Ank@ Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 A jak z rozliczeniem w hotelu??? Jest jakiś dług czy coś zostało ??? Quote
j3nny Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 z moich obliczeń wynika, że Lisek ma opłacony hotel do poniedziałku Quote
j3nny Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 a czy ja mogę prosić o fotki Liska, te robione u weterynarza w poniedziałek? Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No wiec Lisek od 1,5 kg juz w domku. Byl troszke zestresowany ,oczywiscie pozaznaczal teren u pani w pokoju:loveu:, Zdjec nie mam bo oczywiscie przylecialam w biegu z pracy porwalaM JEDZENIE DLA PSOW I APARAT I CZYWISCIE baterie byly nie naladowane.Pare zdjec zrobilam pani aparatem ale Pani Monika musi kogos poprosic o przeslanie bo syn jest za granica. :lol: Zagladnelam tez do lisiczki pieski sie zapoznaly i razem beda chodzic na spacerki. Pan Bajki spotkalam ale powiedzila że nie ma Bajki bo jest Perelka , i że jak byl n aszczepieniu to pani doktor powiedzila że przybyla 1 kg i żeby jej tak przed sterylka nie tuczyli.:loveu: Quote
j3nny Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 oj Lisku :oops: mam nadzieję, że przejdzie mu to siusianie. gdzie tak właściwie Lisek teraz mieszka, daleko? pierwsza noc w ciepełku, jaka ulga Quote
j3nny Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 ciekawe jak Lisek zniósł pierwszą noc w nowym domu:roll: Quote
j3nny Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Lisek uratowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: Przekazuję dobre wieści z rana: u Liska wszystko dobrze! Jest grzeczny i przekochany, jak na Liska przystało :). Zostanie w nowym domku już na zawsze :multi::multi::multi: Ze zdrówkiem też już lepiej. Zaprzyjaźnia się nawet z sąsiadką Lisiczką :loveu::loveu: Kochany Lisek:) myślę że można przenieść wątek:) Quote
Ank@ Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Zaraz zmieniam tytuł. Cieszę się, że Lisek jest już w domku :loveu: Quote
j3nny Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 czy ja mogłabym wkleić kilka zdjęć Liska w nowym domu? Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 j3nny napisał(a):czy ja mogłabym wkleić kilka zdjęć Liska w nowym domu? Kasiu po to ci wyslalam bo ja nie umiem wkleiac:loveu: Quote
j3nny Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 z największą przyjemnością biorę się za wklejanie:) Quote
j3nny Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Te już trochę starsze, ale co tam:) Pamiątka Liska z wizyty w lecznicy. Nie bardzo to lubi, ale zniósł dzielnie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 A te pierwsze zdjecia to ja robilam pani Moniki aparatem ,zreszta widac moj ktory nie wiem po co przywiozlam jak go nie naladowalam:loveu:Jeszcze Lisek byl troszke zestresowany ,a te nizej widac ze jest juz u siebie:lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 j3nny napisał(a):Lisku mam nadzieję, że ci się wiedzie Kasiu wiedzie sie mu i to bardzo dobrze ,tyle co wysiadlas zadzwonila pani Monika i oczywiscie wychwalala Liska jaki on jest grzeczny i posluszny i że kocha go bardzo i że wiele radosci wprowadzila do jej życIA .:multi: bedziemy tez miec nowe zdjecia Liska:lol::lol: Quote
j3nny Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 jakby byly jakies zdjecia Liska, to ja bardzo poprosze:) Quote
j3nny Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Pozdrowienia od Liska :multi::multi::loveu::loveu: Quote
j3nny Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bardzo dziekujemy za sliczne zdjecia Liska!!:multi::multi: Quote
Recommended Posts