Jola_K Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 odwiedzilam dzisiaj Luckiego, zawiozlam szczepionke Zylexis dla calej gromady maluszkow dostana tylko kicieta, dl amamy nie starczylo niestety i tak za dwa dni musze powtorzyc ich szczepienie, porazka totalna kotki nie lecza sie jak nalezy, wszystkim papraja sie oczka, ciezki oddech, slaby lub w ogole brak apetytu wzieto im probe na bakteriologie, pobrano krew Lucky dzisiaj lepiej, ale mial duzy kryzys zdjecia z dzisiaj Quote
Jola_K Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 i pozostale kotki ktore wraz z Luckim choruja poryczalam sie dzisiaj nad nimi wszystkimi :( czy ktos moze zalozyc dla nas aukcje zebracza? Quote
Jola_K Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 maly czarnulek, ktory jest w najgorszym stanie, dzisiaj sam zainteresowal sie jedzeniem nie zjadl duzo, ale to jest przelom mam nadzieje ze idzie ku lepszemu dzisiaj dopiero, a nie jak mi mowiono ze wczoraj, zostal pobrany wymaz z gardelka i noska na bakteriologie, na wynik bedziemy czekac kilka dni na jutro musze dostarczyc kolejne szczepionki Zylexis, wezme je na kredyt, nie dam rady zakupic Quote
peate Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 i jak sie trzyma czarnulek? a reszta tych maluszków? wszystkie tak biednie wyglądają :-( a Lucky, jest poprawa, czy kk dalej go męczy? :-( Quote
peate Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 w górę Lucky! i cała reszta kociaków! (chyba przydało by się reszcie założyć osobny wątek no i jakieś imionka wymyślić :roll:) Quote
Jola_K Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 prawda... mam ich nowe zdjecia, ale kabel do aparatu odjechal sobie dosc daleko, czekam na powrot lub bede musiala pozyczyc czytnik kart :roll: wczoraj rozmawialam z wetem, jest lekka poprawa ale kotki nadal wymagaja leczenia :( dostana trzecia dawke zylexisu mam nadzieje ze to da pozytywny skutek Quote
peate Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 trzymam kciuki za maluchy i mamę i Luckiego Quote
peate Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Lucky spał jak byłyśmy razem z bubu w lecznicy więc go nie męczyłyśmy fotkami :loveu: Quote
Jola_K Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 wymizialam go dzisiaj :) jeszcze glosno oddycha ale humor i apetyt mu dopisuje w miseczce mial inna karme niz ja mu zawiozlam, nie wiem dlaczego dosypuja innej, kolorowej :roll: powinien jest Royala intestinal - zrobilam wiec porzadek z jego miseczka dzisiaj zawiozlam im trzecia dawke zylexisu, on oraz cztery kociaki mialy dzisiaj termin na podanie, lekarze mieli to zrobic po poludniu Quote
peate Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 to kiedy Lucky wyprowadza się z lecznicy? Quote
peate Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 w górę malutki i zdrowiej szybko :kciuki: Quote
peate Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 do góry Lucky! niech Cię wypatrzy jakiś fajny domek! Quote
Korciaste Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Czyżby to Lucky z forum.miau.pl? ;) Piękny kotek do adopcji CZEKA! :multi: W górę, po domek! Quote
peate Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 tak to ten sam Lucky :loveu: tutaj też szuka domku :lol: Quote
peate Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Lucky w górę! jest taki słodki, kto się w nim zakocha :loveu: Quote
Jola_K Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 witajcie, przepraszam za milczenie, nie mialam netu :roll: dzisiaj chcialabym zabrac Luckyego i kocia rodzine po pp mam nadzieje ze weci mi je wydadza, bo jakies opory stawiaja, jednak nie moge ich dluzej przetrzymywac w tej lecznicy, jest zbyt droga Quote
peate Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 i jak tam Lucky, zamieszkał już w swojej nowej rezydencji :cool3: Quote
Jola_K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Lucky juz u mnie :p jeju jaka to przylepka :loveu: bardzo lgnie do rak, nawet miska z karma nie jest tak fajna jak dotyk duzych jest kochany do jutra bedzie siedzial w swojej klatce, pozniej przeniose go do lazienki w ktorej jest Druzyna Diuny - a ona i jej dzieci pojda do Myszki musze przetasowac towarzystwo bo juz nie mam gdzie ich trzymac :shake: po dwoch tygodniach jesli wszystko bedzie dobrze, polacze Luckyego z reszta bandy :) trzymajcie kciuki Quote
peate Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 to znaczy z tą resztą tych całkiem zdrowych kociaków :crazyeye: to tak można go już łączyć ze zdrowymi :crazyeye: fajnie :thumbs: Quote
Jola_K Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 peate napisał(a):to znaczy z tą resztą tych całkiem zdrowych kociaków :crazyeye: to tak można go już łączyć ze zdrowymi :crazyeye: fajnie :thumbs: wszystkie kociaki oprocz ozdrowiencow i kotkow staruszki ktore maja kwarantanne, sa u mnie szczepione, Myszka + jej dzieci i Sally i Vega - dwukrotnie, za tydzien termin na drugie szczepienie ma Druzyna D Lucky chorowal w sierpniu, jest wyleczony i juz nie zaraza (dla pewnosci mozna by wykonac badanie pcr z kalu, ale to koszt ok 140zl, wiec zaufam temu co mowia weci, ze do 6tyg moze zarazac, minelo juz znacznie wiecej) Quote
peate Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jola_K napisał(a):wszystkie kociaki oprocz ozdrowiencow i kotkow staruszki ktore maja kwarantanne, sa u mnie szczepione, Myszka + jej dzieci i Sally i Vega - dwukrotnie, za tydzien termin na drugie szczepienie ma Druzyna D Lucky chorowal w sierpniu, jest wyleczony i juz nie zaraza (dla pewnosci mozna by wykonac badanie pcr z kalu, ale to koszt ok 140zl, wiec zaufam temu co mowia weci, ze do 6tyg moze zarazac, minelo juz znacznie wiecej) no to trzymam kciuki, z całych sił :lol: na reszcie Lucky będzie mógł pobrykać z innymi tygryskami :evil_lol: Quote
Jola_K Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 juz dzisiaj brykal :cool3: zwial mi z klatki i latalam za nim z gory na dol po schodach musialam to robic ostroznie, asekuracyjnie Lucky od poczatku sierpnia przebywa w klatce - czyli od zachorowania, pzniej leczenie, u mnie kwarantanna znowu leczenie no i teraz jak na kotka ktory 3 miesiace nie mial ruchu, jest naprawde szybki!! Quote
peate Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 no to może by juz połączyć gromadkę :razz: Quote
Recommended Posts