jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='agnethka']no no :loveu: a niebawem będę spać tylko z dwoma staffikami :loveu:[/quote] A dlaczego? Quote
agnethka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Tobie też będzie wygodnie spać koło jedwabiu :)[/quote] no no :loveu: niebawem będę spać tylko z dwoma staffikami :loveu: i właśnie sobie uzmysłowiłam, że tak naprawdę to śpię z 5 psami w pokoju :diabloti: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='agnethka']no no :loveu: niebawem będę spać tylko z dwoma staffikami :loveu: i właśnie sobie uzmysłowiłam, że tak naprawdę to śpię z 5 psami w pokoju :diabloti:[/quote] Bo im więcej psów tym lepiej :) Quote
Alicja Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:ja proponuję satynową bieliznę nocną ;)dla suniek ...taką sexy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:ja proponuję satynową bieliznę nocną ;)dla suniek ...taką sexy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] W kolorze ecru albo bordo ;) Quote
agnethka Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 będę spać z dwoma, bo Arwena wróci do pokoju rodziców - Ozzy zresztą też ;) a mi zostanie Vikula z Elitą i Najka na sąsiednim łóżku :) Bordo koszulka może być za ciemna ;) Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='agnethka']będę spać z dwoma, bo Arwena wróci do pokoju rodziców - Ozzy zresztą też ;) a mi zostanie Vikula z Elitą i Najka na sąsiednim łóżku :) Bordo koszulka może być za ciemna ;)[/quote] No dobra, niech zostanie ecru ;) Quote
Asiaczek Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Hm... a jakby tak wszystkie sunie w różowym...?:evil_lol: Pzdr. Quote
agnethka Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 jakby wszystkie były w różowym to by nam się myliły :lol: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='agnethka']jakby wszystkie były w różowym to by nam się myliły :lol:[/quote] W sumie różowy ma sporo odcieni ;) Quote
agnethka Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']W sumie różowy ma sporo odcieni ;)[/quote] też by się myliły ;) każda z nich ma inną obrożę - Elita czarno-niebieską, Arwena czerwoną, Viki blado-różową, a i tak, jak zaczynają świrować to niewiadomo, która to która :lol: i krzyczy się cały zestaw imion :lol: Quote
klaudia&Manta Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cześć :p [quote]jak zaczynają świrować to niewiadomo, która to która :lol: i krzyczy się cały zestaw imion :lol: [/quote] Podobnie jak u nas :evil_lol:Znaczy sie u nas wiadomo który jest który , ale z tymi imionami to tak samo .. bo one to twierdzą że każdego z nich trzeba osobno traktować , i osobno wołać :diabloti: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='agnethka']też by się myliły ;) każda z nich ma inną obrożę - Elita czarno-niebieską, Arwena czerwoną, Viki blado-różową, a i tak, jak zaczynają świrować to niewiadomo, która to która :lol: i krzyczy się cały zestaw imion :lol:[/quote] Jak psiaki świrują, to dobrze, jak można odróżnić ogon od łapy, a co tu mówić o imionach ;) Quote
agnethka Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Cześć :p [B]cześć :cool1:[/B] Podobnie jak u nas :evil_lol:Znaczy sie u nas wiadomo który jest który , ale z tymi imionami to tak samo .. bo one to twierdzą że każdego z nich trzeba osobno traktować , i osobno wołać :diabloti:[/quote] o to to....coś w tym jest :lol: Quote
Alicja Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:róż ...ecru i turkus bądź zimny błękit :razz:;)....ale zajebioza :evil_lol: gdzie byłaś wczoraj :razz::razz: u mnie było piwo :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
bonsai_88 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja się nie muszę tam rozdrabniać... nieważne którą zawołam to i tak lecą obie :lol: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='bonsai_88']Ja się nie muszę tam rozdrabniać... nieważne którą zawołam to i tak lecą obie :lol:[/quote] U mnie reagują odwrotnie do wołania, zazdrośnicy ;) Quote
klaudia&Manta Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Łee to macie dobrze :diabloti: U nas jak się np. zawoła boksery to objętnie którego można - lecą oba .. zdarza się że i borderka przyleci . Tym czasem Manta ma wszystko w szanownym powarzaniu - "nie wołała mnie , to po co mam iść" :evil_lol: Quote
agnethka Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 u nas teraz to różnie jest...Arwena przestała się słuchać i ma w dalekim poważaniu, że ją wołam...a Viki bierze z niej przykład :roll: wczoraj musiałam za nimi po zaspach na podwórku zapiziać, bo nie reagowały na to, co mówię... od dziś Aruśka na smyczy na dworek wychodzi :evil_lol: Elicia się nawet słucha, ale też miewa okresy "głuchoty" :lol: no i przez ten śnieg to Ozzy nagle ogłuchł i nie chce do domu wracać :lol: Quote
klaudia&Manta Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Manta na szczęści taką wielką głuchotę dstaje tylko w okarsie cieczki . [QUOTE]wczoraj musiałam za nimi po zaspach na podwórku zapiziać,[/QUOTE] Wy to przynajmniej zaspy macie , a u nas wszystko topnieje - już po śniegu :roll: Quote
bonsai_88 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Klaudia zdradź mi jakie ty masz psy? Bo w podpisie masz psiaka [pierwszy z lewej] i nie umiem zgadnąć czy to boston czy bokser ze stojącymi uszami :lol: Quote
Rybka_39 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Zamiast Tu napisałam do Vectry, a więc jeszcze raz: Wchodząc do galerii patrząc po tytule spodziewałam się świnek morskich:lol: A tu takie f:diabloti:ajne psiury:loveu: Uwielbiam bulowate:diabloti:, ostatnio jak sie moja sucz bokserka bawiła z astem, myślalam, że ast da jej popalić, ale to bokserka okazała się wredną suką, dominującą świnia, która pilnuje gryzaka i straszy warczeniem w zabawie. Quote
agnethka Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Rybka_39']Zamiast Tu napisałam do Vectry, a więc jeszcze raz: Wchodząc do galerii patrząc po tytule spodziewałam się świnek morskich:lol: A tu takie f:diabloti:ajne psiury:loveu: Uwielbiam bulowate:diabloti:, ostatnio jak sie moja sucz bokserka bawiła z astem, myślalam, że ast da jej popalić, ale to bokserka okazała się wredną suką, dominującą świnia, która pilnuje gryzaka i straszy warczeniem w zabawie.[/quote] haha...dobre :lol: no mi świnki kojarzą się już od dłuższego czasu z bullowatymi ;) hihi... Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Poszłam na wino i straciłam wątek, o czym mowa? Świnki morskie? HM? Quote
Recommended Posts