SZPiLKA23 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/252361/00000015.jpg[/url] błotna maseczka :D Quote
Basia&Safi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [B][I]superasne fotki :) tez musze sprawic sobie opone :) dziewczynki sliczne tylko ja mam jeden problem która jst króra :( [/I][/B] Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88']Łaaa.... zdjęcia :loveu: Jak tu dawno takich fajnych zdjęć nie było :evil_lol:[/quote] jakie dawno? widać, że rzadko tu zaglądasz :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 O wypraszam sobie, ja się tylko rzadko odzywam :mad:... zaglądam za każdym razem jak jest coś napisane :eviltong: Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Tengusia']a ja poznam dziewczynki osobiscie :multi:[/quote] trzymaj kciuki co byśmy dojechali na Grand Prix, bo przez moment było ryzyko, że bylibyśmy tylko w niedzielę... :roll: [quote name='SZPiLKA23'][URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/252361/00000015.jpg[/URL] błotna maseczka :D[/quote] no a jak ;) trzeba dbać o urodę zwłaszcza przed wystawą ;) [quote name='Basia&Safi'][B][I]superasne fotki :) tez musze sprawic sobie opone :) dziewczynki sliczne tylko ja mam jeden problem która jst króra :( [/I][/B][/quote] to bardzo proste: * Elita to ta gruba, czarna, w niebieskiej obroży * Arwena to ta wysoka, chuda, w czarnej obroży z niebieskimi paskami i zieloną gumką * Viki to ten pręgowany kurdupel, w czerwonej obroży, robiący durnowate miny do aparatu :evil_lol: [quote name='bonsai_88']O wypraszam sobie, ja się tylko rzadko odzywam :mad:... zaglądam za każdym razem jak jest coś napisane :eviltong:[/quote] no no...bo literek zapominasz...i nie wiesz jak się pisze... a ja mam migrenę cały dzień i umieram :placz: Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Biedna :calus: A nie piszę za dużo, bo nieśmiała taka jestem od maleńkości :oops: [COLOR=LightBlue]Może ktoś uwierzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 A swoją drogą dzisiaj naumiałam się jak rozróżniać dziewczynki :multi:... Viki to ta, co mi przypomina Vectrowego Frania Elita to ta cała czarna Erwena to ta trzecia :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Ile fot :crazyeye::loveu: [url]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/252361/00000019.jpg[/url] uwielbiam te uśmiechnięte stafficze mordki :loveu: Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88']Biedna :calus: A nie piszę za dużo, bo nieśmiała taka jestem od maleńkości :oops: [COLOR=LightBlue]Może ktoś uwierzy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/quote] raczej nikt nie uwierzy :diabloti: ano biedna...moja mama też cały dzień ma zawroty głowy...coś w powietrzu wisi :roll: jak nie skonam dzisiaj to powinnam żyć... Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Iza.']Ile fot :crazyeye::loveu: [URL]http://pl.fotoalbum.eu/images1/200809/55689/252361/00000019.jpg[/URL] uwielbiam te uśmiechnięte stafficze mordki :loveu:[/quote] przywzyczajaj się, bo jak ładna pogoda to ja lubie robić duuużo fot, a i dzisiaj nie dałam wszystkich co zrobiłam :lol: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='agnethka']przywzyczajaj się, bo jak ładna pogoda to ja lubie robić duuużo fot, a i dzisiaj nie dałam wszystkich co zrobiłam :lol:[/quote] Do takich rzeczy to ja się szybciutko przyzwyczaję hihi :lol: Quote
