.Agata. Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Onomato-Peja']a nie masz na aparacie jakichś zaległych ? :eviltong:[/quote] jak gdzieś wyjeżdżam to czyszczę kartę pamięci :eviltong: Więc nie mam :cool3: [quote name='Moniek193']Witamy się:multi: Fajna ekipa spacerowa:loveu:[/quote] [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]witam:hand:[/COLOR][/quote] [quote name='Ania :)']Witamy się rano :Rose:[/quote] hejj :multi::multi: [quote name='madziulik_13']Hej kochane robaczki :loveu:[/quote] :loveu::loveu: Quote
Onomato-Peja Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Agata_Roki']jak gdzieś wyjeżdżam to czyszczę kartę pamięci :eviltong: Więc nie mam :cool3: [/quote] aaa :cool3: Ja tam się boję, bo mój komp co chwila ma jakieś awarie... i tak już straciłam kilka tys. zdjeć :roll: Quote
Tepes Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='Cavy']Doberek :hand: Witamy się nocnie :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Gdzie tam nocnie dzień sie dopiero zaczyna:diabloti:[/COLOR] Quote
.Agata. Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Jutro będzie Ronio :loveu: Z Lublina jadę na wieś,tam są już rodzice z kundlowskim i panną Zośką bo się już za potworami stęskniłam i oba musiały przyjechać :evil_lol: Zdjęcia będą ale nie mam w domu komputera :placz: Quote
madziulik_13 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Witamy po Niemiecku :loveu::loveu: Buu bez Was puuussto :-( Quote
taxelina Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 15 pisalas ze 16 bedzie roki, jest 17 a jego nie ma.. Quote
Agniecha93 Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Cześć :) [quote name='deer_1987']15 pisalas ze 16 bedzie roki, jest 17 a jego nie ma.. [/QUOTE] Jest już nawet 18... Quote
ewka i haker Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [url]http://i526.photobucket.com/albums/cc345/Agata_Roki/ff/9065.jpg[/url] gracka wyszła tu dziwnie jak jakiś szow a speed jest baardzo podobna do NEx:) Quote
.Agata. Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 I nie bedzie - pisałam że mam zepsuty komputer więc nie mam możliwości wwalić na stary wszystkich zdjęć z aparatu bo kompletnie zdechnie :eviltong: Dzisiaj spróbowałam ale tylko kilka się wzięło w tym same królicze a zmniejszanie ich było masakrą więc skorzystałam z usług zmniejszających tinypic'a :eviltong: Na dowód że Roki żyje i jest szczęśliwy wakacjując się ze mną i przemierzając Polskę - to tu,to tam :cool3: [IMG]http://i27.tinypic.com/b7nlw3.jpg[/IMG] Jutro w końcu jadę odebrać myszki :loveu: Nie działa mi tu multicytat ale Ewka: Fakt,Kaa się mocno ofutrzyła teraz a że Speed podobna do Nex to i na żywo można ocenić :loveu: Obie są świetne i Speedy bywa u mnie w Chełmie więc spacerować też razem z Ulą będziemy :cool3: Robię sobie przerwę w dogo dopóki nie naprawią mi komputera[już w naprawie ale mogą to być nawet dwa tygodnie :shake: ] Tak więc nie oczekiwać od nas zdjęć bo Rońkowych raczej nie będzie,wkleję może myszowe i wsio :diabloti: Aa i tato robi nam też lepszy slalom :loveu: Z ładnymi tyczkami,wbijany w ziemię :loveu: Dzisiaj tylko cztery tyczki gotowe ale ma być dwanaście ;) [IMG]http://i27.tinypic.com/16gnbjq.jpg[/IMG] Jak skończy całość to go pomaluję chyba :eviltong: A wbity jest na chama byle jak ale na pewno szerzej niż na zdjęciu ;) Z nowości to Roki po tygodniu przerwy znowu nie wraca na zawołanie :mad: ale to już kwestia przypomnienia mu o co mi chodzi :eviltong: Jednocześnie znowu ślicznie chodzi przy nodze,ślicznie robi zmiany i obiegiwanie drzewek :loveu: Zosia - jak zwykle przylepa,najbardziej się cieszę z tego że wraca do mnie jak wołam "Zaaaając" i nie wali bobków gdzie popadnie - tylko na moją poduszkę :evil_lol: Ciekawe jak zareaguje jak jej pokażę gryzoniowate siostrzycki :cool3: I cóż..wystarczy ;) Do Was też nie mogę zaglądnąć bo szybkość internetu na dogo mnie załamuje.A więc trzymajcie się..niedługo wracamy[w sumie to i tak jedziemy z kundlowskim i mamą nad J.Białe :eviltong:] Quote
madziulik_13 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 A Ja ya Wami teskne i jak jutro bede po polskiej granicy to zadzwonie do Was :evil_lol: A Roki :loveu::loveu: Quote
mineralna_ Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Myszki myszki ! xD To ja czekam razem z tobą durniu :loveu: Quote
Agniecha93 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Bardzo fajny slalom, oprócz kijków, z czego jest zrobiony? Quote
.Agata. Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 [quote name='madziulik_13']A Ja ya Wami teskne i jak jutro bede po polskiej granicy to zadzwonie do Was :evil_lol: A Roki :loveu::loveu:[/quote] i nie doczekałam się telefonu od Ciebie :diabloti: [quote name='mineralna_']Myszki myszki ! xD To ja czekam razem z tobą durniu :loveu:[/quote] :loveu: [quote name='ewka i haker']nex znam ale speed musze poznac:)[/quote] warto :loveu: [quote name='Agniecha93']Bardzo fajny slalom, oprócz kijków, z czego jest zrobiony?[/quote] Już mamy 8 tyczek a na resztę poczekam bo zabrakło nam tyczek :cool3: Tato jako spawacz zrobił mi sam metalowe elementy - czyli 'tuba' na wsadzenie w to tyczki zakończona długim,ostrym szpikulcem że to tak nazwę :evil_lol: Jak będę miała czas to zrobię temu zdjęcie :cool3: A i moja Jump czyli: Małe Zamyszanie [B]JUMPAPA [/B][I]short hair fawn [IMG]http://i29.tinypic.com/2zf7lzn.jpg[/IMG] [IMG]http://i28.tinypic.com/jii4gl.jpg[/IMG] [/I]Iluzja innym razem :D Quote
ewka i haker Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 ale fajne to jest rasowe czy tak napisałaś takie długie imię Quote
.Agata. Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Tak jak w przypadku psów : Małe Zamyszanie - hodowla,JUMPAPA - imię rodowodowe,sh fawn - odmiana ;) Jest jeszcze bandedka :cool3: Zaraz skombunuję zdjęcia ale to trochę potrwa - dzisiaj odzyskam wieczorem swój komputer wreszcie :loveu: Na tym wszystko działa woooolnooo więc z nudów męczę sie na dogo jakoś :eviltong: Quote
Recommended Posts