Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 174
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiec Lisek od 1,5 kg juz w domku. Byl troszke zestresowany ,oczywiscie pozaznaczal teren u pani w pokoju:loveu:, Zdjec nie mam bo oczywiscie przylecialam w biegu z pracy porwalaM JEDZENIE DLA PSOW I APARAT I CZYWISCIE baterie byly nie naladowane.Pare zdjec zrobilam pani aparatem ale Pani Monika musi kogos poprosic o przeslanie bo syn jest za granica.
:lol:
Zagladnelam tez do lisiczki pieski sie zapoznaly i razem beda chodzic na spacerki.
Pan Bajki spotkalam ale powiedzila że nie ma Bajki bo jest Perelka , i że jak byl n aszczepieniu to pani doktor powiedzila że przybyla 1 kg i żeby jej tak przed sterylka nie tuczyli.:loveu:

Posted

Lisek uratowany!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Przekazuję dobre wieści z rana: u Liska wszystko dobrze! Jest grzeczny i przekochany, jak na Liska przystało :). Zostanie w nowym domku już na zawsze :multi::multi::multi:
Ze zdrówkiem też już lepiej. Zaprzyjaźnia się nawet z sąsiadką Lisiczką :loveu::loveu:

Kochany Lisek:)

myślę że można przenieść wątek:)

Posted

j3nny napisał(a):
Lisku mam nadzieję, że ci się wiedzie

Kasiu wiedzie sie mu i to bardzo dobrze ,tyle co wysiadlas zadzwonila pani Monika i oczywiscie wychwalala Liska jaki on jest grzeczny i posluszny i że kocha go bardzo i że wiele radosci wprowadzila do jej życIA .:multi:
bedziemy tez miec nowe zdjecia Liska:lol::lol:

• 2 weeks later...