wani Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 W przyszlym miesiacu nasza psina skonczy roczek i chcialabym z tej okazji zrobic jej frajde... zrobic psi tort! Kto ma jakis fajny, sprawdzony przepis...? ;) Moze byc pieczony, moze byc z lodowki... najwazniejsze, zeby byl PYSZNY! Quote
katik Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Raptusowi na pierwsze urodziny zrobiłam tors z serka topionego, a z parówki zrobiłam świeczkę. Bardzo mu to smakowało, bo serek topiony i parówki to były jego największe smakołyki. Magii już żadnego tortu nie robiłam, ona dostała wielką, surową kość i była przeszcześliwa. Quote
wani Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Z serka topionego... :lol: Poszukam jeszcze czegos w necie, a jak znajde, a co wazniejsze - wyrob bedzie smakowal solenizantce to wrzuce tutaj przepis ;) Quote
hekate811 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 jako że u mnie psiak obchodzi jutro roczek to zrobię mu tort z galaretki z kurczaka wlanej do salaterki i na około udekoruje paluszkami surimi, ugóry chce wbić świeczke jedynke, ale psiak też będzi troche pomęczony, przy okazji potrenuje cierpliwość bo chce mu zrobic pare fotek z jeszcze nienaruszonym tortem ;) Quote
hekate811 Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 a tak ten torcik wygląda [IMG]http://img410.imageshack.us/img410/1673/alto007bg5.jpg[/IMG] Quote
psiara95 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Tez bym chciala zrobic mojemu psu torcik z okazji urodzin ale problem w tym ze on jest wybredny:placz:.Chyba ze cos by sie dalo zrobic z miesa (np.kurczaka) i/lub sera (zoltego i bialego).Oczywsicie je jeszcze inne rzeczy ale wiem ze to zje napewno.Prosze o pomoc. Quote
Recommended Posts