Vectra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='agnethka']to ja nie wiem....coś Ty wymyśliła, bo Vikula w ogóle nie jest do Frania podobna... :shake: ani umaszczenie, ani białe znaczenia, ani ucho...ja nie wiem co Ty kombinujesz.... [/quote] zgadzam się , Franio jest mały i krótki , ma wielki łeb i lekkie ucho :lol: i zupełnie inny wyraz , krótką kufę :cool3: Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88']A swoją drogą dzisiaj naumiałam się jak rozróżniać dziewczynki :multi:... Viki to ta, co mi przypomina Vectrowego Frania Elita to ta cała czarna Erwena to ta trzecia :evil_lol:[/quote] to ja nie wiem....coś Ty wymyśliła, bo Vikula w ogóle nie jest do Frania podobna... :shake: ani umaszczenie, ani białe znaczenia, ani ucho...ja nie wiem co Ty kombinujesz.... no i nie mam "Erweny" :eviltong: [quote name='Iza.']Do takich rzeczy to ja się szybciutko przyzwyczaję hihi :lol:[/quote] no i dobrze, chociaż jedna osoba będzie mi foty komentować w końcu jak należy :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 a tak mnie nurtuje jedno , po jasną Ty na własnym podwórku wkładasz im obroże ? sierść się wyciera , niewygodnie .... Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Vectra']zgadzam się , Franio jest mały i krótki , ma wielki łeb i lekkie ucho :lol: i zupełnie inny wyraz , krótką kufę :cool3:[/quote] ej..no Ewa... Viki też jest mała i krótka i ma krótką kufę :evil_lol: Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='agnethka'] no i dobrze, chociaż jedna osoba będzie mi foty komentować w końcu jak należy :evil_lol:[/quote] Postaram się :diabloti: Imiona znam i odróżniam świneczki w miarę o może jakoś się uda haha :evil_lol: Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Iza.']Postaram się :diabloti: Imiona znam i odróżniam świneczki w miarę o może jakoś się uda haha :evil_lol:[/quote] dasz radę ;) jak coś to podpowiem :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='agnethka']żeby nie zapomniały jak to jest chodzić w obroży :razz: nie tylko moje psy po własnym podwórku w obrożach biegają...[/quote] zapomniały :crazyeye: :evil_lol: każdemu dlatego zadaje , to pytanie .... po co :lol: Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Vectra']a tak mnie nurtuje jedno , po jasną Ty na własnym podwórku wkładasz im obroże ? sierść się wyciera , niewygodnie ....[/quote] żeby nie zapomniały jak to jest chodzić w obroży :razz: nie tylko moje psy po własnym podwórku w obrożach biegają... Quote
Iza. Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='agnethka']dasz radę ;) jak coś to podpowiem :evil_lol:[/quote] Hahaha dzięki, w razie co bedę wołała pomocy :evil_lol: [quote name='Vectra']a tak mnie nurtuje jedno , po jasną Ty na własnym podwórku wkładasz im obroże ? [/QUOTE] Żeby ludzie nie mieli problemów z odróżnieniem, który pies jest który :diabloti::evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cii... Viki pręgowana jest? Jest. Franio też :p. Viki coś białego na klacie ma? Ma... Franio też :diabloti:. Tak więc Viki MI przypomina trochę Frania :evil_lol:. Tylko łeb ma za mały :diabloti: Ja nie mówię, że oni tacy sami, tylko że mi Viki Frania przypomina... w drugą stronę to by już nie przeszło - jaśnie panicz jest zbyt niepowtarzalny, żeby to on mógł kogoś przypominać :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88']jaśnie panicz jest zbyt niepowtarzalny, żeby to on mógł kogoś przypominać :evil_lol:[/quote] właśnie :diabloti: tu się z Tobą zgodzę :multi: :evil_lol: Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='Iza.'] Żeby ludzie nie mieli problemów z odróżnieniem, który pies jest który :diabloti::evil_lol:[/quote] prawda? że proste ;) Quote
bonsai_88 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Też niepowtarzalne, ale Franio to FRANIO :eviltong: Quote
agnethka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 [quote name='bonsai_88']Cii... Viki pręgowana jest? Jest. Franio też :p. Viki coś białego na klacie ma? Ma... Franio też :diabloti:. Tak więc Viki MI przypomina trochę Frania :evil_lol:. Tylko łeb ma za mały :diabloti: Ja nie mówię, że oni tacy sami, tylko że mi Viki Frania przypomina... w drugą stronę to by już nie przeszło - jaśnie panicz jest zbyt niepowtarzalny, żeby to on mógł kogoś przypominać :evil_lol:[/quote] że moje niby nie są niepowtarzalne? :mad: Quote
Recommended Posts