nordic blue Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Nitor-Nivalis']ja dostalam takie info ( dzieki Wojtek ;)) 28.08-Bulgarian CAC; 29.08-Montenegro CAC; 30.08-Macedonian CAC 31.08-Macedonian CACIB. wystawy od czwartku do niedzieli w Ohrid to byly specjalnie zorganizowane wystawy i nie zaleznie od tego czy pies byl championem czy nie, moze nim zostac To wystawy o championat Bulgarii, Montenegro i Macedonii. Ewa to samo napisałam wcześniej;) Niech zgarnie wszystkie możliwe championaty:multi::multi::multi:, powinni wszyscy docenić sukcesy kolejnego haszczaka poza granicami kraju. Nie sadzę aby komuś było to "nie na rękę":shake: były pewne niezgodności, które zostały wyjaśnione na tym forum, które chyba też do tego służy;) Quote
flashka-g Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A ja wogóle nie wiem co to za śledztwo o jakis tam championat naprawde jakby ogromna roznice robilo czy Winter zdobyla ich 10 w jednym dniu czy 0 i tak z całej linijki przy imieniu psa w katalogu wyróżniają sie tylko te wazniejsze tytuły, a sie tak zażeracie jakbyście uważali ze sunia nie zasługuje nawet na taki championat- dajcie spokój, niech polskie husky podbijaja zagraniczne ringi i koszą 100 championatow rocznie do swojej linijki przed imieniem. A jak tam w Bansko?? Dla mnie okazalo sie szczęsliwe mam nowego Intera w domu;) Quote
LOCZEK Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote=flashka- Dla mnie okazalo sie szczęsliwe mam nowego Intera w domu;)[/quote] [COLOR=red] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]GRATULACJE!!!:klacz:[/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
Matakia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Nitor-Nivalis'] To wystawy o championat [COLOR=Silver]Bulgarii,[/COLOR] [B]Montenegro [/B]i [COLOR=Silver]Macedonii[/COLOR]. [/quote] [B]Czarnogóry[/B], Ewa ;) To już języka ojczystego na emigracji się zapomina :shake: :evil_lol: A dla Multichampionki - GRATKI :multi::loveu::multi: Quote
Nitor-Nivalis Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no niech i bedzie czarnogora :evil_lol: zwal jak zwal a championat jest ;) mam nadzieje ze i dzisiaj jej poszlo swietnie Quote
Daniel ED Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='LOCZEK'][COLOR=red] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]GRATULACJE!!!:klacz:[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote] No Czesc, mysle ze ja tez natrzaskalem duzo championatow we Lwowie i w Moldawi, ale sie nimi nie chwale poniewaz poki co niemam ich zatwierdzonych :lol: Watpie, zeby gdziekolwiek w Eurpie czy to wschod czy zachod, dawali tyle championatow za jeden certyfikat. Pozdrowienia z Moldawii, my jutro znowu walczymy - na CACIB SHOW. Dzis sedziowal mnie na CACIBie Cristian Stefanescu ktory jest wybitnym arbitrem, bardzo rygorystycznym, i nie jedna osoba o tym wie takze tym bardziej jestem pewny klasy swoich psow. A na CACu Erwin Deutscher - ktorego klasy i sposobu oceny nie musze chyba rekomendowac. :mad: Quote
LOCZEK Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 [quote name='Daniel ED']No Czesc, mysle ze ja tez natrzaskalem duzo championatow we Lwowie i w Moldawi, ale sie nimi nie chwale poniewaz poki co niemam ich zatwierdzonych :lol: Watpie, zeby gdziekolwiek w Eurpie czy to wschod czy zachod, dawali tyle championatow za jeden certyfikat. Pozdrowienia z Moldawii, my jutro znowu walczymy - na CACIB SHOW. Dzis sedziowal mnie na CACIBie Cristian Stefanescu ktory jest wybitnym arbitrem, bardzo rygorystycznym, i nie jedna osoba o tym wie takze tym bardziej jestem pewny klasy swoich psow. A na CACu Erwin Deutscher - ktorego klasy i sposobu oceny nie musze chyba rekomendowac. :mad:[/quote] ...Danielku nie wiem dlaczego te słowa kierujesz do mnie!? Za każdym razem kiedy (tak myślałam) składam gratki -robie to szczerze-nie mam złych intencji-doceniam każdą wygraną!I co za to ? Znowu mi sie oberwało.Zastanawiam sie czy wogóle mam sie odzywać na forum(ale to tez zostanie żle odebrane,bo powiedzcie ,że jestem zadufana w sobie,prawda? Tak czy inaczej świat SH jest dziwny! Pozdrawiam wszystkich ,którzy mają do mnie pretensje! Quote
efra-husky Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Wszystkich, którzy tak bardzo osobiście odebrali moje posty przepraszam, ale chyba nie do końca się zrozumieliśmy ;) Nikt do nikogo nie ma pretensji. Forum jest publiczne i wydawało mi się, że jest po to aby wszelkie niejasności pomóc wyjaśnić ;) Nie słyszałam o wystawach, na których za jeden CAC czy nawet CACIB bądź BOB można wygrać championaty nie wiadomo ilu krajów. Dla mnie to nic innego jak wprowadzanie innych w błąd. Winter Love życzymy by wróciła z wszystkimi możliwymi championatami :p Quote
efra-husky Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Cyraneczka'] nie podawałaby do publicznej wiadomości informacji wyssanych z palca, tym bardziej, że każdy wie jak bardzo takie sukcesy będa weryfikowane przez niektórych forumowiczów...[/quote] Niestety z przykrością muszę stwierdzić, że już nie raz spotkałam się z podawaniem do publicznej wiadomości informacji wyssanych z palca ;) Jest sposób na to - można wraz z zamieszczaniem wyników z wystaw wstawić skan dyplomów potwierdzających zdobycie danych tytułów. Myślę, że wtedy już nikt nie podważył by zamieszczonych informacji ;) Quote
efra-husky Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Nitor-Nivalis']a moze tak zanim osadzimy i wymyslimy jakie to ch zdobyla Winter Love poczekamy az Gosia wroci i napisze swoja wersje ;) [/quote] tak właśnie Ewuś ;) O tym od samego początku mówimy nie osądzając nikogo ;) Quote
Daniel ED Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='LOCZEK']...Danielku nie wiem dlaczego te słowa kierujesz do mnie!? Za każdym razem kiedy (tak myślałam) składam gratki -robie to szczerze-nie mam złych intencji-doceniam każdą wygraną!I co za to ? Znowu mi sie oberwało.Zastanawiam sie czy wogóle mam sie odzywać na forum(ale to tez zostanie żle odebrane,bo powiedzcie ,że jestem zadufana w sobie,prawda? Tak czy inaczej świat SH jest dziwny! Pozdrawiam wszystkich ,którzy mają do mnie pretensje![/quote] Bardzo mi przykro,że odebrałaś to w ten sposób:-( A właściwie to ze mnie gafa ,że odnioslem swą wypowiedż-choć jak teraz sobie mysle nie w pelni przemyslaną -akurat do Twoich Gratulacji. Tak w drodze wyjasnienia-chodziło mi o samo słowo:"gratuluje",które to znajduje sie w języku polskim a nie o "Loczków" Jeszcze raz bardzo przepraszam ,za nieporozumienie;) Wybaczcie.:-( A co do zasad przyznawania championatów,może warto założyć osobny wątek? Pamiętajmy że forum to czytają również osoby spoza "branży", a podanie wyników z nawiązką i to niezłą jest w sumie też dobrą bezplatną reklamą dla danej hodowli. Do tego brawa itp. A co jeśli po jakimś długim pewnym czasie okazało sie że było to nieprawdą? Kto o tym będzie pamiętał?czy wystarczy tylko przepraszam ze strony hodowcy-w sensie o sorrry może rzeczywiscie cos poknocilem? W tym momencie wszystko pojdzie dawno w niepamiec a wczesniej zalozony cel zostanie osiagniety........ przemyslcie to....;) to taka moja mała dygresja............:lol: oczywiście nie dotyczy to tylko Joli,ale również mnie (bo też jeżdze w mniej zrozumiałe kraje:eviltong:),czy też innych... Dlatego jeśli coś już napisze -odnośnie naszych championatów,to 100000razy to przeanalizuje ,potwierdze itp.,żeby poprostu "niewyjsc na dupka" A Loczków uwielbiam:lol:i gratki nie za nowe championaty,caciby czy coś ,tylko przede wszystkim za CAŁOKSZTAŁT;););) Quote
NigdyNigdy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Daniel ED']A co do zasad przyznawania championatów,może warto założyć osobny wątek?[/quote] Osobiście bazuję zawsze na stronie naszej forumowej dorotal, jako punkt zaczepienia: [URL]http://www.spaniel.pl/index_pl.htm[/URL] :) Jak dotąd, informacje na stronie nigdy nie zawiodły- tym bardziej, że są na bieżąco uzupełniane. Niemniej jednak, zanim popadnę w euforię, zawsze kontaktuję się na wszelki wypadek z macierzystym Związkiem- tak dla pewności ;) ....i przypomniałam sobie, że taki wątek na forum już jest :lol: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76256&highlight=championaty[/URL] Quote
Gosia & c.o. Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Może by tak na gołe klaty co?? :cool3::cool3: Haha dobrze że do mojego powrotu się nie pozabijaliście :mad: No to po kolei... W Ohrid w Macedonii, a dokładniej w miejscowości Ljubaniste odbywały się od czwartku do niedzieli 4 wystawy. 3 CACe i CACIB w niedziele. W czwartek wystawa była organizowana przez Bułgarski Kennel Club (organizatorzy i sędziowie przyjechali z Bułgarii). Za CACa można było otrzymać Championat Bułgarii, Grand Championat Bułgarii oraz Championat Bałkanów. Niezależnie czy pies jest już jakimś championem czy też nie. W piątek podobna sytuacja, tyle że z Czarnogórą. Sedziowie i sekretariat od nich. CAC daje championat tym razem Czarnogóry. A w sobote i niedziele już Macedonia i ich championat. I tak Winter Love w czwartek otrzymuje BOB i otrzymuje championaty j.w. w piątek i sobote po CACu i też championaty, a w niedziele u sedziny z Francji, hodowczyni huskych otrzymuje kolejnego BOBa :) Tutaj stawka z wystawy CACIBowej jakby się ktoś pytał: PSY: puppy POWER SOURCE OF INNER VISION młodzież PRIDE OF SIBERIAN LADY pośrednia KRISTARI'S CHINOOK AT JEDNICKA otwarta SUMMERTIME DE LA VELLE DE MORAVA championy QUICK-EYED YUKON TANANA VINTR VIHR DEL HELEN HAUS SASQUEHANNA ROSS SUKI: młodzież THRU BLUE OF GOLDEN NICOL otwarta HUSQVARNA WINTER LOVE Mieliśmy w sumie do wystawienia 13 psów i wszystkie skończyły championaty, wygraliśmy koło 7xBOG, 2 i 3 miejsc już nie licząc ;-) dodatkowo w czwartek wygrałam res.BIS z posokowcem bawarskim, a i moja mała zabaweczka z waty cukrowej napędzana bateriami Duracell nie zawiodła :cool3: i w sobote Archie (bichon frise) wygrał BOG oraz res.BIS, a na najwiekszej z wystaw, cacibówce w niedziele poszedł "po całości" sięgając po BEST IN SHOW :multi: Widoki piękne, ludzie rewelacyjni, atmosfera super, fotki niebawem... :p Mam nadzieje, że wyjaśniłam wszelkie wątpliwości, a jak znajde chwilke czasu, to wkleje zeskanowane championaty w ramach dowodu zbrodni :eviltong: Pozdrawiam z małym niesmakiem, chociaż baaardzo zadowolona z wyników Gosia Quote
