***Paulina*** Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Domka_Czika napisał(a):Moja kolezanka ma 2 - 3 miesięcznego yorkasa (Tym razem to prawda , nie pisze to moja siorka:angryy:) A ma galerię??? Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Na dzisiaj to koniec fotek... Jeśli któreś się powtarzają to przepraszam, bo już się sama pogubiłam... Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Nie nooo... Ja tu tyle fotek dałam i nadal pusto??? Quote
C&B Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 O widzę maślane oczka:razz: Brzmi jakoś znajomo...:eviltong: Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Chyba świecące... heh... Jakoś zawsze takie wychodzą... Quote
ladyyork Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jaka ona piękniusia:loveu:tylko miziać i miziać taką przytulankę:lol: Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 ladyyork napisał(a):Jaka ona piękniusia:loveu:tylko miziać i miziać taką przytulankę:lol: Dzięki:loveu: Ciekawe tylko co z niej wyrośnie... heh:lol: Quote
***Paulina*** Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 zetka73 napisał(a):CIUDNA DO miziania :) Dziękuję:loveu: Quote
ladyyork Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ***Paulina*** napisał(a):Dzięki:loveu: Ciekawe tylko co z niej wyrośnie... heh:lol: Piękniusia panna wyrośnie:loveu:, a co może ktoś zaprzeczy:angryy: Quote
Skibka Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Witamy się. :lol: http://img215.imageshack.us/img215/4007/dzisiaj12014qw7.jpg Cudne zdjęcie chyba każdy yorkuś tak lubi się wylegiwać:loveu::loveu: Ja się podpisuję pod wypowiedzią Ladyyork, śliczna panna wyrośnie.;) Zapraszamy do nas na urodzinowe fotki.;D Quote
***Paulina*** Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ladyyork napisał(a):Piękniusia panna wyrośnie:loveu:, a co może ktoś zaprzeczy:angryy: No mam nadzieję, że piękna... Chociaż dla mnie zawsze będzie piękna i najpiękniejsza... Quote
***Paulina*** Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Skibka']Witamy się. :lol: http://img215.imageshack.us/img215/4007/dzisiaj12014qw7.jpg Cudne zdjęcie chyba każdy yorkuś tak lubi się wylegiwać:loveu::loveu: Ja się podpisuję pod wypowiedzią Ladyyork, śliczna panna wyrośnie.;) Zapraszamy do nas na urodzinowe fotki.;D Dziękuję:loveu: A co do wylegiwania to dopiero chyba z dwa dni temu tak zaczęła bo wcześniej to jak nie spała to usiedzieć w miejscu nie mogła... Quote
zetka73 Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dla właściciela zawsze jego psiunia będzie najpiękniejsza i najukochańsza --- jakże mogłoby być inaczej :) Ale jesli innym tez sie podoba to czego można chcieć więcej ? :) Quote
***Paulina*** Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='zetka73']Dla właściciela zawsze jego psiunia będzie najpiękniejsza i najukochańsza --- jakże mogłoby być inaczej :) Ale jesli innym tez sie podoba to czego można chcieć więcej ? :) Tego żeby nie było z nią problemów i żeby była zdrowa... :) I to chyba wszystko... Quote
Sara_i_Aris Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cześć Paulino! Nawet nie wiedziałam, że Kati uszko klapie :-? To dlatego ma je tak ostrzyżone? Quote
***Paulina*** Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Cześć Paulino! Nawet nie wiedziałam, że Kati uszko klapie :-? To dlatego ma je tak ostrzyżone? Tak, tylko trochę przesadziłam... Ale weterynarz mówił że dobrze... Quote
***Paulina*** Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 łapeczek napisał(a):czescccc wam ;] Cześć:) u was też nie było dogo przez chwilę??? Quote
łapeczek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 no tylko chwilke nie bylo...;/ a teraz nie dziala nam szybka odpowiedz ;/ Quote
***Paulina*** Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 łapeczek napisał(a):no tylko chwilke nie bylo...;/ a teraz nie dziala nam szybka odpowiedz ;/ Mi też... A jak na chwilę wyłączyli to już myślałam że znowu na dłużej ale na szczęście nie:multi: Quote
łapeczek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 hehe no ja tez sie ciesze ze tak kruciitkoooo ;];] Quote
***Paulina*** Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Witamy wszystkich :) Co tam u was??? ZA chwilę kilka foteczek wrzucę:-) Quote
Recommended Posts