Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj w pobliskim lesie znalezione zostały cztery szczeniaki biało-rude chyba 3 psy i jedna suka nie jestem do kaca pewna jutro dokładniej o tym.... Szczeniaki jak na razie siedzą u babci w chlewku w podwórku (u mnie oczywiście) bo u mnie jest 2 letni amstaff. Nie mogłam przejść obok tego obojętnie :placz: patrzyły takim wzrokiem. Nie wiem jak ktoś mógł coś takiego zrobić :placz:Ludzie są podli. Mam teraz dwa swoje psy, amstaffa i 4 szczeniaki :shake:...
Głupio jest o tym pisać, ale już nie wyrabiam finansowo nawet :-( jeżeli znalazły by się osoby o dobrym sercu, które albo by wzięły je do Siebie ( bo naprawdę jest teraz ciężko z tyloma), albo pomogły finansowo w tym... Nie proszę o pieniądze po prostu dla tych małych jest potrzebna karma nie chcę pieniędzy tylko proszę o pomoc w postaci karmy dla nich... Ja mam 17 lat dopiero niestety nie dysponuję własnymi funduszami :shake:... A już z karmą nie wyrabiam...
Jutro będą fotki małych ...

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suczka to ta na tym naj wiekszym psem leży

Po środku olbrzym ;]
Bez ogona ten co mu głowę ucieło

Drugi z dwuch mniejsztch

Suczka ;]

Drugi z mniejszych psów

Pomóżcie w ogłaszaniu piesków

Posted

[quote name='Marlenuś91']
Suczka to ta na tym naj wiekszym psem leży

Po środku olbrzym ;]
Bez ogona ten co mu głowę ucieło

Drugi z dwuch mniejsztch

Suczka ;]

Drugi z mniejszych psów

Pomóżcie w ogłaszaniu piesków

zaraz poprosze tutaj kogos chetnego
takze zawiadomie osoby z Bialegostoku by zagladaly i wspieraly i pomogly jak tylko moga

dzielna dziewczyna z Ciebie

a kluchy ogormne..jak dawno temu je znalazlas? czy byly takie wielkie juz? i nie rozeszly sie na wszystkie strony?
nie do wiary...

EDIT: juz widze ze dzis ...hmmm mialy duzo szczescia! mogly sie porozlazic..wywiezli do lasu i juz.
..

moze uda sie porobic zdjecia kazdemu oddzielnie i chocby je ponumeruj my, jesli imion jeszcze nie maja

poprosze Garillke, by swoim patronatem objela ten watek:p

Posted

Te pieski dwa były w takim orku co babki noszą w kratę po rynku... i 2 były uwiązane do drzewa znalazłam je wczoraj ... :-(
Zdjęcia oczywiście porobię oddzielne ale muszę poczekać aż zasną bo za bardzo ruchliwe są. Jak na razie siedzą w domu... Eh jeszcze jazda od matki mnie za nie czeka.. :shake:
Niestety psiaki nie mogą nocować w domu ;/... Są na noc zamykane w chlewku, że tak powiem, ale mają dużo koców i miękkie posłanie...
Wszystkie są strasznie za Wszone/Pchlone, będę je pryskać oczywiście coś tam mi jeszcze zostało...

Guest monia3a
Posted

Mogę kupić trochę karmy dla szczylków ale nie mam auta więc będzie problem z dowozem...
Napisz mi na maila [email protected] więcej info o maluchach i numer kontaktowy to zrobię im allegro i przeslij foty w większej rozdzielczości.

Te piesko to takie trochę biglowate ;)

Posted

Evelin napisał(a):
Koszmar..co za świat..
Marlenuś,przyślij mi nr konta na pw -prześlę kase na troche karmy...
Nie moge pomóc inaczej-jutro wyjeżdżam...

czy ktos jedzie z Warszawy do bialegostoku?
moglabym przeslac karme dla towarzystwa, a pieniadze od ewelin przydadza sie na odpchlenia i inne cuda

moze toz pomoze odrobaczyc?
Marlenus mozesz w tytule spytac o transport...samochodem najlepiej lub hmmm jakos do pociagu i potem co dalej? bo bylby to worek karmy na miesiac starczy..w tym czasie jakies domki no i mam nadzieje ze u babci w chlewku beda mogly zostac...

