martita Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ja wlasnie zamowilam nutre nuggets, ciekawa jestem co na to moja sunia:cool3: Quote
martita Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Jeju takie tu pustki, jakby nikt nie karmil swoich psiulkow nutra.Dlatego ja sie wypowiem:p. Podaje mojej suni nutre performance(jeszcze wymieszana z anana adult).Po otworzeniu worka zauwazylam malutkie granulki, z porownaniem do acanki oczywiscie.Martwilam sie, ze bedzie lykac, ale na szczescie gryzie i ze smakiem, co jest bardzo wazne:razz:(acanka sie znudzila).Zmian jak dotad nie zauwazylam.Ani tych pozytywnych, ani negatywnych.Dlatego uwaam , ze jak narazie jest ok;) Quote
an1a Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Temat o Nutrze jest tutaj ;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6457&highlight=nutra[/url] Quote
Korciaste Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Zdecydownaie polecamy NN- warto:eviltong: Quote
MissKobieta Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 My lubiliśmy;) Bardzo dobra karma. Ale teraz się przerzuciliśmy na taste of the wild. Zamawiam od zawsze w e-karma.pl, bo nie muszę za nią jeździć i jest tania. A tak z ciekawości, ile płacicie za Nutra Nuggets? Ja płaciłam za 3 kilo 40 złotych. Quote
MissKobieta Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 My lubiliśmy;) Bardzo dobra karma. Ale teraz się przerzuciliśmy na taste of the wild. Zamawiam od zawsze w e-karma.pl, bo nie muszę za nią jeździć i jest tania. A tak z ciekawości, ile płacicie za Nutra Nuggets? Ja płaciłam za 3 kilo 40 złotych. Quote
twitty Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 myślę, że sunia będzie bardzo zadowolona z tej karmy;) Mój Dexter też ją czasem je. I zawsze na jej widok merda ogonkiem więc po tym wnoszę, że bardzo ją lubi;) wiesz MIssKobieto ja też robię zakupy na e-karma.pl i powiem ci, że bardzo lubię ten sklep, bo mają dobre karmy i najważniejsze szybko realizują zamówienia;) Quote
andromeda Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Warto sprobowac karmiła wersja dla szczeniaków a teraz mam z jagnieciną. Jedzona chetnie zobaczymy jak sie sprawdzi :) Quote
Kinia Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Marley też zaczął znowu jeść NN Performance, bardzo polecam:) Chociaż karmy NN smakują mojemu najmniej, a jest ogromnym żarłokiem. Zjada normalnie, ale nie tak szybko jak inne karmy, no i średnio nadaje się do szkolenia. Quote
Czarna_Owieczka Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 u nas Nutra sprawdziła się bardzo dobrze :) jeżeli chodzi o karmy to jedna z moich ulubionych i mogłabym śmiało polecić innym do spróbowania ;) pies wyglądał po niej bardzo ok, zjadał ze smakiem (chociaż bywa niejadkiem) wszystko było w jak najlepszym porządku :) Quote
GATUSO Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Jestem zwolennikiem Nutry,nigdy mnie nie zawiodła,produkują co chwila cos nowego,a stara dobra Nutra Nuggets jest w stanie sie obronić(nasze psy są tego dowodem) Polecam z czystym sumieniem a znam sie na tym;) Quote
Aga Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 A jaki ma skład % Nutra Nuggets? Nigdzie nie mogę znaleźć, wszędzie tylko taki ogólnikowy :shake: Może jest dokładny na opakowaniu, może ktoś podać? Interesował by mnie skład NN Senior ale może być też inny. Quote
peterson_p Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 chyba są tu: [url]http://www.nutranuggets.pl[/url] Quote
Yuveza Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ja ostatnio kupiłam 0,5 kg Nutry, taką jakby na wagę bo pół kilo i była w zapakowana w torebkę ale mojej westce smakuję bardzo!:D:D Quote
GATUSO Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dobry wybór,NN ma się dobrze mimo upływającego czasu:multi: Quote
kka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Karmilismy nią psy12 lat kiedy jeszcze tylko eukanubę i proplan można bylo dostać w hurtowniach dla wtajemniczonych a sklepy internetowe nie istnialy. Zwierzaki zdrowe do konca. Problemow zadnych. Potem testowaliśmy różne, kiedy wybór karm taki bogaty. Teraz wracamy bo i taniej przy większym przychówku Quote
Aga Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 [quote name='peterson_p']chyba są tu: [URL]http://www.nutranuggets.pl[/URL][/QUOTE] Tu też nie ma składu % poszczególnych składników :roll: Quote
an1a Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Jest analiza składu karmy w % B/T i witaminy. Quote
Aga Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Owszem analiza składu jest :p ale mi chodzi o procentowy skład poszczególnych składników (kurczak, ryż itp) Quote
an1a Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 A w której karmie masz taki rozkład podany? Quote
Aga Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 W wielu jest napisane chociażby ile % mięsa jest, więc pytam może ktoś ma takie informacje. Quote
an1a Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 To są standardowe karmy, więc pewnie ok. 30%. Jeśli nie ma wyraźnej informacji na karmie, to oni Ci też nie powiedzą. Kiedyś zadałam panu zachwalającemu jakąś karmę co mieści się w [I]produktach pochodzenia zwierzęcego[/I] i nie był w stanie odpowiedzieć ;) Quote
Yuveza Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 mojej psinie smakuje, ale zaczęła dostawac po niej gazy:roll:.... Quote
gayka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Kto pomoże i napisze jakiej wielkości są granulki niebieskiej NN ? Szukam karmy dla małego psa , ale z duzymi granulkami . Z góry dziekuję ! Quote
Recommended Posts