Jump to content
Dogomania

Grzywaczowa galeria Zuzy i Audika, oraz foksiasta z Fuksem w pamięci..[*]

Recommended Posts

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foxowa']Szukam ;p
Na Rzeszów mam sheltie i leonbergera ;)[/QUOTE]
uła, szpan :D Mysmy mieli byc w Rzeszowie ale wracamy dzień przed wystawą z nart i dopiero w dniu wystawy odbieramy psa od dziadków :P Wiec troche nie było by jak pojechać ;( Ale do Kato. na 95% pojedziemy. Musze tylko zgłoszenie wypełnić ;P

Posted

Kotek sama nie wiem.
Gdybym wiedziała to bym ci powiedziała. A tak to jestem w kropce.
W sobote ani w niedziele nie bo na mp idę. Ale w następny weekend bym chciała.

Posted

Byliśmy dziś u mimi_91 :). Fuks pobawił się z Majką i Gają. Było świetnie. Mała urosła już trochę bardziej. Ćwiczyliśmy trochę na wystawę, a wcześniej byliśmy na wałach. Psy ganiały po tym śniegu, a ciocia Ola fotki pstrykała :lol:. Mam ich multum. Ale pewnie dopiero jutro wstawię bo zapewne nikt oglądać nie będzie chciał...

:D:D

C&B hah ;D

Posted

[quote name='Foxowa']Byliśmy dziś u mimi_91 :). Fuks pobawił się z Majką i Gają. Było świetnie. Mała urosła już trochę bardziej. Ćwiczyliśmy trochę na wystawę, a wcześniej byliśmy na wałach. Psy ganiały po tym śniegu, a ciocia Ola fotki pstrykała :lol:. Mam ich multum. Ale pewnie dopiero jutro wstawię bo zapewne nikt oglądać nie będzie chciał...

:D:D

C&B hah ;D[/QUOTE]

A kiedy sie na wystawy wybieracie i gdzie ?

Posted

W piątek wstawie. Bo mam taki nawał nauki że szok... Dopiero teraz na kompa zdołałam wejść, bo jakąś porąbaną waze musiałam na plastyke robić. W piątek nowy plan lekcji dostanę. Ciekawe jak się zmieni.
Ja lecę, bo padam na pysk.

Pozdrawiamy, Ola i Fuks