Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='puzzle']a jakie masz? Jak dasz foty to tez sie nie obrazimy:lol:[/quote]
[B][I]Mam zacisk taki[/I][/B]
[IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/107683/00000024.jpg[/IMG]
[B][I]tylko,że wzorek W i BB :eviltong:[/I][/B]

[IMG]http://timber-garden.eu/smycze/beach_bum.jpg[/IMG]

[B][I]szlak by to trafił :angryy::angryy: no zwykły półzacisk mamy:roll:[/I][/B]

• Replies 12k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B][I]Noo tylko kupując obroże musze patrzeć czy b edzie mi pasowała do smyczy :eviltong::eviltong:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Ogólnie to chciałam jaszczurki ale nie widzę ich tutaj :angryy:[/I][/B]
[B][I]tak właśnie myślałam nad BA...kurcze sama już nie wiem :cool1:[/I][/B]
[B][I]a może jakąś zabawkę kupię :evil_lol:[/I][/B]

Posted

planuje w najblizszym miesiacu :diabloti: :
rogza red bones
szelki rozga sport blue
i smycz czarna rogza ...tylko niewiem czy na Lke sie nie zdecyduje :roll:

kurcze czekam juz na te skorzane...nie mialam zadnej..a teraz 3 w drodze :evil_lol:

Posted

NIe widzisz tu jaszczur bo skopiowalas rozmiar L, a jaszczury sa w Xlkach.Mysle, ze jaszczury bedasuper wygladaly;).

MI sie ostatnio skory zachcialo.... Tylk nie wiem jakie szerokosci, na Scooby'ego chyba 2, a na Hebe 3cm, ale nie wiem, chetnie bym jeszce walnela do tego po 0,5cm, ale boje sie, ze beda za szerokie...........

Posted

[quote name='Infortune.']Ja bym wzięła vivę albo BA :cool3:

[B]puzzle mogłabym prosić o zdjęcie na maxa zmniejszonej Lki rogza? :razz:[/B][/quote]
ponawiam :cool3: [COLOR=PaleTurquoise][ja wcale nie jestem niecierpliwa...][/COLOR]

jaszczury też są śliczne, ale mnie się jakoś bardziej podoba viva.

Posted

[quote name='Infortune.']ponawiam :cool3: [COLOR=PaleTurquoise][ja wcale nie jestem niecierpliwa...][/COLOR][/quote]

A dlaczego ja!?:mad: Ja jestem leniwa!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='puzzle']NIe widzisz tu jaszczur bo skopiowalas rozmiar L, a jaszczury sa w Xlkach.Mysle, ze jaszczury bedasuper wygladaly;).
[/quote]

to tak jak mi się wydawało ;)

[QUOTE]szelki rozga sport blue[/QUOTE]

a jednak :cool3: dobry wybór :evil_lol:

A mnie kusi jakaś obroża nowa bo dawno nie kupowałam nic :diabloti: ale muszę troszkę jeszcze wytrzymać bo zamówiłam Moli derkę,kombinezon i kurtkę na zimę więc troszkę pieniążków mi poszło :razz:

Posted

[quote name='smallpati']Rinuś a jaką masz smycz?
jaszczurki tez fajne, ale to chyba jest juz XL i dlatego nie ma jej w L ;)[/quote]
[B][I] nooo mi chodzi o XLke rozmiar własnie :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]Jeszcze się w sumie zastanawiam nad szelkami...ale ostatnio zamówiłam szele muscata :roll::eviltong: [/I][/B]
[B][I]jeszcze się zastanowię czy obroze,szelki czy może zabawke :evil_lol:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Small mam czarną i niebieską smycz...[/I][/B]

Posted

[QUOTE][B][I]Small mam czarną i niebieską smycz...[/I][/B][/QUOTE]

do czarnej ci wszystko pasuje przecież :evil_lol: kupuj i obroże i zabawkę :p a cenowo wyjdzie jak szelki :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I] nooo mi chodzi o XLke rozmiar własnie :evil_lol::evil_lol:[/I][/B]
[B][I]Jeszcze się w sumie zastanawiam nad szelkami...ale ostatnio zamówiłam szele muscata :roll::eviltong: [/I][/B]
[B][I]jeszcze się zastanowię czy obroze,szelki czy może zabawke :evil_lol:[/I][/B]
[B][/B]
[B][I]Small mam czarną i niebieską smycz...[/I][/B][/QUOTE]

Rinus wez jaszczury, sa piekne:loveu:, beda do czarnej smyczki pasowac, no i sa w rozmiarze XL;)

drzalka woza, ale musza mi do tego odpowiednie smyczki zrobic, bo inaczej to klapa, no i kasy brak, bo na takie cudenka jakie ja chce to pewnie ze 3 stowki pojda na dwa psiaki:roll:, poki co musze wyslac meila ze wszystkimi wymaganiami, bo cos mi sie wydaje, ze polowy mi nie spelnia:roll:.............

Zaraz wstawie ta Lke

Posted

No nie powiem ze nie pojdą, za moją obroze zabule 75 zł :roll: Zachciało mi sie kuzwa mosieznych okuć :shake:

Mysle ze spełnią. Dla mnie ucinają wzorek skóry na pół bo zachcialo mi sie 2,5 cm szerokosci a a ten wzorek ma 4,5.

Posted

[quote name='drzalka']No niepoeiwem ze niepojdą, za moją obroze zabule 75 zł :roll: Zachciało mi sie kuzwa mosieznych okuć :shake:[/quote]

to i tak niewiele mi tez sie podobaja mosiezne okucia a na allegro rozmiar na mojego psa za 65zl wiec na twojego ....:diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']

[B][I]small udusze Cię!!:diabloti: :eviltong:[/I][/B][/quote]

ale tak nie mozna :eviltong:
bedziemy jej bronic :mad:

Posted

[IMG]http://i36.tinypic.com/fyjuw7.jpg[/IMG]

[IMG]http://i37.tinypic.com/2ebczuf.jpg[/IMG]

Small jakis czas temu widzialam takie u mnie w zoologu, ale byly naprawde cieniutkie, takie sznureczki, albo raczej "niteczki":evil_lol:.

Posted

[quote name='Rinuś']

[B][I]small udusze Cię!!:diabloti: muszę to bardzo dobrze przemyśleć :eviltong:[/I][/B][/quote]

idź na spontana, nie myśl :evil_lol:

[QUOTE]ale tak nie mozna :eviltong:
bedziemy jej bronic :mad:[/QUOTE]

widzisz chcąc zamordować mnie, musisz wymordować pół dogo :evil_lol:

Posted

[QUOTE]Small jakis czas temu widzialam takie u mnie w zoologu, ale byly naprawde cieniutkie, takie sznureczki, albo raczej "niteczki":evil_lol:. [/QUOTE]

to idealne. chce taką cienką :loveu:
tylko do Wawy nie pojadę, nie wiesz czy w sieci nie ma takich?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...