galadria Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Gosia & c.o.'] Mieliśmy w sumie do wystawienia 13 psów i wszystkie skończyły championaty, wygraliśmy koło 7xBOG, 2 i 3 miejsc już nie licząc ;-) dodatkowo w czwartek wygrałam res.BIS z posokowcem bawarskim, a i moja mała zabaweczka z waty cukrowej napędzana bateriami Duracell nie zawiodła :cool3: i w sobote Archie (bichon frise) wygrał BOG oraz res.BIS, a na najwiekszej z wystaw, cacibówce w niedziele poszedł "po całości" sięgając po BEST IN SHOW :multi: Gosia[/quote] [CENTER][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Pięknie, tylko pogratulować takich sukcesów[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=darkred]Ogromne i szczere gratulacje ;)[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#8b0000]I wielkie brawa dla Ciebie i Waty cukrowej za BIS-a ;)[/COLOR][/FONT][/I][/B] :klacz::klacz::klacz:[/CENTER] Quote
Cyraneczka Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Gosia & c.o.'] Mieliśmy w sumie do wystawienia 13 psów i wszystkie skończyły championaty, wygraliśmy koło 7xBOG, 2 i 3 miejsc już nie licząc ;-) dodatkowo w czwartek wygrałam res.BIS z posokowcem bawarskim, a i moja mała zabaweczka z waty cukrowej napędzana bateriami Duracell nie zawiodła :cool3: i w sobote Archie (bichon frise) wygrał BOG oraz res.BIS, a na najwiekszej z wystaw, cacibówce w niedziele poszedł "po całości" sięgając po BEST IN SHOW :multi: Widoki piękne, ludzie rewelacyjni, atmosfera super, fotki niebawem... :p Mam nadzieje, że wyjaśniłam wszelkie wątpliwości, a jak znajde chwilke czasu, to wkleje zeskanowane championaty w ramach dowodu zbrodni :eviltong: Pozdrawiam z małym niesmakiem, chociaż baaardzo zadowolona z wyników Gosia[/quote] [CENTER][COLOR=Purple][B][SIZE=3]Gosiu, WSPANIAŁY WYNIK ze wszystkimi psiakami!!! [/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Red]OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE i dla JOLI!!![/COLOR][/SIZE] Pięknie reprezentowaliście nasz kraj poza granicami!!![/B] :multi::multi::multi: [/COLOR][/CENTER] Quote
Nitor-Nivalis Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Daniel ED']Pamiętajmy że forum to czytają również osoby spoza "branży", a podanie wyników z nawiązką i to niezłą jest w sumie też dobrą bezplatną reklamą dla danej hodowli. Do tego brawa itp.[/quote] Jakies wydaje mi sie to abstrakcyjne, choc widzialam ze na nie ktorych stronach hodowli podaje sie w wynikach np res. CACe z kraji w ktorych ten tytul nie istniej. [quote name='Daniel ED']W tym momencie wszystko pojdzie dawno w niepamiec a wczesniej zalozony cel zostanie osiagniety........ przemyslcie to....;) to taka moja mała dygresja............:lol: [/quote] To jednak Danielu robienie reklamy wydaje mi sie juz czyms bardzo nad wyraz, bo tak logicznie myslac, reklame robi sie wtedy gdy ma sie w niej jakis cel, w tym wypadku np szczenieta na sprzedaz... a tak sie sklada ( na szczescie) ze nie wielu jest hodowcow ktorzy maja mioty czesciej jak pare razy do roku.... i nie wydaje mi sie by tego typu reklama byla im potrzebna Na wystawy jezdzimy (przynajmniej wiekszosc mam nadzieje ) bo to lubimy, fajnie jest wygrywac i zdobywac tytuly ale nie sadze by ktos na wytsawy jezdzil z mysla o robieniu sobie reklamy na dogomanii. To tez tylko taka moja mala dygresja ;) [quote name='Daniel ED']A co jeśli po jakimś długim pewnym czasie okazało sie że było to nieprawdą? Kto o tym będzie pamiętał?czy wystarczy tylko przepraszam ze strony hodowcy-w sensie o sorrry może rzeczywiscie cos poknocilem?[/quote] moge powiedziec tylko tyle " :eviltong: " [quote name='Daniel ED'] A co do zasad przyznawania championatów,może warto założyć osobny wątek? [quote] Zasady zasadami ale wszyscy wiemy ze sa wystawy organizowane specjalnie w jakims celu ... ktore kieruja sie innymi prawami... Quote
Nitor-Nivalis Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [B]a dla GOSI WIELKIE WIELKIE GRATKI ZA SUKCESY NIE TYLKO Z WINTER LOVE :multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/B] [B]GRATKI ROWNIEZ DLA JOLI[/B] Quote
piotrjan Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Gosia & c.o.'] Mieliśmy w sumie do wystawienia 13 psów i wszystkie skończyły championaty, wygraliśmy koło 7xBOG, 2 i 3 miejsc już nie licząc ;-) dodatkowo w czwartek wygrałam res.BIS z posokowcem bawarskim, a i moja mała zabaweczka z waty cukrowej napędzana bateriami Duracell nie zawiodła :cool3: i w sobote Archie (bichon frise) wygrał BOG oraz res.BIS, a na najwiekszej z wystaw, cacibówce w niedziele poszedł "po całości" sięgając po BEST IN SHOW :multi: [/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]Wielkie gratki !!! [COLOR=#0000ff]Piękny wynik ! :multi::multi::multi:[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
LOCZEK Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Haha dobrze że do mojego powrotu się nie pozabijaliście :mad: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4].....ciesze sie ,że wyniki i sukces Winter Love potwierdziły sie![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]GRATULACJE!!!! Brawo Gosiaczku![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]P.s[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Daniel odbijemy sobie to nieporozumienie w Budapeszcie![/SIZE][/FONT] Quote
Daniel ED Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='LOCZEK']Haha dobrze że do mojego powrotu się nie pozabijaliście :mad: [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4].....ciesze sie ,że wyniki i sukces Winter Love potwierdziły sie![/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red]GRATULACJE!!!! Brawo Gosiaczku![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]P.s[/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]Daniel odbijemy sobie to nieporozumienie w Budapeszcie![/SIZE][/FONT] [/quote] No to tak -nie odbijemy sobie tego nieporozumienia w Budapeszcie bo nas raczej nie będzie-niestety portfel nie z gumy a inne sprawy w hodowli również ważne jak i wystawy,a nawet ważniejsze. Odbijemy innym razem;) Loczki-jeszcze raz sorkii,może jednak zdecyduje sie ograniczyć swoją obecność na dogomanii do minimum,nie chce przez jakąś głupotę stracić takich przyjaciół jak WY-akurat patrząć na całokształt twierdze jednoznacznie-jesteście wyjątkowi:loveu: Ale forum wciąga,a na temat naszej rasy to myślę ,że mam tam jakąś wiedze z którą mógłbym sie podzielić,skonfrontować pewne rzeczy czy coś,jednak ogranicze swoje pisanie,nie postawie na szale takiej znajomości jaka jest z Wami......... Jak teraz sobie myśle to i musze Jolke z Gosią przeprosić za swoje głupie wywody-wstyd mi teraz,może zbytnio ostatnio patrzałem na siebie nie doceniająć innych,to głupie. Wiem ,że takie kraje i ich kluby żądzą sie swoimi specyficznymi prawami,tak więc prosze o wybaczenie:placz: Na koniec po przemyśleniu wszystkiego pragnąłbym z całego serca pogratulować Joli i Gosi sukcesów odniesionych w Bułgarii-to zapewne była wielka i jakże opłacalna wyprawa;) Gratulacje również dla innych walczących. Quote
