Bullila.nl Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [url]http://img521.imageshack.us/img521/2440/66203580sq7.jpg[/url] leniwe sztafice:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]6[/B] :diabloti: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Widziałam foty :grins: :hand: lecę do pracy :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] miłego dnia :hand: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]ja tam widzę:cool1:[/B][/COLOR] [COLOR=DarkRed][B] ciekawe czy śpisz:diabloti: [/B][/COLOR][/quote] no bo teraz foty widać.....:sweetCyb: tak - jeszcze spałam jak byłaś :sleeping: [quote name='klaudia&Manta']Byłam tutaj ...z samego rana 8)[/quote] a czego Ty jeszcze nie w szkole? :diabloti: [quote name='Bullila.nl'][URL]http://img521.imageshack.us/img521/2440/66203580sq7.jpg[/URL] leniwe sztafice:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]6[/B] :diabloti:[/quote] [B]7[/B] :evil_lol: no sztaffice jak się patrzy :evilbat: Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [QUOTE]a czego Ty jeszcze nie w szkole?[/QUOTE] Kto by tam do szkoły chodził :diabloti: Dzień wolnego sobie zrobiłam , za zgodą rodzica rzecz jasna ...:razz: Bo ktoś mi potem usprawiedliwienie napisać musi :siara: ..:evil_lol: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Kto by tam do szkoły chodził :diabloti: Dzień wolnego sobie zrobiłam , za zgodą rodzica rzecz jasna ...:razz: Bo ktoś mi potem usprawiedliwienie napisać musi :siara: ..:evil_lol:[/quote] ja sobie sama pisałam :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Ja miałam ten komfort że nie musiałam ... Nawet jak się uciekało z lekcji , to potem szłam do mamy żeby mi usprawiedliwienie napisała , a jak się pytała za co ,to jej mówiłam że ...że sobie poszłam :diabloti:i że nie chce mieć nieusprawiedliwionych godzin ..poprostu :lol: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Ja miałam ten komfort że nie musiałam ... Nawet jak się uciekało z lekcji , to potem szłam do mamy żeby mi usprawiedliwienie napisała , a jak się pytała za co ,to jej mówiłam że ...że sobie poszłam :diabloti:i że nie chce mieć nieusprawiedliwionych godzin ..poprostu :lol:[/quote] i ot tak na spokojnie to mama przyjmuje? :razz: ja wolałam nie stresować moich rodziców i sama się podpisywałam pod usprawiedliwieniami :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [QUOTE]ot tak na spokojnie to mama przyjmuje? :razz:[/QUOTE] Zazwyczaj tak ...znaczy się nigdy nie było tak żeby się na mnie darła , albo coś ..zawsze tylko było "nie mów nic tacie , bo Cię zabije" :evil_lol: , a jak zdarzało się to często i szłam po usprawiedliwienie do taty , to było "nie mów nic mamie , bo ...:diabloti:" Teraz nie mam już komfortu wymiany osób podpisujących świstki , bo tata z irlandii raczej nie przyleci , ale mama dzielnie wszystko znosi ...:evil_lol: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 buahahahaha :lol: :lol: niezłe.... Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Klaudia, przez ciebie opieprz dostałam, za głośne zachowywanie się na lekcji i klasa się ze mnie śmiała : p Fajni rodzice :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [QUOTE]Klaudia, przez ciebie opieprz dostałam, za głośne zachowywanie się na lekcji i klasa się ze mnie śmiała : p Fajni rodzice :evil_lol: [/QUOTE] To coś Ty robiła na tej lekcji ...i co przeze mnie ? Ja grzeczna jestem :diabloti: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Tinka:)']Klaudia, przez ciebie opieprz dostałam, za głośne zachowywanie się na lekcji i klasa się ze mnie śmiała : p Fajni rodzice :evil_lol:[/quote] buahahaha....było się śmiać? :lol::lol::lol: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 no dobra.... zapraszam Was na moje nowe dzieło STRONKE WWW - link znajdziecie poniżej nad bannerkiem ;) [URL="http://www.staffies"]www.staffies[/URL]. republika. pl (oczywiście adres pisany razem ;) ) Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 tamto tło było ładniejsze !!! musisz je przywrócić .... no i z darmowych serwerów to CBA lub OHV .. są fajniejsze i mają więcej możliwości ... republika zamula Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']tamto tło było ładniejsze !!! musisz je przywrócić .... no i z darmowych serwerów to CBA lub OHV .. są fajniejsze i mają więcej możliwości ... republika zamula[/quote] a czemu dopiero teraz mi piszesz o CBA i OHV? wiedziałaś, że się w republice produkuje..... a poprzednie tło to w next wersji - teraz mam dość dziubdziania.. Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bo teraz zobaczyłam , że to na republice :diabloti: pakuj walizki i się przeprowadzaj .... CBA szybko i piknie , na OHV potwierdzają wsio przez tel .... se automat gada .... Na CBA masz gotowe skrypty do stron ... ja Ci to słońce pisałam :mad: masz tam Joomle , Mamboo , jakieś inne cuda wianki ..... a se po krytykowałam nie ? ;) Jak chcesz robić next , to ci mogę nieco pomóc ..... sam HTML to cienizna jest ... i mało dodatków .... Joomla jest dość łatwa , ale wymaga wgryzienia się w temat .... Ja Ci polecam [url]www.cba.pl[/url] , zaloguj się i wejdź do panelu - oprogramowanie .. tam jest do wyboru do koloru jak pisałam i pobaw się w czym się dobrze odnajdziesz .... Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 oka...idę czytać wsio :cool1: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 w CMS się pobaw ..... są serio prostsze , dużo gotowych szablonów , dodatków ... ja zanim zaczęłam robić stronkę , to pobiegałam po necie .... bo ja nie znam HTML na tyle by stworzyć taką stronę jaką miałam w głowie .... z CMS mi się udało :) Miałam zmienić szablon , ale mi zakazano :evil_lol: No i bardzo dużo rzeczy , pomocy jest w sieci ... ja to kupiłam sobie takie multimedialne kursy , które mi dużo w główce rozjaśniły .. Bo np Joomla na pierwszy rzut oka jest pokręcona jak sprężynka ... i uwierz , pierwszą strone sknociłam w mig ... ale teraz to już spoko ..... Jak coś będę wieczorem na gg , bo teraz muszę biuro odwiedzić .... to ci mogę wytłumaczyć ło co kaman .... w Joomla i Mamboo .... ale jak wybierzesz coś innego myślę , że też dam radę .... CMS mają podobne działanie ;) i są dziecinnie proste . Myślę i jestem wręcz pewna , że moje dzieło jest idealne :diabloti: No i co jeszcze w CMS , można sobie wsio zmieniać , bez utraty treści .. czyli szablony , grafikę etc ... bardzo łatwo też się z CMS przeprowadza z serwera na serwer ..... Quote
Unbelievable Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='klaudia&Manta']To coś Ty robiła na tej lekcji ...i co przeze mnie ? Ja grzeczna jestem :diabloti:[/quote] ja? nic :grins: [quote name='agnethka']buahahaha....było się śmiać? :lol::lol::lol:[/quote] no nie było :evil_lol: ale przynajmniej faceta usłyszałam, bo on normalnie mówi tak, że nic nie słychać:cool1: Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']w CMS się pobaw ..... są serio prostsze , dużo gotowych szablonów , dodatków ... ja zanim zaczęłam robić stronkę , to pobiegałam po necie .... bo ja nie znam HTML na tyle by stworzyć taką stronę jaką miałam w głowie .... z CMS mi się udało :) Miałam zmienić szablon , ale mi zakazano :evil_lol: No i bardzo dużo rzeczy , pomocy jest w sieci ... ja to kupiłam sobie takie multimedialne kursy , które mi dużo w główce rozjaśniły .. Bo np Joomla na pierwszy rzut oka jest pokręcona jak sprężynka ... i uwierz , pierwszą strone sknociłam w mig ... ale teraz to już spoko ..... Jak coś będę wieczorem na gg , bo teraz muszę biuro odwiedzić .... to ci mogę wytłumaczyć ło co kaman .... w Joomla i Mamboo .... ale jak wybierzesz coś innego myślę , że też dam radę .... CMS mają podobne działanie ;) i są dziecinnie proste . Myślę i jestem wręcz pewna , że moje dzieło jest idealne :diabloti: No i co jeszcze w CMS , można sobie wsio zmieniać , bez utraty treści .. czyli szablony , grafikę etc ... bardzo łatwo też się z CMS przeprowadza z serwera na serwer .....[/quote] ja tą strone robiłam w NVU - tam nie trzeba znać html :evil_lol: robisz sobie co chcesz, a za Ciebie w html układa wsio...no i publikować to wystarczy klikąć, podać adres www i ftp, login i hasło i z główki :razz: Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [QUOTE]tamto tło było ładniejsze !!! musisz je przywrócić .... [/QUOTE] O to , to ...też mówiłam - ale wg.mnie ta też jest okej :p Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='klaudia&Manta']O to , to ...też mówiłam - ale wg.mnie ta też jest okej :p[/quote] ależ ja się zgadzam, że było ładniejsze ;) w ogóle tamta wersja mi się podobała, ale ta to nie do końca...jednak po przypadkowym usunięciu jednego elementu już praktycznie gotowej strony - się załamałam na samą myśl robienia wszystkiego od początku :placz: i jest taka.....na razie musi być, bo mam dość klikania i dziubania....a jeszcze to i owo powinnam uzupełnić. Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [I][B]hah wpadłam i tutaj :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I] Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]hah wpadłam i tutaj :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/I][/quote] miło, że znalazłaś droge :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']miło, że znalazłaś droge :diabloti:[/quote] [I][B]Całe szczęście nie zgubiłam się nigdzie :diabloti:[/B][/I] Quote
agnethka Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Całe szczęście nie zgubiłam się nigdzie :diabloti:[/B][/I][/quote] no bo wokół to tak ciemno..... Quote
Recommended Posts