peate Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Lucky, kiedy w końcu przyjdzie pora na Ciebie :roll: Quote
Jola_K Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 bylo jedno zapytanie, nie wiem co z tego wyjdzie Quote
peate Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 no to super, hiper, mega mocno ściskam wszystkie kciuki jakie mam :thumbs: Lucky może w końcu będziesz mógł opuścić tą klatkę :kciuki: Quote
Jola_K Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 rodzina jest ze slaska, przyjezdzaja na swieta w nasze strony wtedy chca zobaczyc Luckyego sa zdecydowani mieli kotka kilka lat ale odszedl ze starosci nie dawno wzieli maluszka ze schronu ale umarl z objawami panleukopeni Lucky jest idealnym kandydatem jest ozdrowiencem, dodatkowo go zaszczepie mam nadzieje ze nie bedzie zbyt "duzy" dla tych Panstwa trzymajcie kciuki Quote
peate Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jak by było fajnie gdyby zrobili mu taki świąteczny prezent w postaci swojego domku, wielkiego bez kratek ;) Quote
peate Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Lucky dobrze się Państwu zaprezentuj :loveu: Quote
Jola_K Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Lucky juz po kastracji czuje sie super tylko troszke jest spokojniejszy, odrobine, nie widac po nim by przeszedl jakis zabieg jutro mamy spotkanie z nowym domem Quote
Jola_K Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 peate napisał(a):no i jak? :???: przelozylam na dzisiaj bo wczoraj mialam wyjazd po poludniu dzisiaj miedzy 16-18 mamy sie spotkac Quote
Jola_K Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 peate napisał(a):trzymam, trzymam z całych sił :thumbs: loooo matko, nie napisalam nic :oops: Lucky pojechal wczoraj do nowego domku, domek co prawda jest w Sosnowcu, ale Panstwo maja dom w Korbielowie i jezdza tu na weekendy, aktualne zostaja az do 4 stycznia, wiec kotek bedzie calkiem blisko mnie dzisiaj raniutko juz z nimi rozmawialam Lucky korzysta ze swobody, ktorej w koncu ma duzo w nocy na kupke poznosil ubrania panci i wyspal sie na nich jak nalezy :lol: jest niegrzeczny jak na mlodego kotka przystalo, ladnie je i kuwetkuje mam zdjecia z jego przekazania Quote
peate Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 no Jola, jak mogłaś! ;) a ja tak mocno kciuki ściskałam, że aż trudno mi było pisać na klawiaturze :razz: ale się strasznie cieszę, że Lucky na reszcie może robić co mu się podoba :sweetCyb: i gdzie mu się podoba :sweetCyb: i jak mu się podoba :sweetCyb: SUPER !!! a tego składania ubrań to chyba od Sally się nauczył :cool3: historia Dusia, Dandiego i Królewny mnie zmartwiły, ale ta adopcja Luckiego .. no kurczę super, na prawdę bardzo się cieszę :loveu: oby maluszkowi fajnie tam było :thumbs: no i na fotki czekam ... :cool3: Quote
Jola_K Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 witamy swiatecznie ciekawe jak Lakus :) musze zadzwonic do jego nowych opiekunow pewnie rozkoszuje sie swoboda, mam nadzieje ze nie dokucza im bardzo :evil_lol: moja siostra zarekwirowala aparat z karta, na ktorej sa zdjecia, teraz mam czas by wkleic a ona wybyla z nim z domu... kurcze.. Quote
peate Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 na pewno Lucky jest grzeczny :diabloti: Quote
peate Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 ciekawe jak tam miewa się Lucky :cool3: żadnych fotorelacji nie ma .. Quote
Jola_K Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 peate napisał(a):ciekawe jak tam miewa się Lucky :cool3: żadnych fotorelacji nie ma .. przepowiedzialas zdjecia :cool3: dostalam dzisiaj wieczorem trzy fotki Lakus ma przyjaciolke szylkretke i zdjecia sa z ich wspolnej zabawyma sie dobrze, byl juz u weterynarza, zostal ponownie odrobaczony planuja szczepienie ciekawe kiedy zawitaja do nas z powrotem, wtedy moze uda mi sie ich odwiedzic i zobacze Luckyego :loveu: :multi: Quote
Jola_K Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 dostalam zdjecia Lakusia z nowego domu :) kotek ma sie dobrze, broi, zaakceptowal nowy dom i nowych opiekunow byl juz u wterynarza, zostal odrobaczony, do 2tygodni bedze zaszczepiony byc moze bede miala okazje go odwiedzic, byloby super! moj kochany Lucky :loveu: tylko jedno zdjecie dzisiaj wkleje, bo imageshack nie chce mi pozostalych podlinkowac, dostaje informacje ze cos nie tak jest z formatem plikow :roll: jutro poprawie i wkleje pozostale dobranoc Quote
peate Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ale z nich słodziaki dwa :loveu::loveu: i obydwoje "wtapiają" sie w dywan :evil_lol: Quote
Jola_K Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 pozostale zdjecia, ktore wczoraj "nie chcialy" sie podlinkowac nie sa zbyt udane, ale pokazalam Wam wszystkie jak widac, nie latwa jest sztuka fotografowania kota :lol: Quote
peate Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 nooo, na tych fotkach to kociaki sie chyba niezbyt kochają :cool3: czy tylko mi tak się wydaje? a taką piszczącą myszkę my też mamy :lol: Quote
Jola_K Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 wlasnie nie wiem co to za kotka juz zapytalam o to, ale nie dostalam jeszcze odpowiedzi Lakus, dlugo byl sam, az od sierpnia, dla niego kontakt i zabawa z innym kotek to cos nowego ciesze sie, ze ma domek Quote
Recommended Posts