Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]'Generalnie, chciałabym dołożyć się do hotelu dla Łatka.'[/B]- tak napisała Pani od ŁAtka:loveu::lol:;):razz:-sama do mnie napisała,ja miałam napisać do Niej dzisiaj...[COLOR=red][B]hurrrrrrra[COLOR=black],bardzo sie ciesze,Ona istnieje to nie jest mój sen...[/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=#000000]Zaprosiłam Pania na dogo,ma sie zalogowac...,\DZIEWCZYNY MOZE JEDNAK ,TEN HOTELIK:shake: -IDZIE MRÓZ...:-([/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name='koss'][B]tomcug-dziękuję, dziekuję[/B]:loveu:[/quote]

Ojej, a za co?
Czy są jeszcze osoby, które przyłączą się do ponoszenia kosztów hoteliku?
Na razie jesteśmy z Koss, ale to mało.

Posted

Czyli rozumiem że Pani raczej nie zdecyduje się na adopcję Łatka?
Czy Pani oferuje jednorazową pomoc czy stałe wpłaty?

Ja nie bardzo mogę się dołożyć do hoteliku bo od piątku będę miała Rudzie w hoteliku tylko na moim utrzymaniu - nie dam rady z drugim psem.

Posted

Dlaczego tak,zrozumialas?????Pani ,[B][U]nic [/U][/B]mi nie pisze o rezygnacji-:crazyeye:,pisze, ze chciałaby do czasu nim go zabierze...( po 12XII),aby Łatek grzał doopke w hoteliku...i chce sie dołożyc...:loveu:...

Posted

[quote name='koss']Dlaczego tak,zrozumialas?????Pani ,[B][U]nic [/U][/B]mi nie pisze o rezygnacji-:crazyeye:,pisze, ze chciałaby do czasu nim go zabierze...( po 12XII),aby Łatek grzał doopke w hoteliku...i chce sie dołożyc...:loveu:...[/quote]

Ja tylko pytałam bo chciałam mieć pewność.
Teraz rozumiem że Pani zabiera go na 100% po 12 XII - jeśli tak to oczywiście też jestem za domowym hotelikiem.

Posted

dziewczyny-mam wypic kawę z Łatkowa Panią...bardzo sie :pciesze,chciałabym aby to było juz w sobote...a wtedy wszysko sobie obgadamy-a Wy juz poszukajcie dziecku jakiegos hoteliku-fajowego...o.k.,JA TEZ OCZYWISCIE DOKŁADAM...:lol:

Posted

[B]tomcug-juz wszystko o.k.[/B]:p,z drugiego adresu udało nam sie porozumiec,[B] ŁATKOWA PANI[/B] -to śliczna, młoda dziewczyna:loveu:,wyglad ujmujący -( wymieniłyśmy fotki aby sie rozpoznac..:crazyeye:.),wpadłam w kompleksy ...ale dla Łatka ..wszystko:evil_lol:,jestesmy umówione na wtorek:p
Kciuki...:bye:

Posted

Bardzo się cieszę, że wszystko ok, bo już się martwiłam. :multi: :multi: :multi:
A ponieważ Łateczek też jest przepiękny to będą do siebie pasować, prawda? :lol:

Posted

Jak widzę już trochę za późno i nie było takiej potrzeby, ale gdyby ktoś chciał zobaczyć jak "chodzi" trójnogi pies można zajrzeć tutaj:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/11301450-post219.html[/URL]
Powodzenia.

[quote name='koss'][B]ŁATKOWA PANI[/B] -to śliczna, młoda dziewczyna:loveu:,wyglad ujmujący[/quote]
Kurczę! Proponowałem, że mogę się z nią spotkać i pogadać o problemach z psimi łapami :evil_lol: Szkoda że nie chciała.

Posted

[B]shuy[/B]-filmik świetny,cudo,jak tylko posiade umiejetność transferu (filmu) na pocztę wysle Łatkowej Pani:razz:CHOLERA prawie sie zryczałam...fajna ta mała,byłaby swietna para z Łatkiem...:diabloti:
NO..dziewczyny szukac hotelu ,wróciłam ze psami -ziiiiiiimno,a Łatkowe dziecko w szopie...:shake:

Posted

Wyślij jej linka:
Prawy klik na niebieski pasek i "kopiuj skrórt"

Ściąganie filmów z youtube jest bardzo łatwe ale nielegalne. :diabloti:

Para dla Łatka? Dwa psy na sześciu nogach? Dzieciom może się w głowie pomieszać - mamusia mówi, że pies ma cztery nogi a tutaj gucio ;)

Dziś wieczorem wrzucę filmik jak Aria robi podkop, co prawda w domu ale zawsze. Myślałem, że z kopaniem będzie miała problem ale jednak nie.

Posted

[B]ŚWIETNIE,:lol:[/B]dziewczyny i chłopaku ..świetnie.
[B]Beata -Łatkowa Pani[/B]-to miła,delikatna,bezposrednia osoba-wyciszona,bez zadnych oznak egzaltacji-przemyślała i jest PEWNA,ze Łatek to ten.....
Po 5 XII wraca-i wtedy ruszymy z adopcja-obiecałam i dotrzymam,ze pomogę w we wszystkim-wet.zabieg.:lol::p
Czy możliwe będzie spotkac sie w połowie drogi -bardzo o to proszę:cool1:
Beata -ratuje tez ...konie przyjacielu koni:diabloti: