Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iskierko Ty to masz szczescie:p

1/trzeba załozyć watek / fotki, opisac dokladnie - tatuaz / obroza? znaki szczegolne
czip? mozesz z nim podjechac do weta by to sprawdzic? nim na inny tymczas trafi
w tytule podaj gdzie znalazlas / takze dzielnica - osiedle
i tam zwracac uwage na ogloszenia

2/zawiadomic schronisko o znalezionym psiaku - jesli go szukaja to najpierw tu

3/...w tym watku tzn raczej w dawnym watku INKI - bo ten jest nowy...poszukajcie kontaktow na DTA chocby na dzien dwa...kto go zabezpieczy

poradziliscie sobie w kilka godzin z INKA udzwigniecie i ten problem;)

[B]Dom Tymczasowy Awaryjny[/B] chocby na noc,dwie potrzebny
[B]lub od razu Dom Tymczasowy[/B]
/jak on sie zachowuje wobec innych psow? kotow? moze juz mozna to stwierdzic/

4/[B]Kora[/B] - moze juz ktos go szuka na jej stronach

5/ w okolicy gdzie go znalazlas i nie tylko / wyzel jak to wyzel pies polujacy ...hmm moze za czyms pognał zwracac uwage na ogloszenia

6/ mozna juz takze awaryjnie zawiadomic Tanitkę - ona jest spec od wyżlow:p moze da na "wyzle" strony

rozdzielcie zadania między siebie

trzymam kciuki! a link do nowego watku wklejcie tutaj takze

Edit:

sprawdzilam watek juz jest :
[COLOR=Purple][B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120140[/URL][/B][/COLOR]
[B]
chwilowo DTA lu DT zapewnila [COLOR=Purple]szafirkowa[/COLOR]:multi:
tak, czy inaczej zajrzyjcie tam pomoc nadal potrzebna...
[/B]

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam małej Allegro:
[url]http://allegro.pl/show_item.php?item=434535550[/url]

Zaznaczyłam, że można ją dowieźć bo w razie czego sama mogę w tym pomóc.

Posted

[quote name='Marcik']Zrobiłam małej Allegro:
[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=434535550[/URL]

Zaznaczyłam, że można ją dowieźć bo w razie czego sama mogę w tym pomóc.[/quote]

Jaaakie śliczne allegro! WOOOW!!!:-o
Marcik jesteś cudowna!!!:loveu::loveu::loveu:

Tylko mam jedno spostrzeżenie:
Moze lepiej by było wpisać w tytule:
suka, szczeniak, szczeniaki sunia, oddam?

Bo "INKA" to nikt nei bedzie szukał:shake::-(...

Posted

Właśnie mówiąc szczerze nie miałam pomysłu na tą aukcję :( To co wpisać?

W ogóle ona ma jeszcze gdzieś ogłoszenia?

...cofam to pytanie. Już odkopałam post Karoli :)

Posted

Marcik jakieś ogłoszenia ma jednak ja nie mam czasu, zeby zrobić jej wiecej a telefonów i domku nie widu ni słychu...:shake:

Ja bym napisała po prostu same słowa. Bez składni bo i tak ludzie to wzrokowcy;).
Sunia suka pies piesek szczeniak szczeniaki oddam pilnie okazja łódź

- takie ogłoszenia są najczęsciej przeglądane na allegro:cool1:.

Posted

Tytuł zmieniłam na "Młoda sunia szuka domu. Pilne!". Może wyróżnienie coś pomoże chociaż Pycholek miał, mnóstwo ludzi oglądało i nic. Cóż, można spróbować.

Posted

[quote name='Marcik']Tytuł zmieniłam na "Młoda sunia szuka domu. Pilne!". Może wyróżnienie coś pomoże chociaż Pycholek miał, mnóstwo ludzi oglądało i nic. Cóż, można spróbować.[/quote]
No dobra, jak chcesz szefowa;) :loveu:

Posted

[quote name='iskierkaaaa']karlika doszedl przelew? jak malutka?[/quote]
Hej!
Przelew doszedł - Bardzo dziękujemy!:multi:

Maleńka dobrze jednak domku ni widu ni słychu... Czy ktoś ma może jakieś pomysły? Ona rośnie, rozrabia po szczeniecemu i sąsiedzi sie coraz krzywiej patrzą...:shake: Jest już spora. Robi sie duże zagęszczenie w domu i psy są niespokojne. Czas na Nowy Dom!

Posted

[quote name='iskierkaaaa']zrob jej zdjecia ciekawa jestem jakwyglada. Nie ma za co dziekowac:-) kurcze..... ogloszenia nie pomogly.... trzeba coswymyslec..[/quote]

[CENTER][CENTER][B][U]U W A G A ![/U][/B][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Sunia, mieszaniec charta i owczarka niemieckiego szuka kochającego, wspaniałego domu![/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Inka, będzie psem średnio – dużym.[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Posiada charakter idealny do szkolenia na psa towarzyszącego.[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER][B][I]Jeśli jesteś młoda osobą, kochającą psy, lubiącą długie spacery, wycieczki rowerowe i szukasz przyjaciela na dobra i na złe[/I][/B][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER][B][I] – Inka będzie idealnym kompanem![/I][/B][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER]Sunia ma 4 miesiące. Przebywa w Domu Tymczasowym.[/CENTER]
[CENTER][IMG]http://images39.fotosik.pl/6/be43cd5ec399c301.jpg[/IMG]
[/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER][I]Kontakt:[/I][/CENTER][/CENTER]
[CENTER][CENTER][I]0-667-733-538[/I][/CENTER]

[CENTER]Jak ktoś by mógł - do skopiowania i wydrukowania plakacik.
[/CENTER]

[CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][B][FONT=Comic Sans MS]UWAGA![/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Sprawa staje sie pilna bardziej niż przewidywałam...[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Niestety jestem zmuszona sie wyprowadzić. Muszę wynajmować mieszkanie...[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Właścicieli ledwo ubłagałam na [U]JEDNEGO[/U] psa
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS](jeden będzie musiał zamieszkać z moją mamą, nie wiem czy nie bede musiała szukać mu domu:placz:)[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Inka MUSI znaleźć [U]Nowy dom do poniedziałku[/U] lub chociażby [U]nowy DT..[/U].[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Niestety, tak czasem układa sie w życiu. Nie mam na to wpływu... [/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Jest mi cholernie głupio i bardzo nie przyjemnie... ale taka prawda - albo Inki
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]"jakoś sie pozbede" albo zamieszkamy wszyscy razem pod mostem:roll:
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Nie sądziłam, że tak będzie:-(... Nawet nie przypuszczałam...
[/FONT][/B][/CENTER][/CENTER]
[B][/B]