Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rachube czasu to ja sama zatraciłam :evil_lol::evil_lol: ..i cholira wiy w którym momencie :evil_lol::evil_lol:....

Eliteska ma cosik wieksze cycki hihihi...po cichu coby nie zapeszyc bedziemy trzymac kciukaski :loveu:

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']rachube czasu to ja sama zatraciłam :evil_lol::evil_lol: ..i cholira wiy w którym momencie :evil_lol::evil_lol:....

Eliteska ma cosik wieksze cycki hihihi...po cichu coby nie zapeszyc bedziemy trzymac kciukaski :loveu:[/quote]

ma i nawet kolorowe są te cumelasy :razz: ale ciii...

to szukaj tej rachuby to Ci opowiem co trzeba :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']ma i nawet kolorowe są te cumelasy :razz: ale ciii...

to szukaj tej rachuby to Ci opowiem co trzeba :evil_lol:[/quote]

mysle ze poniekąd cosik mi tam swita ...ale interesuje mnie skad te ausiaczki sie wzieły???? i kto wymyslił nazwe hodowli? hihihihih

Posted

[quote name='zuzolandia']mysle ze poniekąd cosik mi tam swita ...ale interesuje mnie skad te ausiaczki sie wzieły???? i kto wymyslił nazwe hodowli? hihihihih[/quote]

aussiaczki przyjechały z nami z krycia - nie, nie mieszkały u repa ;)
pochodzą z hodowli, która znajduje się w okolicach Gorzowa...nad futrzakiem myśleliśmy już od ponad roku, rozważaliśmy różne rasy, ale ta jest najodpowiedniejsza - spełnia to, co wytyczyliśmy i życie stało się ciekawsze ;)

nazwa hodowli...hmm...nie pamiętam - KTO - dokładnie wymyślił, chcieliśmy, żeby nazwa była uniwerslana, ale coś oznaczała...chcieliśmy, żeby łączyła się z psami, ale i z nami - tak więc TA nazwa jest najodpowiedniejsza, bo przecież pies kocha człowieka całym sobą - jakby wziąć tu akurat staffika (wulkan energii) to i wulkan serc wyjdzie ;) i też my kochamy zwierzęta - psy, koty i takie tam na rybkach kończywszy, niejednemu już pomogliśmy i pewnie niejednemu pomożemy ;)
i tak powstało: Z WULKANU SERC :loveu:

Posted

[quote name='agnethka']aussiaczki przyjechały z nami z krycia - nie, nie mieszkały u repa ;)
pochodzą z hodowli, która znajduje się w okolicach Gorzowa...nad futrzakiem myśleliśmy już od ponad roku, rozważaliśmy różne rasy, ale ta jest najodpowiedniejsza - spełnia to, co wytyczyliśmy i życie stało się ciekawsze ;)

nazwa hodowli...hmm...nie pamiętam - KTO - dokładnie wymyślił, chcieliśmy, żeby nazwa była uniwerslana, ale coś oznaczała...chcieliśmy, żeby łączyła się z psami, ale i z nami - tak więc TA nazwa jest najodpowiedniejsza, bo przecież pies kocha człowieka całym sobą - jakby wziąć tu akurat staffika (wulkan energii) to i wulkan serc wyjdzie ;) i też my kochamy zwierzęta - psy, koty i takie tam na rybkach kończywszy, niejednemu już pomogliśmy i pewnie niejednemu pomożemy ;)
i tak powstało: Z WULKANU SERC :loveu:[/quote]

[I][B]no jestem usatysfakcjonowana :evil_lol: przynajmniej cos niecos wiem na bieżąco hihihi....bedzieci ausiaczki wystawiac?....[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]no jestem usatysfakcjonowana :evil_lol: przynajmniej cos niecos wiem na bieżąco hihihi....bedzieci ausiaczki wystawiac?....[/B][/I][/quote]

tak, oczywiście - Cassidy jest już po 2 wystawach i jest zgłoszony na następne dwie ;)

Posted

[quote name='agnethka']tak, oczywiście - Cassidy jest już po 2 wystawach i jest zgłoszony na następne dwie ;)[/quote]

[I][B]wowo jakie szalenstwo [/B][/I]:evil_lol::evil_lol: [I][B]a gdzie gdzie/[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]wowo jakie szalenstwo [/B][/I]:evil_lol::evil_lol: [I][B]a gdzie gdzie/[/B][/I][/quote]

był:

