemu ja taka atechniczna jestem??? Czochrańce dla Andzi i Ghany![/QUOTE] Witam:)Panele to duuuuzo lepiej niz plytki:)ale na pewno sie ucieszy z takiego podesciku na swieta:)a to,ze wola blisko swych przyjaciol to prawda:)Moje by wolaly sie na zamarznietej ziemi polozyc a blisko nas,niz z dala od nas tam gdzie wygodnie:)Kocha Was,to jej stado przeciez:)Pozdrawiam serdecznie i przytul ja ode mnie,Andzisko i Ghana machaja do niej ogonami!i oczywiscie nie leza u siebie tylko pod moimi nogami:))))Tak to juz jest.Tamto miejsce do spania tylko i wylacznie w nocy odwiedzaja,gdy wiedza,ze wszyscy w domu juz spia. Quote
M&T Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hej hej :) może któryś z moderatorów to zrobił? ;) tylko bannerek nie podlinkowany jest :eviltong: Quote
Genesis Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Wklejam i wklejam do galerii na dogo i nic :mad: Martitaa - jak długo czekałaś, aż w galerii pojawiły się zdjęcia Twoich ślicznotek? Pozdrowionka z zaśnieżonych Gliwic. P.S. Kenia wreszcie jest nocą widoczna :lol: Quote
martitaa Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='Genesis']Wklejam i wklejam do galerii na dogo i nic :mad: Martitaa - jak długo czekałaś, aż w galerii pojawiły się zdjęcia Twoich ślicznotek? Pozdrowionka z zaśnieżonych Gliwic. P.S. Kenia wreszcie jest nocą widoczna :lol:[/QUOTE] tak na drugi dzien przewazniew byly w galerii juz.Dziekuje slicznie za pozdrowienia!My tez zasypani na podkarpaciu:)a moje widoczne w nocy,bo ostatnio dostaly na wczesnego Mikolaja dwie obroze odblaskowe i swieca teraz ladnie:)bo nasza czarna czasami lubi biegac wzdluz drogi a teraz juz ja widac.No i snieg tez pomaga,za to biszkopty maja teraz problem:)))))jak snieg jest brudny:))))) odnosnie bannerka to i moze jakis mod dobroduszny to zrobil.A podlinkowac i tak sama tez nie wiem jak.. Quote
martitaa Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 [quote name='M&T']hej hej :) może któryś z moderatorów to zrobił? ;) tylko bannerek nie podlinkowany jest :eviltong:[/QUOTE] kto mi podlinkuje????:placz::placz::placz::placz: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [quote name='martitaa']kto mi podlinkuje????:placz::placz::placz::placz:[/quote] [COLOR=darkslateblue][B]INSTRUKCJA WSTAWIANIA BANNERA[/B][/COLOR] 1. Wejdź w edycję podpisu. 2. Napisz [ url=linkdogalerii] gdzie zamiast "linkdogalerii" wstaw adres swojego fotobloga i nie rób spacji między znakiem [COLOR=darkslateblue][B][[/B][/COLOR] a słowem [COLOR=darkslateblue][B]url[/B][/COLOR]. 3. Napisz [ img] i wstaw link do bannera (klikasz prawym przyciskiem myszy na banner i wybierasz "skopiuj adres obrazka") nie robiąc spacji między znakiem [COLOR=darkslateblue][B][[/B][/COLOR] a słowem [COLOR=darkslateblue][B]img[/B][/COLOR]. 4. Teraz wystarczy wstawić [ /img][ /url] nie wstawiając spacji między znakiem a słowem i gotowe! :) Instrukcja według M&T :) Quote
martitaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 dziekuje,dzis wieczor sprobuje to zrobic:)chcialam zaprosic Was do znajomych,mam pare osob z ktorymi spotykam sie w roznych tematach na dogo...niestety wchodze w profil danej osoby i...nie wyswietla mi sie nigdzie zaproszenie..albo zle szukam:(jakas lewa calkiem jestem:(:oops: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='martitaa']dziekuje,dzis wieczor sprobuje to zrobic:)chcialam zaprosic Was do znajomych,mam pare osob z ktorymi spotykam sie w roznych tematach na dogo...niestety wchodze w profil danej osoby i...nie wyswietla mi sie nigdzie zaproszenie..albo zle szukam:(jakas lewa calkiem jestem:(:oops:[/quote] Nie musisz wchodzić do czyjegoś profilu. Jak jesteś na forum, wystarczy, jak klikniesz czyjegoś nicka przy poście, wyświetli Ci się tabelka, z której masz możliwość wybrać prywatną wiadomość do osoby na przykład, a ostatnią pozycją jest "dodaj do znajomych" :) Pozdrawiam :) Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jest foteczka ;) Możesz wstawiać z fotosika pełen rozmiar :) Oczywiście do rozmiaru 640x480 ;) Quote
martitaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 zaraz poprobuje:)choc do tego kodu jak klikniesz jest w pelnym rozmiarze tez z malego.:)ale zaczne teraz wstawiac:)))))) Quote
martitaa Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 :)a teraz musze jeszcze reszte na fotosik wrzucic i wtedy powstawiam:) Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Psiaki tak mają, uwielbiają się męczyć i brudzić :) Quote
martitaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']Psiaki tak mają, uwielbiają się męczyć i brudzić :)[/QUOTE] dokladnie:)wygladaja po szalenstwach jak z chlewika wyjete moje dwie damy.A ty masz te sniezynki tak piekne,ze dech zapiera,ogromnie duzo pracy,zeby siersc utrzymac w takim stanie,prawda?moje maja krotka,wiec nic na ten temat nie wiem:) Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='martitaa']dokladnie:)wygladaja po szalenstwach jak z chlewika wyjete moje dwie damy.A ty masz te sniezynki tak piekne,ze dech zapiera,ogromnie duzo pracy,zeby siersc utrzymac w takim stanie,prawda?moje maja krotka,wiec nic na ten temat nie wiem:)[/quote] No trzeba czasem myć podwozie psiakom, ale najczęściej wystarczy wycieranie, raz w tygodniu czesanko konkretne i dosyć ;) Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='martitaa'][URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=633b994da276abbd"][IMG]http://images46.fotosik.pl/34/633b994da276abbdm.jpg[/IMG][/URL] Bo moja jedna dziewuszka pozowac uwieeelbia,natomiast druga-Ghana unika aparatu jak diabla:diabloti:i przewaznie zdjecia ma w ciaglym ruchu:loveu:[/quote] Moje się tyłem ustawiają, jak widzą aparat ;) Chyba, że nie używam lampy, to im wtedy nie robi różnicy ;) A w ruchu masz fajowskie fotki ;) Quote
martitaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Dziekuje:)A ja zawsze myslalam,ze tyle przy nich zabiegow kosmetycznych,wlasciwie przez to nie mam tekiej rasy,choc chcialam bardzo kiedys.Powiedz mi,jaki maja charakter,podobny do husky? Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='martitaa']Dziekuje:)A ja zawsze myslalam,ze tyle przy nich zabiegow kosmetycznych,wlasciwie przez to nie mam tekiej rasy,choc chcialam bardzo kiedys.Powiedz mi,jaki maja charakter,podobny do husky?[/quote] Husky są bardziej wymagające. Samki są towarzyskie, niestrachliwe, przyjaźnie nastawione do wszystkich ludzi i psów, oczywiście uwielbiają biegać, polują mi na krety... ;) Książkę można by napisać ;) Quote
martitaa Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 kurcze,to dla mnie idealne!!!!a ja biedna i kretow tyle,ze zatrwozenie:)))))))u nas na dzialce:)))))moze wpadnijcie tu na tydzien?:))))))))choc krety podf ochrona:)ale moj trawnik wyglada jak ich azyl,nie wiem co im sie tu tak podoba:)))):crazyeye: Quote
Genesis Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Sukces! Masz zdjęcia - gratuluję postępów technologicznych :multi: A ja już dostałam maila z galerii, ze zdjęcia Kenii są opublikowane, ale ciągle ich tam nie widać :shake: Ghana na tym portreciku z kijaszkiem ma mokrą sierść i widzę, że chyba dłuższą niż Andzia. Moja Kenia też ma taką dłuższą sierściuchę. Ostatnio leczyliśmy suńkę, bo wymiotowała. Pozdrowienia. Quote
martitaa Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 zaraz pedze do galerii szukac twoich zdjec:)a jak ich nie widzisz tam,zglos moderatorom,oni na pewno ci pomoga,w dziale administracja pisz.A to zdjecie Ghany jest takie"swiezo po otrzepaniu z wody:):loveu:wyglada jak borsuk a nie pies:) Quote
Recommended Posts