natalia_aa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Cichutko tu u nas, ale i tak pozwolę sobie dodac jeszcze 3 fotki: Quote
Tengusia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 cichutko bo ja poprostu pekam z zazdrosci ze nie umiem takich sliczbych fot robic i az wstyd cos pisac :mdrmed: Quote
karolina1 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Piękne, piękne fotki, a dlatego że ta modelka to cudo jest. :loveu: :loveu: Quote
natalia_aa Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 Oczywiście, że piękny suk. Dla mnie najpiękniejszy. Dziekujemy za podzielanie mego zdania... A co do fotek, specjalista od zdjęć mieszka w pobliżu, więc nie ma opcji nie korzystania z jego usług ;) A oto kilka zaległych zdjęć ze szkolenia w Rudce: Quote
karolina1 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 http://images31.fotosik.pl/362/b2d0086406f50aaf.jpg Tutaj taka uśmiechnięta Dorcia :loveu: Quote
rufusowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Tengusiu...ja to myślałam, ze Ty robisz mistrzowskie foty:oops:....to ja już nie wiem:roll:...chyba Was nie doceniam tak jak trzeba :evil_lol: Dora jak zwykle super pozuje :loveu: Quote
natalia_aa Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Mama fotograf, znajoma z zamiłowania fotki pstryka calkiem profesjonalnie, więc trzeba było kogoś "okiełznać", by chętnie i ładnie pozował - padło na Dorę. Quote
rufusowa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 bardzo ładne okiełznanie :loveu: :evil_lol: Quote
Tengusia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 rufusowa napisał(a):Tengusiu...ja to myślałam, ze Ty robisz mistrzowskie foty:oops:....to ja już nie wiem:roll:...chyba Was nie doceniam tak jak trzeba :evil_lol: Dora jak zwykle super pozuje :loveu: mistrzowskie to troche za duzo powiedziane ale ucze sie caly czas :loveu: Quote
Vectra Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 eeeee masz galerie i się nie chwalisz :mad: tak jakoś z ukrycia sie tu wpbiłaś , bo ja nie dostałam info o takim temacie , że powstał :diabloti: świetny jest ten Twój ca-de-ast ... no i na foty miło się patrzy :) Quote
natalia_aa Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Eee... no ciotka, Daria mnie nawet banerek zrobiła, co by łatwiej było trafić do galerii tej mojej brzyduli ;) Mam nadzieję, że teraz to już na bieżąco będziesz śledzić galerię ca-de-ast'a :D W niedziele powinny być nowe fotki, a potem, potem to znowu dużo nowych fotek ze szkolenia w Rudce... Quote
Vectra Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 oczywiście będę stałym bywalcem .... zawsze mnie zastanawiało , co Ty masz za zwierze .. które bardzo mnie sie podoba , bo jest "inne" :) chyba będzie transporter :multi: Quote
diabelkowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ogladnelam calutka galerie rzeczywiscie ta twoja suka ma to "cos" Quote
natalia_aa Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Vectra napisał(a):chyba będzie transporter :multi: No to świetnie! Czyli teraz tylko dowieźć ją do Warszawy i szukać domu! PS: Skąd, żeś wytrzasnęła ten transporter? Quote
Vectra Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 natalia_aa napisał(a):No to świetnie! Czyli teraz tylko dowieźć ją do Warszawy i szukać domu! PS: Skąd, żeś wytrzasnęła ten transporter? czekam na DT jak wróci ze szkoły i musi obgadać z osobą od transporterka , jak go do wawy dostarczyć ;) ale to już myślę nieproblem .. Skontaktowałam dziewczynki :cool3: PS napisałam u mnie na FB , że bardzo potrzebny :p no i się trafiła dobra dusza :loveu: oby się wszystko udało :kciuki: Quote
phase Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Jeny jaka fajna ta sunia na serio ma w sobie to cos ;) . kurcze . ! zazdroszczę osobie ktÓra jest i będzie właŚciecielem Dory :*:*:* Quote
natalia_aa Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Dziękujemy. Jestem i będę właścicielem Dory ja! Mając nadzieję, że właściciel już nigdy się o nią nie upomni, zwłaszcza, że jest już po sterylce. Quote
Vectra Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Gdyby chciał , odeślij go do mnie , osobiście go zagryze :evilbat: Quote
natalia_aa Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Będę pamiętać ciotka o twej porpozycji. mam jednak nadzieję, że Dora i ja świetnie proadzimy sobie w jego nokaucie ;) Quote
rufusowa Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 :evil_lol: tak to jest jak sie galerie prowadzi jak bloga i porusza tematy adopcyjne :diabloti: gdzie fotki? :cool3: :eviltong: Quote
natalia_aa Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Narazie tylko 2, resztę może jutro, a potem cała masa po Rudkowym szkoleniu :) Z ostatniego rudkowego spendu: Quote
natalia_aa Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Wróciliśmy z Rudkowego szkolenia! Na początek, jesiennie... Quote
Recommended Posts