Marlenuś91 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Dzisiaj w pobliskim lesie znalezione zostały cztery szczeniaki biało-rude chyba 3 psy i jedna suka nie jestem do kaca pewna jutro dokładniej o tym.... Szczeniaki jak na razie siedzą u babci w chlewku w podwórku (u mnie oczywiście) bo u mnie jest 2 letni amstaff. Nie mogłam przejść obok tego obojętnie :placz: patrzyły takim wzrokiem. Nie wiem jak ktoś mógł coś takiego zrobić :placz:Ludzie są podli. Mam teraz dwa swoje psy, amstaffa i 4 szczeniaki :shake:... Głupio jest o tym pisać, ale już nie wyrabiam finansowo nawet :-( jeżeli znalazły by się osoby o dobrym sercu, które albo by wzięły je do Siebie ( bo naprawdę jest teraz ciężko z tyloma), albo pomogły finansowo w tym... Nie proszę o pieniądze po prostu dla tych małych jest potrzebna karma nie chcę pieniędzy tylko proszę o pomoc w postaci karmy dla nich... Ja mam 17 lat dopiero niestety nie dysponuję własnymi funduszami :shake:... A już z karmą nie wyrabiam... Jutro będą fotki małych ... Quote
nika28 Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Biedne szczeniaki... :-( Czekam na fotki :roll: Quote
Marlenuś91 Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Małe są naprawdę śliczne ;] Fotki zrobię w dzień ... Quote
Marlenuś91 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Suczka to ta na tym naj wiekszym psem leży Po środku olbrzym ;] Bez ogona ten co mu głowę ucieło Drugi z dwuch mniejsztch Suczka ;] Drugi z mniejszych psów Pomóżcie w ogłaszaniu piesków Quote
pixie Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Marlenuś91'] Suczka to ta na tym naj wiekszym psem leży Po środku olbrzym ;] Bez ogona ten co mu głowę ucieło Drugi z dwuch mniejsztch Suczka ;] Drugi z mniejszych psów Pomóżcie w ogłaszaniu piesków zaraz poprosze tutaj kogos chetnego takze zawiadomie osoby z Bialegostoku by zagladaly i wspieraly i pomogly jak tylko moga dzielna dziewczyna z Ciebie a kluchy ogormne..jak dawno temu je znalazlas? czy byly takie wielkie juz? i nie rozeszly sie na wszystkie strony? nie do wiary... EDIT: juz widze ze dzis ...hmmm mialy duzo szczescia! mogly sie porozlazic..wywiezli do lasu i juz... moze uda sie porobic zdjecia kazdemu oddzielnie i chocby je ponumeruj my, jesli imion jeszcze nie maja poprosze Garillke, by swoim patronatem objela ten watek:p Quote
grallinka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Melduję się na wątku :cool1: Zaraz dam informację na zbiorczy wątek. Ja osobiście to caly weekend zajęta- zjazd, ale zrobię co w mojej mocy. Quote
Marlenuś91 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Te pieski dwa były w takim orku co babki noszą w kratę po rynku... i 2 były uwiązane do drzewa znalazłam je wczoraj ... :-( Zdjęcia oczywiście porobię oddzielne ale muszę poczekać aż zasną bo za bardzo ruchliwe są. Jak na razie siedzą w domu... Eh jeszcze jazda od matki mnie za nie czeka.. :shake: Niestety psiaki nie mogą nocować w domu ;/... Są na noc zamykane w chlewku, że tak powiem, ale mają dużo koców i miękkie posłanie... Wszystkie są strasznie za Wszone/Pchlone, będę je pryskać oczywiście coś tam mi jeszcze zostało... Quote
grallinka Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 W okolicy jakiego lasu je znalazłaś? Tzn która część miasta? Ogłaszałaś już je gdzieś? Bialystokonline, kramik czy cos? Quote
Marlenuś91 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Koło pietrasz...Tak ogłaszałam na b-stoku jak na razie... W chwili wolnego czasu postaram się o więcej ogłoszeń ... Quote
Guest monia3a Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Mogę kupić trochę karmy dla szczylków ale nie mam auta więc będzie problem z dowozem... Napisz mi na maila [email protected] więcej info o maluchach i numer kontaktowy to zrobię im allegro i przeslij foty w większej rozdzielczości. Te piesko to takie trochę biglowate ;) Quote
Marlenuś91 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Ogłoszenia dane już na wszystkich białostockich portalach Quote
Marlenuś91 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Ogłoszenia dane już na wszystkich białostockich portalach Quote
Marlenuś91 Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Ogłoszenia dane już na wszystkich białostockich portalach monia3a wysłałam ci e-maila... Dzięki dla pędzelopki za wsparcie w postaci karmy ;) Quote
Evelin Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Koszmar..co za świat.. Marlenuś,przyślij mi nr konta na pw -prześlę kase na troche karmy... Nie moge pomóc inaczej-jutro wyjeżdżam... Quote
