łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='***Paulina***']Na pewno sobie poradzi:)[/QUOTE] ale zauazylam ze odrazu sie z niegooo zrobil inny pies ... jest szczesliwy ... a jak jest nasza kolej na torku to biegnie szczesliwie do przeszkod ;] Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']ale zauazylam ze odrazu sie z niegooo zrobil inny pies ... jest szczesliwy ... a jak jest nasza kolej na torku to biegnie szczesliwie do przeszkod ;][/quote] No to dobrze że się tam zapisaliście... Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='***Paulina***']No to dobrze że się tam zapisaliście...[/QUOTE] noo ja tez sie ciesze ... przynajmniej maksio robi to co chyba kocha .... ale najgorsze jest to ze na zawodach moga startowac suki w cieczce .... wiec musimy pocwiczyc nad skupieniem sie maksa na mnie ;] Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']noo ja tez sie ciesze ... przynajmniej maksio robi to co chyba kocha .... ale najgorsze jest to ze na zawodach moga startowac suki w cieczce .... wiec musimy pocwiczyc nad skupieniem sie maksa na mnie ;][/quote] Skupienie jest tam chyba najważniejsze... Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='***Paulina***']Skupienie jest tam chyba najważniejsze...[/QUOTE] a nooo on ogolnie sie skupia i to co ja mowie do niego to gdzies tam dociera ... ale natura i tak jest wyzej odemnie wiec...czasem z nia przegrywam ;/ Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']a nooo on ogolnie sie skupia i to co ja mowie do niego to gdzies tam dociera ... ale natura i tak jest wyzej odemnie wiec...czasem z nia przegrywam ;/[/quote] Na szczęście tylko czasem:) Quote
łapeczek Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='***Paulina***']Na szczęście tylko czasem:)[/QUOTE] no tylko wtedy kiedy sa sieczki ... a teraz wlasnie sie zaczely;/ Quote
***Paulina*** Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 [quote name='łapeczek']no tylko wtedy kiedy sa sieczki ... a teraz wlasnie sie zaczely;/[/quote] Na pewno uda mu się skupić uwagę na tym co ma robić... Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Witamy wszystkich poniedziałkowo:) I foteczka na powitanie:) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%3Ca%20href="][IMG]http://img525.imageshack.us/img525/6694/dziaka23545002qn7.jpg[/IMG][/URL] Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Aurunia']Kati jest śliczna:loveu:[/quote] Dziękujemy:loveu: i zapraszamy częściej:) Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Prześlicznie wyszła.[/quote] Dziękuję:loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 I już uszka w plasterkach są... Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Domka_Czika']Kati zadowolona czy nie bardzo ?:razz:[/quote] Jeśli chodzi o uszka to dla niej to bez różnicy... Czasami tylko się drapie ale to tylko czasami... Quote
C&B Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Żebyś widziała Czikę jak jej kucyki robię ! minutka i pies bez gumek :) Kupiła takie specjalne z zoologicznym i do Kati by pasowały bo są jasne brązowe , ciemne brązowe i czarne :) Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Domka_Czika']Żebyś widziała Czikę jak jej kucyki robię ! minutka i pies bez gumek :) Kupiła takie specjalne z zoologicznym i do Kati by pasowały bo są jasne brązowe , ciemne brązowe i czarne :)[/quote] Kati kiteczki nie przeszkadzają wcale... Nawet się juz nauczyła grzecznie siedzieć jak jej robię i niedawno zaczęła stać prosto lub ewentualnie siedzieć jak ją czeszę...:multi: Quote
C&B Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Oj , żeby moja była taka wychowana...Ona cały czas się kręci...Ale czasem ma stalową cierpliwość :) Quote
***Paulina*** Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='Domka_Czika']Oj , żeby moja była taka wychowana...Ona cały czas się kręci...Ale czasem ma stalową cierpliwość :)[/quote] Kati do niedawna to piszczała i uciekała jak ją czesałam... A teraz to zupełnie inny pies... Quote
C&B Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='***Paulina***']Kati do niedawna to piszczała i uciekała jak ją czesałam... A teraz to zupełnie inny pies...[/quote] Hehe Psy też się zmieniają Quote
Skibka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Żeby tak moja Viki się zmieniła.. Teraz bo ma krótkie włoski, ale wcześniej to kitkę dała spokojnie zrobić ale czesać- w życiu.. Piszczy, ucieka, gryzie (oczywiście nie mocno ale jednak gryzie) więc u nas sprawdza się kaganiec- nielubi w nim być więc przy czesaniu jej zakładam to ona kładzie się spać..;) Quote
***Paulina*** Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='Skibka']Żeby tak moja Viki się zmieniła.. Teraz bo ma krótkie włoski, ale wcześniej to kitkę dała spokojnie zrobić ale czesać- w życiu.. Piszczy, ucieka, gryzie (oczywiście nie mocno ale jednak gryzie) więc u nas sprawdza się kaganiec- nielubi w nim być więc przy czesaniu jej zakładam to ona kładzie się spać..;)[/quote] No Kati wcześniej to tak samo, a teraz to wie że musi się uczesać i koniec. Nie ma innego wyjścia... Tylko to od niej zależy czy będzie ładnie stać i ją szybko uczeszę czy będzie się kręciła itd. i będzie długo czesana a przy tym mocno trzymana... Od niedawna wybiera to pierwsze. Quote
slawi Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Witaj :multi: Dzisiaj odwiedzinki u ślicznej Kati :loveu:. Jest taką urocza sunią. A jaka mądra, szybciutko załapała to czesanko, inteligentna psinka. Palomka kucyka już też daje sobie robić, chyba nawet woli mieć kitkę bo wtedy włosy nie włażą jej do oczek. Prawdziwy dramat zaczyna się dopiero wtedy jak czeszę ją i dochodzę do okolić dupki :lol:, chowa swoje tyły jak może. Quote
***Paulina*** Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='slawi']Witaj :multi: Dzisiaj odwiedzinki u ślicznej Kati :loveu:. Jest taką urocza sunią. A jaka mądra, szybciutko załapała to czesanko, inteligentna psinka. Palomka kucyka już też daje sobie robić, chyba nawet woli mieć kitkę bo wtedy włosy nie włażą jej do oczek. Prawdziwy dramat zaczyna się dopiero wtedy jak czeszę ją i dochodzę do okolić dupki :lol:, chowa swoje tyły jak może.[/quote] Z czasem na pewno się nauczy grzecznie stać... Ja też myślałam że zawsze będę musiała się męczyć żeby ją uczesać a tu taka niespodzianka:multi: A jak tam z galeryjką twojej psinki??? Będzie??? Quote
Recommended Posts