Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Tobie też będzie wygodnie spać koło jedwabiu :)[/quote]

no no :loveu:

niebawem będę spać tylko z dwoma staffikami :loveu:
i właśnie sobie uzmysłowiłam, że tak naprawdę to śpię z 5 psami w pokoju :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']no no :loveu:

niebawem będę spać tylko z dwoma staffikami :loveu:
i właśnie sobie uzmysłowiłam, że tak naprawdę to śpię z 5 psami w pokoju :diabloti:[/quote]

Bo im więcej psów tym lepiej :)

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:ja proponuję satynową bieliznę nocną ;)dla suniek ...taką sexy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

W kolorze ecru albo bordo ;)

Posted

będę spać z dwoma, bo Arwena wróci do pokoju rodziców - Ozzy zresztą też ;) a mi zostanie Vikula z Elitą i Najka na sąsiednim łóżku :)

Bordo koszulka może być za ciemna ;)

Posted

[quote name='agnethka']będę spać z dwoma, bo Arwena wróci do pokoju rodziców - Ozzy zresztą też ;) a mi zostanie Vikula z Elitą i Najka na sąsiednim łóżku :)

Bordo koszulka może być za ciemna ;)[/quote]

No dobra, niech zostanie ecru ;)

Posted

[quote name='jbk']W sumie różowy ma sporo odcieni ;)[/quote]

też by się myliły ;)
każda z nich ma inną obrożę - Elita czarno-niebieską, Arwena czerwoną, Viki blado-różową, a i tak, jak zaczynają świrować to niewiadomo, która to która :lol: i krzyczy się cały zestaw imion :lol:

Posted

Cześć :p
[quote]jak zaczynają świrować to niewiadomo, która to która :lol: i krzyczy się cały zestaw imion :lol: [/quote]

Podobnie jak u nas :evil_lol:Znaczy sie u nas wiadomo który jest który , ale z tymi imionami to tak samo .. bo one to twierdzą że każdego z nich trzeba osobno traktować , i osobno wołać :diabloti:

Posted

[quote name='agnethka']też by się myliły ;)
każda z nich ma inną obrożę - Elita czarno-niebieską, Arwena czerwoną, Viki blado-różową, a i tak, jak zaczynają świrować to niewiadomo, która to która :lol: i krzyczy się cały zestaw imion :lol:[/quote]

Jak psiaki świrują, to dobrze, jak można odróżnić ogon od łapy, a co tu mówić o imionach ;)

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Cześć :p

[B]cześć :cool1:[/B]

Podobnie jak u nas :evil_lol:Znaczy sie u nas wiadomo który jest który , ale z tymi imionami to tak samo .. bo one to twierdzą że każdego z nich trzeba osobno traktować , i osobno wołać :diabloti:[/quote]

o to to....coś w tym jest :lol:

Posted

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:róż ...ecru i turkus bądź zimny błękit :razz:;)....ale zajebioza :evil_lol:

gdzie byłaś wczoraj :razz::razz: u mnie było piwo :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonsai_88']Ja się nie muszę tam rozdrabniać... nieważne którą zawołam to i tak lecą obie :lol:[/quote]

U mnie reagują odwrotnie do wołania, zazdrośnicy ;)

Posted

Łee to macie dobrze :diabloti: U nas jak się np. zawoła boksery to objętnie którego można - lecą oba .. zdarza się że i borderka przyleci . Tym czasem Manta ma wszystko w szanownym powarzaniu - "nie wołała mnie , to po co mam iść" :evil_lol:

Posted

u nas teraz to różnie jest...Arwena przestała się słuchać i ma w dalekim poważaniu, że ją wołam...a Viki bierze z niej przykład :roll: wczoraj musiałam za nimi po zaspach na podwórku zapiziać, bo nie reagowały na to, co mówię... od dziś Aruśka na smyczy na dworek wychodzi :evil_lol:

Elicia się nawet słucha, ale też miewa okresy "głuchoty" :lol: no i przez ten śnieg to Ozzy nagle ogłuchł i nie chce do domu wracać :lol:

Posted

Manta na szczęści taką wielką głuchotę dstaje tylko w okarsie cieczki .

[QUOTE]wczoraj musiałam za nimi po zaspach na podwórku zapiziać,[/QUOTE]
Wy to przynajmniej zaspy macie , a u nas wszystko topnieje - już po śniegu :roll:

Posted

Zamiast Tu napisałam do Vectry, a więc jeszcze raz:
Wchodząc do galerii patrząc po tytule spodziewałam się świnek morskich:lol:
A tu takie f:diabloti:ajne psiury:loveu:

Uwielbiam bulowate:diabloti:, ostatnio jak sie moja sucz bokserka bawiła z astem, myślalam, że ast da jej popalić, ale to bokserka okazała się wredną suką, dominującą świnia, która pilnuje gryzaka i straszy warczeniem w zabawie.

Posted

[quote name='Rybka_39']Zamiast Tu napisałam do Vectry, a więc jeszcze raz:
Wchodząc do galerii patrząc po tytule spodziewałam się świnek morskich:lol:
A tu takie f:diabloti:ajne psiury:loveu:

Uwielbiam bulowate:diabloti:, ostatnio jak sie moja sucz bokserka bawiła z astem, myślalam, że ast da jej popalić, ale to bokserka okazała się wredną suką, dominującą świnia, która pilnuje gryzaka i straszy warczeniem w zabawie.[/quote]

haha...dobre :lol: no mi świnki kojarzą się już od dłuższego czasu z bullowatymi ;) hihi...