Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Ladny kolorek ;)

Zapraszam do nas :D[/QUOTE]

Dziękuje ;)

W końcu mam czas i idę do Was po nadrabiać zaległości :cool3:

[quote name='Karolina&Lucky']Oj na pewno jest jest :cool3:
Chyba chyba, a potem ani się obejrzysz, a z 5 zrobi się 15 [I]myszów[/I] :evil_lol:

Łiiiii mysz długowłowsa :multi: Będziesz miała kopię Lucky'ego w domu :megagrin:[/QUOTE]

Podejrzewam że jeśli będzie cinn albo choco to będzie a'la Lucky ale jeśli coś jaśniejszego to niestety :evil_lol: Wczoraj się urodziły,8 klusek - ciekawe czy dla mnie starczy :cool3::loveu:

[quote name='Agniecha93']Ale ona śliczna :D[/QUOTE]

Dzięki ;)

[quote name='ARGIS']Czy to moja kompanka podróży?? :D[/QUOTE]

Taak :cool3: Specjalnie bez czerwonych oczu,żeby nie wywoływała obrzydzenia :diabloti:

No ok - [URL="http://www.dogomania.pl/www.roniek.pl.tl"]www.roniek.pl.tl[/URL] :lol: zapraszamy :cool3:

Posted

[quote name='deer_1987']Ladny kolorek ;)

Zapraszam do nas :D[/QUOTE]

Dziękuje ;)

W końcu mam czas i idę do Was po nadrabiać zaległości :cool3:

[quote name='Karolina&Lucky']Oj na pewno jest jest :cool3:
Chyba chyba, a potem ani się obejrzysz, a z 5 zrobi się 15 [I]myszów[/I] :evil_lol:

Łiiiii mysz długowłowsa :multi: Będziesz miała kopię Lucky'ego w domu :megagrin:[/QUOTE]

Podejrzewam że jeśli będzie cinn albo choco to będzie a'la Lucky ale jeśli coś jaśniejszego to niestety :evil_lol: Wczoraj się urodziły,8 klusek - ciekawe czy dla mnie starczy :cool3::loveu:

[quote name='Agniecha93']Ale ona śliczna :D[/QUOTE]

Dzięki ;)

[quote name='ARGIS']Czy to moja kompanka podróży?? :D[/QUOTE]

Taak :cool3: Specjalnie bez czerwonych oczu,żeby nie wywoływała obrzydzenia :diabloti:

No ok - [U][url]www.roniek.pl.tl[/url][/U] :lol: zapraszamy :cool3: Niedopracowana,nawet bardzo ;)

Posted

[CENTER]Daję jakiekolwiek zdjecie coby nudno nie było :evil_lol:
[IMG]http://i46.tinypic.com/vhxr10.jpg[/IMG]

We wtorek do Wawy - planuję kupić wszystkim potworom jakiś spóźniony prezent na Mikołaja [:diabloti:] tzn.oprócz Zośce,która dopiero pod choinkę dostanie duży kojec :cool3: Myszatym kupie trociny :lol: a kundlowi chyba żwacze,które strasznie pokochał :evil_lol:

W piątek przypałędała się do nas sunia mix pekińczyka - dostała wdzięczne imię Tosia,wieczorem podobno znowu przyszła i do dzisiaj jej wypatruję coby nakarmić,napoić i może uprosić rodziców by została na dt bo cudna była,nawet nie wpadłam na to by zrobić jej zdjęcie :shake: Byliśmy na spacerze - kundle szalały,ona wracała na zawołanie,piłką się bawiła - i to wystarczyło żebym się znowu zakochała i nie przestawała o niej myśleć - chociaż mam inne zajęcia.

Dziękujemy za przeczytanie tej wyczerpującej notki,na pewien czas zawiesimy galerię dopóki nie będzie jakichś konkretnych zdjęć - a raczej takowych w przyszłym czasie nie planuję ;)

Pozdrawiam Agata,Roki,Zośka,Ruda,Iluzja,Daisy i Szczur[SIZE=1] ( mój brat )[/SIZE] [SIZE=1][uf.. chyba nikogo nie pominęłam:diabloti:[/SIZE]][/CENTER]

Posted

[quote name='Agata_Roki']
Pozdrawiam Agata,Roki,Zośka,Ruda,Iluzja,Daisy i Szczur[SIZE=1] ( mój brat )[/SIZE] [SIZE=1][uf.. chyba nikogo nie pominęłam:diabloti:[/SIZE]][/CENTER][/QUOTE]
Wow duzo tego :D

Posted

[B]deer[/B], no bywa :evil_lol:
[B]Anula[/B] , o żesz kurde,to to przyszedł do nas ? :diabloti: dzięki :eviltong:
[B]Weronika[/B] , niestety sunia się już od soboty nie pokazuje,pewnie ktoś ją capnął :roll:

[LEFT] [/LEFT]
[CENTER][LEFT][IMG]http://i49.tinypic.com/2d15is5.jpg[/IMG]

ihaa.. już wiem jak wygląda kropla :evil_lol:
I wzięło mnie na bylejakie pykanie - muszę szybko rozładować baterie więc wyszło co wyszło :cool3:

[/LEFT]

[/CENTER]

Posted

[quote name='mineralna_']cze piczo :cool3:

specjalnie się przed tobą schowałam i miałam nadzieje ze mnie nie znajdziesz :p:eviltong:[/QUOTE]

Przykro mi,nie da się tak :evil_lol:

A Roniek,menda jedna gdzieś nawiała :shake: Z godzine go szukałam po osiedlu i nie ma.. pewnie wróci ale znow wynurany,bez obroży i adresówki jeśli go ktoś znajdzie,chodź może mieć to szczęście i się do nikogo nie przyczepić..

Posted

Miewa te swoje schizy dlatego chce go wykastrować - właśnie dlatego,żeby przestał uciekać a wg. rodziców nie ma żadnego problemu.
Niestety mieszkam z takimi,którzy nie używają tego co mają w głowie [czyt.mózg] i puszczają psa na dwór kiedy brama jest niezamknięta :roll: Byłam niedawno znowu połazić i pogwizdać ale menda daleko gdzieś polazła :eviltong: Mam nadzieję że do rana wróci,zawsze wraca... :shake:

Posted

[quote name='deer_1987']Mam nadzieje ze wrocil.. caly i zdrowy..[/QUOTE]

[quote name='WeronikaM']tak .... :roll:[/QUOTE]

wrócił ;)

[quote name='Karolina&Lucky'][URL]http://i46.tinypic.com/vhxr10.jpg[/URL]
A to co? :hmmmm:

Byłaś dzisiaj w Wa-wie? Co nakupowałaś fajnego? :cool3:

Niech Roniek wraca szybko! :-([/QUOTE]

żyrandol :cool3:

Kundlowi kupiłam sznura do zabawy i żwacze,myszatym drewnianą drabinkę do pięterka w klatce,trociny [:evil_lol:] i sobie beret :diabloti:

W dodatku byłam przeziębiona,w dodatku wjechaliśmy na PKiN i dowiało mnie doszczętnie - teraz leże i umieram a pies chciałby się pobawić,na co nie mam siły.. :shake:

W dodatku świętujemy 100 stronę naszej galerii,jakoś poszło.. :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Yana']a ja bym chciała zobaczyć twoje zdjęcie w nowym berecie ;-)[/QUOTE]

Ja też ja też chcę :sweetCyb:

Ooo, żyrandol. Prawie zgadłam :cool3: Obstawiałam na lamp(k)ę :eviltong:

To fajne te prezenty; ja Lucky'emu kupiłam obrożę, ale ten wzorek co ja chce to dojdzie do sklepu dopiero przed świętami. Więc muszę czekać ;)

Witaj w klubie - ja też jestem chora, dzisiaj nie byłam w szkole, ale jutro już niestety muszę iść :shake:

[CENTER][B][COLOR="#ffa500"]Gratulacje 1oo strony!!! [/COLOR][/B]
[SIZE="1"]z tej okazji musisz dać jakieś zdjęcia :mad:[/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='Yana']a ja bym chciała zobaczyć twoje zdjęcie w nowym berecie ;-)[/QUOTE]

na razie nie do wykonania :evil_lol:

[quote name='Karolina&Lucky']Ja też ja też chcę :sweetCyb:

Ooo, żyrandol. Prawie zgadłam :cool3: Obstawiałam na lamp(k)ę :eviltong:

To fajne te prezenty; ja Lucky'emu kupiłam obrożę, ale ten wzorek co ja chce to dojdzie do sklepu dopiero przed świętami. Więc muszę czekać ;)

Witaj w klubie - ja też jestem chora, dzisiaj nie byłam w szkole, ale jutro już niestety muszę iść :shake:

[CENTER][B][COLOR=#ffa500]Gratulacje 1oo strony!!! [/COLOR][/B]
[SIZE=1]z tej okazji musisz dać jakieś zdjęcia :mad:[/SIZE][/CENTER]
[/QUOTE]

