PROZAK Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 To jest PONGO ( tak nazwaly go moje dzieci). Znalazlam go w niedziele wracajac z wystawy z Łodzi ze swoimi psami. Zatrzymalam sie, kiedy zobaczylam biegajacy po polach szkielet psa. Chcialam go tylko nakarmic. Kiedy odjezdzalam zaczal biec za autem. Nie zastanawialam sie dlugo. Teraz mieszka na budowie w klatce. Narazie ma cieplo i sucho. Ma co jesc. Jednak ja moge go tam trzymac tylko do konca tygodnia. Do siebie go nie wezme, bo nie mam juz gdzie. Moje 2 dorosle amstaff i staffik w domu. Wkojcu rottek i Rudolf - znajda sprzed roku. NIe mam juz miejsca na nastepnego psa. Cala rodzina juz tez juz poznjdywanymi psami poobdzielana. Zawsze jakos radzialm sobie i udawalao mi sie znalesc mi sie dom dla psow ktroe przygarnelam, w tym jednak przypadku MUSICIE mi pomoc. Bardzo prosze nie zostawiajcie mnie samej. PONGO jest juz po wizycie u weta. Prawdopodobnie ma zaziecbione nerki, ale biorac pod uwage obecna pogode, jego mase a raczej je zupelny brak to normalne. Jedzenie doslownie polyka. Poza tym jest wesoly, poczul sie juz pewnie. Ladnie przywital sie z moimi psami. Tylko ulubione miejsce spacerow to parking samochodowy. Obwachuje kazde ay=uto. Chyba nie musze mowic co to znaczy. Ma ponad 2 lata. To jego zdjecia. Quote
Jo37 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Podniosę . pokaż się ciotkom od kropek . Quote
xxxx52 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 SOS-dla psa ,koniecznie potrzebuje DT Quote
PROZAK Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Cioteczki od kropek, pomozcie. Ponguś jest wesolym pieskiem. Bardzo dobrze zareagowal na moje male dzieci. Reaguje na gwizd i przychodzi. Zaczepia i zacheca do zabawy szmatka. Cudny pies, ktoremu trzeba pomoc. Quote
Jo37 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Czy napisałaś PW do Buni , albo Pati ? Zostaw jakiś kontakt do siebie . Quote
PROZAK Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Wlasnie szukam na dogo osob, ktore zajmuja sie kropkami... dzieki MOJ mail: [email protected] tel. 609 576 676 Quote
plinka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Wrzuciłam go na Łaciate forum :roll: Quote
bunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Podnoszę biedaka. Kto podpasie szkieletorka? Quote
PROZAK Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Kochani Pongus jest juz w nowym domu!!!!!!!!!! Dostalam dzis maila od nowych wlsacicieli i wiem ze Pongo dobrze sie tam zaaklimatyzowal. Pojechal do W-wy do ludzi ktorzy tydzien wczesniej wzieli ze schronu suczke dalmatynke. Przy okazi chcialam bardzo podzirekowac BUNI i innym dziewczynom od laciatkow. Dzieki nim nie zostalam sama. Jestem takze pod wrazeniem tego jak jestescie zorganizowane i jak wspieracie sie w potrzebie. Dziekuje Wam raz jeszcze. Pozd serd Malgosia Quote
Recommended Posts