BlackSheWolf Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Witam :) Oto kolejna piękna psinka ze schroniska w Łęczycy. Znaleziona błąkająca się przy trasie. Sunia jest pięknym labradorem :) Na pozór spokojna i smutna. Gdy tylko wejdzie się do jej kojca zaczyna szaleć :) pełna energii (jak najbardziej pozytywnej). JEst łagodna do innych psów, ludzi (hihi jak to labrador). Trochę z niej tłusta kluska jest :cool3: (może komuś uciekła? bo jest naprawdę zadbana :shake:). Niestety nie mam więcej info o suni, bo nie było dziś kierownika. Według mnie ma może rok, góra 1,5 roku. JEst naprawde idealnym psiakiem :) Potrzeba jej tylko kochającego domku! Wprowadzi naprawde dużo pozytywnej energii :) kontakt w sprawie adopcji : kom Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 piotromo napisał(a):hey w jakim ona jest wieku, wiadomo? witam niestety własnie nie wiem. Ale daje jej góra 2 lata. Quote
piotromo Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 a skąd macie jej rodowód? i kwestia transportu jakbym sie zdecydowała. jest mozliwosc transportowania psów miedzy schroniskami? potrzebuje do wawy, nie ma szans bym sama przyjechała do was Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 sunia nie ma rodowodu. wlasnie szukalismy jakiegos sladu po tatuazu albo cos... nic zero sladu. niestety nie mamy mozliwosci dowozu... moje gg : 5801521 Quote
piotromo Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 upsss.. coś mi się wątki pomyliły ... to na innym było napisane że jest rodowód i nie mogłam dojśc jak to porzucony pies i jest rodowód... Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 dzieki. moze komus uciekla ? jest zadbana i z nadwaga :D hehe ;) Quote
AnkaRa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Pani, ktora ja znalazla zglosila ja jako psa goldena, zaraz pedze poprawic ogloszenia. Quote
BlackSheWolf Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 a no piekna, piekna. napewnio szybko znajdzie dom Quote
Recommended Posts