Jump to content
Dogomania

Grzywaczowa galeria Zuzy i Audika, oraz foksiasta z Fuksem w pamięci..[*]

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://img689.imageshack.us/img689/8721/dscf5533.png[/url]
Ale fajnie wygląda :D Tylko te zacieki tak średnio wyglądają. Nie ma czegoś do przemywania tego? Bo pamiętam, że jak miałam sznaucera to miałam cos do przemywania ;)

Posted

[quote name='Minerva'][url]http://img689.imageshack.us/img689/8721/dscf5533.png[/url]
Ale fajnie wygląda :D Tylko te zacieki tak średnio wyglądają. Nie ma czegoś do przemywania tego? Bo pamiętam, że jak miałam sznaucera to miałam cos do przemywania ;)[/QUOTE]

Nie ma sensu tego przemywać, to wszystko jest do wygolenia, a oczy tak czy tak łzawić będą, jakoś muszą się oczyszczać ;)

Posted

[quote name='Cavy']Wygląda jak szczeniorek teraz. :loveu: :loveu:[/QUOTE]
:)

[quote name='Iś & Chester']moje malutkiee :loveu::loveu: śliczny jest chłopak :)
a z tymi zaciekami pod oczkami coś się da zrobić ?[/QUOTE]
Wystrzyc ;)

[quote name='Darianna']po goleniu nie bedzie widac zacieków, wpadaj z grzywem na socjalizację do nas :D[/QUOTE]
Wpadniemy na pewno :)

[quote name='Kaya93']Ale on słodki :loveu:
Folcia wpadaj do Rzeszowa, czekamy na Was :D[/QUOTE]
Oj coś dużo tych zaproszeń, a wakacje jakieś krótkie :D:D

[quote name='McDzik']Odnoszę wrażenie, że poprzednia włascicielka nie powiedziala Ci o wszystkich problemach, zeby szybciej sie psiaka pozbyć :([/QUOTE]
No cóż, ale już jest o 1000000% lepiej :)

[quote name='psiulka']A ja myślę, że Audi u Oli przejdzie dużą metamorfozę, oczywiście w lepszym kierunku. Coraz śliczniejszy ten Twój grzywek :loveu:[/QUOTE]
Już inaczej wygląda, zachowuje się więc jesteśmy na dobrej drodze.

[quote name='Nikolaaa']Jaki piękny chłopak :loveu:[/QUOTE]
Dziękuję :loveu:

[quote name='deer_1987']Piekny tylko stanowczo za malo zdjec![/QUOTE]
Wstawiam, wstawiam :)

[quote name='Minerva'][url]http://img689.imageshack.us/img689/8721/dscf5533.png[/url]
Ale fajnie wygląda :D Tylko te zacieki tak średnio wyglądają. Nie ma czegoś do przemywania tego? Bo pamiętam, że jak miałam sznaucera to miałam cos do przemywania ;)[/QUOTE]
Strzyżonko tylko, bo to u każdego osobnika tej rasy się ujawnia, tylko nie u każdego tak widać ;)

[quote name='Daga & Maks']teraz to wygląda jak grzywacz :D
jeszcze tylko z tymi zaciekami coś zrobić i będzie cudo :D[/QUOTE]
Hehe, w końcu :D:D

Posted

[quote name='kaskaSz']Ślicznym pycholek z tego Artiego, w twoich rękach na pewno będzie mu dobrze. A z Fuksem się dogadują?Nie było spięć?[/QUOTE]
Kilka spięć jest, ale to tak przy codziennej rutynie. O miśka czy o zostawioną granulkę jak każdy w tym samym momencie chce wziąć ;)

[quote name='Iza.']Nie ma sensu tego przemywać, to wszystko jest do wygolenia, a oczy tak czy tak łzawić będą, jakoś muszą się oczyszczać ;)[/QUOTE]
Maszynkę będziemy zamawiać u fryzjerki, bo nasza nie wygala, a fryzjerka ma najmniej 1 mm.

[quote name='Nikolaaa']Witamy weekendowo :hand:[/QUOTE]
Hej, hej :loveu:

[quote name='mimi_91']Hejka ;)

Oj Ola coś mało fotek Twoich przystojniaków dajesz:shake:[/QUOTE]
Moment i się pojawią ;)

[quote name='gosiulaa']Strajkujemy o większą ilość zdjęć Twej psiarni! :D[/QUOTE]
Dobrze, już dobrze zaraz dam tylko muszę wybrać i wstawić :>

Jutro jadę z Audikiem do Suchej Beskidzkiej na tygodniowe wakacje, a za dwa tygodnie pojadę do Norwegii na miesiąc, więc będzie dłuższa przerwa od fotek. A podczas trzech dni miedzy Suchą, a Norwegią porobię tyle zdjęć żeby wystarczyło na miesiąc :D:D

A żeby Was uszczęśliwić wstawiam fotki ;)

Posted

Ja już muszę lecieć to fotki w linku:
[URL="http://picasaweb.google.com/112648697857860036651/Audik"]Spacerowe szaleństwa :)[/URL]

Życzę miłej nocki :loveu:

Posted

A więc jadę tylko sama, ale psiarnia zostaje w pełni w domu. :)

Nie wiem czy będę miała dostęp do internetu (ew. GGKom) także życzę wszystkim udanych wakacji a szczególnie żeby pogoda dopisywała Wam ^^
Pozdrawiamy Ola, Fuks i Audik

Posted

[quote name='gosiulaa']Ładne fotki ;) ten Twój grzywek to pięknieje z dnia na dzień :D[/QUOTE]

[quote name='deer_1987'][url]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TDDjzWBXvYI/AAAAAAAAASU/pLwympunY-4/s576/DSCF5489.JPG[/url]
sliczna mordka :)[/QUOTE]

[quote name='Cavy'][url]http://lh5.ggpht.com/_2wfAys3hguo/TDDjzWBXvYI/AAAAAAAAASU/pLwympunY-4/s576/DSCF5489.JPG[/url]
ale on jest fantastyczny! :loveu:[/QUOTE]

[quote name='mimi_91']przystojniaki :loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy :loveu:
Ja musiałam dzisiaj wrócić, bo mama wysiada i z psami nie ma kto wyjść. Także z powrotem jestem.
Jak wróciłam przed czasem to myślę nad wyjazdem na wystawę do Warszawy. Jak na razie szukam transportu, a jak będę jechać to z białym żeby zobaczyć jak zareaguje na tyle psów :)
Muszę popisać po hodowlach, może akurat się uda.
Może ktoś wie kto może mieć miejsce?

Posted

Audik jest sliczny, ale z tego co mi wiadomo chcialas psa na wystawy, a ten bedzie odrastal hm..... rok? dwa? dlaczgo nie kupilas psa z hodowli, tylko takiego tzw z drugiej reki, jesli mozna wiedziec?

Posted

Foxowa jest jutro i pojutrze na wystawie w Warszawie. Jak ktoś chce się z nią zobaczyć można ja poznać po Audiku przy nodze. Będzie tez w namiocie kolo leonbergerów (sobota) i ozdóbek (niedziela). ;)

Posted

[quote name='odpmi']Audik jest sliczny, ale z tego co mi wiadomo chcialas psa na wystawy, a ten bedzie odrastal hm..... rok? dwa? dlaczgo nie kupilas psa z hodowli, tylko takiego tzw z drugiej reki, jesli mozna wiedziec?[/QUOTE]

Poniewaz jakoś szybko nie trafił by do mnie szczeniak, a jak go zobaczyłam w ogłoszeniu to zrobiło mi się go zal i z mama stwierdziłyśmy ze nie może trafić w nieodpowiednie ręce i my go weźmiemy. I tak oto ponad dwa tygodnie jest u mnie.