C&B Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='agnethka'] ee..słońce cały dzień było, ale dopiero teraz dorwałam aparat ;)[/quote] Pogoda śliczna, ale humor nie bardzo dlatego mroczny dzień Quote
agnethka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='C&B']Pogoda śliczna, ale humor nie bardzo dlatego mroczny dzień[/quote] aaa...no chyba że tak. Quote
pati1033 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 widze, ze prawdziwa z niej smakoszka sie zrobila :lol: ale ta minka- urocza :loveu: [URL]http://img4.imageshack.us/img4/9874/17392871.jpg[/URL] Quote
agnethka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='pati1033']widze, ze prawdziwa z niej smakoszka sie zrobila :lol: ale ta minka- urocza :loveu: [URL]http://img4.imageshack.us/img4/9874/17392871.jpg[/URL][/quote] coś Ty - jadłaby wsjo co jej podam :lol: zawsze tak miała, to obżartuch z natury :lol::lol::lol: Quote
pati1033 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 i trzeba sie z tego cieszyc :) ja sie ciesze, ze moje tez wszystko zezra - nasluchalam sie opowiesci o niejadkach- to dopiero jest problem :eviltong: Quote
agnethka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='pati1033']i trzeba sie z tego cieszyc :) ja sie ciesze, ze moje tez wszystko zezra - nasluchalam sie opowiesci o niejadkach- to dopiero jest problem :eviltong:[/quote] wiem, bo miałam takie egzemplarze, ale im przeszło na szczęście :evil_lol: Quote
pati1033 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 no ja na szczescie nie mialam :) chociaz... mialam kota, ktory nie chcial nic jesc i wygladal jak kosci obciagniete skora :shake: Quote
agnethka Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 [quote name='pati1033']no ja na szczescie nie mialam :) chociaz... mialam kota, ktory nie chcial nic jesc i wygladal jak kosci obciagniete skora :shake:[/quote] ee..koty to co innego ;) Quote
zuzolandia Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [I][B]hello....jeromsie w lesie :diabloti: czy ta galeria musi tak pedzic do przoduuu????[/B][/I] [I][B]znowu kilka stron nadrabiałam :cool3::cool3:[/B][/I] [I][B]boschhh pikneee pikneeee....i jakie czyste :crazyeye:[/B][/I] [URL]http://www.aussies.i15.eu/miot_c/CASSIDY_3.jpg[/URL] Quote
agnethka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]hello....jeromsie w lesie :diabloti: czy ta galeria musi tak pedzic do przoduuu????[/B][/I] [I][B]znowu kilka stron nadrabiałam :cool3::cool3:[/B][/I] [I][B]boschhh pikneee pikneeee....i jakie czyste :crazyeye:[/B][/I] [URL]http://www.aussies.i15.eu/miot_c/CASSIDY_3.jpg[/URL][/quote] no bo to postępowa galeria :lol: co czyste? Cassidy to stary brudas, ale aussie mają super sierść samoczyszczącą :loveu::loveu: [quote name='C&B']Jednak Cassiego nie zobaczę:placz:[/quote] ooo..szkoda, ale może coś sie jeszcze zmieni? :razz: Quote
C&B Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='agnethka'] ooo..szkoda, ale może coś sie jeszcze zmieni? :razz:[/quote] Raczej nie:-( Za to proszę o wymizianie ode mnie wszystkich psiurków:loveu: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Noooo, jaka piękna mamusiowa sylwetka... i ta trawka na trawienie...:lol: Pzdr. Quote
agnethka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='Maks i Spark']Witaminki, to jest to...:lol: Doberek A.[/quote] doberek :razz: witaminki ważna sprawa ;) [quote name='C&B']Raczej nie:-( Za to proszę o wymizianie ode mnie wszystkich psiurków:loveu:[/quote] szkoda...oczywiście wymiziam ;) [quote name='Asiaczek']Noooo, jaka piękna mamusiowa sylwetka... i ta trawka na trawienie...:lol: Pzdr.[/quote] prawda :loveu: na szczęście po trawce nie ma skutków ubocznych :lol: Quote
zuzolandia Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [INDENT][I][B]tez chce psa z samoczyszczącą sie siersciuchą :cool3::cool3::cool3:....[/B][/I] [I][B]witamy i miziamy gromadke [/B][/I]:loveu: [/INDENT] Quote
agnethka Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 [quote name='zuzolandia'][INDENT][I][B]tez chce psa z samoczyszczącą sie siersciuchą :cool3::cool3::cool3:....[/B][/I] [I][B]witamy i miziamy gromadke [/B][/I]:loveu: [/INDENT][/quote] jak chcesz traz...to wiem, gdzie są obecnie fajne maluszki :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 [quote name='agnethka'] prawda :loveu: na szczęście po trawce nie ma skutków ubocznych :lol:[/quote] A nawet gdyby było, to i cóż takiego... :evil_lol: Pzdr. Quote
M&S Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Cześć :) dobrego dnia głaski dla futer ze szczególnym uwzględnieniem brzuszka:lol: A. Quote
agnethka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='Asiaczek']A nawet gdyby było, to i cóż takiego... :evil_lol: Pzdr.[/quote] wsjo się przeżyje ;) [quote name='Maks i Spark']Cześć :) dobrego dnia głaski dla futer ze szczególnym uwzględnieniem brzuszka:lol: A.[/quote] cześć - wygłaskane :razz: Quote
agnethka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 [quote name='pati1033']to jeszcze raz ode mnie wyglaszcz :)[/quote] nie ma sprawy :cool3: Quote
M&S Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='agnethka'] cześć - wygłaskane :razz:[/quote] To dobrze :lol: A. Quote
agnethka Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 teraz brzunio pełny będzie spać ;) Quote
M&S Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 [quote name='agnethka']teraz brzunio pełny będzie spać ;)[/quote] To kołysnakę jej zaśpiewaj....:razz: A. Quote
Recommended Posts