pixie Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Evelin napisał(a):Koszmar..co za świat.. Marlenuś,przyślij mi nr konta na pw -prześlę kase na troche karmy... Nie moge pomóc inaczej-jutro wyjeżdżam... czy ktos jedzie z Warszawy do bialegostoku? moglabym przeslac karme dla towarzystwa, a pieniadze od ewelin przydadza sie na odpchlenia i inne cuda moze toz pomoze odrobaczyc? Marlenus mozesz w tytule spytac o transport...samochodem najlepiej lub hmmm jakos do pociagu i potem co dalej? bo bylby to worek karmy na miesiac starczy..w tym czasie jakies domki no i mam nadzieje ze u babci w chlewku beda mogly zostac... Quote
Evelin Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ja jadę,ale aż w przyszłą niedzielę (za tydzień)...Jeśli do tego czasu nie znajdzie się transport ,to nie ma problemu-przewiozę.. Mój tel 511 216 181 Quote
pixie Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Evelin napisał(a):Ja jadę,ale aż w przyszłą niedzielę (za tydzień)...Jeśli do tego czasu nie znajdzie się transport ,to nie ma problemu-przewiozę.. Mój tel 511 216 181 Evelin dziekuje moze trafi sie wczesniej ? p.s. Pola tanczy cudnie...radosna sunia czy u Ciebie na tymczasie? nie kliknelam w banerek, ale sadze ze tak..i Bleki do tego w parze cudne, radosne ilez serca i radosci w tym filmiku! Quote
Guest monia3a Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Rodzice jednej z dziewczyn z miau jadą do wawy we wtorek ale nie wiem kiedy wracają, zapytam może się zgodzą przewieść karmę do Białego o ile wogóle będą wracać ;) Quote
Evelin Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Jakby cos nie wyszło z transportem,to pamiętajcie o mnnie :) Mały off- Pola jest w hoteliku u Murki..szukamy Jej domku.Jesli nic z tego nie wyjdzie pojedzie do Niemiec.W każdym razie do schroniska juz nie wróci:) Quote
Marlenuś91 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Więc tak tytuł zmieniony już... He od rodziców lekki opieprz, chyba już sie przyzwyczajają do czegoś takiego ;] Co do pisaków mogą zostać ile tylko będzie trzeba ... Nie ma problemu... Już dzisiaj mamuśka przywołała je do domu gdy biegały po podwórku... Moja cioteczna 6 letnia siostra je niańczy... Okej idę sprzątać... Bo pieski cały worek z trocinami rozwaliły he he łobuzy małe... Nawet jeżeli pieski oddała bym wcześniej, czy coś zawsze ta karma przyda się na kolejne tymczasy jeżeli do mnie trafiał ;] Quote
Guest monia3a Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Marlenuś91 możesz zrobić jakieś lepsze fotki do allegro?? Na tych mało co i widać ;) Quote
Hrabina Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Jeszcze raz hej! znalazlam w koncu te strone, pieski sa sliczne i jestem zainteresowana raczej suczka. Daj mi znac albo na maila albo na telefon. 503-165-939. Pozdrawiam Quote
Marlenuś91 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Hrabina napisz coś o Sobie Dziękuję osobie która przywiozła karę dla małych... Nie wiem kto to był, ale osoba z forum (a na dodatek z osiedla) Ślicznie dziekujemy ;] Pieski wszystkie 6 (4+2) moje kimają u mnie na tapczanie ;] A ja to chyba na ziemię pójdę kimać he he :evil_lol: A co tam ;] Dwa pieski mają już imiona moja młodsza cioteczna siostra nazwała suczkę Sonia, a mama naj większego Dropsik ;] ten bez ogonka, przez moja koleżankę został nazwany Mentos ;] Może ktoś ma propozycje imienia dla drugiego z mniejszych ma duże uszy i jest mało ufny.. Co do ludzi zreszta tak jak ten naj większy ;] Nie wiem, ale myśle, ze karmy jak narazie wystarczy ;] A i Evelin dziękujemy za pieniązki :p Quote
Marlenuś91 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Hrabina napisz coś o Sobie Dziękuję osobie która przywiozła karę dla małych... Nie wiem kto to był, ale osoba z forum (a na dodatek z osiedla) Ślicznie dziekujemy ;] Pieski wszystkie 6 (4+2) moje kimają u mnie na tapczanie ;] A ja to chyba na ziemię pójdę kimać he he :evil_lol: A co tam ;] Dwa pieski mają już imiona moja młodsza cioteczna siostra nazwała suczkę Sonia, a mama naj większego Dropsik ;] ten bez ogonka, przez moja koleżankę został nazwany Mentos ;] Może ktoś ma propozycje imienia dla drugiego z mniejszych ma duże uszy i jest mało ufny.. Co do ludzi zreszta tak jak ten naj większy ;] Nie wiem, ale myśle, ze karmy jak narazie wystarczy ;] A i Evelin dziękujemy za pieniązki :p Quote
Recommended Posts