Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']nasza sunia i tak była z tych delikatniejszych ;)

ostatnie foto jest z wystawy kieleckiej - wtedy przywieźliśmy Najkę do domu i nie pojawiliśmy sie więcej na ringach.... aż do teraz...

zdjęcie z lokatą jest z lubelskiej wystawy :)[/QUOTE]

i takie mi się podobają :cool3: Grami też jest chudzielec, ale za to dostajemy pochwały za dobre przygotowanie do wystawy :evil_lol:

no tak- wszystkie wystawy na stadionach wyglądają podobnie : P

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tinka:)']i takie mi się podobają :cool3: Grami też jest chudzielec, ale za to dostajemy pochwały za dobre przygotowanie do wystawy :evil_lol:

no tak- wszystkie wystawy na stadionach wyglądają podobnie : P[/quote]

nom...po tej kieleckiej wystawie to Alfa wróciła chora :roll:

na szczęście teraz Kielce organizują się w pięknej hali i nikt tak nie marznie :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Pręgowana śliczna była :loveu:... Już kiedyś pokazywałaś tutaj jej zdjęcie [z jeszcze małą cziłałką :evil_lol:] i już wtedy się nad nią rozpływałam :loveu:...[/quote]

zdjęć mam znacznie więcej, łącznie z tym jak spała z kotem lub się bawiła z Bushi, ale nie na kompie to już raczej tylko w zwykłym albumie ;)

Posted

[quote name='agnethka']nom...po tej kieleckiej wystawie to Alfa wróciła chora :roll:

na szczęście teraz Kielce organizują się w pięknej hali i nikt tak nie marznie :evil_lol:[/QUOTE]

zaraziła się od innych psów?

Posted

[URL]http://img511.imageshack.us/img511/5016/photo29te5.jpg[/URL]

[I][B]aaaaaa piekna była ....:loveu::loveu:...umaszczenie taki bokserkowe ...moj taki był tzn boksiu mial taki kolorek :loveu::loveu:[/B][/I]

[I][B]witamy sie sniegowo :multi:[/B][/I]

Posted

[quote name='agnethka']piękna, ale sędziowie preferowali rude asty :evil_lol: Alfa zawsze była druga :lol:

nom...my witamy mroźnie, bo strasznie zimno zaczyna się robić :shake:[/quote]

A powinni być przecież bezstronni.....

Posted

[quote name='jbk']A powinni być przecież bezstronni.....[/quote]

taaa... powinni, ale niestety nie zawsze tak jest... i przez brak stronniczości zrezygnowaliśmy z wystawiania Alfy :roll: po wystawie kieleckiej... bo była niestety "ustawiona" :roll:

teraz jeździmy na wystawy, ale to głównie tylko dlatego, że mój tata robi to dla mnie, bo sobie wymarzyłam hodowle i rodzice chcą mi pomóc to spełnić... co wyjdzie z tych planów? nie mam pojęcia - na razie się pokazujemy tu i ówdzie ;)

Posted

[quote name='agnethka']taaa... powinni, ale niestety nie zawsze tak jest... i przez brak stronniczości zrezygnowaliśmy z wystawiania Alfy :roll: po wystawie kieleckiej... bo była niestety "ustawiona" :roll:

teraz jeździmy na wystawy, ale to głównie tylko dlatego, że mój tata robi to dla mnie, bo sobie wymarzyłam hodowle i rodzice chcą mi pomóc to spełnić... co wyjdzie z tych planów? nie mam pojęcia - na razie się pokazujemy tu i ówdzie ;)[/quote]

My chcemy z Vadira reproduktorka zrobić, jak się uda, więc też jeździmy nieco :)

Jak już będziesz mieć hodowlę, to Cię będę reklamować ;)

Posted

[quote name='Iwona1984']jojjj
nadrobiłam zdjecia, ale jeszcze raz musze sie napatrzec....
wczoraj byłam u znajomej wlansie ogladalysmy tez zdjęcia wywołane z wystaw z przed 8 lat... czasami załuję, ze mam cyfrówke[/quote]

nom przerobiłam te stare foty, mam jeszcze stado w albumie :lol:
dorwałam większość rodowodu Alfy na foto i kurde... nadal chora na amstaffa jestem :roll:

Posted

[quote name='jbk']A powinni być przecież bezstronni.....[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
taaaaaa .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: powinni ....

