Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie ze Śląska - Zabrze, Ruda Śl., Bytom, Gliwice i okolice - moze się zbierzemy gdzieś i pójdziemy na spacer z gromada naszych piesków? Co Wy na to? Znacie jakieś ciekawe miejsca (najlepiej jak najbliżej Zabrza :D )? Jacyś chętni? Pozdrawiam wszystkich ślązaków :D I goroli też :lol:

Sandra & Sara

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie wiem, czytałam, że był. Ale co szkodzi zrobić następny? :D A myślisz, ze tamci ludzie co wtedy przyszli byliby chetni? Fajnie by było jeszcze przed końcem wakacji coś zorganizować.

Sandra & Sara

Posted
Przyjmiecie jednego Zagłębiaka? :D

Pytanie... ;)

PS. ja na 100% będę bez psa jakby coś :P aaa.. Kasiu i jak będziesz z Raptusem w Zbrosławicach i jaki dzień wybrałaś?

Posted

Co do Zbrosławic na pewno przyjadę, ale co do dnia jeszcze nie zdecydowałam sie.

To kiedy robicie to spotkanie i gdzie? Do Zabrza mogłabym przyjechać, tylko ktoś musiałby mi wytłumaczyć jak dotrzeć na miejsce spotkania, bo tych okolic nie znam.

Posted

Jeżeli chodzi o wybór miejsca - to nie wiesz żaba cz można u nas w lesie na degaulle'a z psami wchodzić? Bo tam jest bardzo fajnie, jest cień, polany, dużo miejsca ...

Sandra & Sara

Posted

Szarcia o którym parku mówisz :lol: ? tym za mostem czy ten na tragutta? :lol: jeśli ten za mostem to można bo my tam robiliśmy zlocik, a natomiast na tragutta nie mam pojęcia, ale moja kuzynka koło tego parku mieszka i wiem że w zeszłym roku wieczorem z ŚP. Bingiem tam chodziłyśmy

Posted
Mi chyba chodzi o jeszcze coś innego, ale jak znasz jakieś fajne miejsce to ja się dostosuję :D

Sandra & Sara

He ja za bardzo na parkach w centrum się nie znam :lol:

Posted

Hmmm... A moze na tych polach na zaborzu? Kiedyś miałam tam klasowe ognisko, fajnie tam jest. Tylko pytanie - czy nikt sie nie czepia, że ludzie chodzą tam z psami? A jeśli chodzi o czas - to albo ten czwartek, albo przyszły poniedziałek lub wtorek najlepiej...

Sandra & Sara

Posted

Sandra to jest naprawde super miejsce, tylko Kasia na 100% tam nie trafi.. po 1. one są dużeeeee... a po 2. to zadupie :lol: wiec jeszcze by trafiła na całkiem inne pola :-?

Klasowe ognisko? to pewnie koło tego lasku, a na przeciwko tego jest Oczko? :lol: tzn. woda :lol: :lol:

aaa.. co do psów to nikt się nie czepia, tam z reguły wiecej właścicieli psów niż spacerowiczów... do mnie się nikt nie przyczepił że idę z 2 psami (bo często biorę psa sąsiada)

Posted

No własnie nie bardzo.. chociaż może być ten park za tym mostem (gdzie się ostatnio spotkaliśmy) mi to jedno .. w każdym bądz razie psy tam moga przebywać ;)

Posted

Hej, ja chetnie sie dołączę, tylko że dla nas to ten park musi być duuuży (ze względu na przestrzenie jakie Saba pokonuje) i nie blisko ulicy. A tak w ogóle (ale wiem że to pewnie nie przejdzie) to tuż za Zabrzem, w Sośnicy są łąki, na których pies z kulawą nogą :lol: się nami nie zainteresuje.

Posted
No ok, tylko wytłumacz mi jaki park za jakim mostem :lol: Bo sie nie orientuję...

Jak już kiedyś tłumaczyłam, chodzi o Park im. Poległych Bohaterów przy ul. Dubiela, na przeciw kościoła św. Kamila, w samym centrum miasta, pod estakadą łączącą ul. de Gaulle'a i Al. Korfantego.

Już bardziej nie mogę wytłumaczyć ;) Park jest duży i dość daleko od ulicy, ale jednak w centrum miasta więc ulice są w dalszej okolicy...

A co do lasków, czy pól w Sośnicy to nie mam zielonego pojęcia. W Sośnicy to ja wiem tylko gdzie jest weterynarz mój, a i to tylko wtedy wiem, kiedy mnie tata samochodem zawiezie- sama nie trafię 8)

Szarcia- las na de Gaulle'a? Chyba na Matejki? Ale tam chyba mogą być problemy... Coś mi się obiło o uszy... nie pamiętam, nie wiem czy nie kręcę...;)

Posted

Ach, już wiem jaki park!! Tam jest super - można pochodzić, dużo miejsca, niedużo ludzi. Jestem za!!! To miejsce już mamy - park za mostem niedaleko Dubiela :D

Sandra & Sara