NigdyNigdy Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 [quote name='Gosia & c.o.'] Mieliśmy w sumie do wystawienia 13 psów i wszystkie skończyły championaty, wygraliśmy koło 7xBOG, 2 i 3 miejsc już nie licząc ;-) dodatkowo w czwartek wygrałam res.BIS z posokowcem bawarskim, a i moja mała zabaweczka z waty cukrowej napędzana bateriami Duracell nie zawiodła :cool3: i w sobote Archie (bichon frise) wygrał BOG oraz res.BIS, a na najwiekszej z wystaw, cacibówce w niedziele poszedł "po całości" sięgając po BEST IN SHOW :multi:[/quote] :evil_lol: Ja się tam czuję przekonana :p Gratulacje Gosiu! :multi: Quote
efra-husky Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [quote name='Gosia & c.o.']Może by tak na gołe klaty co?? :cool3::cool3: Haha dobrze że do mojego powrotu się nie pozabijaliście :mad: [/quote] Myślę, że nikt nie chciał się zabijać ;) [quote name='Gosia & c.o.']Za CACa można było otrzymać Championat Bułgarii, Grand Championat Bułgarii oraz Championat Bałkanów. Niezależnie czy pies jest już jakimś championem czy też nie. W piątek podobna sytuacja, tyle że z Czarnogórą. Sedziowie i sekretariat od nich. CAC daje championat tym razem Czarnogóry. A w sobote i niedziele już Macedonia i ich championat.[/quote] No i wszystko jasne :thumbs: [quote name='Gosia & c.o.']Mieliśmy w sumie do wystawienia 13 psów i wszystkie skończyły championaty, wygraliśmy koło 7xBOG, 2 i 3 miejsc już nie licząc ;-) dodatkowo w czwartek wygrałam res.BIS z posokowcem bawarskim, a i moja mała zabaweczka z waty cukrowej napędzana bateriami Duracell nie zawiodła :cool3: i w sobote Archie (bichon frise) wygrał BOG oraz res.BIS, a na najwiekszej z wystaw, cacibówce w niedziele poszedł "po całości" sięgając po BEST IN SHOW :multi:[/quote] [B][SIZE=4][COLOR=red]GRATULUJĘ SUPER WYNIKÓW [/COLOR][COLOR=red]!!!!!![/COLOR][/SIZE][/B]:multi: Quote
efra-husky Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 A teraz troszkę fotek z macedońskiego forum ;) [IMG]http://images48.fotosik.pl/7/b4027512182085ce.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/7/621efd47bd10b4d1.jpg[/IMG] [IMG]http://images28.fotosik.pl/272/b70c41af90a4c336.jpg[/IMG] [IMG]http://images44.fotosik.pl/7/f55c8ea679b267bd.jpg[/IMG] [IMG]http://images29.fotosik.pl/271/0ce51cd1765ce2b6.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/355/6f81785b3664b8db.jpg[/IMG] [IMG]http://images34.fotosik.pl/355/fc494c2f9c524826.jpg[/IMG] [IMG]http://images34.fotosik.pl/355/07e39689e288028e.jpg[/IMG] [IMG]http://images39.fotosik.pl/7/7aa136bfcbb05767.jpg[/IMG] [IMG]http://images32.fotosik.pl/354/76a9d77fa1dd503b.jpg[/IMG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/7/30e79ab2b5b46d77.jpg[/IMG] [IMG]http://images26.fotosik.pl/272/c3beff6323cab8e7med.jpg[/IMG] [IMG]http://images31.fotosik.pl/355/710df6550e65e316med.jpg[/IMG] [IMG]http://images33.fotosik.pl/360/35d809cbc3e97e43med.jpg[/IMG] Quote
gidelskie-psy Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [COLOR="Red"][SIZE="4"]Gratuluje wszystkich zdobytych championatów[/SIZE][/COLOR]przepraszam również za zamieszanie z pokorą przyznaje jestem strasznym laikiem w sieci....:placz: Quote
Recommended Posts