Coś czuję , że i tak jeszcze na ASTa się załapiesz ;) choćby do towarzystwa [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iwona1984']lubie takie wspomnienia...stare zdjęcia....
wrócisz kiedyś do astów ??[/quote]\

mam taką nadzieję mieć kiedyś asta :loveu: ale mam warunek - musi to być hodowla, która nie wdaje się w durnowate kłótnie na forach ;) tak więc wybór ostro się zawęzi do kilku hodowli :lol:

[quote name='SZPiLKA23']Hmmmmmm jak jestes chora na asta to czemu masz świniaki ?[/quote]

amstaffy, staffiki, bullki, pitty - to wszystko świniaki są ;)
trochę się różnią charakterami i wyglądem, ale wszystkie podchodzą pod prosiaki :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Coś czuję , że i tak jeszcze na ASTa się załapiesz ;) choćby do towarzystwa [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

i bardzo dobrze czujesz :loveu: mam taką nadzieję.... :evil_lol:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']mi sie najbardziej pitki i stafki ze swinkami kojaza ;) ale wszystko to TTB ;)[/quote]

ale to przecież bullterrier zawsze od świń dostawał :cool3: staffik raczej wietnamska :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']\

mam taką nadzieję mieć kiedyś asta :loveu: ale mam warunek - musi to być hodowla, która nie wdaje się w durnowate kłótnie na forach ;) tak więc wybór ostro się zawęzi do kilku hodowli :lol:
. :evil_lol:[/quote]

no tak to co sie dzieje ostatnio to istny cyrk

no ja jak bede sie przymierzała do suni...a może kiedyś bede to w sumie... mam może 3-hodowle...

Posted

[quote name='Vectra']ale to przecież bullterrier zawsze od świń dostawał :cool3: staffik raczej wietnamska :evil_lol:[/quote]

bullki za oryginalną głowę i skośne oczy chyba (?) :roll: staffik to mi z prosiakami się kojarzy przez to ich chrumkanie :loveu: a nasza amstaffka gdy spała to miała różowy nochal jak świnka Pigi :loveu: co do pitków to ze świnką najprędzej mi się Red nose kojarzą :cool3: ale jak widać wszystko w rodzinie TTB zostaje :loveu:

Posted

[quote name='Iwona1984']no tak to co sie dzieje ostatnio to istny cyrk

no ja jak bede sie przymierzała do suni...a może kiedyś bede to w sumie... mam może 3-hodowle...[/quote]

zanim ja będę miała możliwość nabycia amstaffa to pewnie te hodowle jeszcze się parę razy przetasują ;) zniknie parę starych, pojawi się kilka nowych :lol: nom... i raczej nie będę jechać po psiaka przez pół Polski tylko kupię "pod nosem" :lol: w zasadzie to mam niedaleko całkiem niezłą hodowlę astów :cool3: właściciel sobie działa w naszym oddziale ZK w "bublowatych" :razz:

[quote name='jbk']A co to za różnica, czy hodowla się kłóci na forach? Ważne, żeby psy piękne były ;)[/quote]

jbk czasami jest różnica ;) jeszcze zależy o co się kłócą, ale niektóre teksty to się słabo robi... :lol: kiedyś i ja sama zmuszona byłam kłócić się na forum i głupio mi z tym było, że zostałam wywołana w ten sposób do ów afery, bo wszystko można załatwić osobiście... ale cóż... ja rozumiem, że czasami trzeba się publicznie pokłócić - jednak osobiście tego nie lubię, dlatego też stwierdziłam, że chcę psiaka od hodowcy, który nie daje się na forum prowokować ;) wbrew pozorom są i tacy :cool1: