agnethka Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 [quote name='bonsai_88']aganetha może zacznij z nią agility ćwiczyć? Miejsce na tor masz, a skoro psiak kocha skakać to będzie to w sam raz dla niej :p[/quote] nom...i o tym też myślałam... ćwiczyć, gdzie niby jest, ale najpierw trzeba to pole doprowadzić do porządku - wiecie, że mimo naszej chęci zapłaty za głupie przeoranie pola to nie ma chętnych do pomocy? :roll: w tej chwili tam się biegać nie da.... miałam ochotę zrobić imitację ringu wystawowego z taśmami i ćwiczyć z dziewczynami, bo zauważyłam, że Eli troche jeszcze stresuje sam fakt RINGU - a jakby miała taki swój, to może byłoby jej łatwiej... chcieliśmy to pole zaorać - wysiać śliczną trawkę - ogrodzić... no mam nadzieję, że coś się w przyszłym roku ruszy w tej kwestii :roll: no i jeszcze nie wiem jak z Arweną, bo ona ma problem z posłuszeństwem i nauką samą w sobie - głupiego biegania na ringówce i statyki uczyłam ją 4 miesiące, a i tak nie umie się poruszać - ładnie idzie jak jej się nagle zechce :roll: Quote
bonsai_88 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 I niech mi ktoś powie, że w Polsce jest bezrobocie :evil_lol:... A forum agilitowym jest "przepis" jak zrobić takie domowe, proste przeszkody, które mogłabyś rozłożyć na "głównym" podwórku, a później chować, co by miejsca nie zabierały :cool3: Quote
bonsai_88 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Ależ proszę cię bardzo :cool3: [URL="http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Axisss&sid=6"]Jak Zrobić przeszkody - Chomikuj.pl[/URL] Vectra widzisz jaka jestem dobra? wysłałam ci linka zanim jeszcze zdążyłaś o tym pomyśleć :evil_lol:. Swoją drogą sama chcę zrobić te przeszkody, jak będę miała na to kasę - akurat niedaleko domu jest fajne boisko, całości zajęte przez psiarzy :cool3:... dzieciaki mają "swoje", lepsze [betonowe, z prawdziwymi bramkami i innymi bajerami] niedaleko, więc na tym boisku można co najwyżej innych ludzi z psami spotkać :eviltong: Quote
Vectra Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='bonsai_88']I niech mi ktoś powie, że w Polsce jest bezrobocie :evil_lol:... A forum agilitowym jest "przepis" jak zrobić takie domowe, proste przeszkody, które mogłabyś rozłożyć na "głównym" podwórku, a później chować, co by miejsca nie zabierały :cool3:[/quote] linka mi daj :cool3: Quote
Vectra Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='bonsai_88']Ależ proszę cię bardzo :cool3: [URL="http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Axisss&sid=6"]Jak Zrobić przeszkody - Chomikuj.pl[/URL] Vectra widzisz jaka jestem dobra? wysłałam ci linka zanim jeszcze zdążyłaś o tym pomyśleć :evil_lol:. Swoją drogą sama chcę zrobić te przeszkody, jak będę miała na to kasę - akurat niedaleko domu jest fajne boisko, całości zajęte przez psiarzy :cool3:... dzieciaki mają "swoje", lepsze [betonowe, z prawdziwymi bramkami i innymi bajerami] niedaleko, więc na tym boisku można co najwyżej innych ludzi z psami spotkać :eviltong:[/quote] Kurde , a ja ostatnio wywaliłam z domu TZ z takimi rurkami , kolankami , trójnikami i klejem do tego :evil_lol: :evil_lol: po remoncie zostało :roll: jedno Ci powiem , te rurki białe , do zimnej wody - są tanie - chyba 2 metrowa kosztuje 10 zł , kolanka , trójniki po 3-5 zł ... odtłuszcz i klej tez jakieś grosze .. wiec za 100 zł można super parkur zrobić :cool3: dobra , muszę TZ zaprosić z tym badziewiem ponownie do domu , tzreba zrobić tor agility dla prosiaków :evil_lol: już słysze te westchnięcia - przecież dopiero mnie z tym pogoniłaś :evilbat: Quote
agnethka Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 wiem - podczytuję sobie czasem to forum ;) o agility i innych psich sportach... na głównym podwórku to nie przejdzie.. ewidentnie najlepsze było by to pole :evil_lol: albo końcówka naszego podwórka, gdzie chcemy wydzielić teren tylko dla psów - tam mogłabym ustawiać im przeszkody :loveu: Quote
bonsai_88 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [B]aganetha[/B] wiem, że tam też podczytujesz troszeczkę ;)... przecież właśnie dzięki tamtemu forum ciebie wyczaiłam :p [B]Vectra[/B] jak najedziesz myszką na 1 zdjęcie z każdej przeszkody to masz opis co potrzeba do zrobienia przeszkody oraz ile taka przeszkoda może kosztować :razz:. Ale niestety ja w tym miesiącu mam za dużo wydatków na psy [kto mi się dołoży na sterylkę Jagi :placz:]... nawet nie wiem, czy będę jakiekolwiek święta robić, bo mnie Jaga chce z torbami puścić :-(... cała moja wypłata na tego jednego psiaka pójdzie :roll:... ba, nawet jej nie dostałam, a część już poszła :mad:. Quote
Vectra Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bonsai , to może kwestia po ile rurki się kupi , u mnie w Bricomanie są 4 razy tańsze niż np w Castorama ..... Ja mam całą inst wodną w domu z tych rurek zrobioną ;) drogie są te do ciepłej wody ... takie żółto-beżowe ... białe można kupić za kilka zeta ale ja takie rurki mam , bo TZ zawsze kupuje - aby nie zabrakło :diabloti: Quote
zuzolandia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [I][B]Ja zakupilam tunel w IKEI :eviltong::eviltong: na wiosne musze skompletowac reszte :eviltong:[/B][/I] [I][B]tak z zwierzecych pamiatek to mam jesio dwa kły odbite na czole :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]to była łózkowa czołówka hihih:evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
bonsai_88 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [B]Vectra[/B] cena na 100% zależy od tego, po ile się rurki kupi ;)... i wiem, że te do zimnej wody są tańsze :p... Ja z ran z miłości to miałam ugryzienie w dłoń [parę zębów się lekko wbiło do krwi :mad:] jak znajomy pies pełnym pędem leciał się przywitać... z otwartym pyszczkiem leciał, no :mad:.... i nadział się by, a później taki smutny siedział, że wcale go nie głaszczę i buziaczków nie daję :placz:, tylko stoję i syczę :razz:. A od Birmy mam regularnie podbite oczy, raz przyłożyła mi w nos z taką siłą, że aż mi krew poszła... bo się trzeba cieszyć, że ukochana pani jest obok, że się akurat pochyliła :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:jak oko ??[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agnethka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='Alicja']:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:jak oko ??[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jeszcze nie wypadło, ale chodzę w okularach, żeby się nie przemęczały ;) Quote
zuzolandia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [I][B]MIKOŁAJKOWE CALUSKI[/B][/I] :loveu::loveu: Quote
agnethka Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 [quote name='zuzolandia'][I][B]MIKOŁAJKOWE CALUSKI[/B][/I] :loveu::loveu:[/quote] Mikołajki...heh... ja to chyba niegrzeczna byłam, bo nic nie dostałam :roll: nawet zapomniałam, że dziś 6 grudnia :oops: Quote
bonsai_88 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 A ja małemu kupiłam nawet prezent mikołajkowy :cool3:... Oczywiście żarełko i... taki pojemnik do robienia baniek mydlanych :p. Na pewno wiecie o czym mówię ;)... nie wyobrażacie sobie, jak Smoku był zachwycony jak mu bańki dmuchałam :grins: Quote
