zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 rachube czasu to ja sama zatraciłam :evil_lol::evil_lol: ..i cholira wiy w którym momencie :evil_lol::evil_lol:.... Eliteska ma cosik wieksze cycki hihihi...po cichu coby nie zapeszyc bedziemy trzymac kciukaski :loveu: Quote
agnethka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia']rachube czasu to ja sama zatraciłam :evil_lol::evil_lol: ..i cholira wiy w którym momencie :evil_lol::evil_lol:.... Eliteska ma cosik wieksze cycki hihihi...po cichu coby nie zapeszyc bedziemy trzymac kciukaski :loveu:[/quote] ma i nawet kolorowe są te cumelasy :razz: ale ciii... to szukaj tej rachuby to Ci opowiem co trzeba :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='agnethka']ma i nawet kolorowe są te cumelasy :razz: ale ciii... to szukaj tej rachuby to Ci opowiem co trzeba :evil_lol:[/quote] mysle ze poniekąd cosik mi tam swita ...ale interesuje mnie skad te ausiaczki sie wzieły???? i kto wymyslił nazwe hodowli? hihihihih Quote
agnethka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia']mysle ze poniekąd cosik mi tam swita ...ale interesuje mnie skad te ausiaczki sie wzieły???? i kto wymyslił nazwe hodowli? hihihihih[/quote] aussiaczki przyjechały z nami z krycia - nie, nie mieszkały u repa ;) pochodzą z hodowli, która znajduje się w okolicach Gorzowa...nad futrzakiem myśleliśmy już od ponad roku, rozważaliśmy różne rasy, ale ta jest najodpowiedniejsza - spełnia to, co wytyczyliśmy i życie stało się ciekawsze ;) nazwa hodowli...hmm...nie pamiętam - KTO - dokładnie wymyślił, chcieliśmy, żeby nazwa była uniwerslana, ale coś oznaczała...chcieliśmy, żeby łączyła się z psami, ale i z nami - tak więc TA nazwa jest najodpowiedniejsza, bo przecież pies kocha człowieka całym sobą - jakby wziąć tu akurat staffika (wulkan energii) to i wulkan serc wyjdzie ;) i też my kochamy zwierzęta - psy, koty i takie tam na rybkach kończywszy, niejednemu już pomogliśmy i pewnie niejednemu pomożemy ;) i tak powstało: Z WULKANU SERC :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='agnethka']aussiaczki przyjechały z nami z krycia - nie, nie mieszkały u repa ;) pochodzą z hodowli, która znajduje się w okolicach Gorzowa...nad futrzakiem myśleliśmy już od ponad roku, rozważaliśmy różne rasy, ale ta jest najodpowiedniejsza - spełnia to, co wytyczyliśmy i życie stało się ciekawsze ;) nazwa hodowli...hmm...nie pamiętam - KTO - dokładnie wymyślił, chcieliśmy, żeby nazwa była uniwerslana, ale coś oznaczała...chcieliśmy, żeby łączyła się z psami, ale i z nami - tak więc TA nazwa jest najodpowiedniejsza, bo przecież pies kocha człowieka całym sobą - jakby wziąć tu akurat staffika (wulkan energii) to i wulkan serc wyjdzie ;) i też my kochamy zwierzęta - psy, koty i takie tam na rybkach kończywszy, niejednemu już pomogliśmy i pewnie niejednemu pomożemy ;) i tak powstało: Z WULKANU SERC :loveu:[/quote] [I][B]no jestem usatysfakcjonowana :evil_lol: przynajmniej cos niecos wiem na bieżąco hihihi....bedzieci ausiaczki wystawiac?....[/B][/I] Quote
agnethka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]no jestem usatysfakcjonowana :evil_lol: przynajmniej cos niecos wiem na bieżąco hihihi....bedzieci ausiaczki wystawiac?....[/B][/I][/quote] tak, oczywiście - Cassidy jest już po 2 wystawach i jest zgłoszony na następne dwie ;) Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='agnethka']tak, oczywiście - Cassidy jest już po 2 wystawach i jest zgłoszony na następne dwie ;)[/quote] [I][B]wowo jakie szalenstwo [/B][/I]:evil_lol::evil_lol: [I][B]a gdzie gdzie/[/B][/I] Quote
agnethka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]wowo jakie szalenstwo [/B][/I]:evil_lol::evil_lol: [I][B]a gdzie gdzie/[/B][/I][/quote] był: 05.08.09 KWPR Gorzów Wlkp - lok.1,doskonały (hodowca go wystawiała) 02.08.09 KWPR Zakopane - lok.1,dosk,Zw.Mł,NJwR (już z nami) będzie: 23.08.09 KWPR Radom 30.08.09 MWPR Białystok a potem to nie wiem gdzie będzie - mnie po Białymstoku nie będzie na wystawach, prawie do końca roku - idę na urlop prawdopodobnie ;) ale tata z owczarkami pewnie gdzieś pojedzie - chce go na klubówke wypchnąć ;) Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [I][B]ooooo to niezle sobie poszalał[/B][/I] :loveu: [I][B]szkoda ze tak daleko przilażłam bym zobaczyc hihihi[/B][/I] [B][/B] [B][/B] [B][I]urlop??? a co bedziesz robiła na tak długim urlopie :crazyeye::evil_lol:[/I][/B] Quote
