Ania_i_Kropka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Sunia czuje się co raz lepiej. Robi ładną kupkę. Bardzo chętnie wychodzi na spacery. Jest energiczna i radosna. Sunia cały dzień płacze w swoim pomieszczeniu. Bardzo tęskni za ludźmi. Quote
kasiafo Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 To ja wklejam apel RESSEL z molosów do którego gorąco się dokładam jako główna zainteresowana:modla::modla::modla::modla::modla::modla: Cytat: Napisane przez Ressel Czy jest może ktoś z okolic Warszawy, kto mógłby wziać sunię na DT do czasu aż Kasiafo wykończy swój dom? Czas około tygodnia.... bo w niedzielę miałabym transport z Olsztyna do Warszawy....... i sunia nie musiałaby czekać w szpitalu...... Ponawiam pytanie. Daj bóg w przyszłym tyg. pojadę do wawy po samochód to zabiorę sunię.Ciotki do Olsztyna nie dam rady!!! Ja z samego południa!!!! Quote
kasiafo Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 kasiafo napisał(a):To ja wklejam apel RESSEL z molosów do którego gorąco się dokładam jako główna zainteresowana:modla::modla::modla::modla::modla::modla: Cytat: Napisane przez Ressel Czy jest może ktoś z okolic Warszawy, kto mógłby wziać sunię na DT do czasu aż Kasiafo wykończy swój dom? Czas około tygodnia.... bo w niedzielę miałabym transport z Olsztyna do Warszawy....... i sunia nie musiałaby czekać w szpitalu...... Ponawiam pytanie. Daj bóg w przyszłym tyg. pojadę do wawy po samochód to zabiorę sunię.Ciotki do Olsztyna nie dam rady!!! Ja z samego południa!!!! kto pomoże????????? Quote
kasiafo Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jak sunia reaguje na inne zwierzaki? Pytanie kieruje domek w wawie gdzie sunia miała by spędzić kilka dni w drodze do mnie. Proszę o odpowiedz!!!! http://www.forum.**********/showthread.php?p=596032&posted=1#post596032 W miejsce gwiazdek wpisać molosy lub ja przekopiuję odpowiedz. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Przepraszam, że dopiero teraz ale dopiero wróciłam ze schroniska. Na spacerach sunia jest zainteresowana, każdym napotkanym zwierzęciem. Do psów podchodzi, obwąchuje i odchodzi, podobnie z kotami. Trudno powiedzieć jak będzie zachowywała się bez smyczy. Quote
Ania_i_Kropka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Hera od wczoraj nie dostaje leków. Czuje się świetnie. O biegunce już zapomniała. Cały czas dostaje specjalną karmę. Dzisiaj ważyłam Herunie. Dziewczyna waży 42 kg. Quote
Valeur248 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 To świetnie, że z Herusia tak dobrze:loveu: Quote
Charly Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 to przytyla juz kilka kilosów:-o. super:multi: na jakiej karmie ona jest? Quote
halbina Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Widać, że jest pod dobrą opieką! Inka ma normalny dom, źle nie wygląda, ale jest dość drobna i ważyła w sierpniu 47 kg. ... poczułam sie ciut zawiedziona, że tak niewiele... :oops::roll: Quote
kasiafo Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Pomocy !!! Kto Dowiezie Here Do Warszawy W PiĄtek. Dom Czeka Potrzebny Transport Z Warszawy JĄ OdbiorĘ Quote
kasiafo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 kasiafo napisał(a):Pomocy !!! Kto Dowiezie Here Do Warszawy W PiĄtek. Dom Czeka Potrzebny Transport Z Warszawy JĄ OdbiorĘ prooooooooszęęęęęęęęęęęęę Quote
onek Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Pilnie potrzebny transport do domku stałego. Trzeba koniecznie tytuł wątku znmienić. Quote
kasiafo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 POMOCY !!! KTO DOWIEZIE HERE DO WARSZAWY W PIĄTEK. DOM CZEKA POTRZEBNY TRANSPORT Z WARSZAWY JĄ ODBIORĘ Napisane przez magda&łukasz Tak, z Olsztyna. A nie ma osoby, która podjechałaby z sunią np. do Mławy? Moglibyśmy ją odebrać i zawieść do Wawy. pomocy kto pomoże dotrzeć suni do domku??/?? Quote
kasiafo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 POMOCY !!! KTO DOWIEZIE HERE DO WARSZAWY W PIĄTEK. DOM CZEKA POTRZEBNY TRANSPORT Z WARSZAWY JĄ ODBIORĘ Napisane przez magda&łukasz Tak, z Olsztyna. A nie ma osoby, która podjechałaby z sunią np. do Mławy? Moglibyśmy ją odebrać i zawieść do Wawy. pomocy kto pomoże dotrzeć suni do domku??/?? Quote
Charly Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Kasi napisz prosze jakie masz informacje na temat stanu zdrowotnego hery. Ile ona teraz wazy? aaaa znalazlam wazy 46 a pamietasz ile wazyla jak wyszla? 38? dalej przybywa w szpitalu? Kasiu daj prosbe na transportowy, jak Rybcia wroci do domu to zmieni tytul. Transport Olsztyn- Warszawa tak? Quote
kasiafo Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Charly napisał(a):Kasi napisz prosze jakie masz informacje na temat stanu zdrowotnego hery. Ile ona teraz wazy? aaaa znalazlam wazy 46 a pamietasz ile wazyla jak wyszla? 38? dalej przybywa w szpitalu? Kasiu daj prosbe na transportowy, jak Rybcia wroci do domu to zmieni tytul. Transport Olsztyn- Warszawa tak? tak, na transportowy dałam, jezu pomóżcie bo jak nie w piątek to nie wiem kiedy i czy w ogóle będę mogła ją zabrać , ja do wa-wy mam 400 kilometrów. POMOCY!!!!!!!! Quote
Charly Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Kasiu z Olsztyna jest Tomek,który wiózł naszego collaka z Elbąga do Warszawy kilka tygodni temu. Podobno sam częsciej tam jezdzi. Moze akurat. nie mam niestety jego numeru już, ale pani Ludwika na która pies poszedł będzie miala. już piszę ci pw ps. przypomnij proszę Ressel o umowie adopcyjnej. Zebym teraz ja nie musiala placic 100 za wyciągniecie suni na moje nazwisko Quote
Charly Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Kasiu z Olsztyna do Poznania jest transport. Moze to Cie jakos urządza? dam ci namiary na pw Quote
kasiafo Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Charly']Kasiu z Olsztyna do Poznania jest transport. Moze to Cie jakos urządza? dam ci namiary na pw chyba że pojadą przez wa-wę bo ja tam będę:placz: Proszę pomóżcie Jakiekolwiek info proszę na [email protected] lub 609 188 133 bo zaraz muszę wyjść Quote
Charly Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Rybcia zalatana nie zmienila tytulu jeszcze. jeszcze raz jej napisze Quote
kasiafo Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Transport olsztyn poznań A mogą zachaczyć o Mławę bo z tamtąd by był transport do wa-wy? Quote
Charly Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 kasiafo napisał(a):Transport olsztyn poznań A mogą zachaczyć o Mławę bo z tamtąd by był transport do wa-wy? odpisałam na pw;) Quote
Rybc!a Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Już zmieniłam tytuł, przepraszam, ale naprawdę jestem zalatana. Dzisiaj chociaż w szkole nic się nie wydarzyło, bo wczoraj kompletnie zawaliłam niemiecki i uciekłam z matmy na rzecz oczywiście psów ;) Quote
onek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Pilne.Transport potrzebny do domku stałego ! Quote
Recommended Posts