Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i oczywiscie najmniej opieprzajace sie na treningach, nie zagryzajace kur sasiadow ani nie rozszarpujace w domu co drugiego buta... juz na pewno nie kradnace niczego ze stolu i nie wyrywajace rak na spacerkach.. ;pp

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

no.. ja mam nadzieje ze imionka mi pomozeci e powymyslac, powybierac te najfajniejsze i 'podopasowywac' do psiakow - jak sie juz urodza... ;)) a jak nie tro Wam jaknajszybciwej zdiecia powysylam. jak tyko je zrobie ;pp

Posted

:D

Fakt, haszczaków w Porębie jest już 5, przydał by się chętny do wózka i sanek. 4 w podobnym wieku i 1 trochę starszy ok.3 lat - ten bidulek nie wychodzi z zagrody, chyba, że im zwieje.

Ty tez mieszkasz niedaleko tylko przez las przejechać :D

Posted

hiii ja tez wole zime :)) al ejeszcze nie chce sniegu bo nie mam san i kasy w sumie tez nie.. ehh.. trzeba bedzie cos zalatwic.. [nie wiecie czy ktos ma sanie tanio do sprzedania ?? ] ;pp

Posted

Akika urodzila !!!! :))))))) rozmawialam przez tel z tomkiem, powiedzia ze sa narazie 3, zobaczymy, moze 4 :)))))))) zaraz tam jade, jak wroce to napisze wiecej :))

Posted

hej :D

Wiosna pozdrawia wszystkich i przekazuje ze urodzily sie 4 pieski:

czarny piesek i rudy piesek oraz biala i ruda suczka ..GRATULACJE !!!! :D

Posted

To super, że się urodziły :D Widać Akika zrobiła nam na złość i urodziła dopiero dzisiaj, a nie tak jak chcieliśmy wczoraj. Ale mam nadzieję, ze za 2 tyg. je zobaczymy. No to z okazji narodzin :drinking: :drinking: :drinking:

Posted
To super, że się urodziły :D Widać Akika zrobiła nam na złość i urodziła dopiero dzisiaj, a nie tak jak chcieliśmy wczoraj. Ale mam nadzieję, ze za 2 tyg. je zobaczymy. No to z okazji narodzin :drinking: :drinking: :drinking:

Mądra sunia i jej maluszki wiedziały kiedy mają przyjść na świat. Zwłaszcza że cała ekipa była po :drinking: :drinking: :drinking:

Żartuję oczywiście :P

Kurczczek niedawno ja odwiedzałam swojego malucha a juz zrobił się z niego ładny byczek.

Mam nadzieję że wkrótce zobaczymy zdjęcia maluchów i szczęśliwej mamuśki.

No i oczywiście gratuluję jeszcze raz :BIG: