.Agata. Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='deer_1987']Ladny kolorek ;) Zapraszam do nas :D[/QUOTE] Dziękuje ;) W końcu mam czas i idę do Was po nadrabiać zaległości :cool3: [quote name='Karolina&Lucky']Oj na pewno jest jest :cool3: Chyba chyba, a potem ani się obejrzysz, a z 5 zrobi się 15 [I]myszów[/I] :evil_lol: Łiiiii mysz długowłowsa :multi: Będziesz miała kopię Lucky'ego w domu :megagrin:[/QUOTE] Podejrzewam że jeśli będzie cinn albo choco to będzie a'la Lucky ale jeśli coś jaśniejszego to niestety :evil_lol: Wczoraj się urodziły,8 klusek - ciekawe czy dla mnie starczy :cool3::loveu: [quote name='Agniecha93']Ale ona śliczna :D[/QUOTE] Dzięki ;) [quote name='ARGIS']Czy to moja kompanka podróży?? :D[/QUOTE] Taak :cool3: Specjalnie bez czerwonych oczu,żeby nie wywoływała obrzydzenia :diabloti: No ok - [URL="http://www.dogomania.pl/www.roniek.pl.tl"]www.roniek.pl.tl[/URL] :lol: zapraszamy :cool3: Quote
.Agata. Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 [quote name='deer_1987']Ladny kolorek ;) Zapraszam do nas :D[/QUOTE] Dziękuje ;) W końcu mam czas i idę do Was po nadrabiać zaległości :cool3: [quote name='Karolina&Lucky']Oj na pewno jest jest :cool3: Chyba chyba, a potem ani się obejrzysz, a z 5 zrobi się 15 [I]myszów[/I] :evil_lol: Łiiiii mysz długowłowsa :multi: Będziesz miała kopię Lucky'ego w domu :megagrin:[/QUOTE] Podejrzewam że jeśli będzie cinn albo choco to będzie a'la Lucky ale jeśli coś jaśniejszego to niestety :evil_lol: Wczoraj się urodziły,8 klusek - ciekawe czy dla mnie starczy :cool3::loveu: [quote name='Agniecha93']Ale ona śliczna :D[/QUOTE] Dzięki ;) [quote name='ARGIS']Czy to moja kompanka podróży?? :D[/QUOTE] Taak :cool3: Specjalnie bez czerwonych oczu,żeby nie wywoływała obrzydzenia :diabloti: No ok - [U][url]www.roniek.pl.tl[/url][/U] :lol: zapraszamy :cool3: Niedopracowana,nawet bardzo ;) Quote
.Agata. Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 [CENTER]Daję jakiekolwiek zdjecie coby nudno nie było :evil_lol: [IMG]http://i46.tinypic.com/vhxr10.jpg[/IMG] We wtorek do Wawy - planuję kupić wszystkim potworom jakiś spóźniony prezent na Mikołaja [:diabloti:] tzn.oprócz Zośce,która dopiero pod choinkę dostanie duży kojec :cool3: Myszatym kupie trociny :lol: a kundlowi chyba żwacze,które strasznie pokochał :evil_lol: W piątek przypałędała się do nas sunia mix pekińczyka - dostała wdzięczne imię Tosia,wieczorem podobno znowu przyszła i do dzisiaj jej wypatruję coby nakarmić,napoić i może uprosić rodziców by została na dt bo cudna była,nawet nie wpadłam na to by zrobić jej zdjęcie :shake: Byliśmy na spacerze - kundle szalały,ona wracała na zawołanie,piłką się bawiła - i to wystarczyło żebym się znowu zakochała i nie przestawała o niej myśleć - chociaż mam inne zajęcia. Dziękujemy za przeczytanie tej wyczerpującej notki,na pewien czas zawiesimy galerię dopóki nie będzie jakichś konkretnych zdjęć - a raczej takowych w przyszłym czasie nie planuję ;) Pozdrawiam Agata,Roki,Zośka,Ruda,Iluzja,Daisy i Szczur[SIZE=1] ( mój brat )[/SIZE] [SIZE=1][uf.. chyba nikogo nie pominęłam:diabloti:[/SIZE]][/CENTER] Quote
taxelina Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Agata_Roki'] Pozdrawiam Agata,Roki,Zośka,Ruda,Iluzja,Daisy i Szczur[SIZE=1] ( mój brat )[/SIZE] [SIZE=1][uf.. chyba nikogo nie pominęłam:diabloti:[/SIZE]][/CENTER][/QUOTE] Wow duzo tego :D Quote
Tepes Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [COLOR="blue"]uła super fotka:loveu:[/COLOR] Quote
WeronikaM Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 trzymam kciuki, żeby mała została u was na dt ;) :multi: Quote
.Agata. Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [B]deer[/B], no bywa :evil_lol: [B]Anula[/B] , o żesz kurde,to to przyszedł do nas ? :diabloti: dzięki :eviltong: [B]Weronika[/B] , niestety sunia się już od soboty nie pokazuje,pewnie ktoś ją capnął :roll: [LEFT] [/LEFT] [CENTER][LEFT][IMG]http://i49.tinypic.com/2d15is5.jpg[/IMG] ihaa.. już wiem jak wygląda kropla :evil_lol: I wzięło mnie na bylejakie pykanie - muszę szybko rozładować baterie więc wyszło co wyszło :cool3: [/LEFT] [/CENTER] Quote
mineralna_ Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 cze piczo :cool3: specjalnie się przed tobą schowałam i miałam nadzieje ze mnie nie znajdziesz :p:eviltong: Quote
.Agata. Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 [quote name='mineralna_']cze piczo :cool3: specjalnie się przed tobą schowałam i miałam nadzieje ze mnie nie znajdziesz :p:eviltong:[/QUOTE] Przykro mi,nie da się tak :evil_lol: A Roniek,menda jedna gdzieś nawiała :shake: Z godzine go szukałam po osiedlu i nie ma.. pewnie wróci ale znow wynurany,bez obroży i adresówki jeśli go ktoś znajdzie,chodź może mieć to szczęście i się do nikogo nie przyczepić.. Quote
Yana Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 widziałam stronkę, super !!! mam nadzieję, że Roki wrócił do domu Quote
.Agata. Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Miewa te swoje schizy dlatego chce go wykastrować - właśnie dlatego,żeby przestał uciekać a wg. rodziców nie ma żadnego problemu. Niestety mieszkam z takimi,którzy nie używają tego co mają w głowie [czyt.mózg] i puszczają psa na dwór kiedy brama jest niezamknięta :roll: Byłam niedawno znowu połazić i pogwizdać ale menda daleko gdzieś polazła :eviltong: Mam nadzieję że do rana wróci,zawsze wraca... :shake: Quote
taxelina Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mam nadzieje ze wrocil.. caly i zdrowy.. Quote
Karolina. Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [url]http://i46.tinypic.com/vhxr10.jpg[/url] A to co? :hmmmm: Byłaś dzisiaj w Wa-wie? Co nakupowałaś fajnego? :cool3: Niech Roniek wraca szybko! :-( Quote
.Agata. Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='deer_1987']Mam nadzieje ze wrocil.. caly i zdrowy..[/QUOTE] [quote name='WeronikaM']tak .... :roll:[/QUOTE] wrócił ;) [quote name='Karolina&Lucky'][URL]http://i46.tinypic.com/vhxr10.jpg[/URL] A to co? :hmmmm: Byłaś dzisiaj w Wa-wie? Co nakupowałaś fajnego? :cool3: Niech Roniek wraca szybko! :-([/QUOTE] żyrandol :cool3: Kundlowi kupiłam sznura do zabawy i żwacze,myszatym drewnianą drabinkę do pięterka w klatce,trociny [:evil_lol:] i sobie beret :diabloti: W dodatku byłam przeziębiona,w dodatku wjechaliśmy na PKiN i dowiało mnie doszczętnie - teraz leże i umieram a pies chciałby się pobawić,na co nie mam siły.. :shake: W dodatku świętujemy 100 stronę naszej galerii,jakoś poszło.. :evil_lol::loveu: Quote
Yana Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 a ja bym chciała zobaczyć twoje zdjęcie w nowym berecie ;-) Quote
Karolina. Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 [quote name='Yana']a ja bym chciała zobaczyć twoje zdjęcie w nowym berecie ;-)[/QUOTE] Ja też ja też chcę :sweetCyb: Ooo, żyrandol. Prawie zgadłam :cool3: Obstawiałam na lamp(k)ę :eviltong: To fajne te prezenty; ja Lucky'emu kupiłam obrożę, ale ten wzorek co ja chce to dojdzie do sklepu dopiero przed świętami. Więc muszę czekać ;) Witaj w klubie - ja też jestem chora, dzisiaj nie byłam w szkole, ale jutro już niestety muszę iść :shake: [CENTER][B][COLOR="#ffa500"]Gratulacje 1oo strony!!! [/COLOR][/B] [SIZE="1"]z tej okazji musisz dać jakieś zdjęcia :mad:[/SIZE][/CENTER] Quote
