bety Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 BUDAPESZT (Węgry) 3-5.X.2008 [EUROPEJSKA] sędzia: Juan De Naveda (Hiszpania) PSY Klasa baby: WOORLOCK WOODOO - wo, BIS Baby 2 m. (dnia) Klasa szczeniąt: DJUKE ELLINGTON DE CHAMPERNOUNE - wo2 ORIENTS PRIDE THOR OF WOLF POINT - wo1 REGALIA'S MEANT TO BE - nb ROBIN HOOD ETRURIA POLONIA - wo3 Klasa młodzieży: CHINOOK DE CHAMPERNOUNE - V4 ECHO STAR'S BESSERWISSER - bdb ECHO STAR'S TOUCHDOWN - V2 EMPIRE STRIKES BACK DE GABRITHO - nb MELODOR SHAKA ZULU - bdb RUTHDALES TOO HOT FOR U - V1, Mł.Zw.EUR SILVER EAGLE ABSOLUTE POWER - V SIMPLY BEST OF WOLF POINT - bdb SO STRONG OF WOLF POINT - bdb TENK-JOU-LEE NAPOLEON - bdb WOORLOCK TOMBSTONE - V3 Klasa pośrednia: FINIGAN AK-TAN CUFENDER - V2, Res.CAC HARLEKIN BOX ARAMUSA - nb JAPONSKIY SAD GEKAI - V1, CAC Klasa otwarta: ELLIS LIS GILLEMHOLL SHTOUNER ROSS - V ERABOR HERO - V1, CAC ERABOR ILIAN - V ERABOR MEPHISTO - V MAROTEAM AMERICAN DREAM - nb MAROTEAM BOSTON AT BUCKSHOT - V RINGSIDE'S NO LIMIT - V4 RUTHDALES EYE THE TIGER - V2, Res.CAC SHEBOGI WOORLOCK X MAN - V3 URASAGHEGYI BLACK DEVIL - V Klasa championów: AMADAR TRUE COLOURS AT REDWITCH - V2, Res.CAC ANSHEE NO STONE UNTURNED - V ARCHIBALD - V1, CAC, CACIB, Zw.EUR, BOB ATTORI HANZO OF SEA BIRD SANCTUARY - V BIG BENZ KODIAK AT AUSSERHALBS - V ERABOR JED - V4 MELODOR CATCH ME IF YOU CAN - nb REDWITCH TURNING HEADS - V3 RUTHDALES REGIME CHANGE - V SHYLLAR BEAR FACE BELIEVE IT - V SUKI Klasa baby: MARA-SHIMAS HOLDING A TORCH - nb Klasa szczeniąt: DIZZY MISS LIZY DE CHAMPERNOUNE - wo3 LET IT BE OF WOLF POINT - nb ONAXY ANTERA KOSEN AMBLATO - wo2 TAHEKIIR GREY GRACE - wo1 Klasa młodzieży: ALGARIN'S FINIGAN FIZIA - V ANSHEE DESERT CLASSIC - bdb CALL ME CHEYENNE DE CHAMPERNOUNE - bdb DAN-STAR-KOM IMANDRA - bdb ECHO STAR'S EXCUSE ME MR - V EXCLUSIVE DESIGN DE GABRITHO - V4 FINIGAN ATI-KOD KANGITOKA - V LAMIRA MIA S ELISEEVSKOGO DVORA - V2 LONGA - V MAROTEAM BLESS BOMBER - nb MOONCRY BEAR HUNTER - V REDWITCH AND WHY NOT - V3 RUTHDALES SUPERMODEL - V SAY THE NAME OF WOLF POINT - bdb SILVER EAGLE AMAZING BEAUTY - bdb TAKE A RIDE OF WOLF POINT - V TUIREANN KONIGIN DER NACHT AT MELODOR - V1, Mł.Zw.EUR WOORLOCK SLEEPING BEAUTY - bdb Klasa pośrednia: BLACK SAMANTHA KOKOSAN - V3 BUCKRIDGE'S LOVE STORY - V1, CAC FINIGAN AK-TAN CANANSI - nb SONDAISA'S STAR OF OREGON AT DAN DANILO - V2, Res.CAC TORAZO'S WITH OR WITHOUT YOU - V4 Klasa otwarta: AGOTHIKA FINIGAN DE GABRITHO - bdb BUCKRIDGE'S STUNNING SILHOUETTE - V1, CAC, Res.CACIB ELLIS LIS GISSONI FLENEGAN BIORN - nb ERABOR GALA - ? HOLLOWDALE COOL BREEZE OVER KITADO - V2 KARIUDOGOYA'S DILEMMA AT BUNTARO - nb MAROTEAM BUTTERFLY - V4 REDWITCH ALL THAT GLITTERS - nb SENSEO'S I AM MARINE ONE - V3 URASAGHEGYI ESKIMO - nb WOORLOCK NOMET EST OME "SONY" - ? WOORLOCK RAGDOLL-BABY - ? Klasa championów: AIKENKA BLACK BEAUTY - nb ANITA STAR S YAPONSKOGO DVORA - V4 BUCKRIDGE'S STYLISH AT INDEVOR - V2 CHATANOOGA CHOO CHOO DE GABRITHO - ? ECHO STAR'S BRILLIANT BARONESS - V1, CAC, CACIB, Zw.EUR MAC CONRADS DARK LADY - nb MELODOR BURN THE WITCH - V3 REDWITCH LUCK BE A LADY - nb SENSEO'S AMERICAN BEAUTY - nb Woorlock - BIS 3 m. [Grupa Hodowlana] Pzdr Quote
bety Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Do suk - klasa pośrednia - wyniki spisałam z tablicy, na dopisanie wyników z klasy otwartej i championów nie doczekałam się (może zrobili to duuuuuużo później). Tam gdzie jest znak zapytania to oznacza że AA fizycznie był ale nie wiem jaką dostał ocenę. W wolnej chwili przyjrzę się jeszcze fotkom i zobaczę czy się gdzieś nie pomyliłam. Tradycyjnie - proszę o uzupełnienie i poprawki jak coś wiecie. A teraz idę odsypiać podróż, bo jestem półprzytomna. :p Pzdr Quote
Dan Danilo Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Dzięki wielkie za wyniki, my mamy niepełne z klubówki, która odbyła się również w Budapeszcie ;) dzień wcześniej tj. 3.10.2008. Napiszemy tylko wyniki naszych polskich psów :) sędzia: Sophia Kaluzniacki (USA) kl.pośrednia FINIGAN AK-TAN CUFENDER - V3/3 kl.otwarta MAROTEAM BOSTON AT BUCKSHOT - V4/6 kl.championów ANSHEE NO STONE UNTURNED - V/6 (Tadzio ma wpisaną w karcie oceny 4 lokatę ale chyba nie był czwarty:() tylko piąty - ale takiego miejsca to nie ma ;) liczą się tylko 4 pierwsze... BIG BENZ KODIAK AT AUSSERHALBS - V/6 SUKI kl.młodziezy ALGARIN'S FINIGAN FIZIA - ? /11 ANSHEE DESERT CLASSIC - bdb/11 kl.pośrednia SONDAISA'S STAR OF OREGON AT DAN DANILO - V3/6 kl.otwarta AGOTHIKA FINIGAN DE GABRITHO - nie do oceny ( ze względu na zły humor ;) ) KARIUDOGOYA'S DILEMMA AT BUNTARO - nb Klasa championów AIKENKA BLACK BEAUTY - nb jak coś pokręciłam to zainteresowanych proszę o korektę ;) Pozdrawiamy J&K Quote
bety Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Dan Danilo napisał(a):Dzięki wielkie za wyniki, my mamy niepełne z klubówki, która odbyła się również w Budapeszcie ;) dzień wcześniej tj. 3.10.2008. ....... Pozdrawiamy J&K OK - dzięki za wyniki z klubówki, a w wolnej chwili nie wpisalibyście całej stawki z tej wystawy? Jak była taka sama / podobna jak na EURO to tylko dopiszcie czym się ewentualnie różniła. Pzdr Quote
Dan Danilo Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 już poprawiłaś :) dzięki :) a co do reszty wyników, to nie wiem czy ma to sens, chyba ze wstawię tylko psy,bo mam, a suk już nie, nie mieliśmy czasu, na prawdę, był zamęt, trzeba było psy przygotowywać na ring... ale postaram się wieczorkiem wstawić, najwyżej inni uzupełnią...przecież nie tylko my tam byliśmy ;) Quote
bety Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Dan Danilo napisał(a):już poprawiłaś :) dzięki :) a co do reszty wyników, to nie wiem czy ma to sens, chyba ze wstawię tylko psy,bo mam, a suk już nie, nie mieliśmy czasu, na prawdę, był zamęt, trzeba było psy przygotowywać na ring... ale postaram się wieczorkiem wstawić, najwyżej inni uzupełnią...przecież nie tylko my tam byliśmy ;) Pal licho te wyniki ;) dla ciekawostki może być tylko stawka, tak żeby sobie popatrzeć co było i w jakich ilościach. Tak dla celów "dydaktyczno-naukowych". :cool3:;) Ale to nie ma pośpiechu, kiedy tam napiszecie to wtedy będzie i już. :lol::lol::lol: Pzdr Quote
buckshot Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 PSY Klasa baby: WOORLOCK WOODOO - wo, BIS Baby Pozdrawiam Quote
bety Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 Ło kiej :lol: - Dzięks :lol: DOPISANE :lol:Pzdr Quote
kira Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cześć! Widzę,że staweczka była zarąbiasta.Było napewno na co popatrzeć!.:crazyeye: Duuuże Gratki dla wszystkich obecnych:multi:.:terazpol: Atak a propos:Hmmmmm, będą jakieś fotorelacyjki?. Z góry dziękuję! pozdro. Quote
bety Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 kira napisał(a):......... Atak a propos:Hmmmmm, będą jakieś fotorelacyjki?. Z góry dziękuję! pozdro. A kto by tam robił zdjęcia, nie warto było, taka mała :crazyeye: stawka to nawet szkoda było aparatu wyciągać - hi hi hi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak poważnie to: WSZYSTKO W SWOIM CZASIE BĘDZIE ;):lol::lol::lol: Pzdr Quote
bety Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 EUROPEJSKA PSY Klasa baby Klasa szczeniąt [SIZE=2] cdn Quote
bety Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 SUKI Klasa szczeniąt Klasa młodzieży [SIZE=2] cdn Quote
Recommended Posts