Melisa89 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Znaleziona w lutym ( Siemianowice śląskie ) suczka szuka domu, przebadana, założona książeczka zdrowia, wszystkie szczepionki, odrobaczana, czeka na nowy ciepły dom. Ma ok 4 lat, spokojna lubi zabawę, przebywa w DT aby nie trafiła od schroniska. Osoby zainteresowane adopcja proszę o kontakt tel 600-448-532. Możliwy transport na terenie śląska. Innych psów nie atakuje pierwsza, dopiero w momencie ataku innego psa zaczyna sie stawiac, lecz nie ma problemów z przytrzymaniem. Popytajcie znajomych moze znajdzie sie ktos chetny, muszę znalesc do konca miesiaca jej nowy dom, w przeciwnym wypadku bedzie musiala trafic do schroniska, a szkoda psiaka naprawde jest cudowna. Quote
Melisa89 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Halooo.... sunia musi znaleźć nowy dom lub DT do końca miesiąca, inaczej schron Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Sunia czeka już długo, może właśnie na Ciebie? Ależ ona ładna, szkoda, że nie mogę jej przygarnąć.:shake: Quote
.::Blue_Lagoon::. Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Sunia czeka już długo, może właśnie na Ciebie? Ależ ona ładna, szkoda, że nie mogę jej przygarnąć.:shake: Quote
andzia69 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 powiedzcie mi...czy to się kiedyś skonczy???? kiedy ludzie przestaną pozbywać sie bullowatych...to jakaś epidemia normalnie:placz: Quote
Melisa89 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 No Andziu to jakaś epidemia. Możliwe że na dniach będę ogłaszała pieska znajomego :( wpadł z laską, wziął z nią ślub i nagle laska stwierdziła że ona nie chce widzieć Draga (tak wabi się pies) w domu jak urodzi się dziecko. Niestety nie pomaga tłumaczenie i proszenie żeby dała mu szanse, kumpel jest załamany, ona już podjęła decyzje i chyba nie ma zamiaru jej zmienić. Ja kombinuje jak się da żeby go zostawili, żeby chociaż wybudowali mu kojec i żeby był na ogrodzie, niestety ona na nic się nie zgadza...:shake: Quote
Melisa89 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Foty doszły, niestety nic więcej Quote
andzia69 Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 trzeba poprosić jenny19 o pomoc w ogłoszeniach i zapytac tego ktosia ile sunia ma czasu....bo nie ukrywam, ze znalezienie jej dobrego domu będzie cieżkie...ze względu na braki dobrych domków dla bullowatych - a tych niestety jest co niemiara:shake: Quote
Melisa89 Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Szczerze mówiąc to nic o suni nie wiem, ten ktoś w ogóle nic o niej nie pisze, na fotki też trochę czekałam... zachowuje się tak jakby mu nie zależało na tym żeby sunia znalazła nowy dom Quote
trelemorele Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 CZeśc . Wiem że to temat z przed lat , ale jestem na 99 % pewna ze wiem czyj to pies .. Prosze o wiadomość czy znalazł już swój dom . Quote
Recommended Posts