ewatonieja Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ktokolwiek widział... mam nadzieje ze grzeje doopke w domu, modle sie o to:-( Quote
szajbus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Suzi, wszytskie cioteczki sie martwią o ciebie, daj znak zycia Quote
Helga72 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 niech żaba szybko do mnie wraca bo padnę na serce :placz: Quote
Szejla Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Witam cieplutko ! :) Jestem świeżo co zarejestrowana na forum, a zaczynam od wątku Suzi gdyż to ja jestem tą osobą z Wrocławia, która chce zaadoptować sunię i czekam z ogromną nadzieją na to, że malutka czekoladka się znajdzie. Czekam już długi czas, ale nie tracę nadziei... Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Beata Quote
Helga72 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jak sobie pomyślę ,że gdyby żaba pojechała do Wrocławia zanim zaczełam pracę to święta spędziłaby już w swoim domku:-( Quote
szajbus Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Suzi masz się znaleźć i juz!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anovip1 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Suzi,wierzę maleńka że cię ktoś przygarnął, choćby na te mroźne dni :-( Na dworze taki mróz :-( Quote
Helga72 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ja też się tym pocieszam ale ta niepewność mnie dobija :placz:a jak na ironie losu przez kretyńska tyrkę straciłam psa a w robocie uznali ,że już nie jestem im potrzebna :angryy::mad: Quote
Szejla Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Suzi gdzie jesteś Kochanie maleńkie ???? Ja wciąż czekam... Serduszko mi pęka i tylko myślę i myślę i myślę... Co z tobą psinko mała ? :placz: Quote
szajbus Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Suzi czekaja na ciebie. WRACAJ!!!!!!!!!!!! Quote
Kar0la Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Dziewczyny czy był ktoś w pabianickim schronie? Prześlę link do wątku Modliszce. Może sprawdzi w schronie. EDIT: Suni podobno tam nie ma.:shake: Quote
Helga72 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 żabuś wracaj bo sie zamartwiam i strasznie tęsknię :-( przecież to już ponad miesiąc :placz: Quote
Recommended Posts