Jaki wzór ? :cool3:

Ja jutro też nie idę,dzisiaj ominął mnie test w Empiku :loveu: I pewnie do końca tygodnia se posiedze w domu ale w sobote już trening z Rońkiem obowiązkowo ;) Teraz biedaczyna z nudów żre te cuchnące żwacze w pokoju i co jakiś czas przynosi sznurek pod nogi [URL="http://www.zolux.com/nasze-produkty.php?parametre=22;132;658;12126"]taki :cool3:[/URL] [chyba przez to że ma takie żywe kolory Roki lubi go jeszcze bardziej niż te zwykłe,kolorowe z Trixie bodajże :cool3:]

Kupię kundlowi pod choinkę nową obrożę i nie wiem jaki wzór :shake:
[url]http://www.dogshop.dk/images/BILLEDER%20TIL%20PRODUKTER/Jellybean-r.JPG[/url]
[akurat znalazłam zdjęcie trzech wzorów nad ,którymi się zastanawiam :evil_lol:] nie wiem tylko który wzór albo może wezmę Lupina,wybór straszny bo to niestety ostatnia obroża,którą w najbliższym czasie kupię :cool3:

Posted

Ano lupina - puppy love zamówiłam w Futrzakowie ;) Już w listopadzie, ale na razie nie mają takiego rozmiaru jak ja chcę (czyt. najmniejszego :evil_lol:), dopiero przed świętami ma być dostawa taśm z USA. Więc jeszcze trochę sobie na nią poczekam...

To siedź w domu i się kuruj, ja jutro piszę sprawdzian z chemii (alkiny, alkany,alkeny...), i mam zaliczenia z wf-u, więc pójdę już, bo mi się za dużo zaległości porobi.

Fajny ten sznur, fajne ma kolory :loveu: Takie oczoj... yyy ten teges rzucające się w oczy :evil_lol:
A z jakiej okazji w Wa-wie byłaś? Ze szkołą? :razz:
A co do tych obroży to ci nic nie doradzę, bo sama nie wiem :eviltong:

[U][SIZE="1"]Zdjęcia![/SIZE][/U] :mad:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Ano lupina - puppy love zamówiłam w Futrzakowie ;) Już w listopadzie, ale na razie nie mają takiego rozmiaru jak ja chcę (czyt. najmniejszego :evil_lol:), dopiero przed świętami ma być dostawa taśm z USA. Więc jeszcze trochę sobie na nią poczekam...

To siedź w domu i się kuruj, ja jutro piszę sprawdzian z chemii (alkiny, alkany,alkeny...), i mam zaliczenia z wf-u, więc pójdę już, bo mi się za dużo zaległości porobi.

Fajny ten sznur, fajne ma kolory :loveu: Takie oczoj... yyy ten teges rzucające się w oczy :evil_lol:
A z jakiej okazji w Wa-wie byłaś? Ze szkołą? :razz:
A co do tych obroży to ci nic nie doradzę, bo sama nie wiem :eviltong:

[U][SIZE=1]Zdjęcia![/SIZE][/U] :mad:[/QUOTE]

oo,różowego dla Luckiego ? :lol::evil_lol: Ja wybrałam czarną - myślę że będzie uniwersalna i nie będę musiała jej często prać ;) Zaraz zima,potem wiosna czyli błoto i czarnej jeszcze nie miał a sądze że jak mordziel ma czarny to będzie pasować i zacisk wezmę tym razem bo się nauczył wyciągać głowę :cool3:

Posted

[quote name='Agata_Roki']oo,różowego dla Luckiego ? :lol::evil_lol: Ja wybrałam czarną - myślę że będzie uniwersalna i nie będę musiała jej często prać ;) Zaraz zima,potem wiosna czyli błoto i czarnej jeszcze nie miał a sądze że jak mordziel ma czarny to będzie pasować i zacisk wezmę tym razem bo się nauczył wyciągać głowę :cool3:[/QUOTE]

No, róźiową :loveu: :diabloti: Teraz ma zieloną z RD, a i tak ludzie biorą go za dziewczynę, więc co mi tam :eviltong:

Dobry wybór :cool3: Bo ten trzeci, jasno różowy to chyba trochę za jasny co nie? Przynajmniej ja mam takie wrażenie, że szybko by się pobrudził... A poza tym Roki już ma chyba jedną różową :cool3: To teraz dla kontrastu czarna będzie w sam raz :multi: