Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Onomato-Peja']a nie masz na aparacie jakichś zaległych ? :eviltong:[/quote]

jak gdzieś wyjeżdżam to czyszczę kartę pamięci :eviltong: Więc nie mam :cool3:

[quote name='Moniek193']Witamy się:multi:

Fajna ekipa spacerowa:loveu:[/quote]

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]witam:hand:[/COLOR][/quote]

[quote name='Ania :)']Witamy się rano :Rose:[/quote]
hejj :multi::multi:

[quote name='madziulik_13']Hej kochane robaczki :loveu:[/quote]

:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Agata_Roki']jak gdzieś wyjeżdżam to czyszczę kartę pamięci :eviltong: Więc nie mam :cool3:
[/quote]
aaa :cool3:

Ja tam się boję, bo mój komp co chwila ma jakieś awarie... i tak już straciłam kilka tys. zdjeć :roll:

Posted

Jutro będzie Ronio :loveu:
Z Lublina jadę na wieś,tam są już rodzice z kundlowskim i panną Zośką bo się już za potworami stęskniłam i oba musiały przyjechać :evil_lol:

Zdjęcia będą ale nie mam w domu komputera :placz:

Posted

I nie bedzie - pisałam że mam zepsuty komputer więc nie mam możliwości wwalić na stary wszystkich zdjęć z aparatu bo kompletnie zdechnie :eviltong:

Dzisiaj spróbowałam ale tylko kilka się wzięło w tym same królicze a zmniejszanie ich było masakrą więc skorzystałam z usług zmniejszających tinypic'a :eviltong:

Na dowód że Roki żyje i jest szczęśliwy wakacjując się ze mną i przemierzając Polskę - to tu,to tam :cool3:
[IMG]http://i27.tinypic.com/b7nlw3.jpg[/IMG]

Jutro w końcu jadę odebrać myszki :loveu:

Nie działa mi tu multicytat ale
Ewka: Fakt,Kaa się mocno ofutrzyła teraz a że Speed podobna do Nex to i na żywo można ocenić :loveu: Obie są świetne i Speedy bywa u mnie w Chełmie więc spacerować też razem z Ulą będziemy :cool3:

Robię sobie przerwę w dogo dopóki nie naprawią mi komputera[już w naprawie ale mogą to być nawet dwa tygodnie :shake: ]

Tak więc nie oczekiwać od nas zdjęć bo Rońkowych raczej nie będzie,wkleję może myszowe i wsio :diabloti:

Aa i tato robi nam też lepszy slalom :loveu:
Z ładnymi tyczkami,wbijany w ziemię :loveu:
Dzisiaj tylko cztery tyczki gotowe ale ma być dwanaście ;)
[IMG]http://i27.tinypic.com/16gnbjq.jpg[/IMG]

Jak skończy całość to go pomaluję chyba :eviltong: A wbity jest na chama byle jak ale na pewno szerzej niż na zdjęciu ;)

Z nowości to Roki po tygodniu przerwy znowu nie wraca na zawołanie :mad: ale to już kwestia przypomnienia mu o co mi chodzi :eviltong: Jednocześnie znowu ślicznie chodzi przy nodze,ślicznie robi zmiany i obiegiwanie drzewek :loveu:

Zosia - jak zwykle przylepa,najbardziej się cieszę z tego że wraca do mnie jak wołam "Zaaaając" i nie wali bobków gdzie popadnie - tylko na moją poduszkę :evil_lol: Ciekawe jak zareaguje jak jej pokażę gryzoniowate siostrzycki :cool3:

I cóż..wystarczy ;) Do Was też nie mogę zaglądnąć bo szybkość internetu na dogo mnie załamuje.A więc trzymajcie się..niedługo wracamy[w sumie to i tak jedziemy z kundlowskim i mamą nad J.Białe :eviltong:]

Posted

[quote name='madziulik_13']A Ja ya Wami teskne i jak jutro bede po polskiej granicy to zadzwonie do Was :evil_lol:
A Roki :loveu::loveu:[/quote]

i nie doczekałam się telefonu od Ciebie :diabloti:

[quote name='mineralna_']Myszki myszki ! xD

To ja czekam razem z tobą durniu :loveu:[/quote]

:loveu:

[quote name='ewka i haker']nex znam ale speed musze poznac:)[/quote]

warto :loveu:

[quote name='Agniecha93']Bardzo fajny slalom, oprócz kijków, z czego jest zrobiony?[/quote]

Już mamy 8 tyczek a na resztę poczekam bo zabrakło nam tyczek :cool3:
Tato jako spawacz zrobił mi sam metalowe elementy - czyli 'tuba' na wsadzenie w to tyczki zakończona długim,ostrym szpikulcem że to tak nazwę :evil_lol: Jak będę miała czas to zrobię temu zdjęcie :cool3:

A i moja Jump czyli:
Małe Zamyszanie [B]JUMPAPA [/B][I]short hair fawn
[IMG]http://i29.tinypic.com/2zf7lzn.jpg[/IMG]
[IMG]http://i28.tinypic.com/jii4gl.jpg[/IMG]

[/I]Iluzja innym razem :D

Posted

Tak jak w przypadku psów :
Małe Zamyszanie - hodowla,JUMPAPA - imię rodowodowe,sh fawn - odmiana ;)

Jest jeszcze bandedka :cool3: Zaraz skombunuję zdjęcia ale to trochę potrwa - dzisiaj odzyskam wieczorem swój komputer wreszcie :loveu: Na tym wszystko działa woooolnooo więc z nudów męczę sie na dogo jakoś :eviltong: