Gazuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Młoda suczka, na moje oko 9-10 miesięczna przebywa w Tczewskim schronisku. To świetna sunia bardzo łagodna, chętna do zabawy, zdrowa, kontaktowa. Suczka ma CUDOWNY charakter, ale siedzi w kojcu, bez spacerów itp... i boję się że po dłuższym czasie w schronisku to jej łagodne usposobienie poprostu zniknie... SUCZKA przebywa w schronisku w TCZEWIE - kontakt: Azyl dla Bezdomnych Zwierząt im. św. Franciszka, ul. Malinowska, tel. 0502 57-22-60. Azyl czynny jest w godz. 7-19 Quote
Bliss Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 jaki cud!! czy wiadomo coś o jej kontaktach z innymi psami? i co najważniejsze - jak reaguje na dzieci? fantastyczny pies - proszę o odpowiedź w mierę mozliwości :)) pozdrawiam Quote
Gazuś Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 To jeszcze takie szczeniakowate jest, do psów łągodne i odważne zarazem - podchodzi, cieszy się, ale nie boi się psów które z kojców chcą się na nią rzucić. Jeśli chodzi o kontakt z dziećmi to łagodna, ale bardzo energiczna, a tu duży pies i samą zabawą może dziecko potrącić. Quote
Starlette Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 A możliwość dowiezienia suni jest? Bo jak tak, to mogę popytać wsród znajomych, którzy na dogo nie wchodzą... Quote
Anashar Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Przeniosłem na PwP. Podforum Owczarki Niemieckie ma swój wątek gdzie wkleja się linki ONków do adopcji, umieszczone na PwP. Quote
Rybka_39 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Aona przed adopcja zostanie wysterylizowana? Quote
majafaja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 sunia szybko znajdzie dom, na pewno, trzeba ja tylko pooglaszac Quote
BeataJ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Nadal jest w schronie. Troszke zaczelam sie nia zajmowac, zalozylam jej nawet drugi watek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11056575#post11056575 bo nie wiedzialam, ze ktos ja oglasza, nie siedze w ON'kach na codzien. Musi byc wysterylizowana przed adopcja, jutro bede starala sie o tym pogadac. Jest niesamowita, oglaszajcie ja gdzie sie da. Ja narazie dala na stronie tczewskiej, trojmiejskiej i na gratce. Prosze podawac w ogloszeniach, ze suczka przebywa w Tczewie i kontakt do mnie 0601 717 398 [email protected] Quote
BeataJ Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Dzis ja wyczesalam - ale kolder by sie zrobilo :-) I pojechalysmy tez autem na wycieczke krotka aby sprawdzic jak Aza w aucie sie zachowuje - zdala na 5!!! Fotki z wczesniejszego spacerku. [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
dalia 54 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 jutro zaloze suni watek na owczarkiwpotrzebie:) Quote
BeataJ Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Aza sie przypomina, nadal czeka w schronisku. Weekedn miala pelen wrazen, troszke socjalizacji z ludzmi, z psami, z samochodami. Niestety, musiala wrocic do schroniskowego boksu.... KTO POMOŻE JA OGŁASZAĆ????? Beata Quote
MartynaP Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='BeataJ']Aza sie przypomina, nadal czeka w schronisku. Weekedn miala pelen wrazen, troszke socjalizacji z ludzmi, z psami, z samochodami. Niestety, musiala wrocic do schroniskowego boksu.... KTO POMOŻE JA OGŁASZAĆ????? Beata mogę zrobic allegro i allegratke ;) Quote
BeataJ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 MartynaP napisał(a):mogę zrobic allegro i allegratke ;) Tam juz dawno jest. Beata Quote
BeataJ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Sunia od piatku jest w domu tymczasowym. Dzis przyjezdza Pani z Warszawy chetna na adopcje. Mam nadzieje, ze kobitki przypadna sobie do gustu i jutro Aza wyruszy w podroz do stolicy gdzie bedzie jej nowy dom.:multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Beata[/FONT] Quote
Recommended Posts