Rinuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='puzzle']a jakie masz? Jak dasz foty to tez sie nie obrazimy:lol:[/quote] [B][I]Mam zacisk taki[/I][/B] [IMG]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200807/42320/107683/00000024.jpg[/IMG] [B][I]tylko,że wzorek W i BB :eviltong:[/I][/B] [IMG]http://timber-garden.eu/smycze/beach_bum.jpg[/IMG] [B][I]szlak by to trafił :angryy::angryy: no zwykły półzacisk mamy:roll:[/I][/B]
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 kup Viva rogz ;) albo BA (fajnie wygląda na jasnym psie, wiem bo mam :evil_lol:) albo D (mój ulubiony rogz za duży na sukę :angryy:) :loveu::loveu::loveu:
Rinuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [B][I]Noo tylko kupując obroże musze patrzeć czy b edzie mi pasowała do smyczy :eviltong::eviltong:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Ogólnie to chciałam jaszczurki ale nie widzę ich tutaj :angryy:[/I][/B] [B][I]tak właśnie myślałam nad BA...kurcze sama już nie wiem :cool1:[/I][/B] [B][I]a może jakąś zabawkę kupię :evil_lol:[/I][/B]
Infortune. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Ja bym wzięła vivę albo BA :cool3: puzzle mogłabym prosić o zdjęcie na maxa zmniejszonej Lki rogza? :razz:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Rinuś a jaką masz smycz? jaszczurki tez fajne, ale to chyba jest juz XL i dlatego nie ma jej w L ;)
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 planuje w najblizszym miesiacu :diabloti: : rogza red bones szelki rozga sport blue i smycz czarna rogza ...tylko niewiem czy na Lke sie nie zdecyduje :roll: kurcze czekam juz na te skorzane...nie mialam zadnej..a teraz 3 w drodze :evil_lol:
puzzle Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 NIe widzisz tu jaszczur bo skopiowalas rozmiar L, a jaszczury sa w Xlkach.Mysle, ze jaszczury bedasuper wygladaly;). MI sie ostatnio skory zachcialo.... Tylk nie wiem jakie szerokosci, na Scooby'ego chyba 2, a na Hebe 3cm, ale nie wiem, chetnie bym jeszce walnela do tego po 0,5cm, ale boje sie, ze beda za szerokie...........
Infortune. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Infortune.']Ja bym wzięła vivę albo BA :cool3: [B]puzzle mogłabym prosić o zdjęcie na maxa zmniejszonej Lki rogza? :razz:[/B][/quote] ponawiam :cool3: [COLOR=PaleTurquoise][ja wcale nie jestem niecierpliwa...][/COLOR] jaszczury też są śliczne, ale mnie się jakoś bardziej podoba viva.
puzzle Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Infortune.']ponawiam :cool3: [COLOR=PaleTurquoise][ja wcale nie jestem niecierpliwa...][/COLOR][/quote] A dlaczego ja!?:mad: Ja jestem leniwa!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='puzzle']NIe widzisz tu jaszczur bo skopiowalas rozmiar L, a jaszczury sa w Xlkach.Mysle, ze jaszczury bedasuper wygladaly;). [/quote] to tak jak mi się wydawało ;) [QUOTE]szelki rozga sport blue[/QUOTE] a jednak :cool3: dobry wybór :evil_lol: A mnie kusi jakaś obroża nowa bo dawno nie kupowałam nic :diabloti: ale muszę troszkę jeszcze wytrzymać bo zamówiłam Moli derkę,kombinezon i kurtkę na zimę więc troszkę pieniążków mi poszło :razz:
Rinuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='smallpati']Rinuś a jaką masz smycz? jaszczurki tez fajne, ale to chyba jest juz XL i dlatego nie ma jej w L ;)[/quote] [B][I] nooo mi chodzi o XLke rozmiar własnie :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]Jeszcze się w sumie zastanawiam nad szelkami...ale ostatnio zamówiłam szele muscata :roll::eviltong: [/I][/B] [B][I]jeszcze się zastanowię czy obroze,szelki czy może zabawke :evil_lol:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Small mam czarną i niebieską smycz...[/I][/B]
