Boogie Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Witam wszystkich Ma do oddania około 6 tygodniowego szczeniaka, mieszańca Stafordshire. Zabrałem go od wyrostka, który dostał szczeniaka w idiotycznym prezencie, a rodzice razem z nim wyrzucili go z domu. Nie chcę by trafił do schroniska tylko do dobrego domu. Od razu po zabraniu suczki zawiozłem ją do weterynarza, gdzie została zbadana i odrobaczona. Wg weta szczeniak troche za wcześnie został zabrany od matki. Apetyt ma bardzo dobry, jest jak na takie maleństwo żywy i ruchliwy. Wszelkich informacji udzialam pod numerem telefonu 691 733 223, numer gg 1614880, mail [email protected]. Quote
Sylwia K Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ogłoszenie o piesku już zamieszczono na forum amstaff-pittbull. Takie szczylki szybko domki znajdują. Quote
pixie Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 byleby odpowiedzialny i znajacy rase trzymam za to mocno kciuki! Quote
Boogie Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Na razie ja się dokształcam z rasy, na szczęście moa owczarkowata sunia toleruje malca i tylko czasem go ustawia :) Quote
Tengusia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 slodkie malenstwo masz jakies lepsze foty ??? szukasz mu innego domu czy musisz go oddac i czas cie goni ??? Quote
Boogie Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Nie mam niestety lepszych fotek, dysponuje tylko aparatem w komórce. Może jutro za dnia zrobię, to wyjdą lepsze :) Chciałbym oddać ponieważ mam już jedego psiaka, ale pilna sprawa to nie jest. Mam pytanie, może ktoś z was odpowie - jak rozumieć to, że moja suka łapie szczeniaka za kark. Malec za tym nie przepada. Wydaje mi się, że to próba pokazywania kto jest "górą" ? Nie reaguję na to, krzywdy mu nie robi, a pieski muszą hierarchie ustawić. Quote
Boogie Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Piesek wstępnie zarezerwowany do przyszłej soboty, mam nadziję, że znalazł dobry dom :) Quote
Recommended Posts