SZPiLKA23 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No własnie nie wydawał zapachow wygladał jakby spał tylko oczy mu sie zapadły Quote
groszek83 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 No zorientowała sie w końcu ale jak to nie wiem musze spytać:lol: Quote
agnethka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='SZPiLKA23']No własnie nie wydawał zapachow wygladał jakby spał tylko oczy mu sie zapadły[/quote] [quote name='groszek83']No zorientowała sie w końcu ale jak to nie wiem musze spytać:lol:[/quote] dobra...dajmy spokój tym biednym żółwiom :shake: właśnie nasz CTR bawi się w kuchni z Elitą :crazyeye: Quote
zuzolandia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [URL]http://img147.imageshack.us/img147/1858/53325036yd5.jpg[/URL] zmiksowany corgi;-) hihih.swietny zwierzyniec ... no coz tez mialam szczurki...i wiele innych zwierzakow nie bede wymieniac ...najmniej mile wspominam traszki ;-) hihiihihi witanko;-) rob fotyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!! Quote
BeaC Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [COLOR=DarkRed][B]to ja wpuszcza mnie dogo tylko w domu więc sie witam i zmykam pan Dyź aktualnie urzęduje na strychu:diabloti: [/B][/COLOR] Quote
agnethka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='zuzolandia'][URL]http://img147.imageshack.us/img147/1858/53325036yd5.jpg[/URL] zmiksowany corgi;-) hihih.swietny zwierzyniec ... no coz tez mialam szczurki...i wiele innych zwierzakow nie bede wymieniac ...najmniej mile wspominam traszki ;-) hihiihihi witanko;-) rob fotyyyyyyyyyyyyyyyy !!!!!!!![/quote] Elicie przypomina ewidentnie Jack Russel Terriera :diabloti: bo ona ich nie lubi po pewnej wystawie i ciężko jej było na początku pogodić się z faktem, że jest Kafel :evil_lol: ale on na początku to też był niezły numer...na szczęście już powoli sytuacja się im klaruje i olewają tego psa z klatki ;) foty? dopiero co robiłam...teraz będziemy pisać :loveu: Quote
agnethka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]to ja wpuszcza mnie dogo tylko w domu więc sie witam i zmykam pan Dyź aktualnie urzęduje na strychu:diabloti: [/B][/COLOR][/quote] Dyż na strychu :crazyeye: i nie boisz się, że Ci się dach na głowę zawali? :diabloti: Quote
zuzolandia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ja chcialam foty bawiacych kuchennych futer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agnethka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='zuzolandia']ja chcialam foty bawiacych kuchennych futer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote] aaa....to była bardzo krótka zabawa :evil_lol: nie zdążyłabym wyjąć aparatu :roll: a ten stary model to jeszcze często się zastanawia czy fote warto cykać.... Quote
agnethka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='zuzolandia']:placz::placz: szkodaaaa.........[/quote] one mają zakaz zabawy w domu, zwłaszcza CTR, bo jak on zaczyna fikać to mało domu nie rozwali :evil_lol: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [CENTER]:smilecol::smilecol::smilecol: :cunao:[SIZE=7][COLOR=Magenta][U][I][B]JUTRO[/B][/I][/U][/COLOR][/SIZE] :cunao: :laola::laola: [/CENTER] Quote
groszek83 Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Co jutro? Ty już zawsze będziesz tak róziowo landrynkowo pisać?:loveu: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 co jutro? dowiecie się - [COLOR=Red]KIEDYŚ[/COLOR] :evil_lol: a tak sobie na róziowo popiszę, że [COLOR=Magenta]JUTRO[/COLOR] :cunao: Quote
klaudia&Manta Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Czy jutro stanie się właśnie to , o czym ja myślę ? :loveu: Powiedz , że tak , no powiedz ...- dojdą kolejne prążki ? :multi::multi::multi: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 napiszę - jutro - albo pojutrze, albo za tydzień lub za miesiąc :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Elita potrzebuje socjalizacji z Gramem:diabloti: czekamy do[COLOR=Magenta][B][SIZE=4] JUTRA[/SIZE][/B][/COLOR] na coś:diabloti: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Tinka:)']Elita potrzebuje socjalizacji z Gramem:diabloti: czekamy do[COLOR=Magenta][B][SIZE=4] JUTRA[/SIZE][/B][/COLOR] na coś:diabloti:[/quote] nie no Kafla już olewa, więc chyba się przyzwyczaiła do niego ;) a to czekajcie..... :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Phi ..ja już i tak wiem , o co chodzi :diabloti: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 to trzymaj język za ząbkami.....a inni niech sobie czekają :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 No raczje trudno się nie domyślić ...:evil_lol: Quote
agnethka Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 bo to banalne jest i logiczne - żadna zagadka :lol: właściwie wszyscy powinni się domyślić ;) Quote
klaudia&Manta Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ..A no wlaśnie .. Ja to np. z reguły taka niemysląca jestem ,ale "zagadkę" udało mi się rozszyfrować - to jest przykład na to , że nad tym w ogóle myśleć nie trzeba :cool1: Quote
Recommended Posts