Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młoda suczka, na moje oko 9-10 miesięczna przebywa w Tczewskim schronisku. To świetna sunia bardzo łagodna, chętna do zabawy, zdrowa, kontaktowa.

Suczka ma CUDOWNY charakter, ale siedzi w kojcu, bez spacerów itp... i boję się że po dłuższym czasie w schronisku to jej łagodne usposobienie poprostu zniknie...

SUCZKA przebywa w schronisku w TCZEWIE - kontakt:
Azyl dla Bezdomnych Zwierząt im. św. Franciszka, ul. Malinowska, tel. 0502 57-22-60. Azyl czynny jest w godz. 7-19

Posted

jaki cud!!

czy wiadomo coś o jej kontaktach z innymi psami? i co najważniejsze - jak reaguje na dzieci?

fantastyczny pies - proszę o odpowiedź w mierę mozliwości :))

pozdrawiam

Posted

To jeszcze takie szczeniakowate jest, do psów łągodne i odważne zarazem - podchodzi, cieszy się, ale nie boi się psów które z kojców chcą się na nią rzucić.
Jeśli chodzi o kontakt z dziećmi to łagodna, ale bardzo energiczna, a tu duży pies i samą zabawą może dziecko potrącić.

Posted

Nadal jest w schronie. Troszke zaczelam sie nia zajmowac, zalozylam jej nawet drugi watek

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=11056575#post11056575

bo nie wiedzialam, ze ktos ja oglasza, nie siedze w ON'kach na codzien.

Musi byc wysterylizowana przed adopcja, jutro bede starala sie o tym pogadac.

Jest niesamowita, oglaszajcie ja gdzie sie da. Ja narazie dala na stronie tczewskiej, trojmiejskiej i na gratce.

Prosze podawac w ogloszeniach, ze suczka przebywa w Tczewie i kontakt do mnie
0601 717 398
[email protected]

Posted

Dzis ja wyczesalam - ale kolder by sie zrobilo :-)
I pojechalysmy tez autem na wycieczke krotka aby sprawdzic jak Aza w aucie sie zachowuje - zdala na 5!!!

Fotki z wczesniejszego spacerku.

[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]

Posted

Aza sie przypomina, nadal czeka w schronisku. Weekedn miala pelen wrazen, troszke socjalizacji z ludzmi, z psami, z samochodami. Niestety, musiala wrocic do schroniskowego boksu....

KTO POMOŻE JA OGŁASZAĆ?????

Beata

Posted

[quote name='BeataJ']Aza sie przypomina, nadal czeka w schronisku. Weekedn miala pelen wrazen, troszke socjalizacji z ludzmi, z psami, z samochodami. Niestety, musiala wrocic do schroniskowego boksu....

KTO POMOŻE JA OGŁASZAĆ?????

Beata

mogę zrobic allegro i allegratke ;)

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Comic Sans MS]Sunia od piatku jest w domu tymczasowym. Dzis przyjezdza Pani z Warszawy chetna na adopcje. Mam nadzieje, ze kobitki przypadna sobie do gustu i jutro Aza wyruszy w podroz do stolicy gdzie bedzie jej nowy dom.:multi:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Beata[/FONT]