kate_m. Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 Parę słów na temat tej wystawy, bo charty z Polski odniosły tam kilka sukcesów, na 15 wystawionych, do Polski pojechało 7 tytułów Zwycięzcy Klubu Litwy'04. Myślę, że to niezły wynik, zwłaszcza, że na tej wystawie było zgłoszonych ponad 120 chartów z 10 krajów! :) Przy okazji parę fotek "polskich" psów: Munsztuk celerrimus Zw. Klubu Cobyco Center Piece Zw. Klubu Anna Jagiellonka Lazarus Wprawdzie nie w polskich rękach, ale ładnie się prezentowała :) i była v-ce BiS weteranów. Deerhoundy Realist v.d. Oelmuhle i Angie Festina dwa Zw. Klubu i drugie miejsce w konkursie par. Trochę ciemne to zdjęcie, ale może coś widać... Angie Festina zdobyła 4 miejsce w Best in Show! Gratulacje! :) Quote
jenn Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 kate_m dzieki za relacje i fotki :D i gratulacje dla zwyciezcow :D ps. ile bylo cp i jakich? masz moze katalog i wyniki? Quote
Tilia Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 przyłączam się do gratulacji :) niestety my w tym roku sobie nie pojeździmy, szkoda :( zaraz wstawię trochę fotek i wyniki wilczarzy i deerów oraz BOG z klubówki i CACIBówki na stronę :) Quote
kate_m. Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 Jenn Mam katalog i wyniki :) Polaki zgłoszone i wystawione dwa--Munsztuk Celerrimus (Zw. Kl) i Łochynia Celerrimus (Zw. Kl. BOB). Nie zostały na finałach. Tilia A właśnie! Bo na CACIBówce mnie nie było, jedyne co wiem, to że wilczarz Dakota Wichrowe Zauroczenie ma CACIBa i BOB. Znasz może pozostałe wyniki? Quote
moni_L Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 kate_m, a ja jestem ciekawa naszych whippetow. Jakie byly zgloszone? I jak wyniki pozostalych? Przy okazji, gratulacje dla Tima (Cobyco Center Piece) i wszystkich innych naszych chartow. :D Pozdrawiam Monika i Lusia Quote
kate_m. Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 Moni_L Z "naszych" tytuł Zw. Klubu pojechał do Tima i Meradith O Tobie Śnię, a poza tym: w kl. pośredniej Meradith Oto Jestem dosk II/3, Battos Szlachetna Sara bdb, w championach Cobyco Call The Shots dosk II/4, Lazarus Herkules Poirot dosk III/4 i w championach sukach Meradith Luksusowa Zawsze dosk I CAC, Bokamaro Deauville dosk II/3. Resztę mogę podać na priv, no chyba że wszystkich interesują dokłade wyniki 38 whippetów :D:D Quote
moni_L Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Wielkie dzieki!!! Tyle wynikow daje mi przeglad sytuacji. Aha, kto sedziowal whippety? Quote
kate_m. Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 Whippety oceniała Nenne Runsten ze Szwecji. Quote
Tilia Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 kate_m - to co dostałam wrzuciłam tu: http://festinka.webpark.pl/wyst_trakai04.html Quote
jenn Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Resztę mogę podać na priv, no chyba że wszystkich interesują dokłade wyniki 38 whippetów :D:D ja mysle ze tacy zapalency to na pewno sie znajda ;) :D Quote
Arika_Dominika Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 Łochynia ladniejsza od Munsztuka - widze to , heheh. Dzięki za wyniki :) CUdowne chartory :) Quote
kate_m. Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 Tilia Dzięki za linka! :) Przy okazji można pooglądać fotki wszystkich zgłoszonych wilczarzy :) Quote
Tilia Posted August 25, 2004 Posted August 25, 2004 kate_m cieszę się, że Ci sie podoba :) zdjęcia są jakie są, ale... są :lol: dziś lub jutro wrzucę jeszcze wyniki i zdjęcia (jak zwykle deer+wilczarz) z Rygi z klubowej. Dostałam też wyniki wszystkich chartów z Torunia, ale nie wiem czy wrzucać, pewnie będą na stronie klubu. Quote
kate_m. Posted August 25, 2004 Author Posted August 25, 2004 Hehe, ja wcale nie narzekam na jakość tych zdjęć, bo wiem jak trzeba było się nagimnastykować, żeby w ogóle zrobić jakiekolwiek zdjęcie, bo o dobrej fotce to można było tylko pomarzyć... Powrzucaj wszystko jak znajdziesz chwilę czasu, bo na stronie klubu wyniki mogą pokazać się z małym opóźnieniem. A tak to sobie wszyscy poczytamy co ciekawego siedzieje w szerokim świecie :) Quote
Tilia Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 wrzuciłam wyniki wszystkich chartów i fotki zw ras z Torunia, zaraz dorzucę jeszcze Rygę - wilczarze i deery i kilka zdjęć :) Quote
Recommended Posts