.Agata. Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 [quote name='Yana']a ja bym chciała zobaczyć twoje zdjęcie w nowym berecie ;-)[/QUOTE] na razie nie do wykonania :evil_lol: [quote name='Karolina&Lucky']Ja też ja też chcę :sweetCyb: Ooo, żyrandol. Prawie zgadłam :cool3: Obstawiałam na lamp(k)ę :eviltong: To fajne te prezenty; ja Lucky'emu kupiłam obrożę, ale ten wzorek co ja chce to dojdzie do sklepu dopiero przed świętami. Więc muszę czekać ;) Witaj w klubie - ja też jestem chora, dzisiaj nie byłam w szkole, ale jutro już niestety muszę iść :shake: [CENTER][B][COLOR=#ffa500]Gratulacje 1oo strony!!! [/COLOR][/B] [SIZE=1]z tej okazji musisz dać jakieś zdjęcia :mad:[/SIZE][/CENTER] [/QUOTE] Jaki wzór ? :cool3: Ja jutro też nie idę,dzisiaj ominął mnie test w Empiku :loveu: I pewnie do końca tygodnia se posiedze w domu ale w sobote już trening z Rońkiem obowiązkowo ;) Teraz biedaczyna z nudów żre te cuchnące żwacze w pokoju i co jakiś czas przynosi sznurek pod nogi [URL="http://www.zolux.com/nasze-produkty.php?parametre=22;132;658;12126"]taki :cool3:[/URL] [chyba przez to że ma takie żywe kolory Roki lubi go jeszcze bardziej niż te zwykłe,kolorowe z Trixie bodajże :cool3:] Kupię kundlowi pod choinkę nową obrożę i nie wiem jaki wzór :shake: [url]http://www.dogshop.dk/images/BILLEDER%20TIL%20PRODUKTER/Jellybean-r.JPG[/url] [akurat znalazłam zdjęcie trzech wzorów nad ,którymi się zastanawiam :evil_lol:] nie wiem tylko który wzór albo może wezmę Lupina,wybór straszny bo to niestety ostatnia obroża,którą w najbliższym czasie kupię :cool3: Quote
Karolina. Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Ano lupina - puppy love zamówiłam w Futrzakowie ;) Już w listopadzie, ale na razie nie mają takiego rozmiaru jak ja chcę (czyt. najmniejszego :evil_lol:), dopiero przed świętami ma być dostawa taśm z USA. Więc jeszcze trochę sobie na nią poczekam... To siedź w domu i się kuruj, ja jutro piszę sprawdzian z chemii (alkiny, alkany,alkeny...), i mam zaliczenia z wf-u, więc pójdę już, bo mi się za dużo zaległości porobi. Fajny ten sznur, fajne ma kolory :loveu: Takie oczoj... yyy ten teges rzucające się w oczy :evil_lol: A z jakiej okazji w Wa-wie byłaś? Ze szkołą? :razz: A co do tych obroży to ci nic nie doradzę, bo sama nie wiem :eviltong: [U][SIZE="1"]Zdjęcia![/SIZE][/U] :mad: Quote
.Agata. Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Ano lupina - puppy love zamówiłam w Futrzakowie ;) Już w listopadzie, ale na razie nie mają takiego rozmiaru jak ja chcę (czyt. najmniejszego :evil_lol:), dopiero przed świętami ma być dostawa taśm z USA. Więc jeszcze trochę sobie na nią poczekam... To siedź w domu i się kuruj, ja jutro piszę sprawdzian z chemii (alkiny, alkany,alkeny...), i mam zaliczenia z wf-u, więc pójdę już, bo mi się za dużo zaległości porobi. Fajny ten sznur, fajne ma kolory :loveu: Takie oczoj... yyy ten teges rzucające się w oczy :evil_lol: A z jakiej okazji w Wa-wie byłaś? Ze szkołą? :razz: A co do tych obroży to ci nic nie doradzę, bo sama nie wiem :eviltong: [U][SIZE=1]Zdjęcia![/SIZE][/U] :mad:[/QUOTE] oo,różowego dla Luckiego ? :lol::evil_lol: Ja wybrałam czarną - myślę że będzie uniwersalna i nie będę musiała jej często prać ;) Zaraz zima,potem wiosna czyli błoto i czarnej jeszcze nie miał a sądze że jak mordziel ma czarny to będzie pasować i zacisk wezmę tym razem bo się nauczył wyciągać głowę :cool3: Quote
Karolina. Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Agata_Roki']oo,różowego dla Luckiego ? :lol::evil_lol: Ja wybrałam czarną - myślę że będzie uniwersalna i nie będę musiała jej często prać ;) Zaraz zima,potem wiosna czyli błoto i czarnej jeszcze nie miał a sądze że jak mordziel ma czarny to będzie pasować i zacisk wezmę tym razem bo się nauczył wyciągać głowę :cool3:[/QUOTE] No, róźiową :loveu: :diabloti: Teraz ma zieloną z RD, a i tak ludzie biorą go za dziewczynę, więc co mi tam :eviltong: Dobry wybór :cool3: Bo ten trzeci, jasno różowy to chyba trochę za jasny co nie? Przynajmniej ja mam takie wrażenie, że szybko by się pobrudził... A poza tym Roki już ma chyba jedną różową :cool3: To teraz dla kontrastu czarna będzie w sam raz :multi: Quote
Recommended Posts