Szarcia Posted April 2, 2005 Author Posted April 2, 2005 Czyli w końcu nikt się nie pojawił? Mnie też nie było, dzisiaj smutny dzień, też nie mam nastroju :( Może następnym razem się uda. Quote
Szarcia Posted April 4, 2005 Author Posted April 4, 2005 [url]http://www.swiatelko-zabrze.prv.pl/[/url] Mam nadzieję, ze nie zawiedziecie - ja sie wybieram... Może tam będzie okazja do spotkania się... Quote
zaba14 Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 No niestety mnie nie było, dowiedziałam się o tym kilka minut przed 21 nie zdazylabym dojechać :-? byłam zła.. Szarcia dużo było ludzi? Quote
Szarcia Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 Ludzi było mnóstwo. Naprawdę, takich tłumów się nie spodziewałam... Podobno mają być takie spotaknia codziennie teraz. A w czwartek jest takie w Gliwicach, o 19.00 na lotnisku zbierają się ludzie i idą na Mszę Sw. na Plac Krakowski, która zacznie sie o 20.00. Quote
zaba14 Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 No własnie słyszałam chłopak mi mówił bo był wczoraj, ale niby czym ja mam tam dojechać... :-? na Pl. Krakowski napewno sie wybiorę. Szarcia Ty chodzisz do LO1? słyszałam, ze w pt. macie normalne lekcje? :roll: Quote
Szarcia Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 Ja jeszcze nei wiem, czy uda mi się wybrać do Gliwic, chciałabym... Tak, chodzę do LO1, ale szczerze mówiąc nie wiem czy mam w pt lekcje, bo dzisiaj mnei w szkole nie było... W piątek też pewnie i tak nie pójdę. Nie mogłabym siedzieć w szkole w taki dzień... Quote
zaba14 Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 Szarcia a Pl.Krakowski.. hm.. to zabrzanski? czy jest też takowy w Gliwicach? Quote
coztego Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 [quote name='zaba14']Szarcia a Pl.Krakowski.. hm.. to zabrzanski? czy jest też takowy w Gliwicach?[/quote] Myślę, że w Gliwicach Quote
kacpru Posted April 5, 2005 Posted April 5, 2005 u nas w czwartek jest apel Jasnogorski,mamy z swieczkami ustawic sie na okolo calego stawu na terenie osrodka sportu i rekreacji Skalka. My w piatek idziemy do szkoly,nie wiadomo co planuja....dyrektor i niektorzy nauczyciele beda w Rzymie osobiscie na pogrzebie,my zapewne bedziemy miec msze (szkola katolicka :roll: ) Quote
Szarcia Posted April 5, 2005 Author Posted April 5, 2005 [b]Żaba14[/b] - chodzi o Gliwice. Z lotniska na Plac Krakowski w Zabrzu byłoby chyba za daleko :wink: Jakby ktoś chciał jechać do Rzymu - podobno w Rokitnickiej parafii(ale której nie wiem) ksiądz (wykładowca UŚ) organizuje taki wyjazd. Kosztuje 450 zł. W akademikach są podobno porozwieszane plakaty dotyczące tego wyjazdu, ale myślę, ze w każdej z zabrzańskich parafii można dostać więcej informacji. Nie wiem, czy są jeszcze miejsca. Sama chciałabym bardzo jechać, ale niestety nie mogę :( Może komuś z Was się te informacje przydadzą. A jeśli chodzi o ważniejsze Msze w Polsce - w czasie pogrzebu papieża, o 10.00, na krakowskich Błoniach będzie Msza pogrzebowa, podczas której na telebimach będą wyświetlać Mszę watykańską. Kraków nie jest bardzo daleko, zastanawiam sie, czy nie pojechać... Quote
olekg89 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Co powiecie na spotkanko za tydzień np. na Czechowicach można połazić pieski mogłyby pobawic sie w wodzie 8) pobiegać po łączce ,i po kawałku lasku co wy na to .Są tam ławeczki . :lol: chyba ,ze macie inne propozycje to słucham :lol: Quote
coztego Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 Olekg, jak tam się jedzie? Też już myślałam, że czas by się spotkać, wiosna taka piękna... :D Ale ja na razie bez suki. Ona wciąż nie ma aktualnych szczepień i wolę jej nie puszczać gdzieś w "publicznych miejscach", bo licho nie śpi, a ja nie chcę mieć nieprzyjemności... :roll: A kiedy będzie po szczepieniu- dowiem się w przyszłym tygodniu, jak omówimy w lecznicy wyniki badań krwi (które znów nie są zbyt dobre :( ) Quote
olekg89 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 uuu to szkoda ,ze bez kreśki :( co ty masz z tym psem niezazdroszcze :-? ,ale mi pasuje przyszła sobota np. u was w tym parkuu :lol: Quote
zaba14 Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 W zasadzie moge wpaść, tyle że bez psa.. Na Czechowice bym dojechała.. ale rowerem bo tak znam dorgę, ale gdzies w połowie drogi na Mikulczyce wyzionełabym ducha :lol: :lol: :lol: Quote
Cimi Posted April 21, 2005 Posted April 21, 2005 A może Gliwice? Łąki koło Os. Gwardii Ludowej :D Quote
Szarcia Posted April 21, 2005 Author Posted April 21, 2005 Czechowice???? A nie można gdzieś bliżej? Chociażby na jakieś pola, łąki do Zabrza - przecież aż tak bardzo sie teren nie będzie różnił, a Czechowice to przecież wiocha... Poza tym dojechać tam kiepsko jak się nie ma auta - bo przesiadać się tyle razy i w dodatku z psem to męczące, a jechać rowerem z psem - raczej niewykonalne na takim dystansie... Ja jestem raczej za łąkami - i jak narazie mam trochę czasu, bo już jestem po ustnych - więc decydujcie się :wink: Tylko błagam, nie na takie odludzia... Quote
zaba14 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 a nie mogą to być pola pomiędzy Biskupicami a Zaborzem, spotkalibyśmy się wtedy przy Biskupicach, bo tam wszyscy trafią ;) Quote
Szarcia Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 Ja bym się nie mogła nie zgodzić 8) - mi też to miejsce baaardzo odpowiada :D A co na to reszta? Quote
coztego Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Mnie tam wszystko jedno gdzie skoro będę bez psa... Dostosuję się. 8) Quote
zaba14 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ja tylko powiem, ze z przyastnku tramwajowego koło PLATANA to dwa przystanki, wiec dojazd wporządku.. tylko małe cofnięcie się i spotkamy się przy budynku z napisem Biskupice (nie ma osoby ktora by tego nie zaówazyła) w takim momencie moge wziąść psa.. ;) Quote
olekg89 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 szarcia jak niwykonalne jezdze tam co sobote rowerem z 3 psami i psy nawet zyją 2 odpoczynki robie i juz :evilbat: ludzie-mi pasuje każde miejsce ,zeby tylko łatwy dojazd był :wink: Quote
zaba14 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 to jak? przyszła sobota przy bloku przed Biskupicami ? o .. ? Quote
olekg89 Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 no pewniee ,że tak biore kajunie i przyjedziemy mi pasii Quote
Szarcia Posted April 23, 2005 Author Posted April 23, 2005 Tzn widzimy się za tydzień w długi weekend? Obok bloku z napisem coś tam 750 lat Biskupic ? (chyba od kilkunastu lat nieaktualnym :lol: ) Będziemy mijać lecznicę weterynaryjną biskupicką :wink: Quote
Recommended Posts