Posted

Evelin napisał(a):
Ja jadę,ale aż w przyszłą niedzielę (za tydzień)...Jeśli do tego czasu nie znajdzie się transport ,to nie ma problemu-przewiozę..
Mój tel 511 216 181

Evelin dziekuje
moze trafi sie wczesniej ?

p.s. Pola tanczy cudnie...radosna sunia czy u Ciebie na tymczasie? nie kliknelam w banerek, ale sadze ze tak..i Bleki do tego w parze
cudne, radosne ilez serca i radosci w tym filmiku!

Guest monia3a
Posted

Rodzice jednej z dziewczyn z miau jadą do wawy we wtorek
ale nie wiem kiedy wracają, zapytam może się zgodzą przewieść
karmę do Białego o ile wogóle będą wracać ;)

Posted

Jakby cos nie wyszło z transportem,to pamiętajcie o mnnie :)

Mały off- Pola jest w hoteliku u Murki..szukamy Jej domku.Jesli nic z tego nie wyjdzie pojedzie do Niemiec.W każdym razie do schroniska juz nie wróci:)

Posted

Więc tak tytuł zmieniony już...
He od rodziców lekki opieprz, chyba już sie przyzwyczajają do czegoś takiego ;]

Co do pisaków mogą zostać ile tylko będzie trzeba ... Nie ma problemu...
Już dzisiaj mamuśka przywołała je do domu gdy biegały po podwórku... Moja cioteczna 6 letnia siostra je niańczy...

Okej idę sprzątać... Bo pieski cały worek z trocinami rozwaliły he he łobuzy małe...

Nawet jeżeli pieski oddała bym wcześniej, czy coś zawsze ta karma przyda się na kolejne tymczasy jeżeli do mnie trafiał ;]

Guest monia3a
Posted

Marlenuś91 możesz zrobić jakieś lepsze fotki do allegro??
Na tych mało co i widać ;)

Posted

Jeszcze raz hej! znalazlam w koncu te strone, pieski sa sliczne i jestem zainteresowana raczej suczka. Daj mi znac albo na maila albo na telefon. 503-165-939. Pozdrawiam

Posted

Hrabina
napisz coś o Sobie

Dziękuję osobie która przywiozła karę dla małych... Nie wiem kto to był, ale osoba z forum (a na dodatek z osiedla)
Ślicznie dziekujemy ;]

Pieski wszystkie 6 (4+2) moje kimają u mnie na tapczanie ;] A ja to chyba na ziemię pójdę kimać he he :evil_lol: A co tam ;]

Dwa pieski mają już imiona moja młodsza cioteczna siostra nazwała suczkę Sonia, a mama naj większego Dropsik ;] ten bez ogonka, przez moja koleżankę został nazwany Mentos ;] Może ktoś ma propozycje imienia dla drugiego z mniejszych ma duże uszy i jest mało ufny.. Co do ludzi zreszta tak jak ten naj większy ;]

Nie wiem, ale myśle, ze karmy jak narazie wystarczy ;]

A i Evelin dziękujemy za pieniązki :p

Posted

Hrabina
napisz coś o Sobie

Dziękuję osobie która przywiozła karę dla małych... Nie wiem kto to był, ale osoba z forum (a na dodatek z osiedla)
Ślicznie dziekujemy ;]

Pieski wszystkie 6 (4+2) moje kimają u mnie na tapczanie ;] A ja to chyba na ziemię pójdę kimać he he :evil_lol: A co tam ;]

Dwa pieski mają już imiona moja młodsza cioteczna siostra nazwała suczkę Sonia, a mama naj większego Dropsik ;] ten bez ogonka, przez moja koleżankę został nazwany Mentos ;] Może ktoś ma propozycje imienia dla drugiego z mniejszych ma duże uszy i jest mało ufny.. Co do ludzi zreszta tak jak ten naj większy ;]

Nie wiem, ale myśle, ze karmy jak narazie wystarczy ;]

A i Evelin dziękujemy za pieniązki :p