agnethka Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Dobra daje Ci 5 kg ;][/quote] jak dojdą to dam znać :evil_lol: Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 eee.... tu 5 tam 10.... to już za dużo :shake: Quote
Bullila.nl Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='agnethka']eee.... tu 5 tam 10.... to już za dużo :shake:[/quote] odemnie wez ile [h[esz:diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Aganetha jak to za dużo? Akurat będzie co spalać :evil_lol: Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 taa.... tylko, że w takim tempie mi to oddajecie, że ja nie zdążę tego spalić :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Wierzymy w ciebie... naprawdę w ciebie wierzymy :cool3: Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='bonsai_88']Wierzymy w ciebie... naprawdę w ciebie wierzymy :cool3:[/quote] co za optymizm :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [I][B]Ja chetnie przyjme trochu dooopalonki :evil_lol:[/B][/I] [I][B]a oddam z dziką przyjemnoscią tak ze 2 rozmiary biustu :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [B][/B] [B][/B] [B][I]witankooo i buziowankoo w ten deszczowy wieczór :loveu:[/I][/B] Quote
Asiaczek Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 E, tam. A ja liczyłam, że i ode mnie weźmiesz...:lol: Pzdr. Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='zuzolandia'][I][B]Ja chetnie przyjme trochu dooopalonki :evil_lol:[/B][/I] [I][B]a oddam z dziką przyjemnoscią tak ze 2 rozmiary biustu :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [B][I]witankooo i buziowankoo w ten deszczowy wieczór :loveu:[/I][/B][/quote] ja kcem :multi: bo jak chudnę w tym moim zastraszającym tempie to i biust zgubiłam po drodze :oops: :roll: a co do odchudzania to znowu pewnie coś zgubię, bo muszę wziąć się za Elite - grubas się mi z niej zrobił taki wałeczek... Quote
bonsai_88 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [B]Aganetha[/B] mam biust G, a jeszcze niedawno miałam J/H [COLOR=PaleTurquoise][uroki matki karmiącej :roll:][/COLOR]... to co, oddać połowę :evil_lol:? Bo ja zawsze marzyłam o malutkim, zgrabniutkim D :cool3: Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 ja miałam C/D w zależności od rozmiarów, bo jak wiemy nie zawsze są takie same ;) w domu się śmiali, że najpierw do pokoju wchodził biust, potem nic, a na końcu ja :lol: :evil_lol: bo ja zawsze drobna byłam :lol: a teraz jest tak, że wchodzę ja, a potem nic :diabloti: Quote
bonsai_88 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Zawsze lepiej tak, niż jakby biust wchodził za tobą :evil_lol:... Ja do malutkich i drobniutkich nie należę, ale kumple i tak się zawsze ze mnie nabijali :mad: Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='bonsai_88'][B]Zawsze lepiej tak, niż jakby biust wchodził za tobą[/B] :evil_lol:... Ja do malutkich i drobniutkich nie należę, ale kumple i tak się zawsze ze mnie nabijali :mad:[/quote] niewiele mi brakuje :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [I][B]Jak zrobiłas to NIC ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:u góry ?[/B][/I] [I][B]A ja taka nieproporcjonalna u góry za duzo a na dole Nic :placz::placz:[/B][/I] Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='zuzolandia'][I][B]Jak zrobiłas to NIC ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:u góry ?[/B][/I] [I][B]A ja taka nieproporcjonalna u góry za duzo a na dole Nic :placz::placz:[/B][/I][/quote] bardzo prosto - trochę nerwów, stresu i gotowe :evil_lol: u mnie jest nic i u góry i u doły :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 [quote name='agnethka']bardzo prosto - trochę nerwów, stresu i gotowe :evil_lol: u mnie jest nic i u góry i u doły :evil_lol:[/quote] [I][B]taaa cholera ja jak mam sztresa to zajadam tego drania i to u góry rosnie zamiast znikac :evil_lol::evil_lol:.....za to .. wszelkie spodnie mi z tyłka spadają :placz:[/B][/I] Quote
agnethka Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='zuzolandia'][I][B]taaa cholera ja jak mam sztresa to zajadam tego drania i to u góry rosnie zamiast znikac :evil_lol::evil_lol:.....za to .. wszelkie spodnie mi z tyłka spadają :placz:[/B][/I][/quote] mi wsjo spada, nawet do spódnic w pewnym momencie musiałam pasek zakładać :lol: :evil_lol: Quote
jbk Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Kurde, jak to się robi, żeby stresy? Jakoś tego nigdy nie przeżyłam..... Co do chudnięcia - rzeźbisz ciało tak jak chcesz, albo tyję, bo się obżeram, albo chudnę, bo się głodzę :) Quote
agnethka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='jbk']Kurde, jak to się robi, żeby stresy? Jakoś tego nigdy nie przeżyłam..... [/quote] to się ciesz ;) bo to nic fajnego mieć takie wyniszczające stresy :roll: dobra... z innej beczki - od rana ładuję bateryjki do aparatu :cool3: Quote
jbk Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='agnethka']to się ciesz ;) bo to nic fajnego mieć takie wyniszczające stresy :roll: dobra... z innej beczki - od rana ładuję bateryjki do aparatu :cool3:[/quote] Ładuj, ładuj, chętnie pooglądamy Twój zwierzyniec :) Quote
agnethka Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 nom... będą ;) dziś pocykałam "na próbę" dla przypomnienia w domu jak Viki mi mordowała moją ukochaną Czempionke ;) :diabloti: bydle jedne włazi na Elitkę i ją killim za szyje, za obroże, za ucho, za łapy - a ta czarna durna leży i się cieszy :evil_lol: Quote
Recommended Posts