Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I][B]Ja chetnie przyjme trochu dooopalonki :evil_lol:[/B][/I]
[I][B]a oddam z dziką przyjemnoscią tak ze 2 rozmiary biustu :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[B][/B]
[B][/B]
[B][I]witankooo i buziowankoo w ten deszczowy wieczór :loveu:[/I][/B]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Ja chetnie przyjme trochu dooopalonki :evil_lol:[/B][/I]
[I][B]a oddam z dziką przyjemnoscią tak ze 2 rozmiary biustu :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[B][I]witankooo i buziowankoo w ten deszczowy wieczór :loveu:[/I][/B][/quote]

ja kcem :multi:

bo jak chudnę w tym moim zastraszającym tempie to i biust zgubiłam po drodze :oops: :roll:

a co do odchudzania to znowu pewnie coś zgubię, bo muszę wziąć się za Elite - grubas się mi z niej zrobił taki wałeczek...

Posted

[B]Aganetha[/B] mam biust G, a jeszcze niedawno miałam J/H [COLOR=PaleTurquoise][uroki matki karmiącej :roll:][/COLOR]... to co, oddać połowę :evil_lol:? Bo ja zawsze marzyłam o malutkim, zgrabniutkim D :cool3:

Posted

ja miałam C/D w zależności od rozmiarów, bo jak wiemy nie zawsze są takie same ;) w domu się śmiali, że najpierw do pokoju wchodził biust, potem nic, a na końcu ja :lol: :evil_lol: bo ja zawsze drobna byłam :lol: a teraz jest tak, że wchodzę ja, a potem nic :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88'][B]Zawsze lepiej tak, niż jakby biust wchodził za tobą[/B] :evil_lol:... Ja do malutkich i drobniutkich nie należę, ale kumple i tak się zawsze ze mnie nabijali :mad:[/quote]

niewiele mi brakuje :diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]Jak zrobiłas to NIC ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:u góry ?[/B][/I]

[I][B]A ja taka nieproporcjonalna u góry za duzo a na dole Nic :placz::placz:[/B][/I][/quote]

bardzo prosto - trochę nerwów, stresu i gotowe :evil_lol:

u mnie jest nic i u góry i u doły :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']bardzo prosto - trochę nerwów, stresu i gotowe :evil_lol:

u mnie jest nic i u góry i u doły :evil_lol:[/quote]

[I][B]taaa cholera ja jak mam sztresa to zajadam tego drania i to u góry rosnie zamiast znikac :evil_lol::evil_lol:.....za to .. wszelkie spodnie mi z tyłka spadają :placz:[/B][/I]

Posted

[quote name='zuzolandia'][I][B]taaa cholera ja jak mam sztresa to zajadam tego drania i to u góry rosnie zamiast znikac :evil_lol::evil_lol:.....za to .. wszelkie spodnie mi z tyłka spadają :placz:[/B][/I][/quote]

mi wsjo spada, nawet do spódnic w pewnym momencie musiałam pasek zakładać :lol: :evil_lol:

Posted

Kurde, jak to się robi, żeby stresy? Jakoś tego nigdy nie przeżyłam.....

Co do chudnięcia - rzeźbisz ciało tak jak chcesz, albo tyję, bo się obżeram, albo chudnę, bo się głodzę :)

Posted

[quote name='jbk']Kurde, jak to się robi, żeby stresy? Jakoś tego nigdy nie przeżyłam.....
[/quote]

to się ciesz ;) bo to nic fajnego mieć takie wyniszczające stresy :roll:

dobra... z innej beczki - od rana ładuję bateryjki do aparatu :cool3:

Posted

[quote name='agnethka']to się ciesz ;) bo to nic fajnego mieć takie wyniszczające stresy :roll:

dobra... z innej beczki - od rana ładuję bateryjki do aparatu :cool3:[/quote]

Ładuj, ładuj, chętnie pooglądamy Twój zwierzyniec :)

Posted

nom... będą ;)
dziś pocykałam "na próbę" dla przypomnienia w domu jak Viki mi mordowała moją ukochaną Czempionke ;) :diabloti: bydle jedne włazi na Elitkę i ją killim za szyje, za obroże, za ucho, za łapy - a ta czarna durna leży i się cieszy :evil_lol: