Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Viki długonożna się zrobiła .. :loveu:

Dobry , i proszę wreszcie oddać to słońce :evil_lol:[/quote]

bo my mamy przecież same laski z pięknymi nogami ;)

a...nie mam słońca...było na chwilkę, ale się schowało...mam ciepły wiaterek ;)

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Może być i ciepły wiaterek , byle nie było tego co jest u nas obecnie :angryy:[/quote]

a co byś chciała? lato się skończyło już dawno.... :evil_lol:

[quote name='an1a']Uff... znalazłam filmik :loveu: Viki ma sporo siły, u mnie szczeniaki dyndają na smyczy, a Nero idzie jak czołg :evil_lol:[/quote]

oj..tak, jak na 4 miesięczne szczenię jest niesamowicie silna, zwłaszcza, że Elita nie należy do najmniejszych i delikatnych staffików ;) aż się boję chwilami pomyśleć co będzie jak dorośnie....może nauczy CTR'a na smyczy chodzić :diabloti:

Posted

[QUOTE]a co byś chciała? lato się skończyło już dawno.... :evil_lol:

[/QUOTE]

To co Wy macie tam u siebie .. Bo z jakiej okazji Wy to możecie mieć , a my nie ? :evil_lol:

A chciałam spytać , mierzyłaś może Viki ile ona ma ?

Posted

[quote name='klaudia&Manta']To co Wy macie tam u siebie .. Bo z jakiej okazji Wy to możecie mieć , a my nie ? :evil_lol:

A chciałam spytać , mierzyłaś może Viki ile ona ma ?[/quote]

to imitacja słońca ;) zapalamy takie specjalne lampy :evil_lol:

nie mierzyłam, bo mi się urządzenie mierzące zapodziało :evil_lol:
zresztą ją utrzymać w jednym miejscu to sukces :diabloti:

Posted

[B]będę Wam je "dawkować" :diabloti:[/B]

[B][I][COLOR=darkred]baaaaaaaaaa a mnie sie czepia ze wydzielam :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000]u nas slonce ciepłooo ale wietrznie z tym ze PAN WIATR bardzooo cieplutki hihihihi[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000]swietne diablatka :loveu: widze ze kilery piłek :evil_lol:[/COLOR][/I]

[/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][B]będę Wam je "dawkować" :diabloti:[/B]

[B][I][COLOR=darkred]baaaaaaaaaa a mnie sie czepia ze wydzielam :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#8b0000]u nas slonce ciepłooo ale wietrznie z tym ze PAN WIATR bardzooo cieplutki hihihihi[/COLOR][/I][/B]

[B][I][COLOR=#8b0000]swietne diablatka :loveu: widze ze kilery piłek :evil_lol:[/COLOR][/I]

[/B][/quote]

no bo jak daje cały zestaw to po jakimś czasie znowu krzyczą o foty i muszę robić nowe - na kompie się nie mieszczą, a zgrać na płytę nie mam jak.... ostatnio większość fajniejszych pozmniejszałam...sporo marnych powywalałam...a i z tych najlepszych wybrałam te co mi się najbardziej podobają i w przyszłości umieszczę na stronie, bo mam nowe pomysły co do niej... ale to projekt długo-czasowy i szybko się nie pojawi... o ile w ogóle się pojawi... :diabloti:

a wracając do pogody to u nas z wiaterkiem słońce tańczy i jest fajniusio :loveu:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Wcześnie jeszcze , ale zaraz od komputera spadam , więc Dobranoc przyszłam powiedzieć ... ;)[/quote]

dobranoc...uciekaj...uciekaj...a przy okazji zabieraj ze sobą ten deszcz zła kobieto... :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']dobranoc...uciekaj...uciekaj...a przy okazji zabieraj ze sobą ten deszcz zła kobieto... :evil_lol:[/quote]

Jeszcze nie uciekłam .. ale ten deszcz to nie nasz ... bo u nas też pada ...i pada...pada...pada...pada ..i pada .. i tak sobie pada .. ale za to ciepło jest , jakieś może z pół stopnie bedzie, tak o tej godzinie .. :evil_lol:

Okej idę , dobranoc ..:scared:

Posted

[quote name='bonsai_88']Jaki deszcz :crazyeye:... u mnie świeciłoby słońce.... gdyby tylko był dzień :evil_lol:[/quote]

było oberwanie chmury przez moment :evil_lol:
ale już do Klaudii wygoniłam :cool3:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Jeszcze nie uciekłam .. ale ten deszcz to nie nasz ... bo u nas też pada ...i pada...pada...pada...pada ..i pada .. i tak sobie pada .. ale za to ciepło jest , jakieś może z pół stopnie bedzie, tak o tej godzinie .. :evil_lol:

Okej idę , dobranoc ..:scared:[/quote]

u mnie już PO deszczu.... zagrzmiało, zabłysło, lunęło i przestało :diabloti:

Posted

A u nas, na wsi Warszawa było piękne słońce i dosyć silny wiaterek... Jutro ma byc tez ciepło...

A ja tak sobie popatruję na fotki małej Viki i jej ćwiczenia wystawowe. Tak trzymać! To kiedy debiut (zapomniałam, przypomnij mi...).

Pzdr.

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]były sobie świnki trzy:loveu:

i był WILK:diabloti: okropnie zły
[/B][/COLOR][/quote]

u nas wilka niet ;) u nas jest tylko nieszczęśliwie zakochany CTR, ale Julia już Romea nie chce, więc najgorsze za nami :evil_lol:

[quote name='Asiaczek']A u nas, na wsi Warszawa było piękne słońce i dosyć silny wiaterek... Jutro ma byc tez ciepło...

A ja tak sobie popatruję na fotki małej Viki i jej ćwiczenia wystawowe. Tak trzymać! To kiedy debiut (zapomniałam, przypomnij mi...).

Pzdr.[/quote]

u nas było dzisiaj tak samo - wiatr i słoneczko ;)

mówisz, że mogą być ćwiczenia ;) staram się codziennie na chwilę ją ustawić, a łatwo nie jest, bo ona z natury nie ustoi 5 sekund :evil_lol: no ale to dzieciuch okropny jeszcze ;) debiut? to dopiero w przyszłym roku, a gdzie to jeszcze nie wiem...mam pomysł, ale to jest zależne od naszego kierowcy ;)

a najbliższy debiut czeka nas już w listopadzie z Arweną ;) w ruchu jest jeszcze mizernie, ale statyke ma boską :loveu: mam nadzieję że i na wystawie tak pięknie stanie i się nie zdezorientuje nowościami ;) a zresztą nawet jak nie stanie to nieważne, ma się oswoić - pierwsza wystawa = pierwsze koty za płoty ;) a właśnie...może wziąć któregoś kota? Aruśka jak widzi kociaka to stoi jak struna i można jej wszystkie łapy przestawiać :evil_lol:

[quote name='SZPiLKA23']Sie witam wieczorowo... padam na mordke[/quote]

łoj..łoj...nie padaj...czyżby praca męczyła? :diabloti:

Posted

[I][COLOR=darkred]jaki deszcz???? u nas było zajefajnie dzis....mam nadzieje ze jutro tez tak bedzie :multi: potem to juz mi nie zalezy bo do roboty ide :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#8b0000]fajnie tak miec swoje wlasne legowisko i takie towarzycho....my to blokowiskowe ofiary i moge miec tylko sztuk 2 :loveu:[/COLOR][/I]

Posted

[quote name='bonsai_88']A ten wilk okropnie zły to które? Cziłałka gigant czy może sznup :diabloti:[/quote]
Na mus cziłka :roll: ta dzikość w oczach:roll:ten dżemiący wilk.. tak tak to ta cziłka:evil_lol: