Jump to content
Dogomania

Nowy poczatek starej galerii trzech labek i prosiaczka;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Genesis']Dzięki za odpowiedź, wreszcie ktoś mi jej udzielił :lol:. Kenia śpi na panelach, a toto się zachowuje jak plastik raczej, niż drewno :shake:. Super pomysł z tym podestem. Mój mąż lubi majsterkować, to go poproszę o prezent dla Kenuchy na mikołajki!
Ale chłodek to ona lubi, wczoraj wieczorkiem to sama z legowiska zeszła i położyła się na panelach, Choć moja córka twierdzi, że Kenia woli marznąć na podłodze blisko nas, niż leżeć na kocyku bez nas. Może coś w tym jest?
A zdjęcia wysłałam wczoraj na galerię i ciągle ich nie ma... kurczę, czemu ja taka atechniczna jestem???
Czochrańce dla Andzi i Ghany![/QUOTE]

Witam:)Panele to duuuuzo lepiej niz plytki:)ale na pewno sie ucieszy z takiego podesciku na swieta:)a to,ze wola blisko swych przyjaciol to prawda:)Moje by wolaly sie na zamarznietej ziemi polozyc a blisko nas,niz z dala od nas tam gdzie wygodnie:)Kocha Was,to jej stado przeciez:)Pozdrawiam serdecznie i przytul ja ode mnie,Andzisko i Ghana machaja do niej ogonami!i oczywiscie nie leza u siebie tylko pod moimi nogami:))))Tak to juz jest.Tamto miejsce do spania tylko i wylacznie w nocy odwiedzaja,gdy wiedza,ze wszyscy w domu juz spia.

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wklejam i wklejam do galerii na dogo i nic :mad:
Martitaa - jak długo czekałaś, aż w galerii pojawiły się zdjęcia Twoich ślicznotek?
Pozdrowionka z zaśnieżonych Gliwic.
P.S. Kenia wreszcie jest nocą widoczna :lol:

Posted

[quote name='Genesis']Wklejam i wklejam do galerii na dogo i nic :mad:
Martitaa - jak długo czekałaś, aż w galerii pojawiły się zdjęcia Twoich ślicznotek?
Pozdrowionka z zaśnieżonych Gliwic.
P.S. Kenia wreszcie jest nocą widoczna :lol:[/QUOTE]

tak na drugi dzien przewazniew byly w galerii juz.Dziekuje slicznie za pozdrowienia!My tez zasypani na podkarpaciu:)a moje widoczne w nocy,bo ostatnio dostaly na wczesnego Mikolaja dwie obroze odblaskowe i swieca teraz ladnie:)bo nasza czarna czasami lubi biegac wzdluz drogi a teraz juz ja widac.No i snieg tez pomaga,za to biszkopty maja teraz problem:)))))jak snieg jest brudny:)))))

odnosnie bannerka to i moze jakis mod dobroduszny to zrobil.A podlinkowac i tak sama tez nie wiem jak..

Posted

[quote name='M&T']hej hej :) może któryś z moderatorów to zrobił? ;) tylko bannerek nie podlinkowany jest :eviltong:[/QUOTE]

kto mi podlinkuje????:placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='martitaa']kto mi podlinkuje????:placz::placz::placz::placz:[/quote]

[COLOR=darkslateblue][B]INSTRUKCJA WSTAWIANIA BANNERA[/B][/COLOR]
1. Wejdź w edycję podpisu.
2. Napisz [ url=linkdogalerii] gdzie zamiast "linkdogalerii" wstaw adres swojego fotobloga i nie rób spacji między znakiem [COLOR=darkslateblue][B][[/B][/COLOR] a słowem [COLOR=darkslateblue][B]url[/B][/COLOR].
3. Napisz [ img] i wstaw link do bannera (klikasz prawym przyciskiem myszy na banner i wybierasz "skopiuj adres obrazka") nie robiąc spacji między znakiem [COLOR=darkslateblue][B][[/B][/COLOR] a słowem [COLOR=darkslateblue][B]img[/B][/COLOR].
4. Teraz wystarczy wstawić [ /img][ /url] nie wstawiając spacji między znakiem a słowem i gotowe! :)

Instrukcja według M&T :)

Posted

dziekuje,dzis wieczor sprobuje to zrobic:)chcialam zaprosic Was do znajomych,mam pare osob z ktorymi spotykam sie w roznych tematach na dogo...niestety wchodze w profil danej osoby i...nie wyswietla mi sie nigdzie zaproszenie..albo zle szukam:(jakas lewa calkiem jestem:(:oops:

Posted

[quote name='martitaa']dziekuje,dzis wieczor sprobuje to zrobic:)chcialam zaprosic Was do znajomych,mam pare osob z ktorymi spotykam sie w roznych tematach na dogo...niestety wchodze w profil danej osoby i...nie wyswietla mi sie nigdzie zaproszenie..albo zle szukam:(jakas lewa calkiem jestem:(:oops:[/quote]

Nie musisz wchodzić do czyjegoś profilu. Jak jesteś na forum, wystarczy, jak klikniesz czyjegoś nicka przy poście, wyświetli Ci się tabelka, z której masz możliwość wybrać prywatną wiadomość do osoby na przykład, a ostatnią pozycją jest "dodaj do znajomych" :) Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='jbk']Psiaki tak mają, uwielbiają się męczyć i brudzić :)[/QUOTE]

dokladnie:)wygladaja po szalenstwach jak z chlewika wyjete moje dwie damy.A ty masz te sniezynki tak piekne,ze dech zapiera,ogromnie duzo pracy,zeby siersc utrzymac w takim stanie,prawda?moje maja krotka,wiec nic na ten temat nie wiem:)

Posted

[quote name='martitaa']dokladnie:)wygladaja po szalenstwach jak z chlewika wyjete moje dwie damy.A ty masz te sniezynki tak piekne,ze dech zapiera,ogromnie duzo pracy,zeby siersc utrzymac w takim stanie,prawda?moje maja krotka,wiec nic na ten temat nie wiem:)[/quote]

No trzeba czasem myć podwozie psiakom, ale najczęściej wystarczy wycieranie, raz w tygodniu czesanko konkretne i dosyć ;)

Posted

[quote name='martitaa'][URL="http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=633b994da276abbd"][IMG]http://images46.fotosik.pl/34/633b994da276abbdm.jpg[/IMG][/URL]

Bo moja jedna dziewuszka pozowac uwieeelbia,natomiast druga-Ghana unika aparatu jak diabla:diabloti:i przewaznie zdjecia ma w ciaglym ruchu:loveu:[/quote]

Moje się tyłem ustawiają, jak widzą aparat ;) Chyba, że nie używam lampy, to im wtedy nie robi różnicy ;)

A w ruchu masz fajowskie fotki ;)

Posted

Dziekuje:)A ja zawsze myslalam,ze tyle przy nich zabiegow kosmetycznych,wlasciwie przez to nie mam tekiej rasy,choc chcialam bardzo kiedys.Powiedz mi,jaki maja charakter,podobny do husky?

Posted

[quote name='martitaa']Dziekuje:)A ja zawsze myslalam,ze tyle przy nich zabiegow kosmetycznych,wlasciwie przez to nie mam tekiej rasy,choc chcialam bardzo kiedys.Powiedz mi,jaki maja charakter,podobny do husky?[/quote]

Husky są bardziej wymagające. Samki są towarzyskie, niestrachliwe, przyjaźnie nastawione do wszystkich ludzi i psów, oczywiście uwielbiają biegać, polują mi na krety... ;) Książkę można by napisać ;)

Posted

kurcze,to dla mnie idealne!!!!a ja biedna i kretow tyle,ze zatrwozenie:)))))))u nas na dzialce:)))))moze wpadnijcie tu na tydzien?:))))))))choc krety podf ochrona:)ale moj trawnik wyglada jak ich azyl,nie wiem co im sie tu tak podoba:)))):crazyeye:

Posted

Sukces! Masz zdjęcia - gratuluję postępów technologicznych :multi:
A ja już dostałam maila z galerii, ze zdjęcia Kenii są opublikowane, ale ciągle ich tam nie widać :shake:
Ghana na tym portreciku z kijaszkiem ma mokrą sierść i widzę, że chyba dłuższą niż Andzia. Moja Kenia też ma taką dłuższą sierściuchę. Ostatnio leczyliśmy suńkę, bo wymiotowała.
Pozdrowienia.

Posted

zaraz pedze do galerii szukac twoich zdjec:)a jak ich nie widzisz tam,zglos moderatorom,oni na pewno ci pomoga,w dziale administracja pisz.A to zdjecie Ghany jest takie"swiezo po otrzepaniu z wody:):loveu:wyglada jak borsuk a nie pies:)