C&B Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [URL]http://img402.imageshack.us/img402/8441/img8580.jpg[/URL] Jaka wielka już jest:-o No i śliczna:loveu: A na banerku to z początku Cassi'ego nie poznałam:oops: Taki szczylek słodki wyskoczył:loveu: A to już duży, przystojny chłop:diabloti: Quote
agnethka Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 [quote name='Tengusia']alez malutka wyrosla :-o[/QUOTE] nom, waży już 7800g ;) w tym roku ma zaplanowanych przez właścicieli aż 12 wystaw - chyba nie muszę pisać jak bardzo się cieszę ;) [quote name='C&B'][URL]http://img402.imageshack.us/img402/8441/img8580.jpg[/URL] Jaka wielka już jest:-o No i śliczna:loveu: A na banerku to z początku Cassi'ego nie poznałam:oops: Taki szczylek słodki wyskoczył:loveu: A to już duży, przystojny chłop:diabloti:[/QUOTE] no i co z Ciebie za fanka Cassiego? ;P nie poznałaś go... Quote
C&B Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No bo tak zmężniał:loveu: Fajnie, że Ala będzie wystawiania, wiadomo, może będę miała przyjemność poznać, ale najpierw to ja si muszę odważyć do was kiedyś podejść:diabloti: Quote
Iza. Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='agnethka'] w tym roku ma zaplanowanych przez właścicieli aż 12 wystaw - chyba nie muszę pisać jak bardzo się cieszę ;) [/QUOTE] Podziwiam :cool3: A gdzie debiut ? Quote
agnethka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='C&B']No bo tak zmężniał:loveu: Fajnie, że Ala będzie wystawiania, wiadomo, może będę miała przyjemność poznać, ale najpierw to ja si muszę odważyć do was kiedyś podejść:diabloti:[/QUOTE] noo.. my nie gryziemy ;) [quote name='Iza.']Podziwiam :cool3: A gdzie debiut ?[/QUOTE] w planach jest, że ma się pojawić gościnnie w Rzeszowie. a na ringu możliwe, że zadebiutuje we Włocławku - zobaczymy, najpierw musi się w ZK zarejestrować ;) Quote
C&B Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='agnethka']noo.. my nie gryziemy ;) [/QUOTE] A wiadomo :D W Białym i tak krótko przy was byliśmy, bo moja matka zdecydowanie lepiej czuła się w meijscu gdzie nie ma bullków, a żeby się do was dostać było trzeba przy nich przejść, jak szłam normalnie, a moja mama próbowała nie dać po sobie poznać, że się boi. Te kochane mity...:shake: Quote
Iza. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='agnethka'] w planach jest, że ma się pojawić gościnnie w Rzeszowie. a na ringu możliwe, że zadebiutuje we Włocławku - zobaczymy, najpierw musi się w ZK zarejestrować ;)[/QUOTE] Mam nadzieje, ze uda mi się Ale poznac kiedyś :loveu: Na wystawach, nasze grupy raczej w rózne dni są, ale może kiedyś jakaś krajówka czy np w Białymstoku bedzie mała, bo tam to ja 2 dni będę :cool3: A jak tam cieczka ? Quote
agnethka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='C&B']A wiadomo :D W Białym i tak krótko przy was byliśmy, bo moja matka zdecydowanie lepiej czuła się w meijscu gdzie nie ma bullków, a żeby się do was dostać było trzeba przy nich przejść, jak szłam normalnie, a moja mama próbowała nie dać po sobie poznać, że się boi. Te kochane mity...:shake:[/QUOTE] ojj...te bullki były bardzo grzeczne - sama obok nich kilkakrotnie przechodziłam ;) było mamę na rękach przenieść ;) [quote name='Iza.']Mam nadzieje, ze uda mi się Ale poznac kiedyś :loveu: Na wystawach, nasze grupy raczej w rózne dni są, ale może kiedyś jakaś krajówka czy np w Białymstoku bedzie mała, bo tam to ja 2 dni będę :cool3: A jak tam cieczka ?[/QUOTE] Białegostoku - nie mają w planach, chociaż czasu jest jeszcze wiele, a to tylko plany ;) cieczki jeszcze nie ma, dziewczyna się nie spieszy i dobrze, bo i ja się nie spieszę ;) Quote
Iza. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='agnethka'] Białegostoku - nie mają w planach, chociaż czasu jest jeszcze wiele, a to tylko plany ;) cieczki jeszcze nie ma, dziewczyna się nie spieszy i dobrze, bo i ja się nie spieszę ;)[/QUOTE] No to moze warszawa w takim razie ? :cool3: mnóstwo czasu jeszcze wszystko może się zmienić ;) Super, ze współpracuje z Tobą :lol: Quote
agnethka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 [quote name='Iza.']No to moze warszawa w takim razie ? :cool3: mnóstwo czasu jeszcze wszystko może się zmienić ;) Super, ze współpracuje z Tobą :lol:[/QUOTE] coś w Warszawie mają w planach ;) noo łaski nie robi, że współpracuje ;) a teraz Elitka zakochała się w Cassidim ;P Quote
Iza. Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 [quote name='agnethka'] noo łaski nie robi, że współpracuje ;) a teraz Elitka zakochała się w Cassidim ;P[/QUOTE] haha :lol: ładne dzieciaki by z tego były :evil_lol::evil_lol: Quote
agnethka Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 hehe...może sobie pomarzyć ;) obraziła się zołza na mnie, bo ją opierdzieliłam za wdzięczenie się do niego... przez cieczke zapomniała, że go nie lubi ;) hihi Quote
Asiaczek Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ależ słodka fotka! [url]http://img527.imageshack.us/img527/8176/img8602v.jpg[/url] Pzdr. Quote
agnethka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 no to sezon uznaję za otwarty ;) [color=green][b]10.01.2010 - OLOMOUC (Czechy)[/b][/color] [img]http://img192.imageshack.us/img192/8144/dsc0001jl.jpg[/img] [b]IVO OF Dreams Become A Reality FCI[/b] - z upominkiem od hodowczyni Kasi :D Quote
Iza. Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 [url]http://img192.imageshack.us/img192/8144/dsc0001jl.jpg[/url] :crazyeye: no kochana, talent to Ty masz :loveu::loveu::cool3: Quote
agnethka Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 [quote name='Iza.'][URL]http://img192.imageshack.us/img192/8144/dsc0001jl.jpg[/URL] :crazyeye: no kochana, talent to Ty masz :loveu::loveu::cool3:[/QUOTE] nooooo się wie :evil_lol: jakiś talent się we mnie odnalazł :megagrin::megagrin: Quote
bonsai_88 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Czyżbym widziała u ciebie bostonka? A może to jakiś francuzik ;) Quote
agnethka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='bonsai_88']Czyżbym widziała u ciebie bostonka? A może to jakiś francuzik ;)[/QUOTE] to zależy - GDZIE - go u mnie widzisz, bo u mnie w domu go nie ma ;) na stronie jest, podpisany rasą... a tu - myślę, że będąc "mieszkańcem" dogomanii bardzo łatwo jest odnaleźć jego hodowczynię będącą moderatorką ów forumowiska ;) Quote
bonsai_88 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Aganteha miałam na myśli tego ze zdjęcia z rozetką ;). Czasami bostonki i buldożki francuskie są do siebie bardzo podobne, więc nie jestem pewna która to rasa [chociaż obstawiam bostona :)] Quote
agnethka Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 [quote name='bonsai_88']Aganteha miałam na myśli tego ze zdjęcia z rozetką ;). Czasami bostonki i buldożki francuskie są do siebie bardzo podobne, więc nie jestem pewna która to rasa [chociaż obstawiam bostona :)][/QUOTE] ależ ja o tym ze zdjęcia piszę hihi... Quote
Asiaczek Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 [quote name='agnethka']no to sezon uznaję za otwarty ;) [color=green][b]10.01.2010 - OLOMOUC (Czechy)[/b][/color] [b]IVO OF Dreams Become A Reality FCI[/b] - z upominkiem od hodowczyni Kasi :D[/QUOTE] Gratulacje dla Ivo no i dla Ciebie za piękna rozetkę:) Pzdr. Quote
agnethka Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 [quote name='Asiaczek']Gratulacje dla Ivo no i dla Ciebie za piękna rozetkę:) Pzdr.[/QUOTE] dziękuję ;) Dla bostonków Kasi szyłam już drugi raz ;) pierwsza rozetkę dostała IDEA na wystawie w Nitrze - też się ładnie pokazała ;) można ją zobaczyć z rozetą w galerii wygranych 2009 na mojej stronie ;) Quote
agnethka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Po długiej walce z chorobą w wieku zaledwie 7 lat odszedł od nas nasz koci ulubieniec - Dżabik. Koci arystokrata w naszym domu. Biegaj szczęśliwy Koteczku już bez bólu i cierpienia. [img]http://img18.imageshack.us/img18/9743/51266897.jpg[/img] [*] Quote
Asiaczek Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Oj, smutno...["] Ja w ub.r. pochowałam moje 2 persy, płakałam za nimi... Pzdr. Quote
Recommended Posts