Tengusia Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='agnethka'] Od tygodnia mój kot się nie pojawia :placz::placz::placz: on się zawsze blisko domu trzymał, był zupełnym przeciwieństwem Chomika...tak więc mamy dwa podejrzenia, że Graffi albo nie żyje albo go ktoś ukradł :placz::placz::placz: naturalnie mam cichą nadzieję, że poszedł na dzikie kotki i wróci, ale to nie jest sezon na koci seks :shake:[/quote] :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
agnethka Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 a może....go jastrząb złapał....u nas w tym roku jest ich pełno :roll: troche z innej beczki - NIEDZIELA coraz bliżej, a ja właściwie zapominam o tym, że to ma być wystawa w Białymstoku ;) [B]CASSIDY wchodzi na ring 9 o godzinie 10:05 - jest to ring poza halą STAFFIKI wchodzą na ring 5 o godzinie 12:30 - w hali[/B] naturalnie znając życie czas wejścia na ring może ulec zmianie ;) aczkolwiek, nie u Cassiego, bo on wchodzi jako drugi pies :lol: Quote
Iza. Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 [quote name='agnethka']a może....go jastrząb złapał....u nas w tym roku jest ich pełno :roll: [/quote] Oj tam, juz nie wymyślaj takich czarnych scenariuszy. Poszedł na baby pewnie, wiesz jakie są koty .. Quote
pati1033 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 to ja sie za Was kciukow natrzymam.. 1- za kotka, zeby wrocil :) 2- za Bialystok :) :) Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Słoneczne dzień dobry, głaski dla futer i brzuszka :lol: A. Quote
zuzolandia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [I][B]Nasz dawny kocur jak wyrwał na gigant to wrocil po 3 miesiacach ...a wczesniej nigdy sobie na takie e skapady nie pozwalał....wiec badz dobrej mysli...[/B][/I] [I][B]bed e trzymac kciukaski za Niego i za Białystok :loveu:[/B][/I] Quote
agnethka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 to trzymaj jeszcze za to: mamy 50 dzień ciąży ;) [img]http://img5.imageshack.us/img5/4746/89641778.jpg[/img] [img]http://img200.imageshack.us/img200/3945/92984196.jpg[/img] [img]http://img200.imageshack.us/img200/5067/83384339.jpg[/img] [img]http://img29.imageshack.us/img29/3264/45498683.jpg[/img] ;) Quote
zuzolandia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [I][B]wowowo ale grubaska :cool3::cool3::cool3:[/B][/I] [I][B]bede trzymac ...a wiesz juz na jaką literke bedzie miot?[/B][/I] [B][I]nazwiesz jednego bobaska imieniem które wymysle? zostane przez to matką chcrzestną :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
agnethka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]wowowo ale grubaska :cool3::cool3::cool3:[/B][/I] [I][B]bede trzymac ...a wiesz juz na jaką literke bedzie miot?[/B][/I] [B][I]nazwiesz jednego bobaska imieniem które wymysle? zostane przez to matką chcrzestną :evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] idziemy tradycyjnie z imionami tak więc jest to [COLOR=Red][B]miot A[/B][/COLOR] jak fajne wymyślisz to może nazwę - ja mam już wymyślone 7 imion, będę miała z czego wybierać :lol::lol::lol: ale jeszcze nie powiem jakie to imiona ;) Quote
zuzolandia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='agnethka']idziemy tradycyjnie z imionami tak więc jest to [COLOR=red][B]miot A[/B][/COLOR] jak fajne wymyślisz to może nazwę - ja mam już wymyślone 7 imion, będę miała z czego wybierać :lol::lol::lol: ale jeszcze nie powiem jakie to imiona ;)[/quote] [I][B]powiedz powiedz ...moze byc na pw :cool3:[/B][/I] [I][B]wtedy bede wiedziala czego nie wymyslac hihihihih[/B][/I] Quote
agnethka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]powiedz powiedz ...moze byc na pw :cool3:[/B][/I] [I][B]wtedy bede wiedziala czego nie wymyslac hihihihih[/B][/I][/quote] uwierz, nie wymyślisz takich - są one związane głównie z pewną sytuacją :lol: jedno jest dedykowane pewnej osobie w ramach podziękowań za wszystko :loveu: a reszta ot takie związane z pewną psią miłością :evil_lol: tak wiec możesz śmiało wymyślać ;) Quote
Basia&Safi Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [B][I]ooo rany 50 dzien no ładnie :):):) [/I][/B] Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Fajnie wygląda mamuska :multi:, mam imię Apokalipsa :evil_lol:;) A. Quote
agnethka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 wiesz jak to brzmi z naszym przydomkiem? Apokalipsa z Wulkanu Serc :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Unbelievable Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='agnethka']wiesz jak to brzmi z naszym przydomkiem? Apokalipsa z Wulkanu Serc :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE] świetne :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='agnethka']wiesz jak to brzmi z naszym przydomkiem? Apokalipsa z Wulkanu Serc :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] jak dla mnie genialne hahah :evil_lol::evil_lol: Quote
agnethka Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 [quote name='Unbelievable']świetne :evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='Iza.']jak dla mnie genialne hahah :evil_lol::evil_lol:[/quote] ależ ja nie mówie, że złe - rozbroiła mnie tym :lol::lol::lol::lol::evil_lol: Quote
M&S Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [quote name='agnethka']wiesz jak to brzmi z naszym przydomkiem? Apokalipsa z Wulkanu Serc :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:[/quote] No nawet ładnie wyszło :evil_lol: [quote name='Unbelievable']świetne :evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='Iza.']jak dla mnie genialne hahah :evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='agnethka']ależ ja nie mówie, że złe - rozbroiła mnie tym :lol::lol::lol::lol::evil_lol:[/quote] Dziękować, dziekować ;):lol: A. Quote
zuzolandia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 [I][B]moze tez byc Atrakcja z Wulkanu Serc[/B][/I] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [I][B]albo Azazello[/B][/I] :diabloti: Quote
agnethka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]moze tez byc Atrakcja z Wulkanu Serc[/B][/I] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [I][B]albo Azazello[/B][/I] :diabloti:[/quote] [quote name='Maks i Spark']Albo Ambrozja z Wulkanu Serc ;) Doberek A.[/quote] Atrakcja i Ambrozja - świetne dla aussie :loveu::evil_lol: czy Azazello ma jakieś znaczenie? :oops: tematycznie do moich imion najlepiej pasuje ta Apokalipsa :lol::lol: dobereczek :cool1: Quote
zuzolandia Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 [I][B]No to jesli pasuje Apokalipsa to Azazello też ...:diabloti:[/B][/I] [I][B]mniej wiecej tematycznie podobne[/B][/I] :loveu: Quote
agnethka Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]No to jesli pasuje Apokalipsa to Azazello też ...:diabloti:[/B][/I] [I][B]mniej wiecej tematycznie podobne[/B][/I] :loveu:[/quote] bohater trzecioplanowy; towarzysz Szatana Wolanda. Jego pierwowzorem jest pustynny demon-morderca z Księgi Kapłańskiej. Przyjmuje postać niskiego grubasa z bielmem na oku, kłem wystającym z ust i rudym wąsem :mdleje: Quote
Recommended Posts