Jola_K Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 on nawet podczas spryskiwania fungidermem mruczy :lol: on caly czas mruczy rozmruczany jest jak cholera :p Quote
Jola_K Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Lucky dostal nowy domek :) po kroliku Kasi P :loveu: ktory kategorycznie odmowil przebywania w niej Lucky juz sie zadomowil, ma raz wiecej przestrzeni niz w poprzednim lokum, moze troche pobiegac... troche dostal tez nowa myszke i szalal z nia caly wieczor pozniej zobaczylam ze ma zadyszke... :shake: brak mu kondycji, nie ma jej wcale w klatce siedzi juz tak dlugo, ze az mi sie serce kraje ale przy takim zakoceniu jakie mam, nie mam gdzie juz go upchnac, poniewaz powinien byc sam nie wiem co zrobic mam kilka zdjec z przeprowadzki, pozniej pokaze Quote
peate Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 a on dalej ma te zmiany na nosku i łapce? Quote
Jola_K Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 peate napisał(a):a on dalej ma te zmiany na nosku i łapce? tak ma, ale w pore zauwazylam i zastosowalam lek wiec sie nie rozroslo nadal mu smaruje roznymi mazidlami i plynami zobaczymy... Quote
peate Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 dobrze Jolu, że masz taki "sokoli wzrok" :evil_lol: trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka Luckyego :thumbs: Quote
Jola_K Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 no, sokoli :lol: zmiane ma w zagieciu lapki, tuz przy kaltce piersiowej, nie zauwazyam jej od razu... zmiane zauwazylam najpierw na nosku i wtedy zaczelam go dokladnie ogladac wczoraj zrobilam zdjecia Luckyemu w nowej klatce, mam je juz w komputerze ale pozniej podlinkuje bo teraz mam zabawe z bazarkami... zdjecia sa takie sobie, bo przez prety, ale "cos tam" czyli kotecka widac ;) Quote
peate Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 czekam z niecierpliwością na nowe fotki malucha :loveu: Quote
peate Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 może choć troszkę zmniejszą mi się wyrzuty sumienia, że mu klatkę zwinęłam :roll: Quote
Jola_K Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 wystawie zaraz :) te z nowej klatki Quote
Jola_K Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 zdjecia robilam zaraz po przeprowadzce do klatki ktora podarowala nam KasiaPrzystal :loveu: ogromnei dziekuje Lucky meczyl sie w tej malej, w tej ma znacznie wiecej przetrzeni i potrafi po niej urzadzac galopady :evil_lol: cdn Quote
Jola_K Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 nie widze wszystkoch zdjec, moze wy tak :roll: powalczylam troche ze zdjeciami bo na imageshack sa jakies problemy, pozniej jeszcze raz sprobuje podlinkowac zdjecia, ktore sie nie wyswietlaja edit: no chyba dzialaja juz wszystkie ;) Quote
peate Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ja widzę fotki :lol: i przyznam, że trochę mi ulżyło, bo ta klatka jest naprawdę duża :lol: Kasia musiała mieć królika-wielkoluda :evil_lol: ale mam nadzieję, że juz wkrótce nie będzie Luckyemu potrzebna i będzie mógł się wybiegać do woli :thumbs: Quote
Jola_K Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 no mnie tez ulzylo, meczyl sie w niej starsznie kupilam mu klatke, jemu i grzybicznym kotkom, w sumie dwie ale wtedy pojawily sie kotki staruszki i wsadzilam je do klatki Luckyego :shake: Na zdjeciach widoczna jest zmiana grzybiczna na nosku, z jego lewej strony na lapce niestety nie uchwycilam rozwoj grzyba chyba zostal zahamowany, ale na calkowite wyleczenie pewnie trzeba jeszcze poczekac Quote
Jola_K Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 zapraszam na aukcje pomocowa dla kotkow ktore ratuje [SIZE="3"]Zabawki i inne zabawne akcesoria dla dzieci i nie tylko ;) [SIZE="3"]KLIKNIJ TUTAJ DZIEKUJE :p Quote
peate Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Lucky na pierwszą, po domek najlepszy na świecie! Quote
Jola_K Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 peate napisał(a):Lucky na pierwszą, po domek najlepszy na świecie! Lucky dostal nowy domek z kartonu bo poprzedni rozlozyl na czesci pierwsze :shake: nudzi sie wiec kombinuje, psuj jeden :mad: Quote
peate Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 dobrze, że maluch rozrabia to świadczy tylko o tym, że jest zdrowiutki :multi: Quote
Jola_K Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 a jaki grubiutki? one wszystkie to takie kocie kluski kupilam karme hills kitten z krotkim terminem waznosci za polowe wartosci karma bardzo im smakuje, jedza maluszki od staruszki i ozdrowiency, reszta sanabelle kitten wszystkie jedza tylko sucha karme, ktorej na jedno karmienie zuzywam prawie 1,5 kg szok Quote
peate Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Jola_K napisał(a):a jaki grubiutki? one wszystkie to takie kocie kluski kupilam karme hills kitten z krotkim terminem waznosci za polowe wartosci karma bardzo im smakuje, jedza maluszki od staruszki i ozdrowiency, reszta sanabelle kitten wszystkie jedza tylko sucha karme, ktorej na jedno karmienie zuzywam prawie 1,5 kg szok dobrze, że kociaki mają apetyt :lol: ale 1,5kg na jedno karmienie :crazyeye: a ile razy dziennie je karmisz, bo pewnie z dwa na pewno, a to daje już 3kg na dzień :crazyeye: w hurtowniach to powinnaś mieć wysooookie rabaty :evil_lol: Quote
Jola_K Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 dwa razy dziennie uzupelniam, karma stoi ciagle w miskach i woda z zakupami kombinuje jak moge, ciagle przegladam strony szukajac ofert specjalnych, niestety, ok 30 kotkow zjada duzo, a to kocieta jakby nie bylo, sa w okresie rozwoju i musza dobrze zjesc ****** Lucky nadal w kaltce mieszka i nudzi sie niemilosiernie wciaz czeka na dom Quote
peate Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 a jak tam "jego" grzybek? leczy się ładnie? bo może chociaż na święta mógłby pobiegać swobodnie :roll: Quote
Recommended Posts