Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonsai_88']Łaaa.... zdjęcia :loveu:

Jak tu dawno takich fajnych zdjęć nie było :evil_lol:[/quote]

jakie dawno? widać, że rzadko tu zaglądasz :evil_lol:

Posted

[quote name='Tengusia']a ja poznam dziewczynki osobiscie :multi:[/quote]

trzymaj kciuki co byśmy dojechali na Grand Prix, bo przez moment było ryzyko, że bylibyśmy tylko w niedzielę... :roll:

[quote name='SZPiLKA23'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/252361/00000015.jpg[/URL]

błotna maseczka :D[/quote]

no a jak ;) trzeba dbać o urodę zwłaszcza przed wystawą ;)

[quote name='Basia&Safi'][B][I]superasne fotki :) tez musze sprawic sobie opone :) dziewczynki sliczne tylko ja mam jeden problem która jst króra :( [/I][/B][/quote]

to bardzo proste:

* Elita to ta gruba, czarna, w niebieskiej obroży
* Arwena to ta wysoka, chuda, w czarnej obroży z niebieskimi paskami i zieloną gumką
* Viki to ten pręgowany kurdupel, w czerwonej obroży, robiący durnowate miny do aparatu

:evil_lol:

[quote name='bonsai_88']O wypraszam sobie, ja się tylko rzadko odzywam :mad:... zaglądam za każdym razem jak jest coś napisane :eviltong:[/quote]

no no...bo literek zapominasz...i nie wiesz jak się pisze...

a ja mam migrenę cały dzień i umieram :placz:

Posted

A swoją drogą dzisiaj naumiałam się jak rozróżniać dziewczynki :multi:...

Viki to ta, co mi przypomina Vectrowego Frania
Elita to ta cała czarna
Erwena to ta trzecia :evil_lol:

Posted

Ile fot :crazyeye::loveu:

[url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/252361/00000019.jpg[/url]
uwielbiam te uśmiechnięte stafficze mordki :loveu:

Posted

[quote name='bonsai_88']Biedna :calus:

A nie piszę za dużo, bo nieśmiała taka jestem od maleńkości :oops:

[COLOR=LightBlue]Może ktoś uwierzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote]

raczej nikt nie uwierzy :diabloti:

ano biedna...moja mama też cały dzień ma zawroty głowy...coś w powietrzu wisi :roll: jak nie skonam dzisiaj to powinnam żyć...

Posted

[quote name='Iza.']Ile fot :crazyeye::loveu:

[URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/252361/00000019.jpg[/URL]
uwielbiam te uśmiechnięte stafficze mordki :loveu:[/quote]

przywzyczajaj się, bo jak ładna pogoda to ja lubie robić duuużo fot, a i dzisiaj nie dałam wszystkich co zrobiłam :lol:

Posted

[quote name='agnethka']przywzyczajaj się, bo jak ładna pogoda to ja lubie robić duuużo fot, a i dzisiaj nie dałam wszystkich co zrobiłam :lol:[/quote]

Do takich rzeczy to ja się szybciutko przyzwyczaję hihi :lol:

Posted

[quote name='agnethka']to ja nie wiem....coś Ty wymyśliła, bo Vikula w ogóle nie jest do Frania podobna... :shake: ani umaszczenie, ani białe znaczenia, ani ucho...ja nie wiem co Ty kombinujesz....

[/quote]
zgadzam się , Franio jest mały i krótki , ma wielki łeb i lekkie ucho :lol:
i zupełnie inny wyraz , krótką kufę :cool3:

Posted

[quote name='bonsai_88']A swoją drogą dzisiaj naumiałam się jak rozróżniać dziewczynki :multi:...

Viki to ta, co mi przypomina Vectrowego Frania
Elita to ta cała czarna
Erwena to ta trzecia :evil_lol:[/quote]

to ja nie wiem....coś Ty wymyśliła, bo Vikula w ogóle nie jest do Frania podobna... :shake: ani umaszczenie, ani białe znaczenia, ani ucho...ja nie wiem co Ty kombinujesz....

no i nie mam "Erweny" :eviltong:

[quote name='Iza.']Do takich rzeczy to ja się szybciutko przyzwyczaję hihi :lol:[/quote]

no i dobrze, chociaż jedna osoba będzie mi foty komentować w końcu jak należy :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']zgadzam się , Franio jest mały i krótki , ma wielki łeb i lekkie ucho :lol:
i zupełnie inny wyraz , krótką kufę :cool3:[/quote]

ej..no Ewa... Viki też jest mała i krótka i ma krótką kufę :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']
no i dobrze, chociaż jedna osoba będzie mi foty komentować w końcu jak należy :evil_lol:[/quote]

Postaram się :diabloti:
Imiona znam i odróżniam świneczki w miarę o może jakoś się uda haha :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Postaram się :diabloti:
Imiona znam i odróżniam świneczki w miarę o może jakoś się uda haha :evil_lol:[/quote]

dasz radę ;) jak coś to podpowiem :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']żeby nie zapomniały jak to jest chodzić w obroży :razz:
nie tylko moje psy po własnym podwórku w obrożach biegają...[/quote]
zapomniały :crazyeye: :evil_lol:
każdemu dlatego zadaje , to pytanie .... po co :lol:

Posted

[quote name='Vectra']a tak mnie nurtuje jedno , po jasną Ty na własnym podwórku wkładasz im obroże ?
sierść się wyciera , niewygodnie ....[/quote]

żeby nie zapomniały jak to jest chodzić w obroży :razz:
nie tylko moje psy po własnym podwórku w obrożach biegają...

Posted

[quote name='agnethka']dasz radę ;) jak coś to podpowiem :evil_lol:[/quote]

Hahaha dzięki, w razie co bedę wołała pomocy :evil_lol:

[quote name='Vectra']a tak mnie nurtuje jedno , po jasną Ty na własnym podwórku wkładasz im obroże ?
[/QUOTE]

Żeby ludzie nie mieli problemów z odróżnieniem, który pies jest który :diabloti::evil_lol:

Posted

Cii...
Viki pręgowana jest? Jest. Franio też :p. Viki coś białego na klacie ma? Ma... Franio też :diabloti:.

Tak więc Viki MI przypomina trochę Frania :evil_lol:. Tylko łeb ma za mały :diabloti:

Ja nie mówię, że oni tacy sami, tylko że mi Viki Frania przypomina... w drugą stronę to by już nie przeszło - jaśnie panicz jest zbyt niepowtarzalny, żeby to on mógł kogoś przypominać :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']jaśnie panicz jest zbyt niepowtarzalny, żeby to on mógł kogoś przypominać :evil_lol:[/quote]
właśnie :diabloti: tu się z Tobą zgodzę :multi: :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Cii...
Viki pręgowana jest? Jest. Franio też :p. Viki coś białego na klacie ma? Ma... Franio też :diabloti:.

Tak więc Viki MI przypomina trochę Frania :evil_lol:. Tylko łeb ma za mały :diabloti:

Ja nie mówię, że oni tacy sami, tylko że mi Viki Frania przypomina... w drugą stronę to by już nie przeszło - jaśnie panicz jest zbyt niepowtarzalny, żeby to on mógł kogoś przypominać :evil_lol:[/quote]

że moje niby nie są niepowtarzalne? :mad: