Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziona w lutym ( Siemianowice śląskie ) suczka szuka domu, przebadana, założona książeczka zdrowia, wszystkie szczepionki, odrobaczana, czeka na nowy ciepły dom. Ma ok 4 lat, spokojna lubi zabawę, przebywa w DT aby nie trafiła od schroniska. Osoby zainteresowane adopcja proszę o kontakt tel 600-448-532. Możliwy transport na terenie śląska.

Innych psów nie atakuje pierwsza, dopiero w momencie ataku innego psa zaczyna sie stawiac, lecz nie ma problemów z przytrzymaniem.
Popytajcie znajomych moze znajdzie sie ktos chetny, muszę znalesc do konca miesiaca jej nowy dom, w przeciwnym wypadku bedzie musiala trafic do schroniska, a szkoda psiaka naprawde jest cudowna.

Posted

No Andziu to jakaś epidemia.
Możliwe że na dniach będę ogłaszała pieska znajomego :( wpadł z laską, wziął z nią ślub i nagle laska stwierdziła że ona nie chce widzieć Draga (tak wabi się pies) w domu jak urodzi się dziecko. Niestety nie pomaga tłumaczenie i proszenie żeby dała mu szanse, kumpel jest załamany, ona już podjęła decyzje i chyba nie ma zamiaru jej zmienić. Ja kombinuje jak się da żeby go zostawili, żeby chociaż wybudowali mu kojec i żeby był na ogrodzie, niestety ona na nic się nie zgadza...:shake:

Posted

trzeba poprosić jenny19 o pomoc w ogłoszeniach i zapytac tego ktosia ile sunia ma czasu....bo nie ukrywam, ze znalezienie jej dobrego domu będzie cieżkie...ze względu na braki dobrych domków dla bullowatych - a tych niestety jest co niemiara:shake:

Posted

Szczerze mówiąc to nic o suni nie wiem, ten ktoś w ogóle nic o niej nie pisze, na fotki też trochę czekałam... zachowuje się tak jakby mu nie zależało na tym żeby sunia znalazła nowy dom

• 4 months later...
  • 1 year later...