jbk Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='agnethka']Mikołajki...heh... ja to chyba niegrzeczna byłam, bo nic nie dostałam :roll: nawet zapomniałam, że dziś 6 grudnia :oops:[/quote] My sobie też prezentów nie robiliśmy, tylko psiaki dostały ;) Jak oko? Quote
agnethka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='jbk']My sobie też prezentów nie robiliśmy, tylko psiaki dostały ;) Jak oko?[/quote] co Wy z tym okiem? czekacie w napięciu, aż mi wypadnie? :diabloti: łażę cały czas w okularkach i oko prawie nie piecze, poza tym, że ostatnio sporo pracuje przy kompie :evil_lol: Quote
jbk Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='agnethka']co Wy z tym okiem? czekacie w napięciu, aż mi wypadnie? :diabloti: łażę cały czas w okularkach i oko prawie nie piecze, poza tym, że ostatnio sporo pracuje przy kompie :evil_lol:[/quote] Liczymy na to, że zamieścisz zdjęcie wypadniętego ;) Quote
bonsai_88 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Z tymi okami to coś ostatnio jest :shake:.... Ja wczoraj włosy farbowałam i co? I kapnęłam sobie farbą do oka :placz:. Nigdy w życiu nie biegłam tak pod prysznic, przeżyłam najgorsze 10 minut mojego życia. Ale na szczęście teraz już nie ma ani śladu :multi:. Tak po cichu sobie podejrzewam, że chlapłam na skórę w kąciku oka, a nie do środka bo pewnie by to aż tak ulgowo nie przeszło :razz: Quote
SZPiLKA23 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Siemakiiii z okami to kiepska sprawa szczegolnie u ozdobniakow ;) Quote
agnethka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='jbk']Liczymy na to, że zamieścisz zdjęcie wypadniętego ;)[/quote] masz takie [img]http://img505.imageshack.us/img505/534/1574r018791nw9.jpg[/img] [quote name='bonsai_88']Z tymi okami to coś ostatnio jest :shake:.... Ja wczoraj włosy farbowałam i co? I kapnęłam sobie farbą do oka :placz:. Nigdy w życiu nie biegłam tak pod prysznic, przeżyłam najgorsze 10 minut mojego życia. Ale na szczęście teraz już nie ma ani śladu :multi:. Tak po cichu sobie podejrzewam, że chlapłam na skórę w kąciku oka, a nie do środka bo pewnie by to aż tak ulgowo nie przeszło :razz:[/quote] bosh...to jak Ty te włosy farbujesz :shake: tam jest wyraźnie napisane na każdej farbie, że do brwi i rzęs się nie nadaje :shake: [quote name='SZPiLKA23']Siemakiiii z okami to kiepska sprawa szczegolnie u ozdobniakow ;)[/quote] hmm... ze mnie to raczej kiepski ozdobniak jest ;) kiedy zacznie działać multi-cytat :angryy: Quote
SZPiLKA23 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Łi tam doda sie kokardke i bedzie dobrze :D chyba nie zacznie jak nie zapłacisz abonamentu:angryy::angryy::angryy: Quote
zuzolandia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [I][B]jak wykupisz abonament to zacznie działac[/B][/I] :diabloti::diabloti::diabloti: [I][B]haa ja codziennie wyjmuje sobie dwa oka ..w nocy jestem bez[/B][/I] :evil_lol::evil_lol: Quote
agnethka Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Łi tam doda sie kokardke i bedzie dobrze :D chyba nie zacznie jak nie zapłacisz abonamentu:angryy::angryy::angryy:[/quote] kokardkę...a kupis mi :loveu: abonament? :angryy: śmieszni jacyś.... [quote name='zuzolandia'][I][B]jak wykupisz abonament to zacznie działac[/B][/I] :diabloti::diabloti::diabloti: [I][B]haa ja codziennie wyjmuje sobie dwa oka ..w nocy jestem bez[/B][/I] :evil_lol::evil_lol:[/quote] abonament to mam na telefon i mi wystarczy :eviltong: hm... może by tak zacząć robić... gorzej jak Viki dorwie i zacznie się nimi bawić :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 tez uwazam ze wykupowanie abonamentu zeby dogo miało podstawowe funkcje to przeginka Pewnie ze Ci kupie Quote
Recommended Posts