kasiula_86 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 witam! mam malutkiego yorka od wczoraj;) ma 11 tygodni ,cala noc slicznie przespal jak dziecko ale dzis jest jego pierwszy dzien w nowy domku i calutki dzien spi ...hmm...nie wiem czy teskni za rodzicami czy cos mu dolega ...?! prosze o komentarz:razz: Quote
Skibka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Młode psiaki z reguły dużo śpią. W moim przypadku było tak że bawiła się koło 10-20 minut i potem z 3 godzinki spania.. Ale dość szybko z tego wyrosła. Jeśli normalnie je i pije to raczej nie masz się czym martwić.;) Quote
kasiula_86 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 dziekuje ! mam nadzieje ze wszyatko jest ok :) cos tam sie napil troszeczke wode i zjadla odrobinke...zobaczymy po kilku dniach jak to wyglada ;) pozdrawiam Quote
Skibka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 To raczej jest dobrze. Może dołączysz do naszego grona i założysz galeryjkę maluchowi? :lol: Quote
Natalia&Lola Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Moja też bardzo dużo spała w tym pierwszym okresie to nawet się nie bawiła, tylkojadła sikała i spała. Nawet myślałam, że jest chora bo tyle śpi. Teraz mi brakuje tych dni jak ona tylko spała. Teraz jest okropnym łobuzem, którego jest wszędzie pełno.:p Quote
zetka73 Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Mojemu Nerusiowi do dziś zostało spanie :) a skończył rok. Kiedy go pierwszy raz w domu mialam to spal i taki obcy maluszek nie umiał sie odnaleźć zaczynaliśmy sie z nim bawić i wtedy brykal ale jak sie go zostawiło samego w spokoju to tęsknił chyba i po postu spal ---potem to mija baw sie z maluszkiem kiedy tylko możesz zeby nie myślał o swoim dawnym domku Quote
***Paulina*** Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Jak ja wzięłam Kati do domu to miała 2 miesiące... Na początku (dosyć długo) cały czas prawie spała i budziła się tylko żeby się najeść, napić i wysiusiać... A ile twoja już ma??? Może założysz jej galerię??? Quote
Recommended Posts