xxxx52 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 dlaczego zamykacie psy w kojcu jak w schronisku? Quote
*Gajowa* Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='xxxx52']dlaczego zamykacie psy w kojcu jak w schronisku?[/quote] Niestety tak jest bezpieczniej dla "małego". Drugi duży, dorosły samiec przebywający na tym samym terenie nie jest przyjaźnie do niego nastawiony :shake: i są wypuszczane przemiennie. Quote
xxxx52 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 gajowa-mam rozumiec ,ze jestes DT dla tego chlopaka? Ps pieski musza sie przyzwyczaic.Czasami tak bywa ,ze nastepuje spiecie,Twoj pies bedzie pokazywal kto tu rzadzi na wlosciach ,ale przy Twojej reakcji powinno byc dobrze.Chyba ,ze Twoj nie jest socjalnym psem ,nie ma kontaktu z innymi.proponuje zalozyc kaganiec i sprobowac ,zeby sie przyzwyczaily.Te kojce w wymiaracj 4X2,5 to horor Quote
Ewusek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 horror to by byl, gdyby psy tej wielkosci zaczely sie grysc. Nawet gdyby byly w kagancach mogloby dojsc do duzych uszkodzen, bo psy sa silne. Pies jest u Gajowej w hotelu, ja zgodzilam sie na te waronki, bo to lepsze niz tułaczka po okolicznych lasach. Teraz pies szuka domu. xxx52 czy ja tez zle robie izolujac psy w domu ? Mam obecnie 3 samce i 3 suki, 2 samce sa poturbowane i izoluje je od reszty w pokoju goscinnym, zeby bardziej sie nie poturbowaly. A moze powinnam pozwolic im sie pogrysc a potem zastanawiac sie, ktorego pierwszego opatrywac... Quote
xxxx52 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Ewusek-czy te pieski sa tak agresywne? to besziesz mila poblem w adopcjach tak nie socjalnych psiakow. Quote
Ewusek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 nie sa agresywne, ale przy michach albo pieszczotach rozne rzeczy sie zdarzaja... Kilka razy mi sie zczepily na spacerze, bo kazdy chcial sie naraz witac i bylo zle... Teraz jest lepiej ale nigdy nie jestem w 100% pewna co sie moze stac, to tylko psy... nawet jak sie bawia i jeden drugiego ugryze w bardzo wrazliwe miejsce, to sie odgryzie i awanti gotowa. Lepiej dmuchac na zimne i miec oczy dookola glowy. Quote
Ewusek Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Leonek na allegro [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=440632605[/URL] Quote
Valeur248 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Mogę mu zrobić ogłoszenia. Tekst wciąć z Allegro? Quote
*Gajowa* Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Oba wielkopsy coraz bardziej się nie lubią, gdyby doszło do zwarcia "młody" nie miałby szans :shake:. Quote
E.DEREK Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Valeur248']Mogę mu zrobić ogłoszenia. Tekst wciąć z Allegro?[/quote] Ogłoszeń nigdy za wiele, bardzo prosimy :loveu: Quote
Valeur248 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='E.DEREK']Ogłoszeń nigdy za wiele, bardzo prosimy :loveu:[/quote] Eros dodany na: [url]www.kokosy.pl[/url] [url]www.adopcje.org[/url] [url]www.bono-polska.pl[/url] [url]www.eoferty.com[/url] [url]www.etablica.com[/url] [url]www.gumtree.pl[/url] [url]www.mojpupil.pl[/url] [url]www.kupiepsa.pl[/url] [url]www.pajeczyna.pl[/url] [url]www.petworld.pl[/url] [url]www.pineska.pl[/url] Większość ogłoszeń czeka jeszcze na akceptację;) Quote
ANETTTA Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 koscootrupku śliczny zmykaj do domku [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120825[/url] Bernardynka walczy o życie w lecznicy!! a te oczeta czekaja na was [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120819&highlight=bernardyn[/url] Quote
Ewusek Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 [quote name='Valeur248']Eros dodany na ....;)[/quote] dlaczego Eros ??? :crazyeye: dzieki za ogloszenia :-) Quote
NaamahsChild Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 A w jakim mieście się ten przystojniak znajduje? Już znalazłam ok:P Quote
NaamahsChild Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Przepiękny. A jak znosi samotność? Quote
Valeur248 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote name='Ewusek']dlaczego Eros ??? :crazyeye:[/quote] Ktoś go na forum tak nazwał, ale w ogłoszeniach nie pisałam Eros;) Quote
*Gajowa* Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Wołam na niego DINGO... może być ? Dingo ma ogromny apetyt i efekty już można zauważyć... przede wszyskim jest już bardziej sprawny fizycznie. Na początku głównie polegiwał, chodził powoli a po kłusie musiał odpoczyać. Dziś już biega z ONką Larą coprawda jeszcze jej nie dorównuje ale jest z każdym dniem coraz lepiej. Niestety często prowokuje spięcia ze Złotym i wtedy wymiana zdań jest bardzo głośna ... i muszę interweniować. Quote
Valeur248 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 To nasz Dingo taki łobuziak:loveu: A na zdjęciach tak niewinnie wychodzi:eviltong: Quote
Rene@Rabik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Duzy jest, czuje się pewnie i chce nieco porządzić. Dingus nie łobuzuj :nono: bo cię ciocia Gajowa wysiedli Quote
Rene@Rabik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Czy on nadawałby się do stróżowania ? Bo to raczej rasa "rodzinna" jest, ale na poszukuję psa jest wątek, że ktoś szuka do stróżowaniam dlatego pytam. Quote
Ewusek Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ja bylam u Dingo (podoba mi sie :-) ) w piatek, przywiozlam mu nowa obrozke pod kolor futerka - czarno-zólta. Mialam mu porobic fotki ale strasznie padal deszcz... on na mnie skakal... wiec wyobrazcie sobie jak wygladalam :evil_lol: Najmilsze jest to, ze mnie poznal i jak mnie zobaczyl to kuperek mu tak chodzil jak u mojej Sigmy :-) Pani Marto, czy byli ci ludzie, co mieszkaja niedaleko ? Quote
Rene@Rabik Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 [quote name='Ewusek'] Mialam mu porobic fotki ale strasznie padal deszcz... on na mnie skakal... wiec wyobrazcie sobie jak wygladalam :evil_lol:[/quote] Byłaś czysta inaczej ? :diabloti: Mam nadzieję, że sesja zdjęciowa sie jednak odbędzie w najbliższym czasie ? :razz: Ale chłopak ma dobrze, rozpieszczają go prezentami. Quote
Recommended Posts