Poli Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Nie moge tego nigdzie znalzezc :roll:.Jaki jest procent miesa i warzyw w tej karmie :roll:. Sama karma wyglada obiecujaca, jedyny problem to mala dostepczosc , w danii wogole nie ma tej karmy, a w polsce tylko bodajrze w dwoch sklepach internetowych. Zapewne przez to ceny nie moga spasc, chociaz i tak nie sa tragiczne tylko do przelkniecia;). Tutaj znlazlam ,ze weglowodany to 40 %:-o. [url]http://www.e-karma.pl/pl/kat/24/Large-Breed-Puppy-Formula[/url] Quote
Delph Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Czy macie może informację jaka jest zawartość procentowa mięsa w TOTW? Nie mogę nigdzie znaleźć. Karma sprawdza się świetnie (wersja z łososiem), ale brakuje mi tej informacji. Zainteresowałam się tym, bo zobaczyłam, że w składzie na pierwszym miejscu są podane "mięsa z ...", a nie mączki, a w mięsie jak wiadomo jest jakieś 80% wody. To po przetworzeniu da nam nikłą ilość mięsa i oznaczałoby, że TOTW "z łososiem" prawie wcale nie ma łososia, a "z bizonem" bizona :eviltong:. Wiem, czepliwa jestem, ale jakoś mnie to nurtuje ;) Aha, i jeszcze kaloryczność, co poruszyłam już w innym temacie. Niby TOTW jest dla psów aktywnych, a kaloryczność ma niższą niż większość karm zwykłych typu Adult (jak dla mnie to dobrze, bo mam pieska z tendencją do tycia, ale może inne miałyby większe zapotrzebowanie...). Quote
ZłoiNiedobro Posted June 28, 2015 Posted June 28, 2015 Gdyby kogoś to interesowało na zooplusie jest umieszczona informacja, że wersja Pacific Stream ma 60,67% mięsa. Szkoda, że podali tylko przy tym jednym smaku. Quote
Recommended Posts