agnethka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]ooooo to niezle sobie poszalał[/B][/I] :loveu: [I][B]szkoda ze tak daleko przilażłam bym zobaczyc hihihi[/B][/I] [B][I]urlop??? a co bedziesz robiła na tak długim urlopie :crazyeye::evil_lol:[/I][/B][/quote] mam zamiar niańczyć wnuki, jeśli natura będzie tak łaskawa :loveu: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='agnethka']mam zamiar niańczyć wnuki, jeśli natura będzie tak łaskawa :loveu:[/quote] [I][B]aaaa no takkk zapomniałam[/B][/I] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnethka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]aaaa no takkk zapomniałam[/B][/I] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] jak można zapomnieć? :shake: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='agnethka']jak można zapomnieć? :shake:[/quote] [I][B]ot i wylazi natura Blizniaka :evil_lol::evil_lol:..pamiec dobra ale krótka :eviltong:[/B][/I] Quote
agnethka Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 [quote name='zuzolandia'][I][B]ot i wylazi natura Blizniaka :evil_lol::evil_lol:..pamiec dobra ale krótka :eviltong:[/B][/I][/quote] przeczytaj sobie nature koziorożca to padniesz :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='agnethka']przeczytaj sobie nature koziorożca to padniesz :evil_lol:[/quote] [I][B]moja przyjaciólka od 30 lat to koziorozec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...świetnie do siebie pasujemy hihihihi.....[/B][/I] [I][B]ide przeczytac z ciekawosci :eviltong:[/B][/I] Quote
zuzolandia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [I][B]Noooo wiele sie zgadza jesli chodzi o moją Justysie :loveu::loveu:[/B][/I] [I][B]a w szczegolnosci to[/B][/I] ... [COLOR=red][I][B]Z Bliźniętami łączy Koziorożca widzenie świata przez pryzmat idei i schematów; ciekawe że fizycznie ludzie spod znaków Bliźniąt i Koziorożca są często łudząco do siebie podobni, chociaż Bliźnięta są ruchliwe, a Koziorożce flegmatyczne. [/B][/I][/COLOR] [B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000]oto dowód ...[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B] [IMG]http://i28.tinypic.com/2nuhik4.jpg[/IMG] [I][B]ta z lewej to moja PSIJACIÓŁKA :loveu:[/B][/I] [COLOR=#ff0000][/COLOR] [B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B] Quote
agnethka Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 to muszę poszukać swojego bliźniaka :evil_lol: Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='agnethka']to muszę poszukać swojego bliźniaka :evil_lol:[/quote] Dobre, ale Bliźniak, to takie 2 w 1 :evil_lol::eviltong: Witanko i dobrego piątku u nas świeci ;) A. Quote
agnethka Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dobre, ale Bliźniak, to takie 2 w 1 :evil_lol::eviltong: Witanko i dobrego piątku u nas świeci ;) A.[/quote] to już piątek? :crazyeye: kurna...niech te wstążki dzisiaj przyjadą, bo ze zlecenia się nie wywiązę i stracę owczarki niemieckie :placz: a to dobra rasa jest...powoli się przekonują, ale potrafią sobie nieźle sponsorować wystawy :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doszły wstążki ?? Berek Babciu :grins:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doszły wstążki ?? Berek Babciu :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] doszły :multi: szyję :loveu: mam new kolorki :loveu: jeszcze nie babciu :eviltong: Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='agnethka']doszły :multi: szyję :loveu: mam new kolorki :loveu: jeszcze nie babciu :eviltong:[/quote] To fajnie, że doszły :p, a jakie masz nowe kolory? A. Quote
agnethka Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']To fajnie, że doszły :p, a jakie masz nowe kolory? A.[/quote] odcienie fioletu, srebrny, łososiowy, chabrowy, wenecki błękit :razz: Quote
M&S Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 [quote name='agnethka']odcienie fioletu, srebrny, łososiowy, chabrowy, wenecki błękit :razz:[/quote] O kurka :-o, ale przepięknościowe będą :p A. Quote
agnethka Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Maks i Spark']O kurka :-o, ale przepięknościowe będą :p A.[/quote] ano :razz: poza tym standardowo już zamówiłam też: dwa odcienie złota, pomarańczowy, żółty, różowy, odcienie zieleni i oliwkowy...tak łącznie to dzisiaj dostałam 14 rolek wstążki :loveu: Quote
Recommended Posts