Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='olekg18']nio jak zobacze dworzec kolejowy to przyjde tam a jak nie to bede na utobusowym !!!! :) czyli godzinka13.00 tak[/quote]

Olek jak nie wiesz gdzie Kolejowy to na autobusowym zapytaj taxiazy, kazdy Ci powie gdzie masz sie skierowac ;) to jest dosłownie 2 minuty

Posted

Ja też myślę, że lepszy będzie dworzec kolejowy i tam się spotkajmy.
A autobusowy zresztą jest zaraz obok, więc jakby ktoś tam poszedł to też problemu by nie było.

Ok, to do zobaczenia o 13 pod dworcem PKP :D

Posted

Sara nie zmęczyła sie wcale! Nawet jeszcze nie spała od powrotu! Fakt, że cały czas leży, ale nie śpi... Za to ja jestem padnięta :D
Też czekam na fotki :wink:
[b]asiunia[/b] - następnym razem wyślemy Ci priva żebyś o wszystkim wiedziała :D

Posted

Ja powoli wrzucam zdjęcia na server, bo net mi sie wlecze i długo to trwa :evil: zdjęcia nie najładniejsze bo robione najgorszą jakością, aby wiecej sie ich zmiesniło.. ale nie są złe ;) musze dokupic pamiec.. :roll:

jak wrzuce to podam wam link do galerii ;)

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=637641#637641[/url] prosze.. ale to jeszcze nie wszystko.. to ani połowa nie jest.. później wrzuce wiecej jak net zacznie mi chodzić normalnie 0X

Posted

[quote name='Szarcia']Sara nie zmęczyła sie wcale! Nawet jeszcze nie spała od powrotu! Fakt, że cały czas leży, ale nie śpi... Za to ja jestem padnięta :D
Też czekam na fotki :wink:
[b]asiunia[/b] - następnym razem wyślemy Ci priva żebyś o wszystkim wiedziała :D[/quote]

Hej!!

Bede wdzieczna :wink:

Posted

agato!!!b.ładnie nazwałas to do czego kaja wpuchała twego psa heheh !!!a ze sie do niego przytulała i ja obslinił cała to ja jako:
-niedobry
-znęcajacy sie na psem pan
wykąpałem ją :evilbat:

Posted

widze, że spotkanie się udało. :D Zaraz lecę do oglądania fotek. :wink:
Asiunia, na następne spotkanko razem sie wybierzemy, jako przedstawicielki Zagłębia. :D

Posted

Właśnie [b]Kati[/b] , ja mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będziesz, i to razem z Raptusem :wink: Mam nadzieję, ze chociaż raz uda nams ie zorganizować taki zjazd, zeby wszyscy byli, bo jak do tej pory to skład się wymienia i jednorazowo jest tlyko kilka osób... A fajnie by było,żeby wszyscy śląscy dogomaniacy się poznali :D

Posted

Kati no właśnie z Raptusem.. ;) jeśli poradziłaś sobie z nim na Pit bull show a tam tyle "besti" było ;) a on taki spokojniutki był(przynajmniej na takiego wyglądał)... to moze i w Zabrzu będzie cacy? :roll:

Posted

[quote name='Arga']A ja nie mogłam przyjechać :)
Rozchorowałam się :( Buuuuuuuuuuu[/quote]

No właśnie my też żałowaliśmy :( Pewnie Arga by szalała nieźle z reszta :wink: Ale na następnym spotkaniu mam nadzieję, ze będziesz :D

Mi też psuje teraz w ferie każdy dzień, tylko nie 19 - 21. Więc ustalmy jakąś datę, ja sie dostosuję :D

Posted

Ja w piątek wyjeżdżam i nie będzie mnie prawdopodobnie co najmniej kilka miesięcy... Więc szybko się z Wami nie spotkam 8)

Ale postaram się wpadać na Dogomanię, przynajmniej od czasu do czasu :fadein: