Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Parę słów na temat tej wystawy, bo charty z Polski odniosły tam kilka sukcesów, na 15 wystawionych, do Polski pojechało 7 tytułów Zwycięzcy Klubu Litwy'04. Myślę, że to niezły wynik, zwłaszcza, że na tej wystawie było zgłoszonych ponad 120 chartów z 10 krajów! :)

Przy okazji parę fotek "polskich" psów:

Munsztuk celerrimus Zw. Klubu

celerrimus_munsztuk.jpg

Cobyco Center Piece Zw. Klubu

cobyco_center_piece.jpg

Anna Jagiellonka Lazarus Wprawdzie nie w polskich rękach, ale ładnie się prezentowała :) i była v-ce BiS weteranów.

lazarus_anna_jagiellonka.jpg

Deerhoundy Realist v.d. Oelmuhle i Angie Festina dwa Zw. Klubu i drugie miejsce w konkursie par. Trochę ciemne to zdjęcie, ale może coś widać...

oelmuhle_realist_angie_festina.jpg

Angie Festina zdobyła 4 miejsce w Best in Show!

aziz_quahraman_angie_festina.jpg

Gratulacje! :)

Posted

przyłączam się do gratulacji :)

niestety my w tym roku sobie nie pojeździmy, szkoda :(

zaraz wstawię trochę fotek i wyniki wilczarzy i deerów oraz BOG z klubówki i CACIBówki na stronę :)

Posted

Jenn Mam katalog i wyniki :) Polaki zgłoszone i wystawione dwa--Munsztuk Celerrimus (Zw. Kl) i Łochynia Celerrimus (Zw. Kl. BOB). Nie zostały na finałach.

Tilia A właśnie! Bo na CACIBówce mnie nie było, jedyne co wiem, to że wilczarz Dakota Wichrowe Zauroczenie ma CACIBa i BOB. Znasz może pozostałe wyniki?

Posted

kate_m,

a ja jestem ciekawa naszych whippetow. Jakie byly zgloszone? I jak wyniki pozostalych?

Przy okazji, gratulacje dla Tima (Cobyco Center Piece) i wszystkich innych naszych chartow. :D

Pozdrawiam

Monika i Lusia

Posted

Moni_L Z "naszych" tytuł Zw. Klubu pojechał do Tima i Meradith O Tobie Śnię, a poza tym: w kl. pośredniej Meradith Oto Jestem dosk II/3, Battos Szlachetna Sara bdb, w championach Cobyco Call The Shots dosk II/4, Lazarus Herkules Poirot dosk III/4 i w championach sukach Meradith Luksusowa Zawsze dosk I CAC, Bokamaro Deauville dosk II/3. Resztę mogę podać na priv, no chyba że wszystkich interesują dokłade wyniki 38 whippetów :D:D

Posted
Resztę mogę podać na priv, no chyba że wszystkich interesują dokłade wyniki 38 whippetów :D:D

ja mysle ze tacy zapalency to na pewno sie znajda ;) :D

Posted

kate_m cieszę się, że Ci sie podoba :) zdjęcia są jakie są, ale... są :lol: dziś lub jutro wrzucę jeszcze wyniki i zdjęcia (jak zwykle deer+wilczarz) z Rygi z klubowej. Dostałam też wyniki wszystkich chartów z Torunia, ale nie wiem czy wrzucać, pewnie będą na stronie klubu.

Posted

Hehe, ja wcale nie narzekam na jakość tych zdjęć, bo wiem jak trzeba było się nagimnastykować, żeby w ogóle zrobić jakiekolwiek zdjęcie, bo o dobrej fotce to można było tylko pomarzyć...

Powrzucaj wszystko jak znajdziesz chwilę czasu, bo na stronie klubu wyniki mogą pokazać się z małym opóźnieniem. A tak to sobie wszyscy poczytamy co ciekawego siedzieje w szerokim świecie :)