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [QUOTE][B][I]Small mam czarną i niebieską smycz...[/I][/B][/QUOTE] do czarnej ci wszystko pasuje przecież :evil_lol: kupuj i obroże i zabawkę :p a cenowo wyjdzie jak szelki :diabloti::evil_lol:
puzzle Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I] nooo mi chodzi o XLke rozmiar własnie :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]Jeszcze się w sumie zastanawiam nad szelkami...ale ostatnio zamówiłam szele muscata :roll::eviltong: [/I][/B] [B][I]jeszcze się zastanowię czy obroze,szelki czy może zabawke :evil_lol:[/I][/B] [B][/B] [B][I]Small mam czarną i niebieską smycz...[/I][/B][/QUOTE] Rinus wez jaszczury, sa piekne:loveu:, beda do czarnej smyczki pasowac, no i sa w rozmiarze XL;) drzalka woza, ale musza mi do tego odpowiednie smyczki zrobic, bo inaczej to klapa, no i kasy brak, bo na takie cudenka jakie ja chce to pewnie ze 3 stowki pojda na dwa psiaki:roll:, poki co musze wyslac meila ze wszystkimi wymaganiami, bo cos mi sie wydaje, ze polowy mi nie spelnia:roll:............. Zaraz wstawie ta Lke
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a mi się chce szytej na okrągło różowej, skórzanej smyczy i nikt mi nie chce powiedzieć gdzie w necie taką znaleźć :razz:
drzalka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 No nie powiem ze nie pojdą, za moją obroze zabule 75 zł :roll: Zachciało mi sie kuzwa mosieznych okuć :shake: Mysle ze spełnią. Dla mnie ucinają wzorek skóry na pół bo zachcialo mi sie 2,5 cm szerokosci a a ten wzorek ma 4,5.
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='drzalka']No niepoeiwem ze niepojdą, za moją obroze zabule 75 zł :roll: Zachciało mi sie kuzwa mosieznych okuć :shake:[/quote] to i tak niewiele mi tez sie podobaja mosiezne okucia a na allegro rozmiar na mojego psa za 65zl wiec na twojego ....:diabloti:
Rinuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [B][I]puzzle dzięki :loveu:[/I][/B] [B][/B] [B][I]small udusze Cię!!:diabloti: muszę to bardzo dobrze przemyśleć :eviltong:[/I][/B]
gops Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]small udusze Cię!!:diabloti: :eviltong:[/I][/B][/quote] ale tak nie mozna :eviltong: bedziemy jej bronic :mad:
Infortune. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='puzzle']A dlaczego ja!?:mad: Ja jestem leniwa!!!!!!!!!!!!!!!!:evil_lol:[/quote] ano Ty bo nie wiem kto jeszcze ma :evil_lol:
puzzle Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [IMG]http://i36.tinypic.com/fyjuw7.jpg[/IMG] [IMG]http://i37.tinypic.com/2ebczuf.jpg[/IMG] Small jakis czas temu widzialam takie u mnie w zoologu, ale byly naprawde cieniutkie, takie sznureczki, albo raczej "niteczki":evil_lol:.
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]small udusze Cię!!:diabloti: muszę to bardzo dobrze przemyśleć :eviltong:[/I][/B][/quote] idź na spontana, nie myśl :evil_lol: [QUOTE]ale tak nie mozna :eviltong: bedziemy jej bronic :mad:[/QUOTE] widzisz chcąc zamordować mnie, musisz wymordować pół dogo :evil_lol:
mineralna_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A ja bym sobie zakupiła red bone albo icecream bone ale fundusze się skonczyły :lol: Jest ktoś chętny do zafundowania? :D :evil_lol:
NightQueen Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [QUOTE]Small jakis czas temu widzialam takie u mnie w zoologu, ale byly naprawde cieniutkie, takie sznureczki, albo raczej "niteczki":evil_lol:. [/QUOTE] to idealne. chce taką cienką :loveu: tylko do Wawy nie pojadę, nie wiesz czy w sieci nie ma takich?
Infortune. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [B]puzzle[/B] jesteś wspaniała :modla: :evil_lol: dziękuję :)
Recommended Posts