Foxowa Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 A ja nie mogę przypomnieć hasła i teraz pisze do admina aby mi przypomniał albo połączył konta... Fotki w najbliższym czasie ;) Quote
McDzik Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Na maila sobie przyślij potwierdzenie :lol: Quote
Foxowa Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Wyskakuje mi błąd, że niepoprawny mail a ja mam tylko ten w użytku od bardzo dawna więc nie wiem... Quote
Kisses Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [url]http://i794.photobucket.com/albums/yy226/fox_owa_/DSCF5460.jpg[/url] Któż ah któż zrobi takie cudne foto ? :cool1: Ah, no ja :evil_lol: Ten CT był super, taki słodki :loveu: Quote
WeronikaM Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Super foty !!! Toi toi naj naj :diabloti: Quote
Foxowa Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Popisałam do adminów oraz w administracji o połączenie kont więc może (kiedyś) raczą połączyć. Na razie na tym muszę być... Quote
jmw Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 siema :cool1: toi toi rlz :diabloti::diabloti::diabloti: moja suegstia, więcej fotek! Quote
taxelina Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 eh i liczysz ze admin cos odp? nie od dzis wiadomo ze admin olewa.. Quote
Foxowa Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Fotki jutro bo dziś padam na pysk. Liczyć można ale na siebie... I to się nazywają admini..... Ja jestem po zbiórce harcerskiej i jutro znowu mam o 12. Ale chcę zrobić tą ochotniczkę bo robię ją już prawie dwa lata XDD A najlepsze że zaczęłam pół roku temu i przerwałam :D Mam kilka fot ze zbiórki jak i Fuksa :D Ale to jutro xDD Quote
Foxowa Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 To dobrze, bo ja padam. Ja już na Kielce się szykuję i psa szukam. Mam propozycje nagiego peruwiańczyka ale to Częstochowa i z dojazdem ciężko. Quote
bianka19 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Siemanko wam :loveu::loveu::loveu: Quote
psiulka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='deer_1987']eh i liczysz ze admin cos odp? nie od dzis wiadomo ze admin olewa..[/quote] Ja liczę, kiedyś ktoś tu zaglądnąć musi. ;) Może teraz są jakieś problemy czy coś? Swoją drogą, faktycznie to bardzo uciążliwe, ja np. chciałabym teraz konto vip, ale podobno niektórzy po wpłaceniu nie mogą z niego korzystać, więc poczekam, aż się wszystko wyjaśni... Foxola, a hasła sobie nie przypomniałaś? Quote
McDzik Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 No już mi Kisses mówiła, że pewnie wszystkie razem na sobotnie Mp do Kielc pojedziecie bronić honoru Rzeszowa :lol: a ja jadę w niedziele bronić i żegnac się z Mp :lol::lol::-( Taaa... a ja 2 lata czekam na skasowanie z galerii psa, który miał być mój a nie jest, a fotki są w galerii dogo i jestem wpisana jako właścicielka :shake: Quote
psiulka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 [quote name='McDzik'] Taaa... a ja 2 lata czekam na skasowanie z galerii psa, który miał być mój a nie jest, a fotki są w galerii dogo i jestem wpisana jako właścicielka :shake:[/quote] Mc, takie coś możesz zgłosić do moderatorów działu, a połączenie kont to już inna sprawa, to może zrobić tylko admin. Quote
Kisses Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Mc, chcesz impreze pożegnalną? :eviltong: Quote
Czasowa Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Witamy się p bardzo dłuuuuuuuuuuuugim czasie ;) Quote
WeronikaM Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [QUOTE]Mam kilka fot ze zbiórki jak i Fuksa[/QUOTE] czekamy !!!!! :eviltong: Quote
McDzik Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 [quote name='Kisses']Mc, chcesz impreze pożegnalną? :eviltong:[/QUOTE] Chcę :loveu: z uroczystym odsłonięciem mojego złotego pomnika :loveu: Quote
Recommended Posts