ARKA Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=red]Caly marzec[/COLOR] bedą wykonywane tańsze zabiegi kastracji psow/suk i kotow/kotek.[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Poniewaz w tym roku zaproponowalismy caly miesiac marzec wiec zobaczymy jak to bedzie.:roll:[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Przy kazdej lecznicy bedzie szczegolowa informacja czy chce caly marzec, wykonywac taniej zabiegi, czy tez tylko okreslone dni marca.[/SIZE][/B] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Spisy klinik beda caly czas aktualizowane na naszym forum, arki.[/SIZE][/B] [B][SIZE=3]Przy kzdej lecznicy bedzie informacja jakie terminy tańszych zabiegow.[/SIZE][/B] ---- Zglosila sie juz lecznica, ktora bedzie w miesiacach[B] [COLOR=red]luty do maja[/COLOR][/B] wykonywala tansze zabiegi kastracji, ceny jak podczas naszej marcowej akcji: [COLOR=blue][B]Suka max. 200zl, kotka 100zl, pies 120zl, kocur 60zl[/B][/COLOR] [B]Warszawa-Gocław[/B] Lecznica dla Zwierząt ul. Rogalskiego 8A tel. Quote
jayo Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='ARKA']Zglosila sie lecznica, ktora bedzie w miesiacu[B] [COLOR=blue]pazdzierniku i listopadzie[/COLOR][/B] wykonywala tansze zabiegi kastracji, ceny jak podczas naszej marcowej akcji: Suka max. 200zl, kotka 100zl, pies 120zl, kocur 60zl [B]Gocław[/B] Lecznica dla Zwierząt ul. Rogalskiego 8A tel. 022 672-49-79, 604 194 944[/QUOTE] A jak sie mozna tam zglaszac ? powolywac na Ciebie ? czy jako Stowarzyszenie czy po prostu umawiac sterylki>? Quote
ARKA Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='jayo']A jak sie mozna tam zglaszac ? powolywac na Ciebie ? czy jako Stowarzyszenie czy po prostu umawiac sterylki>?[/quote] No, ze zglosili sie z akcja tanszych sterylek do ARKI,wiec w ramach jesienej, tanszej, akcji. Quote
Margo05 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Arko, a czy to będzie ponownie "ogólnowarszawska" akcja? Mamy Panią Ewę i wiele jej podopiecznych, ponadto mnóstwo kotów na Pradze Północ. Nawet się zastanawiałam, czy nie masz tam jakiś zaprzyjaźnionych lecznic :cool3: Info na wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122334[/url] Quote
ARKA Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='Margo05']Arko, a czy to będzie ponownie "ogólnowarszawska" akcja? Mamy Panią Ewę i wiele jej podopiecznych, ponadto mnóstwo kotów na Pradze Północ. Nawet się zastanawiałam, czy nie masz tam jakiś zaprzyjaźnionych lecznic :cool3: Info na wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=122334[/URL][/quote] Margo, nasza akcja ogolnopolska jest zawsze w marcu. Ty chyba masz na mysli jakies akcje, ktore organizuje urzad miasta i oplaca gabinety wet w dzielnicach. Sa organizacje, ktore tez otrzymaly dotacje na program"koty". Wiesz, moze zadzwon do p.Naczelnik Wydzialu Ochrony Srodowiska i zapytaj co mozna teraz uzyskac i od kogo dla kotow wolnozyjacych, bezplatnie. Quote
Margo05 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dzięki Arka :) Akcje marcową znam, tylko tak przyszło mi do głowy, że jest jakaś wersja jesienna. Tak wywnioskowałam z Twojego postu :) Spróbuję się dodzwonić do Pani Naczelnik. A nuż się uda? :lol: Quote
ARKA Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 :evil_lol: mozna tak to nazwac, jednoklinikowa akcja jesienna:evil_lol: A powaznie, kliniki nie zgadzaly sie na dwa razy w roku. Ta klinika sama sie zglosila wiec uznalam,ze warto o tym poinforowac, moze komus sie to info przyda.;) Quote
zulugula Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Mnie się przydało. Własnie wrócilismy ze sterylki. Wielkie dzięki :lol: Edit: Pan Wet bardzo sympatyczny. Zadzwonił rano z troską o samopoczucie psiny. Quote
Margo05 Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 To dobra klinika :) Tam był mój Misza, niestety, nie mogli u pomóc... Ale przynajmniej nie udawali, że mogą. Quote
strup Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 U nas na szczęście normalnie za sterylizację kotki płacę 100zł. Ale jak ich jest pare to tu sie rodzi problem. :shake: Quote
michau Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [B]Arka[/B] Czy w nadchodzącym roku będzie akcja marcowa? Mam kastrować psa w lutym, jeśli byłaby akcja w marcu to poczekam :) bo w warszawie to duża różnica cenowa by była :) Quote
ARKA Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='michau'][B]Arka[/B] Czy w nadchodzącym roku będzie akcja marcowa? Mam kastrować psa w lutym, jeśli byłaby akcja w marcu to poczekam :) bo w warszawie to duża różnica cenowa by była :)[/quote] ;) bedzie.....ale licze na pomoc wolontariacka, plakaty,ulotki itd.;) Quote
ARKA Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 :roll: rozpoczynamy kolejny raz akcje. W tym roku caly miesiac marzec zaproponowalismy:roll: Robaczymy jak "wypali". Juz pierwsze kliniki sie zglosily. Spis lecznic jest na naszym forum. Quote
MilenaDz Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Tutaj link do listy lecznic w całej Polsce, które mają w marcu niższe ceny: [URL="http://www.arkastrefa**********/spis-klinik-bioracych-udzial-w-akcji-sterylizacji-2009,31/?sid=28e2657e8bc38565d4d5ab9ba61f5380"][B][COLOR=blue]Ogólnopolska Lista Lecznic w Akcji Sterylizacji 2009[/COLOR][/B][/URL] Oprócz tego wroclawski oddzial fundacji For Animals w tym roku troche bardziej prężnie (dzięki naszym nowym wolontariuszom) niż rok temu zajmuje sie organizacja Akcji Sterylizacji 2009 w woj. dolnośląskim. Podaję link także do naszej, dolnośląskiej listy: [URL="http://www.foranimals**********/akcja-sterylizacji-2009-woj-dolnoslaskie,17/lista-i-mapa-lecznic-uczestniczacych-w-akcji-sterylizacji,67.html"][B][COLOR=green]Dolnośląska Lista Lecznic w Akcji Sterylizacji 2009[/COLOR][/B][/URL] Odzew póki co jest dobry i nikt nie marudzi że to "aż" miesiąc. W tym roku wysupłujemy swoje fundacyjne grosiki :( (choć się nie przelewa...) i sponsorujemy plakaty i ulotki, bo wierzę, że to pozytywnie wpłynie na przebieg akcji w woj.dolnośląskim w porównaniu do zeszłego roku, gdy materiałów nie dostarczaliśmy fizycznie a jedynie elektronicznie do własnego wydruku. Myślę, że podstawą powodzenia Akcji jest to, żeby w każdym województwie jakaś organizacja postawiła sobie za priorytrt organizację tej akcji, bo wiadomo, że działać lokalnie jest łatwiej niż jednej organizacji (Arce) na całą Polskę :) Quote
Isadora7 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [CENTER]Na razie dwa banerki podlinkowane do podstrony ARKI o sterylizacji. Będą jeszcze z kocurkami. [URL="http://arka.strefa.pl/Akcja-2009/akcja_sterylizacji_2009.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/397/ce4aa7ae9844d1d7.png[/IMG][/URL] [URL="http://arka.strefa.pl/Akcja-2009/akcja_sterylizacji_2009.html"][IMG]http://images6.fotosik.pl/397/5478b5c59e761bbc.png[/IMG][/URL] :p [/CENTER] Quote
ARKA Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 :loveu:dziekuje Ci bardzo Isadoro. Dopiero po godz. 24-tej udalo mi sie cokolwiek wejsc na dogo:shake: Quote
Kisses Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Nie otwiera mi się ta lista. Czy jest cos takiego w rzeszowie organizowane? Quote
ARKA Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Narazie z Rzeszowa zglosila sie jedna lecznica, nie wiem dlaczego tu ten link do listy nie wchodzi, wiec podaje Ci dane tej lecznicy: [B][COLOR=blue]RZESZÓW[/COLOR][/B] Centrum Weterynaryjne Res-Vet Ul. Bohaterów 52 Tel 0178730111 [B][COLOR=red]Uwaga! Akcja cały miesiac marzec[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]sprobuj wejsc, przez nasza strone:[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]www.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]arka.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]strefa.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]pl [/COLOR][/B] Quote
Kisses Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pisalaś coś o rozdawaniu ogłoszeń. To byłoby coś bardzeij wręczanie do rąk, czy może wieszanie w różnych miejscach/zostawianie pod drzwiami? Boo ew. moglabym coś takiego zrobić w Rzeszowie (przydalby się ktoś do pomocy)... [SIZE=1]Jestem niepelnoletnia, mam nadzieje, ze to nie problem[/SIZE] Quote
Recommended Posts