Jump to content
Dogomania

Nowy poczatek starej galerii trzech labek i prosiaczka;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='martitaa']:loveu::loveu::loveu:Witam.Oj,juz sie powiekszylo:loveu::loveu::loveu:bedzie mieszkal w domu,mamy juz lokum dla niego,tylko boje trwaja gdzie ma stanac,lub raczej zawisnac,gdzie nie bedzie przeciagow w lecie itd, itp,bo w koncu to golasek.Co do imienia w rodowodzie widnieje Felix:loveu:a jego tata fajnie-Antek Mientus:loveu:,ale pewno zmienimy na jakies domowe,Felix zostanie na 2gie.Mialam pare pomyslow,ale...pewno dopiero jak na zywo go zobacze to imie samo wpadnie do glowy.Albo pomozecie:lol:Mam zdjecie na kompie,ale nie na fotosiku,nie wiem jak to zrobic,by je tu zaturlac a na fotosik nie chce,bo zdjecie nie jest moja wlasnoscia..w skrocie wyglada jak hipopotam,ma sliczne czarne oczyska i ruda czuprynke przy nochalu:loveu:[/quote]

A czy jest to zdjęcie gdziekolwiek w necie? Bo z komputera się nie da wkleić tutaj....

• Replies 397
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest:)i juz pytalam hodowczyni o zgode,tylko tu jeszcze napisze,ze zdjecie nie jest moja wlasnoscia,jest wlasnoscia hodowli Happy Cavia i za zgoda przemilej hodowczyni moge przedstawic Wam Felixa Happy Cavia-oto hipopotamek

[url]http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/545/60/71/545607142_2[/url]

Posted

[quote name='martitaa']Jest:)i juz pytalam hodowczyni o zgode,tylko tu jeszcze napisze,ze zdjecie nie jest moja wlasnoscia,jest wlasnoscia hodowli Happy Cavia i za zgoda przemilej hodowczyni moge przedstawic Wam Felixa Happy Cavia-oto hipopotamek

[URL]http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal/545/60/71/545607142_2[/URL][/quote]

O jezu, jaki cudny!! W życiu takiego nie widziałam :)

Podoba mi się tytuł galerii teraz :)

Posted

[quote name='martitaa']Dzieki!!!!!!bardzo mnie ucieszylas,naprawde!!!:loveu:bo niektorzy twierdza,ze3 oblesne,wstretne itd:roll:ale mnie tez powalil na kolana hipopotam maly:evil_lol:[/quote]

No wiesz, jak taki słodziak może być wstrętny? Pokazałam go mamie i też się rozczuliła ;)

Posted

[quote name='Kinia']No nareszcie zmieniłaś tytuł:)[/QUOTE]

Tak,prosiak tez sie do tego przyczynil.Wlasnie siedze i dudram dla niego domek-szalas pleciony z galazek wierzbowych,bo te kupne-fee plastik i jakies takie...:lol:juz 3cia godzine nad tym siedze:diabloti:nie napisalas,czy prosiak sie podoba,czy Cie wystraszyl:razz::loveu:

Posted

A mi się nie chce zdjęcie hipopotama pokazać :placz:... a szkoda, bo lubię łysolki :loveu:

EDIT
Znalazłam jego zdjęcie w necie [dobrze, że podałaś nazwę hodowli :eviltong:]... Faktycznie, śliczny jest, chociaż z wszystkich skinnków w Hapy Cavii najbardziej podoba mi się Marcus :loveu:... Ale Felix jest zaraz po nim ;)

Posted

[quote name='bonsai_88']A mi się nie chce zdjęcie hipopotama pokazać :placz:... a szkoda, bo lubię łysolki :loveu:

EDIT
Znalazłam jego zdjęcie w necie [dobrze, że podałaś nazwę hodowli :eviltong:]... Faktycznie, śliczny jest, chociaż z wszystkich skinnków w Hapy Cavii najbardziej podoba mi się Marcus :loveu:... Ale Felix jest zaraz po nim ;)[/QUOTE]

Tak,tez piekny:))))))podobal mi sie tez Delen,ale...niestety ma pigment,ktorego miec nie powinien i nici z wystaw,czy kiedys z hodowlanki:evil_lol:nad czym powaznie sie zastanowie.Zreszta ta ruda czuprynka przewazyla i jest Felix:loveu:Marcus natomiast taki malo prosiecy mi sie wydal i tak zostalo:)fajnie,ze nastepnej osobie podobaja sie lysole:loveu:

Posted

[quote name='anitaaa i bartis']Felix jest boski :loveu::loveu: i ta jego boska ruda czuprynka :multi:[/QUOTE]

Dzieki:multi:tak sie ciesze,ze sie podoba!Myslalam,ze nim tylko wszystkich nastrasze:evil_lol: a poczatek tej galerii bedzie wlasnie z jego zdjeciami,potem nasze kochane dziewczyny:))))a teraz ciagle przygotowania do przyjecia pod dach golasa.Psy sie ciekawie tylko przygladaja:loveu:

Posted

Bedzie od 10 do odbioru,musi wazyc 300gram,przyjedzie z Warszawy na podkarpacie(ale mu sie trafilo):evil_lol:prowincjusz teraz z niego bedzie:evil_lol:a na razie przygotowania,szalas mu z galazek wierzby robilam na spodzie drewnianym,o dziwo wyszlo mi:loveu:ale 3 i pol godzinki zeszlo.Jeszcze karmy wszystkie ,poidelko zamowilam w sklepie internetowym i herbal petsa suszone korzonki i ziola:)wciagnelo mnie:lol:

Posted

[quote name='martitaa']Bedzie od 10 do odbioru,musi wazyc 300gram,przyjedzie z Warszawy na podkarpacie(ale mu sie trafilo):evil_lol:prowincjusz teraz z niego bedzie:evil_lol:a na razie przygotowania,szalas mu z galazek wierzby robilam na spodzie drewnianym,o dziwo wyszlo mi:loveu:ale 3 i pol godzinki zeszlo.Jeszcze karmy wszystkie ,poidelko zamowilam w sklepie internetowym i herbal petsa suszone korzonki i ziola:)wciagnelo mnie:lol:[/quote]

hehe :evil_lol: jeszcze tylko 6 dni wytrzymasz :loveu: ja też sie nie mogę doczekać tego cudnego stworznka w twojej galerii ;)

Posted

To fajnie:)mily ten jego domek juz sie robi,dzis robie w nim pieterka,tez sie uparlam wyplesc wlasnorecznie z tego co domek bo plastikowe sa jakies odrazajace:evil_lol:.Mam nadzieje,ze podolam :roll: bo nigdy nie mialam swojego prosiaka:lol:

Posted

[quote name='martitaa']To fajnie:)mily ten jego domek juz sie robi,dzis robie w nim pieterka,tez sie uparlam wyplesc wlasnorecznie z tego co domek bo plastikowe sa jakies odrazajace:evil_lol:.Mam nadzieje,ze podolam :roll: bo nigdy nie mialam swojego prosiaka:lol:[/quote]

Domek też pofoć i pokaż nam :)

Posted

Jutro bedzie final robienia pieterek w klatce a domek juz niby jest,no,ale musze Wam to juz razem pofocic i wtedy:)Pewno go zje po tygodniu ostrzac na nim zeby:evil_lol:

Posted

[quote name='martitaa']Jutro bedzie final robienia pieterek w klatce a domek juz niby jest,no,ale musze Wam to juz razem pofocic i wtedy:)Pewno go zje po tygodniu ostrzac na nim zeby:evil_lol:[/quote]

To czekamy na fotki :)

Posted

Ach, jaki słodki, anatomiczny prosiak! Zawsze dziwiłam się dlaczego świnki morskie to właśnie "świnki". No, dzięki Felixowi już wiem! To najbardziej prosięca świnka morska jaką widziałam. Te uszy!
Swoją drogą muszę Ci wyznać, że spodziewałam się świnki z rodzaju gospodarskiego a nie gryzoniowatego - ale jestem niedouczona:oops:. I tak już oczami wyobraźni widziałam tego świnka biegającego za Tobą jak pies wśród labiszonek i merdającego sprężynkowym ogonem, i jak podnosi wdzięcznie raciczkę na komendę "daj łapę" :lol::lol::lol:.
Wyplataj, Marta, wyplataj,a potem koniecznie pokaż ten domek.
Pozdrawiamy z Kenuchą

Posted

[quote name='Genesis']Ach, jaki słodki, anatomiczny prosiak! Zawsze dziwiłam się dlaczego świnki morskie to właśnie "świnki". No, dzięki Felixowi już wiem! To najbardziej prosięca świnka morska jaką widziałam. Te uszy!
Swoją drogą muszę Ci wyznać, że spodziewałam się świnki z rodzaju gospodarskiego a nie gryzoniowatego - ale jestem niedouczona:oops:. I tak już oczami wyobraźni widziałam tego świnka biegającego za Tobą jak pies wśród labiszonek i merdającego sprężynkowym ogonem, i jak podnosi wdzięcznie raciczkę na komendę "daj łapę" :lol::lol::lol:.
Wyplataj, Marta, wyplataj,a potem koniecznie pokaż ten domek.
Pozdrawiamy z Kenuchą[/QUOTE]

Niezle sie usmialam:lol:Ale wiesz,ze to byloby nieglupie:))))gospodarskie pieczatkowe noski bardzo mi sie podobaja:evil_lol:tylko gabarytowo ciut za duze na moje zapchane mieszkanie:loveu:ale niewykluczone,ze kiedys bedzie tez i taki swinek tu mieszkal,ja taka calkiem normalna nigdy nie bylam a z wiekiem mi sie jeszcze pogarsza:evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Witam serdecznie ;) Do dziesiątego już niedaleko :)[/QUOTE]

tak,wlasnie:)dzis jade zrobic przelew za Felixa za chwile;)a potem czekam na kontakt z hodowli i moze na 8go juz wage osiagnie?bylby w niedziele,jesli nie to bedzie tu w pierwsza niedziele po 10tym:multi:

Posted

Dostalam potwierdzenie z hodowli rezerwacji Felixa dla mnie,na ich stronie od dzis tez jest juz rezerwacja sprawdzalam:multi:Felix juz gdzie indziej nie pojedzie:multi: