Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Widziałam foty :grins:

:hand: lecę do pracy :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

miłego dnia :hand:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ja tam widzę:cool1:[/B][/COLOR]
[COLOR=DarkRed][B]

ciekawe czy śpisz:diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

no bo teraz foty widać.....:sweetCyb:

tak - jeszcze spałam jak byłaś :sleeping:

[quote name='klaudia&Manta']Byłam tutaj ...z samego rana 8)[/quote]

a czego Ty jeszcze nie w szkole? :diabloti:

[quote name='Bullila.nl'][URL]http://img521.imageshack.us/img521/2440/66203580sq7.jpg[/URL]

leniwe sztafice:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[B]6[/B] :diabloti:[/quote]

[B]7[/B] :evil_lol:
no sztaffice jak się patrzy :evilbat:

Posted

[QUOTE]a czego Ty jeszcze nie w szkole?[/QUOTE]

Kto by tam do szkoły chodził :diabloti:

Dzień wolnego sobie zrobiłam , za zgodą rodzica rzecz jasna ...:razz: Bo ktoś mi potem usprawiedliwienie napisać musi :siara: ..:evil_lol:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Kto by tam do szkoły chodził :diabloti:

Dzień wolnego sobie zrobiłam , za zgodą rodzica rzecz jasna ...:razz: Bo ktoś mi potem usprawiedliwienie napisać musi :siara: ..:evil_lol:[/quote]

ja sobie sama pisałam :diabloti:

Posted

Ja miałam ten komfort że nie musiałam ...
Nawet jak się uciekało z lekcji , to potem szłam do mamy żeby mi usprawiedliwienie napisała , a jak się pytała za co ,to jej mówiłam że ...że sobie poszłam :diabloti:i że nie chce mieć nieusprawiedliwionych godzin ..poprostu :lol:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Ja miałam ten komfort że nie musiałam ...
Nawet jak się uciekało z lekcji , to potem szłam do mamy żeby mi usprawiedliwienie napisała , a jak się pytała za co ,to jej mówiłam że ...że sobie poszłam :diabloti:i że nie chce mieć nieusprawiedliwionych godzin ..poprostu :lol:[/quote]

i ot tak na spokojnie to mama przyjmuje? :razz:
ja wolałam nie stresować moich rodziców i sama się podpisywałam pod usprawiedliwieniami :diabloti:

Posted

[QUOTE]ot tak na spokojnie to mama przyjmuje? :razz:[/QUOTE]

Zazwyczaj tak ...znaczy się nigdy nie było tak żeby się na mnie darła , albo coś ..zawsze tylko było "nie mów nic tacie , bo Cię zabije" :evil_lol: , a jak zdarzało się to często i szłam po usprawiedliwienie do taty , to było "nie mów nic mamie , bo ...:diabloti:" Teraz nie mam już komfortu wymiany osób podpisujących świstki , bo tata z irlandii raczej nie przyleci , ale mama dzielnie wszystko znosi ...:evil_lol:

Posted

[QUOTE]Klaudia, przez ciebie opieprz dostałam, za głośne zachowywanie się na lekcji i klasa się ze mnie śmiała : p
Fajni rodzice :evil_lol: [/QUOTE]

To coś Ty robiła na tej lekcji ...i co przeze mnie ? Ja grzeczna jestem :diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']Klaudia, przez ciebie opieprz dostałam, za głośne zachowywanie się na lekcji i klasa się ze mnie śmiała : p
Fajni rodzice :evil_lol:[/quote]

buahahaha....było się śmiać? :lol::lol::lol:

Posted

no dobra....

zapraszam Was na moje nowe dzieło STRONKE WWW - link znajdziecie poniżej nad bannerkiem ;)

[URL="http://www.staffies"]www.staffies[/URL]. republika. pl

(oczywiście adres pisany razem ;) )

Posted

tamto tło było ładniejsze !!! musisz je przywrócić ....
no i z darmowych serwerów to CBA lub OHV .. są fajniejsze i mają więcej możliwości ... republika zamula

Posted

[quote name='Vectra']tamto tło było ładniejsze !!! musisz je przywrócić ....
no i z darmowych serwerów to CBA lub OHV .. są fajniejsze i mają więcej możliwości ... republika zamula[/quote]

a czemu dopiero teraz mi piszesz o CBA i OHV? wiedziałaś, że się w republice produkuje.....

a poprzednie tło to w next wersji - teraz mam dość dziubdziania..

Posted

Bo teraz zobaczyłam , że to na republice :diabloti:
pakuj walizki i się przeprowadzaj .... CBA szybko i piknie , na OHV potwierdzają wsio przez tel .... se automat gada ....
Na CBA masz gotowe skrypty do stron ... ja Ci to słońce pisałam :mad:
masz tam Joomle , Mamboo , jakieś inne cuda wianki .....

a se po krytykowałam nie ? ;)

Jak chcesz robić next , to ci mogę nieco pomóc ..... sam HTML to cienizna jest ... i mało dodatków .... Joomla jest dość łatwa , ale wymaga wgryzienia się w temat ....

Ja Ci polecam [url]www.cba.pl[/url] , zaloguj się i wejdź do panelu - oprogramowanie .. tam jest do wyboru do koloru jak pisałam i pobaw się w czym się dobrze odnajdziesz ....

Posted

w CMS się pobaw ..... są serio prostsze , dużo gotowych szablonów , dodatków ...
ja zanim zaczęłam robić stronkę , to pobiegałam po necie .... bo ja nie znam HTML na tyle by stworzyć taką stronę jaką miałam w głowie .... z CMS mi się udało :)
Miałam zmienić szablon , ale mi zakazano :evil_lol:
No i bardzo dużo rzeczy , pomocy jest w sieci ... ja to kupiłam sobie takie multimedialne kursy , które mi dużo w główce rozjaśniły ..
Bo np Joomla na pierwszy rzut oka jest pokręcona jak sprężynka ... i uwierz , pierwszą strone sknociłam w mig ... ale teraz to już spoko .....

Jak coś będę wieczorem na gg , bo teraz muszę biuro odwiedzić .... to ci mogę wytłumaczyć ło co kaman .... w Joomla i Mamboo .... ale jak wybierzesz coś innego myślę , że też dam radę .... CMS mają podobne działanie ;) i są dziecinnie proste .

Myślę i jestem wręcz pewna , że moje dzieło jest idealne :diabloti:

No i co jeszcze w CMS , można sobie wsio zmieniać , bez utraty treści .. czyli szablony , grafikę etc ... bardzo łatwo też się z CMS przeprowadza z serwera na serwer .....

Posted

[quote name='klaudia&Manta']To coś Ty robiła na tej lekcji ...i co przeze mnie ? Ja grzeczna jestem :diabloti:[/quote]
ja? nic :grins:

[quote name='agnethka']buahahaha....było się śmiać? :lol::lol::lol:[/quote]
no nie było :evil_lol:
ale przynajmniej faceta usłyszałam, bo on normalnie mówi tak, że nic nie słychać:cool1:

Posted

[quote name='Vectra']w CMS się pobaw ..... są serio prostsze , dużo gotowych szablonów , dodatków ...
ja zanim zaczęłam robić stronkę , to pobiegałam po necie .... bo ja nie znam HTML na tyle by stworzyć taką stronę jaką miałam w głowie .... z CMS mi się udało :)
Miałam zmienić szablon , ale mi zakazano :evil_lol:
No i bardzo dużo rzeczy , pomocy jest w sieci ... ja to kupiłam sobie takie multimedialne kursy , które mi dużo w główce rozjaśniły ..
Bo np Joomla na pierwszy rzut oka jest pokręcona jak sprężynka ... i uwierz , pierwszą strone sknociłam w mig ... ale teraz to już spoko .....

Jak coś będę wieczorem na gg , bo teraz muszę biuro odwiedzić .... to ci mogę wytłumaczyć ło co kaman .... w Joomla i Mamboo .... ale jak wybierzesz coś innego myślę , że też dam radę .... CMS mają podobne działanie ;) i są dziecinnie proste .

Myślę i jestem wręcz pewna , że moje dzieło jest idealne :diabloti:

No i co jeszcze w CMS , można sobie wsio zmieniać , bez utraty treści .. czyli szablony , grafikę etc ... bardzo łatwo też się z CMS przeprowadza z serwera na serwer .....[/quote]

ja tą strone robiłam w NVU - tam nie trzeba znać html :evil_lol: robisz sobie co chcesz, a za Ciebie w html układa wsio...no i publikować to wystarczy klikąć, podać adres www i ftp, login i hasło i z główki :razz:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']O to , to ...też mówiłam - ale wg.mnie ta też jest okej :p[/quote]

ależ ja się zgadzam, że było ładniejsze ;) w ogóle tamta wersja mi się podobała, ale ta to nie do końca...jednak po przypadkowym usunięciu jednego elementu już praktycznie gotowej strony - się załamałam na samą myśl robienia wszystkiego od początku :placz: i jest taka.....na razie musi być, bo mam dość klikania i dziubania....a jeszcze to i owo powinnam uzupełnić.