05.08.09 KWPR Gorzów Wlkp - lok.1,doskonały (hodowca go wystawiała)

02.08.09 KWPR Zakopane - lok.1,dosk,Zw.Mł,NJwR (już z nami)

będzie:

23.08.09 KWPR Radom

30.08.09 MWPR Białystok

a potem to nie wiem gdzie będzie - mnie po Białymstoku nie będzie na wystawach, prawie do końca roku - idę na urlop prawdopodobnie ;)

ale tata z owczarkami pewnie gdzieś pojedzie - chce go na klubówke wypchnąć ;)

Posted

[I][B]ooooo to niezle sobie poszalał[/B][/I] :loveu:

[I][B]szkoda ze tak daleko przilażłam bym zobaczyc hihihi[/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]
[B][I]urlop??? a co bedziesz robiła na tak długim urlopie :crazyeye::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]ooooo to niezle sobie poszalał[/B][/I] :loveu:

[I][B]szkoda ze tak daleko przilażłam bym zobaczyc hihihi[/B][/I]

[B][I]urlop??? a co bedziesz robiła na tak długim urlopie :crazyeye::evil_lol:[/I][/B][/quote]

mam zamiar niańczyć wnuki, jeśli natura będzie tak łaskawa :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]ot i wylazi natura Blizniaka :evil_lol::evil_lol:..pamiec dobra ale krótka :eviltong:[/B][/I][/quote]

przeczytaj sobie nature koziorożca to padniesz :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']przeczytaj sobie nature koziorożca to padniesz :evil_lol:[/quote]

[I][B]moja przyjaciólka od 30 lat to koziorozec :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...świetnie do siebie pasujemy hihihihi.....[/B][/I]

[I][B]ide przeczytac z ciekawosci :eviltong:[/B][/I]

Posted

[I][B]Noooo wiele sie zgadza jesli chodzi o moją Justysie :loveu::loveu:[/B][/I]
[I][B]a w szczegolnosci to[/B][/I] ...
[COLOR=red][I][B]Z Bliźniętami łączy Koziorożca widzenie świata przez pryzmat idei i schematów; ciekawe że fizycznie ludzie spod znaków Bliźniąt i Koziorożca są często łudząco do siebie podobni, chociaż Bliźnięta są ruchliwe, a Koziorożce flegmatyczne. [/B][/I][/COLOR]
[B][I][COLOR=#ff0000][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff0000]oto dowód ...[/COLOR][/I][/B]
[IMG]http://i28.tinypic.com/2nuhik4.jpg[/IMG]

[I][B]ta z lewej to moja PSIJACIÓŁKA :loveu:[/B][/I]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]

Posted

[quote name='agnethka']to muszę poszukać swojego bliźniaka :evil_lol:[/quote]

Dobre, ale Bliźniak, to takie 2 w 1 :evil_lol::eviltong:

Witanko i dobrego piątku

u nas świeci ;)

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Dobre, ale Bliźniak, to takie 2 w 1 :evil_lol::eviltong:

Witanko i dobrego piątku

u nas świeci ;)

A.[/quote]

to już piątek? :crazyeye:
kurna...niech te wstążki dzisiaj przyjadą, bo ze zlecenia się nie wywiązę i stracę owczarki niemieckie :placz: a to dobra rasa jest...powoli się przekonują, ale potrafią sobie nieźle sponsorować wystawy :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Doszły wstążki ??

Berek Babciu :grins:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

doszły :multi: szyję :loveu:

mam new kolorki :loveu:

jeszcze nie babciu :eviltong:

Posted

[quote name='agnethka']doszły :multi: szyję :loveu:

mam new kolorki :loveu:

jeszcze nie babciu :eviltong:[/quote]

To fajnie, że doszły :p, a jakie masz nowe kolory?

A.

Posted

[quote name='agnethka']odcienie fioletu, srebrny, łososiowy, chabrowy, wenecki błękit :razz:[/quote]

O kurka :-o, ale przepięknościowe będą :p

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']O kurka :-o, ale przepięknościowe będą :p

A.[/quote]

ano :razz:
poza tym standardowo już zamówiłam też: dwa odcienie złota, pomarańczowy, żółty, różowy, odcienie zieleni i oliwkowy...tak łącznie to dzisiaj dostałam 14 rolek wstążki :loveu: