Unbelievable Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='agnethka']nasza sunia i tak była z tych delikatniejszych ;) ostatnie foto jest z wystawy kieleckiej - wtedy przywieźliśmy Najkę do domu i nie pojawiliśmy sie więcej na ringach.... aż do teraz... zdjęcie z lokatą jest z lubelskiej wystawy :)[/QUOTE] i takie mi się podobają :cool3: Grami też jest chudzielec, ale za to dostajemy pochwały za dobre przygotowanie do wystawy :evil_lol: no tak- wszystkie wystawy na stadionach wyglądają podobnie : P Quote
agnethka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Tinka:)']i takie mi się podobają :cool3: Grami też jest chudzielec, ale za to dostajemy pochwały za dobre przygotowanie do wystawy :evil_lol: no tak- wszystkie wystawy na stadionach wyglądają podobnie : P[/quote] nom...po tej kieleckiej wystawie to Alfa wróciła chora :roll: na szczęście teraz Kielce organizują się w pięknej hali i nikt tak nie marznie :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Pręgowana śliczna była :loveu:... Już kiedyś pokazywałaś tutaj jej zdjęcie [z jeszcze małą cziłałką :evil_lol:] i już wtedy się nad nią rozpływałam :loveu:... Quote
agnethka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='bonsai_88']Pręgowana śliczna była :loveu:... Już kiedyś pokazywałaś tutaj jej zdjęcie [z jeszcze małą cziłałką :evil_lol:] i już wtedy się nad nią rozpływałam :loveu:...[/quote] zdjęć mam znacznie więcej, łącznie z tym jak spała z kotem lub się bawiła z Bushi, ale nie na kompie to już raczej tylko w zwykłym albumie ;) Quote
Unbelievable Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [quote name='agnethka']nom...po tej kieleckiej wystawie to Alfa wróciła chora :roll: na szczęście teraz Kielce organizują się w pięknej hali i nikt tak nie marznie :evil_lol:[/QUOTE] zaraziła się od innych psów? Quote
agnethka Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 [quote name='Tinka:)']zaraziła się od innych psów?[/quote] nie-e... było potwornie zimno, zmarzła i się rozchorowała :roll: Quote
zuzolandia Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [URL]http://img511.imageshack.us/img511/5016/photo29te5.jpg[/URL] [I][B]aaaaaa piekna była ....:loveu::loveu:...umaszczenie taki bokserkowe ...moj taki był tzn boksiu mial taki kolorek :loveu::loveu:[/B][/I] [I][B]witamy sie sniegowo :multi:[/B][/I] Quote
agnethka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 piękna, ale sędziowie preferowali rude asty :evil_lol: Alfa zawsze była druga :lol: nom...my witamy mroźnie, bo strasznie zimno zaczyna się robić :shake: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 :loveu:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:loveu:śliczna mordusia :loveu: [url]http://img511.imageshack.us/img511/5016/photo29te5.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT] Quote
jbk Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='agnethka']piękna, ale sędziowie preferowali rude asty :evil_lol: Alfa zawsze była druga :lol: nom...my witamy mroźnie, bo strasznie zimno zaczyna się robić :shake:[/quote] A powinni być przecież bezstronni..... Quote
agnethka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='jbk']A powinni być przecież bezstronni.....[/quote] taaa... powinni, ale niestety nie zawsze tak jest... i przez brak stronniczości zrezygnowaliśmy z wystawiania Alfy :roll: po wystawie kieleckiej... bo była niestety "ustawiona" :roll: teraz jeździmy na wystawy, ale to głównie tylko dlatego, że mój tata robi to dla mnie, bo sobie wymarzyłam hodowle i rodzice chcą mi pomóc to spełnić... co wyjdzie z tych planów? nie mam pojęcia - na razie się pokazujemy tu i ówdzie ;) Quote
jbk Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='agnethka']taaa... powinni, ale niestety nie zawsze tak jest... i przez brak stronniczości zrezygnowaliśmy z wystawiania Alfy :roll: po wystawie kieleckiej... bo była niestety "ustawiona" :roll: teraz jeździmy na wystawy, ale to głównie tylko dlatego, że mój tata robi to dla mnie, bo sobie wymarzyłam hodowle i rodzice chcą mi pomóc to spełnić... co wyjdzie z tych planów? nie mam pojęcia - na razie się pokazujemy tu i ówdzie ;)[/quote] My chcemy z Vadira reproduktorka zrobić, jak się uda, więc też jeździmy nieco :) Jak już będziesz mieć hodowlę, to Cię będę reklamować ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jojjj nadrobiłam zdjecia, ale jeszcze raz musze sie napatrzec.... wczoraj byłam u znajomej wlansie ogladalysmy tez zdjęcia wywołane z wystaw z przed 8 lat... czasami załuję, ze mam cyfrówke Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 lubie takie wspomnienia...stare zdjęcia.... wrócisz kiedyś do astów ?? Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Hmmmmmm jak jestes chora na asta to czemu masz świniaki ? Quote
agnethka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Iwona1984']jojjj nadrobiłam zdjecia, ale jeszcze raz musze sie napatrzec.... wczoraj byłam u znajomej wlansie ogladalysmy tez zdjęcia wywołane z wystaw z przed 8 lat... czasami załuję, ze mam cyfrówke[/quote] nom przerobiłam te stare foty, mam jeszcze stado w albumie :lol: dorwałam większość rodowodu Alfy na foto i kurde... nadal chora na amstaffa jestem :roll: Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='jbk']A powinni być przecież bezstronni.....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] taaaaaa .......:evil_lol::evil_lol::evil_lol: powinni .... Coś czuję , że i tak jeszcze na ASTa się załapiesz ;) choćby do towarzystwa [/B][/COLOR][/FONT] Quote
SZPiLKA23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 mi sie najbardziej pitki i stafki ze swinkami kojaza ;) ale wszystko to TTB ;) Quote
agnethka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Iwona1984']lubie takie wspomnienia...stare zdjęcia.... wrócisz kiedyś do astów ??[/quote]\ mam taką nadzieję mieć kiedyś asta :loveu: ale mam warunek - musi to być hodowla, która nie wdaje się w durnowate kłótnie na forach ;) tak więc wybór ostro się zawęzi do kilku hodowli :lol: [quote name='SZPiLKA23']Hmmmmmm jak jestes chora na asta to czemu masz świniaki ?[/quote] amstaffy, staffiki, bullki, pitty - to wszystko świniaki są ;) trochę się różnią charakterami i wyglądem, ale wszystkie podchodzą pod prosiaki :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] Coś czuję , że i tak jeszcze na ASTa się załapiesz ;) choćby do towarzystwa [/B][/COLOR][/FONT][/quote] i bardzo dobrze czujesz :loveu: mam taką nadzieję.... :evil_lol: Quote
Vectra Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='SZPiLKA23']mi sie najbardziej pitki i stafki ze swinkami kojaza ;) ale wszystko to TTB ;)[/quote] ale to przecież bullterrier zawsze od świń dostawał :cool3: staffik raczej wietnamska :evil_lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='agnethka']\ mam taką nadzieję mieć kiedyś asta :loveu: ale mam warunek - musi to być hodowla, która nie wdaje się w durnowate kłótnie na forach ;) tak więc wybór ostro się zawęzi do kilku hodowli :lol: . :evil_lol:[/quote] no tak to co sie dzieje ostatnio to istny cyrk no ja jak bede sie przymierzała do suni...a może kiedyś bede to w sumie... mam może 3-hodowle... Quote
agnethka Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Vectra']ale to przecież bullterrier zawsze od świń dostawał :cool3: staffik raczej wietnamska :evil_lol:[/quote] bullki za oryginalną głowę i skośne oczy chyba (?) :roll: staffik to mi z prosiakami się kojarzy przez to ich chrumkanie :loveu: a nasza amstaffka gdy spała to miała różowy nochal jak świnka Pigi :loveu: co do pitków to ze świnką najprędzej mi się Red nose kojarzą :cool3: ale jak widać wszystko w rodzinie TTB zostaje :loveu: Quote
jbk Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A co to za różnica, czy hodowla się kłóci na forach? Ważne, żeby psy piękne były ;) Quote
agnethka Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 [quote name='Iwona1984']no tak to co sie dzieje ostatnio to istny cyrk no ja jak bede sie przymierzała do suni...a może kiedyś bede to w sumie... mam może 3-hodowle...[/quote] zanim ja będę miała możliwość nabycia amstaffa to pewnie te hodowle jeszcze się parę razy przetasują ;) zniknie parę starych, pojawi się kilka nowych :lol: nom... i raczej nie będę jechać po psiaka przez pół Polski tylko kupię "pod nosem" :lol: w zasadzie to mam niedaleko całkiem niezłą hodowlę astów :cool3: właściciel sobie działa w naszym oddziale ZK w "bublowatych" :razz: [quote name='jbk']A co to za różnica, czy hodowla się kłóci na forach? Ważne, żeby psy piękne były ;)[/quote] jbk czasami jest różnica ;) jeszcze zależy o co się kłócą, ale niektóre teksty to się słabo robi... :lol: kiedyś i ja sama zmuszona byłam kłócić się na forum i głupio mi z tym było, że zostałam wywołana w ten sposób do ów afery, bo wszystko można załatwić osobiście... ale cóż... ja rozumiem, że czasami trzeba się publicznie pokłócić - jednak osobiście tego nie lubię, dlatego też stwierdziłam, że chcę psiaka od hodowcy, który nie daje się na forum prowokować ;) wbrew pozorom są i tacy :cool1: Quote
Recommended Posts